Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

#  Γίνε Πλούσιος Και Ερωτεύσιμος   √  *  Τα 6 ξόρκια που μπορεί να σου αλλάξουν την ζωή  √  #Είναι πραγματικά απίστευτο, και όμως υπάρχουν  ξόρκια μαγείας που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα και μπορείς με αυτά να καταφέρεις να γίνεις καλότυχος, ερωτεύσιμος και πλούσιος!

√  Το ξόρκι της Επιτυχίας π.χ η Aber Camino είναι ενα κλασσικό Hodoo ξόρκι εύκολο και αποτελεσματικο για όσους έχουν ανοιχτούς ορίζοντες.

√ Το ξόρκι Χρημάτων με ρίζα Μανδραγόρα είναι επίσεις καλό για θέματα χρημάτων , όπως και το ξόρκι  με κρύσταλλο Κιτρίνη τα οποία έχω δουλέψει κατ επανάληψη και έχουν δουλέψει για εμένα οπότε μπορώ να εγγύηθώ για αυτά.

Το θέμα είναι όμως αν πραγματικά έχεις ετοιμαστή ψυχολογικά και νοητικά για τις αλλαγές που φέρνουν στην ζωή τέτοιου είδους ξόρκια.

Το παραμύθι του ιππόδρομου και των τυχερών παιχνιδιών ξεχάστε το, μόνο ανόητα πλάσματα περιμένουν απο εκεί να φτιάξουν την τύχη τους , μια ματιά σε βιντεοσκοπιμένες αποδείξης απάτης και στημένων παιχνιδιών στο youtube  θα σας βγάλει απο το όνειρο !

Δέυτερον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , η ζωή του ανθρώπου λέγεται Βίος , απο την λέξη Βία , που είναι ή δύναμη που ασκεί η αδυσώπητη υπέρτερη Αθανάτων και θνητών η αρχαιο ελληνική θεά Ανάγκη.

Έτσι σε περίπτωση που πχ ζητάς πλούτο , θα σου έρθει ο πλούτος αλλά με ποιές προυποθέσεις .....π.χ , μπορεί να εξαναγκαστής να φύγεις κακήν κακός στα ξένα και αφού περάσης μια περίοδο ταλαιπωρίας να σου κάτση μια τρομερά καλή ευκαιρία με την οποία θα πλουτίσεις , χαρακτηριστικό παράδειγμα για αυτό είναι η ίδια η συγγραφέας του Χάρυ Πότερ !!!

Εναλλακτικά μπορεί να γίνει το άλλο , να σε ερωτευτή μια πάμπλουτη γριά μέγαιρα που θα βάλει τον κόσμο ολόκληρο στα πόδια σου , θα εχεις πλούσια ζωή οπως ζήτησες αλλά θα αγγαλιάζεις ενα αποτρόπαιο σώμα κάθε νύχτα άσε την μίρλα της και την δεσποτική της συμπεριφορά.

Άν αρνηθείς αυτά ,  πού οι μοίρες σου φέρνουν σαν αποτέλεσμα της δικής σου μαγικής εντολής * Αιτήματος * επειδή αλλιώς τα φανταζόσουν !

Τότε θα χάσεις και αυτό για το οποίο αιτήθηκες , και η ζωή σου θα πάρει τέτοια κατηφόρα που ίσως να μην έχεις ούτε ψωμί να φας!

Πάντα τον θυμό των Μοιρών τον ορίζουν τα δυο κακά: ή Αρά( τρέλα / παράνοια) και η Μιζέρια !

Αν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση μην τρέχεις σε εκκλησίες , και παπάδες μάταια γιατί τσάμπα κόπος ,και σπατάλη ενέργειας.
Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι που μετά απο μια τέτοια βλακεία καταστρέφονται και το ρίχνουν στην  θρησκεία , τους αναλαμβάνει η Αρά και αποτρελένονται , το μυαλό τους σαλέυει!

Οτί έγινε με μάγια και ξόρκια , πρέπει να ξεγίνει με τον ίδιο τρόπο και αυτός ειναι , ήταν πάντοτε και θα είναι ο κανόνας !

Πάμε τώρα στα έξι ξόρκια !

1 ) Για να σας αγαπήσει κάποιος/ κάποιά.

Σε γέμιση σελήνης όταν το φεγγάρι θα είναι σε φάση πρώτου τετάρτού , πάρτε ενα ξαστρισμένο  τις προηγούμενες νύχτες κόκκινο κερί σε σχήμα ανθρώπου , αντρός αν είναι άντρας ή γυναίκας σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει γυναίκα , αλοίψτε το με λάδι απο καντήλι ή ξαστρισμένο λάδι απο τριαντάφυλλο ή Νάρδο ή βιολέτα η λάδι εξουσίας και υποταγής ,γράψτε πάνω το μικρό του όνομα στην πλάτη και το όνομα μητέρας , και πάρτε όσες καρφίτσες είναι και το όνομα του, σε κάθε γράμμα βάζετε και από μια καρφίτσα, λέγοντας το ξόρκι

# Το συγκεκριμένο ξόρκι διατίθεται προς πώληση , αν σε ενδιαφέρει να το μάθεις , αγόρασε το με ενα τηλεφώνημα στο 215 555 7893 ή 215 555 7550.
Medium Evan's. #


Αφού επαναλάβετε το ξόρκι σε κάθε καρφίτσωμα, αφήνετε το κερί να καίει κοιτάζοντας το στην φλόγα και σκεπτόμενοι το πρόσωπο του αγαπημένου σας και ότι θέλετε εσείς να συμβεί.

Οταν η φλόγα του κεριού αφου έχει κάψει τα ποηγούμενα γράμματα φτάσει και στο τελευταίο γραμμα του ονόματος του/ της  ,πάρτε το αναμένο κερί στα χέρια σας  κρατήστε το , και με όλη σας τη δύναμη και ενέργεια λετε το ξόρκι " Φωτιά άσβεστη.....(..........*.........) τόσες φορές οσες ειναι οι καρφίτσες που βάλατε στο κερί.

Ό,τι μείνει απ το κερί το τυλίγετε με ενα μανδραγόρα ήμερο ή άγριο δεν εχει σημασία , σε κόκκινο φορεμένο βρακί σας και το βάζετε στο στρώμα του κρεβαττιου που κοιμάστε.

# Για τον ομόφυλο έρωτα δυστηχώς δεν ισχύουν όλα τα ξόρκια , όπως και η θεά Αφροδίτη στην αρχαιότητα είχε απο μία όψη για κάθε πλευρά του έρωτα και κάθε ξόρκι την καλούσε με αλλο όνομα , Χρυσία , Επιστροφία , Ουρανία , Λύκαινα , Αποστροφία κάθε μορφή είναι και μια πλευρά του θεοποιημένου ερωτισμού .

Το συγκεκριμένο ξόρκι μπορεί να γίνει και για ομοφυλο έρωτα ,αλλά τα βότανα που θα χρησιμοποιηθούν, καί πάντα χρησιμοποιούνται σε τέτοια ξόρκια ειναι η Πασιφλόρα καί η Λεβάντα.

Το τριαντάφυλλο ειναι σύμβολο της αγάπης της Αφροδίτης για τον Αδωνι οπότε ειναι ακατάλληλος ο συμβολισμός του , και η συμβολή του στην ομόφυλη μαγεία , όπως και η Ανεμώνα που συμβολιζει Χηρεία / Πενθος πρέπει να απουσιάζει #.

 2 ) Δέσιμο – κάρφωμα του λεμονιού για επαναφορά

Εαν μας εγκαταλείψει ένα πρόσωπο και θέλουμε να το επαναφέρουμε πάλι κοντά μας, παίρνουμε ένα λεμόνι μικρό τελείως άγουρο, παίρνουμε και 50 καρφίτσες και μια ημέρα Δευτέρα, Πέμπτη ή Παρασκευή, σε γέμιση Σελήνης, και ώρα 2 μ.μ. ή 7 απόγευμα, καρφώνουμε τις καρφίτσες σταυρωτά, και σε κάθε καρφίτσα που βάζουμε λέμε: «Καρφώνω τη σκέψη του τάδε, το λογισμό του, την καρδιά του, και την αγάπη του τάδε, να σκέπτεται, να διαλογίζεται και να αγαπά εμένα την τάδε.
 Καρφώνω τα πόδια του να είναι πάντα μαζί μου ησυχία και ανάπαυση να μην έχει όταν είναι μακριά μου.

Καρφώνω τα μάτια του να βλέπουν με αγάπη πάντα εμένα, καρφώνω τα χέρια του να μην μπορεί να αγκαλιάσει άλλον άνθρωπο ούτε να αγαπά εκτός από μένα την τάδε».

 Αυτά λέγονται δυνατά σε κάθε καρφίτσα, κατόπι, όπως είναι το λεμόνι το τυλίγουμε σε ένα πράσινο μεταξωτό πανί και το βάζουμε πάνω στην καρδιά μας και μετά από 9 ημέρες το ράβουμε μέσα στο στρώμα μας.

3 ) Ξόρκι για καλή τύχη.

Υλικά:
1 λευκό κερί
1 κόκκινο κερί
1 μαύρο κερί
1 γκρι κερί
1 πορτοκαλί κερί
1 πρασινο κερί
Κοκκινο μαντηλι καθαρό
Σκόνη απο το πατωμα που πατατε.
1 σκόρδο μονόσκορδο
Αλατι & άμμο θαλάσσης

Αφού ξαστρισεις όλα τα υλικά σε γέμιση , και αφού επαλήψεις τα κεριά όπως το έχω γράψει πολλές φορές , στην επόμενη γέμιση όταν η σελήνη φτάση την τρίτη νύχτα της.

Πάρε χώμα από το σπίτι σου ή το μαγαζί σού που δεν πάει καλά, ή σκόνη απο τα παπούτσια σου , βάλε σε ενα δίσκο ή πιάτο την θαλασσινή άμμο και στήσε τα κεριά σε κύκλο γυρω απο το μαντήλι μέσα στο οποιο θα ειναι το αλάτι , το μονόσκορδο , ή σκόνη απο τα παπούτσια σας ( και κάτι δικό σας οπως νυχια , μαλλια κλπ  ) , ή σκόνη απο τα πόδια των πελατών και λιγα νομίσματα ( σεφτές ) του μαγαζιού.

Πρωτα λιβανίζεται τον χώρο με μάυρο λιβάνι Αγίου Κυπριανού αν ειναι για απαλλαγή ανθρώπου η σπιτιού, ή με χρυσό αν είναι για δουλεία.

Αναψτε πρώτα το λευκό κερί  λέγοντας τρείς φορές το (.........*.......) Μετα κινούμενος  δεξιόστροφα ανάψτε το κόκκινο κερί και πείτε:
« Αυτός είμαι εγώ (το όνομά σας) και όλα όσα είμαι»
Ανάψτε το μαύρο κερί και πείτε:
«Αυτή είναι η κακή μου η τύχη. Φύγε τώρα.
Δεν είσαι πια ευπρόσδεκτη. Δεν θα κλάψω που φεύγεις.»
Ανάψτε το γκρι κερί και πείτε: «Αυτό εξουδετερώνει τυχόν υπολείματα κακής ενέργειας. Γίνονται τίποτα τώρα.»

Ανάψτε το πορτοκαλί κερί και πείτε: « Αυτό το κερί αντιπροσωπεύει τις θετικές αλλαγές που πρόκειται να έρθουν στη ζωή μου.

Πορτοκαλί ειναι το χρώμα της γιατριάς, Μυθίου Δαυίδ η φλογα του την τυχη μου την αλλάζει ,έρχονται οι μοίρες οι καλές!
Τις υποδέχομαι με ανοιχτές αγκάλες.»
( Αν το ξόρκι γίνεται για να δουλέψει μαγαζί μετά το Μυθίου Δαυίδ λέμε " και τούτος ο οίκος του μόχθου εργινός να γενεί , καλές δουλειές να εχει καλά λεφτά να αποφέρει  και τύχη λαμπρή.
Ανάβω την φλογα να ανάψει η δουλεια -2 φορες )
Ανάψτε το πράσινο κερί και πείτε (..........*...........)
Τα κεριά πρέπει να μείνουν μέχρι να καούν τελείως.
Το μαντηλι το κανουμε φυλαχτό με οτι εχει μέσα ενω οι αμμος και τα κερια πρέπει να θαφτούν στην θάλασσα εκει που το νερό γλυφει την άμμο.

4 ) Ξόρκι για  γρήγορα χρήματα

Αυτό το ξόρκι γίνεται την πανσέληνο.
Γεμίζετε ένα δοχείο μέχρι τη μέση με ετοιμασμένο απο πριν με την κατάλληλη  διεργασία φεγγαρονερό  ,και βάζετε ενα πράσινο κλαράκι βασιλικού μέσα.
 Τοποθετήστε το δοχείο έτσι ώστε το φως του φεγγαριού να πέφτει μέσα στο νερό , μακριά απο αδιάκριτα μάτια, αποφέυγοντας να κοιτάξετε καθ' ολη την διάρκεια της τελετής τον σεληνιακό δίσκο γιατί αυτό θα φέρει κακοτυχία και οχι πλούτο!
 Με ταπεινότητα απλώστε τα χέρια σας πάνω από το δοχείο.
 Καθώς κάνετε αυτό λέτε τα εξής: (.............*..............)
 Επαναλάβετε το ξόρκι τρεις φορές.
Όταν τελειώσετε, χύστε το νερό σε ρίζα απο δέντρο.

5 ) Ξόρκι για γλωσοφαγιά.

Παίρνουμε ένα ποτήρι νερό, το οποίο το πετάμε από το παράθυρο ή την βεράντα μας προς το δρόμο ακριβώς όμως στις 12 το βράδυ λέγοντας τα εξής: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ,ΣΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΚΟΡΑΣ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ , ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ , ΑΙΜΑ ΕΛΑΦΙΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ.
Μόλις πετάξετε το νερό δεν πρέπει να γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω (εκεί δηλαδή που ρίξατε το νερό).
Σε μιά άλλη εκδοχή του ιδίου ( αυτό γίνεται για απαλλαγή κακοριζικιάς ατόμου ) παίρνεις  καντήλι που ανάβει , λευκό κερί της αναστάσεως ή αν δεν υπάρχει τότε χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε λευκό κερί ακόμα και ρεσό , και λιβάνι εκκλησίας και αφου ο "εξαγνιστής" πεί δυνατά τρείς φορές το Πάτερ ημών την ώρα που ο " πάσχων" γράφει το όνομα του ( ταδε) τέκνο της ( τάδε) σε ενα απλό χαρτί ,τόσες φορές οσα τα γράμματα του βαπτιστικού του ονόματος μετά ο πάσχων διπλωνει το χαρτί και το δινει στον θεραπευτή ο οποιος βάζει τον δείχτη του δεξιού του χεριου μέσα στο καντήλι που ανάβει ρωτώντας τον πάσχοντα το όνομα του.

Εκείνος υποχρεούτε να απαντήσει με αλήθεια πχ, Κυριακος και οχι Λούλης, ο θεραπευτης βυθίζει το δάχτυλο του στο λάδι του καντηλιού μια φορά για καθε γράμμά , και μετά τραβά το λαδωμένο του δάχτυλο απο το οποιο πρέπει να σταξουν πάνω στο διπλωμένο χαρτί τόσες σταγόνες λάδι οσα τα γράμματα του ονοματος ενω παράλληλα λεει τα πιο πανω λόγια ή καποιον εξορκισμό , ειναι δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο οτι σε άνθρωπο που ασκεί μαυρη μαγεία ή ειναι ασχημα μπλεγμένος/ δεμένος με το κακό οι σταγόνες σταματούν πριν βγεί το όνομα.

Σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που λυνονται έυκολα , βγαίνει στις σταλαγματιές κανονικά το όνομα τους.

Το χαρτί αυτό καίγεται στην φλόγα του καντηλιού ,και η στάχτη του μπαίνει σε ενα πιατάκι, το οποιο ο πάσχων πάει επι τόπου και το σπάει πετώντας το πίσω απο τον αριστερό του ώμο στο πλησιέστερο τρίστρατο ή σταυροδρόμι απο το οποίο δεν πρέπει να ξαναπεράση για 24 ώρες μετά.
Επιστρέφοντας το φύλο του πρώτου ατόμου που θα δεί , και τα γενικά χαρακτηριστικά του θα φανερώσουν ποιο άτομο του έκανε το κακό!

 6 )Ξόρκι για να τον “δέσεις”

Δέσιμο σπέρματος

Παίρνουμε λίγο σπέρμα του προσώπου που μας ενδιαφέρει και το δικό μας και λέμε: «Παίρνω το σπέρμα μαζί με την καρδιά και το είναι του τάδε γιου της τάδε» Αυτό το λέμε 3 φορές.

Στη συνέχεια ζητάμε λίγο αλεύρι από 3 -7 Μαρίες και το ζυμώνουμε επάνω σε καθρέφτη με τη φωτογραφία του προσώπου που μας ενδιαφέρει όρθια και λέμε : « Όπως βγαίνει το σπέρμα από τη φύση του τάδε του γιου της τάδε και δεν κάνει χωρίς το υγρό το σώμα του, έτσι να μην μπορεί να κάνει χωρίς εμένα την τάδε τη κόρη της τάδε.»

 Μετά το τοποθετούμε επάνω στον καθρέφτη σε στρογγυλό σχήμα και το αφήνουμε να ψήνεται στον ήλιο για τρεις ημέρες. Κάθε φορά που το τοποθετούμε λέμε : « Όπως ψήνεται το υγρό του τάδε γιου της τάδε έτσι να ψήνεται για εμένα την τάδε κόρη της τάδε.

 Όπως είναι ενωμένο το υγρό του τάδε με το δικό μου, έτσι πάντα κι αυτός να είναι ενωμένος μαζί μου, να καίγεται όπως καίγεται, να ψήνεται όπως ψήνεται ο τάδε γιος της τάδε για εμένα την τάδε κόρη της τάδε.» Μετά το δίνουμε να το φάει σε γλυκό. Το ξόρκι αυτό γίνεται σε γέμιση φεγγαριού.

  Τα ξορκια που ειναι σημειωμένα εντος παρενθέσεως με αστερίσκο , διατίθενται προς πώληση για πληροφορίες καλέστε το Γραφείο μελλοντολογίας Ευαγγέλος Αδαμάκης & Σια  τηλ 2155557550.

Καλή επιτυχία !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου