Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016


\ + /    ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΑ ....ΤΟ  ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ  .... ! \+/

Η νεκρομαντεία  είναι ενας χώρος της μαγείας που κρύβει πάρα πολλά πράγματα , σίγουρα , αδιαμφισβήτητα σκοτεινά αλλά με μια πληρέστερη εικόνα της ζωής μετά θάνατον και των όποιων δυνατοτήτων μπορεί να υπάρχουν για την οντότητα που αν και ασώματη συνεχίζει να υπάρχει!

Νεκρομαντεία δεν είναι μόνο τα παιχνίδια πνευματισμού με τραπεζάκι ή πνευματιστικό πίνακα , υπάρχουν ξόρκια που όχι μόνο διαριγνύουν τον λεπτό υμένα ανάμεσα στους κόσμους των νεκρών και τον δικό μας , αλλα τα όντα πού έρχονται φτάνουν σε μια κατάσταση αιθερικής πυκνότητας που αγγίζει σχεδόν την απτή ύλη.

Υπάρχουν ξόρκια τα οποία επαναφέρουν τους " διατηρημένους επι τούτου νεκρούς "  οπως στην περίπτωση των μουμιοποιημένων αιγυπτιων φαραω , φυσικά δεν επανέρχετε όπως λανθασμένα νομίζουν κάποιοι το κουφάρι του νεκρού , αρχαίες απόπειρες κατάκτησεις της αθανασίας οπως αυτη που συναντάμε στην αρχαία Αιγυπτιακή βίβλος των νεκρών ή την αντίστοιχη Θιβετιανή , στην ουσία ειναι " Οδηγίες προς ναυτιλευομένους αστροταξιδιώτες"  δηλαδή με απλά λόγια επειδή γνώριζαν οι αρχαίοι οτι αν η ασημένια χορδή σπάση τότε τέλος όλα ,  φρόντιζαν πριν έρθει ο σωματικός θάνατος μέσω αστρικής προβολής να περάσουν στους κόσμους που αναγράφονται στις βίβλους των νεκρων /ζωντανων !

Ετσι υποτίθεται οτι ουσιαστικά καταργείτο ο σωματικός θάνατος γιατί ανα πάσα στιγμή το αστρικό λεγόμενο σώμα μπορεί να επιστρέψει , οπότε έπρεπε το σώμα να ειναι όσο το δυνατόν άψογα διατηρημένο!
Επιμένω βέβαια οτι γνώριζαν το οτι το σώμα θα ήταν  άχρηστο μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα , όπως επίσεις γνώριζαν οτι ενα σώμα που δεν λιώνει σημαίνει πως η ψυχή παραμένει κοντά του , πράγμα που ισχύει μέχρι σήμερα και ειναι παρατηρημένο σε περιπτώσεις καταραμένων νεκρών ή πολυ ισχυρών μαγων οτι αργούν πολύ να λιώσουν πρώτον , και εμφανίζονται με διάφορους τρόπους ειτε σε όνειρα , είτε σαν οράματα , ακόμα και σαν φαντάσματα σε προσφιλή τους πρόσωπα!

Οπότε φρόντιζαν να διατηρηθεί το σώμα για να " κρατάει " την ψυχή ή οποία μπορούσε με ορισμένες τελετές και θυσία αίματος να υλοποιήθη ! Να αποκτήσει δηλαδή υλική πυκνότητα το αστρικό σώμα κλέβοντας εκτοπλασμα αλλων  δημιουργώντας έτσι κυριολεκτικά ενα ζόμπι αστράλ , το οποίο για να παραμήνει στην ύλη χρειάζεται συνεχής τροφοδοσία απο φρέσκο αίμα.

Απο αρχαίες νεκρομαντικές τελετές υπάρχουν δύο που μιλάνε για κυριολεκτικό " ξύπνημα των νεκρών " ή μία ειναι της θεας Εκάτης και ζητά το πτώμα να είναι φρέσκο για να σηκωθεί αφου του ανοιχτουν με σπαθί που να εχει σκοτώσει ανθρώπους σε μάχες ή μαχαίρι πληγές σε πέντε σημεία του σώματος τις οποίες ο νεκρομάντης γεμίζει με φρέσκο αίμα και ζητά απο την Εκάτη να μεσολαβήσει στην αρχεγονη Νύχτα να επιτρέψει να σηκωθεί ξανά ο νεκρός , ακολουθεί μια μακρά αντεστραμένη επικήδεια προσευχή και μαστίγωμα του πτώματος αν δεν σηκωθεί ορθιο!

Στην δέυτερη τελετή και πάλι στο επίκεντρο ειναι η αρχέγονη θεα Νύξ , η οποία ειναι η αρχέγονη παμέγιστη μητέρα των πάντων , στην οποία όμως κατά την αρχαιότητα θυσιάζονταν άνθρωποι , για να μην αναφερθώ στο Liber al vel legis  στην θυσία στην Νούτ ( μορφή της Νυκτός στην αρχαία αιγυπτιακή μυσταγωγία ) στην οποία θυσιάζεται μελόπιτα και ένα παιδί.
Κοινό μυστικό η μαγικο θρησκευτική χρήση του αίματος απο την αρχαιότητα μέχρι την συμβολική πια μορφή του ίδιου πράγματος που συναντάμε στην χριστιανική ορθόδοξη θεία κοινωνία σάρκας και αίματος Χριστού !
Κατά την δέυτερη εκδοχή που δεν σώζεται ολοκληρωμένη , η μούμια του θυσιασμένου πολεμιστή ( γιατι πολεμιστές θυσιάζονταν) αλειφόταν με ρητίνες και βότανα και μετά λουζόταν (;) με αιμα και με ψαλμωδίες και παρακλήσεις υποτίθεται οτι επανερχόταν πίσω στην ζωη (?)....

Αμφιβάλω οτι ήταν το ίδιο το σώμα που επανερχοταν σε μια κατάσταση ζωής , η γνώση μου και η εμπειρία μου με πιέζει να παρω κάθετα αρνητική θέση , αντίθετα πιστέυω οτι σκιά απο την αρχέγονη νύχτα , συνήθως ούτε καν ο ίδιος ο νεκρός ( που μπορεί στο μεταξύ να ειχε επανενσαρκωθεί !) ερχόταν στον κόσμο αυτό και αξιοποιούσε την δυνατότητα να υπάρχει στον κόσμο αυτό , κλέβοντας ενέργεια απο αλλους ακόμα και κανιβαλλίζοντας νεαρά άτομα με περίσευμα ανθρωπινης αυξητικής ορμόνης .

Ας δούμε τώρα ένα δείγμα που βρήκα σε παλιο μαγικό βιβλίο, έγραψα σχετικά σε συνάδερφο στο εξωτερικό , για να μου δώση πληροφορίες αλλα αυτή , όχι μονο το έκλεψε αλλά το διακομώδισε και όλας!

Το ξόρκι αυτό υποτίθεται πως ξυπνάει τους νεκρούς , και συγκεκριμένα σκοπός του ειναι αυτά που προανέφερα δηλαδή η δημιουργία ενος βαμπιρ !!!

Το ξόρκι λαμβάνει χώρα την αμέσως επόμενη νύχτα απο την πανσέληνο , η όλη διαδικασία γίνεται σε νεκροταφείο και συγκεκριμένα σε καινούριο τάφο που ειναι ακόμα με τα χώματα.
Αφού βγούν τα χώματα, ο χώρος εξαγνίζεται με θαλασσινό νερό, και μετά αφου σχηματιστή μαγικός κύκλος αριστερόστροφα, απο αίμα μάυρου τράγου ,γύρω απο το άνοιγμα ,με προσευχές που υπάρχουν στα σχετικά βιβλία και ειναι κουραστικά ατέλειωτες τοποθετούνται εφτά λαμπάδες οι οποιες αναβονται αριστερόστροφα .

Ο χώρος θυμιατίζεται με δυσώδες μίγμα απο θειάφη , ασαφετίδα και πίσα καθως εκφωνούνται τα λόγια :

 " Tamen primoris , in terra ut lamia ego sum sent , in a tractus vadum ex meus tumbus ego exsisto pensio :
Tunc ego exsisto ghastly obsideo of suum paternus locus ,
Quod combibo cruor of totus suum natio nationis ;
Ex suum filia , sanctimonialis , quod uxor ,
Procul midnight ego adficio profusum of suum vita ;
 Etiamnunc ego porro cruentus epulor quod terebro ego must nutritor super suum liquidus victus tractus :
Meus victor es hic they etiamnunc expire ego vadum exsisto everto pro suum genitor , Ut they have vomica mihi , ego mos iam vomica lemma , decessio suum somes per nusquam tamen a cruentus niger rose in a stem. ego sum a lamia a everto of nox noctis. quod iam totus meus hostilis vadum exsisto repletus per formidonis quod terror."

Τι θα γίνει σε αυτην την περίπτωση ?
Ειλικρινά δεν το ξέρω , ομως φίλοι στο εξωτερικό που το δοκίμασαν χωρίς σκαψίματα , νερά , αίμα τράγου κλπ , επιμένουν πως δούλεψε και οχι μόνο καποιος ή κάτι ήρθε ,αλλα το φωτογράφισαν και μου έστειλαν και εμένα , δημοσίευσαν και οι ιδιοι τις σχετικές φωτογραφίες ....Το μόνο πρόβλημα είναι οτί αυτό το όν οχι μόνο δεν έφυγε αλλα έγινε η σκιά τους , αλλα πιθανόν να σχετίζεται και με μια σειρά παράξενων θανατηφόρων  ατυχημάτων συγγενών και άλλων προσφιλών προσώπον των εμπλεκομένων !!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου