Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016


* ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ  ΞΟΡΚΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ *
 ( Για Να Σε Ερωτευτει Και Να Θελει Να Ειστε Μαζι... )


Ένα ακόμα ξόρκι απο την αγαπημένη μου φίλη και εξαιρετική χαρτομάντιδα κα Ναταλί ,(  Χαρτομαντεία Ναταλί ) είναι αυτό εδώ που γίνεται με την απλή τράπουλα που παίζουμε χαρτιά.

Υλικα

* 2 Κοκκινα Κερια

*1 Φωτογραφια του προσώπου για το οποίο γίνεται το ξόρκι.

* Το 6 Κουπα απο μιά τράπουλα.

* Τον Α Σπαθι απο μιά τράπουλα

* Την Φιγουρα που αντιστοιχεί στο πρόσωπο αυτό βάση χρώματος και ηλικίας.

*  'Ελαιο για την επάληψει των κεριών .

* Λιβάνι τριαντάφυλλο

* Κόκκινη υφασμάτινη κορδελα καινούρια.

Ξάστρισμα σε γέμιση του Φεγγάριου κανονικά όλα τα γνωστά και χιλιοειπωμένα, ας μην τα επαναλαμβάνω κάθε φορά !
Αυτό το συγκεκριμένο ξόρκι εκτελείται στήν  γέμιση του Φεγγαριού , νύχτα Παρασκευης σε πλανητική ωρα  Αφροδίτης , ή το ξημέρωμα της Παρασκευής στην ανατολή του ήλιου , δηλαδή να σε βρεί ό ήλιος πάνω στο ξόρκι που ξεκινά.

Ή τράπουλα για το ξόρκι αυτό καλό είναι , για την ακρίβεια το ιδανικό είναι να έχει τα μαγνητικά ρευστά του ατόμου που θέλουμε , αλλά χωρίς να την εχουν πασπατέψει άλλα άτομα.

Ή φίλη μου που μου έδωσε το ξόρκι , το δοκίμασε πρώτη και έπιασε , επειδή όμως δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τράπουλα μεταχειρισμένη , έξυπνη ώντας η σουρουκλεμέ, με το πρόσχημα οτι θα του πεί χαρτιά , έπεισε αυτον για τον οποίο έκανε το ξόρκι να αγοράση καινούρια τράπουλα , να την βάλει το βράδυ κάτω απο το μαξιλάρι του και την επόμενη της την πήγε , αυτή φυσικά διάβασε την μοίρα και την κράτησε για την χρήση που αναφέρετε εδω .

Αφου εχεις ετοιμάση λοιπόν καθαρό τραπέζι ή άλλη επιφάνεια για πάγκο μαγικής εργασίας ,  τοποθετής τό ένα κόκκινο κερί εκ δεξιών και το δέυτερό εξ ευονύμων,  και όρθια ή ξαπλωτή μπαίνει πάνω στον παγκο αυτόν , στο μεσοδιάστημα η φωτογραφία του ατόμου για το οποίο δουλέυουμε.
Μπροστά μας ξαπλωτά πάνω στον πάγκο βάζουμε τις δύο φιγούρες απο την τράπουλα , την δική μας και του ατόμου αυτου, πάνω στις οποίες έχουμε γράψει με κόκκινο μελάνι το όνομα του στο δικό του τραπουλόχαρτο , και το όνομα μας στο δικό μας τραπουλόχαρτο.

Σύμφωνα με την Χαρτομαντία οι φιγούρες της τράπουλας αντιστοιχούν στα εξείς χρώματα και τύπους ανθρώπων .

Κουπες = Για Καστανοξανθα Ατομα
Καρο = Για Ξανθα Ατομα
Σπαθια = Για Καστανα Ατομα
Μπαστουνια = Για Μελαχρινα Ατομα
Ρήγας = Άντρας Ενήλικος Ανω των 35.
Βαλές= Νεαρός Αντρας Κάτω των 35.

Μετά βάζουμε δίπλα στην Φιγουρα του ατόμου για το οποίο γίνεται το ξόρκι  το 6 Κουπα  ,( δηλαδή να είναι  στο κενό ανηλίου,  στην φιγουρά την δική του και την δική μας οι οποίες πρέπει να κοιτάζονται .)
Ανάβουμε απο τα αριστερά το πρώτο κόκκινο κερί  λέγοντας: Φεγγάρι μαλαματένιο  , γέμισε και πύρωσε να ανάψει κι η αγάπη , να λάμψει λαμπρή σαν την φλόγα τούτου του κεριού , κόκκινο να κοκκινίσει και να κάψει .
Τό ίδιο ξόρκι επαναλαμβάνεται και στο δεξιό κερί!

Πιάνουμε απο την τράπουλα τον Α κούπα όρθιο και τον ακουμπάμε πανω στην καρδιά μας , τον κρατάμε για λίγο εκεί και μετά τον βάζουμε δίπλα στο 6 κούπα γεμίζοντας το κενό ανάμεσα στην μορφή του και την μορφή μας λέγοντας τα λόγια :

Όπως γεμίζει τό φεγγάρι έτσι και εσένα η καρδιά σου (............) κάθε μέρα να γεμίζει αγάπη ,  να πυρώνει θέλημα , να λάμψει η δόξα του Ινανναήλ .
Να με ερωτεύεσαι  στο όνομα του Βαρέσχας .Να μην μπορείς χωρίς εμένα Τον/Την Ταδε Της στο όνομα του Μελχιδαήλ.

Αυτό επαναλαμβάνεται εννιά φορές και μετά προσθέτουμέ τα εξείς λόγια: " Ερωτευμένοι και αχώριστοι να είμαστε μαζί  είς τους αιώνες των αιώνων ,  Ινναναήλ , Μελχιδαήλ , Βαρέσχας ( το όνομα του ατόμού ) θέσε με ως σφραγίδα αγάπης στην καρδία σου, κραταιά ως θάνατος η αγάπη σου για εμένα , ενώπιος της σελήνης και του ηλίου θέσε το όνομά μού σφραγίδα στον βραχίονα σού τίποτα να μην μπει ανάμεσα μας εμπόδιο .

Οραματιζόμαστε για λίγο σιωπηρά την επιθυμητή ένωση , ή απλά επικεντρωνόμαστε στην μορφή του ατόμου.
Παίρνουμε τα κεριά και τα ενώνουμε δένοντας τα με πορφυρή υφασμάτινη κορδέλα λέγοντας : " ΔΕΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ( προσοχή εδώ γιατί το σύμπαν υλοποιεί οτιδήποτε ζητήσουμε , όπως το ζητάμε , οταν λοιπόν απο λανθασμένη ερμηνεία λέμε ΔΕΝΩ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,  και οχι το σωστό ΔΈΝΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,  αυτό θα πεί  οτί αχρηστεύω την όποια ικανότητα κάποιου να νιώσει ερωτική επιθυμία )....Γλυκός να είναι ο έρωτας που θα ενώσει εμένα (......) παιδί της(......), με (......) της (.....).
Τα ενωμένα και δεμένα κεριά τα γέρνουμε ώστε να στάζουν πάνω στο τραπουλόχαρτο του ατόμου , τόσες σταλαγματιές όσα τα γράμματα του ονόματος του καθως λεμε " Κυρά του φεγγαριού πάρε τις στράτες και βρέστονα , να τον βρεί η αγάπη ,σε εφτά μέρες να φανεί στο διάβα μου , σε εφτά μέρες να σταυρώσουν οι δρόμοι μας , σε εφτά μέρες αν με ακούς να μου τον δείξεις ζωντανό μπροστά μου.
Να καίγεται απο επιθυμία , μέχρι να με δεί μπροστά του να λάμψει μέσα του η αγάπη λαμπρή σαν την φωτιά , να κοκκινίσει σαν το κερί και η φωτιά να καίει τα σωθικά του (.....) της (......) απο έρωτα για εμένα.
Αυτός ο στοίχος επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά όσο στάζει το κερί επάνω στο τραπουλόχαρτο.
Μετα μαζεύουμε την τράπουλα , και ευχαριστούμε τις δυνάμεις του φεγγαριού ή των ωρών και τα πνέυματα που ηταν παρόντα και δεν ενόχλησαν , και τους αγγέλους των οποίων τα ονόματα εκφωνήθηκαν .
  Τα Κεριά καίγονται ή θάβονται εξω απο το σπίτι του θύματος στο σταυροδρόμι ή τρίστρατο που περνάει.
 Ενω η τράπουλα και η Φωτογραφία μπαίνουν με ζάχαρη σε κουτί ξύλινο ή χάλκινο και κρύβονται καλά μέσα στο σπίτι μας  για να θέλξουν το άτομο που μελετήσαμε ωστε να έρθει .

Εγω δεν το εχω δοκιμάση αλλα η Ναταλία που το έκανε έπιασε , το ίδιο και η αγαπημένη φίλη απο τον Πειραιά η Μάντυ ( Seltsouksassa) , τι να πώ άλλο ?  Λοιπόν καλή επιτυχία και σε εσας !

Medium Evan's Adamakis ~~~~√

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου