Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Έυκολα ξόρκια αγάπης !!!!

Μού γράφουν πολλοί απο τους φίλους που βρίσκονται σε συναισθηματικό αδιέξοδο , και μου ζητάνε απλά έυκολα ξόρκια για Αγάπη , Δικαστήριο , Χρήματα !

Αν και οι τιμές μου στα ξόρκια ειναι ίδιες με ολων των επίσημων επαγγελματιών συναδέρφων ,  δυστηχώς δεν μπορούν όλοι να τα διαθέσουν , ή δεν θέλουν !

* ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΦΊΛΟ ,Ή ΦΊΛΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΞΟΡΚΙΑ ΑΞΙΑΣ 450€ !

Όρος και προϋπόθεση είναι , αν και εφ' όσον κάποιος θέλει να λάβει τις δωρεάν υπηρεσίες απο εμένα ή ξόρκια επαναφοράς , δικαστηρίου , αγάπης , απομάκρυνσης μαγείας , λύσημο στεφανιού , άνοιγμα τύχης , ξόρκι παντριάς ( γάμου ) , κλειδωνόπιτα , λάβωμα του έρωτα , κουκουλωτό , Φάκα ....Κ.λ.π

Θα πρέπει πρώτον να προσκαλέση φίλους στις σελίδες μελλοντολογίας μου , και να γράψει θετικά σχόλια για υπηρεσίες , συμβουλές , ξόρκια που αναγράφονται σε αυτές!

Κανένας δεν υποχρεούτε παρά την θέληση του , όπως δεν είμαι και εγώ υποχρεωμένος να χαρίζομαι σε κανέναν ,γιατί αυτο δεν ειναι καλοσύνη αλλά μαλακία !

Συνεχίζω στο θέμα μας όσον αφορά:

" ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΞΟΡΚΙΑ ΑΓΑΠΗΣ"
ΣΥΝΤΑΓΗ :Ερωτικό Ξορκι για 100% επαναφορά του ερωτικού συντρόφου.

Υλικά:
– 9 ροδοπέταλα από κόκκινο τριαντάφυλλο

– Λευκή ζάχαρη – 4 κουταλιές της σούπας –

- Φεγγαρονερό - 3 κούπες

– Ρόζ κερί

– Λευκή ζάχαρη ή καντιοζάχαρη– 4 κουταλιές της σούπας –

-Μια κουταλιά μελι.

Εκτέλεση:
Κάτω απο το φεγγάρι μακριά απο μάτια τρίτου ετοίμασε τα εξεις:
Σε ένα μπολ με ετοιμασμενο διαβασμένο φεγγαρονερό ρίχνουμε με το αριστερό χέρι, της καρδιάς, τα 9 ροδοπέταλα, λέγοντας 9 φορές τα ιερά ονόματα των αγίων αγγέλων που υπάγονται στην εξουσία του αρχαγγέλου Ινναναήλ κυρίου της αγάπης και της ερωτικής ένωσης κάθε ζωντανού όντος.

" Ινναναήλ * Μελχιδαήλ * Βαρέσχας υπουργούντες του έρωτα και της εξουσίας της αγάπης σας επικαλούμε να προστρέξετε στο δίκαιο αίτημα μου "

Ρίχνετε κατόπιν την ζάχαρη κουταλιά – κουταλιά και με αριστερό χέρι και τα ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να λιώσει τελείως λέγοντας " Ζάχαρη και μέλι , μοίρες γλυκιές μοίρες καλομοίρες , και εσύ κυρά του ουρανού , φώς των ψυχών στην νύχτα , ζάχαρη στο νερό σου , ζάχαρη το καλό σου!
Βάζω το μέλι και ανακατέυω , μελένια να γίνεις κυρά τού ουρανού , δές την μοναξιά μου και λυπήσου με.
Λάμψε για εμένα απόψε και οδήγα τον Ινναναήλ πάνω στην γή τούτη με την λαμπρή ματιά σού .
Πολυόνυμη κυρά απόψε γενού Μελένια ολόφωτη Μαρία ,και οδήγα τον Ινναναήλ , τον Μελχιδαήλ και τον Βαρέσχας σε εκείνον (......) της (.....) και οπως εσυ γλυκιά ολόφωτη αγκαλιάζεις την πλάση και οι χυμοί ετοιμάζονται να χυθούν.
Φέρτον κυρά μου μην αργείς , σου τάζω την χαρά μου , τους χυμούς μου , στην αγγαλιά του , στο κρεβάττι μου γλυκιά μελιστάλαχτη Μαρία μελένια !

Εν συνεχεία… τοποθετείτε το ροζ κερί μέσα στο μπολ, στερεώστε το και ανάψτε το με σπίρτο με το δεξί χέρι.

Το κερί πρέπει να υπερέχει της στάθμης του νερού. Αφήστε το να καεί … μέχρι να φτάσει στο επίπεδο του νερού…και να σβήσει μόνο του.

Το άνωθεν τελετουργικό καλό θα ήταν να γίνει βραδινή ώρα νύχτα φυσικά το λιβάνι πρέπει να ειναι το κατάλληλο ,( Τριανταφυλλο ή Νάρδος ή Βενζόη) φεγγαρονερό φτιάχνεται με συγκεκριμένη μαγική τελετουργία της οποιας το ξόρκι πουλάω εγω απο 450€ μονο 150€ !

Μέσα σε περιπου 10 ημέρες θα έχετε οπωσδήποτε είδηση – επικοινωνία – εμφάνιση του καλού σας.

Συνταγή 2

Υλικά:

– Δύο Κόκκινα κεριά ομοιώματα, περασμένα με λάδι τριαντάφυλλο και ξαστρισμένα σε γέμιση.

-Μαλοτήρα μια κουταλιά

– Άμμο από θάλασσα – 2 κουταλιές
-
– Καρβουνάκι θυμιάματος

– 3 Φύλλα ξερά από βασιλικό.

Εκτέλεση:
Σε ένα πιάτο λευκό… ανάβεται με σπίρτο και με το δεξί χέρι τα δύο κόκκινα ομοιώματα κεριά, που πάνω τους – σε έκαστο- έχετε χαράξει πρώτα τα δύο ονόματα σας με κεφαλαία γράμματα. Αριστερά τοποθετείτε το αντρικό και δεξιά το θηλυκό .

Γύρω γύρω, κυκλικά, από τα δύο ομοιωματα τα οποία δεν θα πρέπει να ακουμπάει το ένα το άλλο…. να έχουν μια απόσταση 3-4 εκατοστά, τοποθετείτε την άμμο -2 κουταλιές- με το δεξί σας χέρι.

Μεταξύ των δύο κεριών στην μέση τους, τοποθετείτε ένα καρβουνάκι θυμιάματος, το ανάβετε με σπίρτο με το δεξί χέρι, και τοποθετείτε επάνω πρώτα τα 3 φύλλα βασιλικού και από πάνω το χαμομήλι και εφτά σπυριά λιβάνι τριανταφυλλο ή νάρδο ή βενζόη… δεν πειράζει αν στη πορεία πέσουν αριστερά ή δεξιά.

Διάβάζετε το Άσμα Ασμάτων του βασιλέα Σολομώντα τοποθετώντας τα ονόματα σας οπου ειναι απαρέτητο .

Επειδή το κείμενο ειναι μεγάλο , δεν χρειάζεται ολόκληρο να διαβαστή μερικά κομμάτια του αρκούν .

Τοποθετήτε τελικά τα είδωλα αντικρυστά να ενώνονται.
Αφήνετε το καρβουνάκι να καεί και τα κερια να μόνα τους.

Το άνωθεν τελετουργικό καλό θα ήταν να γίνει πρωινή ώρα στην ανατολή του ήλιου.

Εντός λίγων ημερών 5-6, σίγουρα θα έχετε νεότερα ή και ακόμα συνάντηση με το άνθρωπο που σας απασχολεί.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η όλη επιτυχία των άνωθεν τελετουργικών απορρέει από την πίστη και την βιοενέργεια αυτού που τα κανει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου