Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

*  ΞΟΡΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ *

Τά ξόρκια δικαστηρίου αφορούν οποιαδήποτε υπόθεση και είται εισαι ένοχος ή αθώος λειτουργούν άψογα , ξέρω περίπτωση απο πελάτισα μου που την είχα για χρόνια και της έκανα δουλείες για προστασία απο δολοφονικές ενέργειες , αστυνομία , δικαστήρια συγκεκριμένα ονομαζόταν Φανή καλογριδάκη και ήταν νονός της νύχτας , με πλούσια δράση και σε ναρκωτικά , μαστροπίες κ.α .

Μιά φορά την είχαν παραπέμψει για απάτη κάτ' εξακολούθηση , πλαστογραφία , διακεκριμένη κλοπή , και ενα σωρό άλλα αδικήματα , καί όμως με το μαγικό τετράγωνο του ψαλμού 9 του Δαυίδ απο το βιβλίο μου " Τα μαγικά τετράγωνα των ψαλμών του βασιλέως Δαυίδ " που της ετοίμασα σαν φυλαχτό και το φορούσε στο δεξι της μπράτσο αθωώθηκε λόγο αμφιβολιών και επειδή εγώ μιλάω με συγκεκριμένα ονόματα και όχι αέρα οπως άλλοι , αν λέω ψέματα ας βγεί η ίδια να με διαψέυση !

Αλλά δεν θα το κάνει γιατί γράφω την αλήθεια .
Εγώ σε εκείνη την περίπτωση είχα πάρει πιο πολλά λεφτά και απο τον συνήγορο υπερασπίσεως που ήταν τότε ο κος Βασίλης Ταουξής αν θστομαι καλά !

Ας δούμε τι ξόρκια , ψαλμούς και υλικά διαθέτει το μαγικό οπλοστάσιο!

 * Ψαλμοί *

Γράψτε τον  Ψαλμό 35 σε λευκό χωρίς γραμμές καθαρό καινούριο χαρτί, με τον τρόπο που εχω αναφέρει αναλυτικά σε αλλες αναρτήσεις . Τοποθετήστε το χαρτί αυτό στο αριστερό παπούτσι σας , και να το  φοράτε κάθε μέρα.
 Όταν το χαρτί μετά απο λίγες ημέρες γίνει βρόμικο ,ζαρωμένο και δυσανάγνωστο, χρησιμοποιήστε το δεξί σας χέρι για να ρίξετε το χαρτί μεσα απο το παπούτσι πίσω σας.
Μην το πιάσετε. Μόνο με τα παπούτσια και τα πόδια
. Αυτό το τελετουργικό συμβολίζει τη νίκη στην δικαστική υπόθεση σας .

Απο το βιβλίο μου " Μαγικά τετράγωνα των ψαλμών του βασιλέως Δαυίδ " το οποίο πουλάω 50€ και οποιός ενδιαφέρεται μπορεί να το αποκτήσει με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 215 555 7893 & 215 555 7550 κος Evan's Adamakis.

Για δικαστήριο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ή ΑΔΙΚΕΊΣΑΙ , διαβάζεις τρείς φορές την ημέρα για τρείς ημέρες πριν την δίκη τον ψαλμό , και φέρεις επάνω σου στο δικαστήριο  ισχυρό φυλαχτό το μαγικό τετράγωνο του ψαλμου 16.

Μπορείτε επίσης να χρίσετε ένα καφέ κερί μέ λάδι και να το ξαστρίσετε ( έχω γράψει σχετικά αλλου ) , στο φως του κεριού θα απαγγέλλετε τον  Ψαλμός 23 και αμέσως μετα τον 11 κάθε βράδυ μέχρι να κερδίσετε την υπόθεσή σας.

Απαγγέλλετε Ψαλμούς 16 και 23 με  άναμμα καφέ κεριών λιγο πριν την ανατολή του ηλίου και λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα για τρεις ημέρες πριν από το δικαστήριο και γράφετε ψαλμό , μαγικό τετράγωνο και χαρακτήρες απο το βιβλίο που προανέφερα σαν φυλαχτό για την ημέρα του δικαστηρίου.

Ανακατέψτε απο καντήλι λάδι, αμίλητο νερό απο τρείς βρύσες, και αλάτι σε ένα μπουκάλι, και βάλτε μέσα το μαγικό τετράγωνο γιά δικαστήρια απο το βιβλίο " Τα μαγικά τετράγωνα των ψαλμων του βασιλέα Δαυιδ " ( το πουλάω 50€ ) ενώ απαγγέλλετε τον ψαλμό 20.
Την ημερομηνία του δικαστηρίου σας, τρίψτε λίγο από αυτό το μείγμα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα σας.

Τό Μάσημα του Γιάννη
Τό μάσημα τού Γιάννη είναι μια ρίζα και χρησιμοποιείτε είτε για να ρίξει κατάρα σε κάποιον , κάτι , κάπου είτε για προστασία.
Την μασάς επικεντρωμένος σε κάποιο εχθρό που σε έβλαψε και καθώς περνάς απο μπροστά του την φτύνεις στα πόδια του , ή στην είσοδο σπιτιού ή μαγαζιού του.
Σήμερα, μπορείτε να μασήσετε  αυτή τη ρίζα κατά τη διάρκεια της ημέρας του  δικαστήριο σας για επιπλέον προστασία ενάντια σε εκείνους που έχουν προκαλέσει ζημία εναντίον σας.
Ενώ κατα το μάσημα πρέπει να έχετε επικεντρωθεί στην επιθυμία σας και, στη συνέχεια, φτύστε την κάτω, καθώς το δυνατόν πιο διακριτικά.

Μαύρο Σπόροι μουστάρδας
Χρησιμοποιείται για να προκαλέσει σύγχυση στους εχθρούς σας, αυτό είναι ένα άλλο φαβορί για τη νίκη στο δικαστήριο.
Σκορπίστε τους μαύρους σπόρους μουστάρδας όπου οι εχθροί σας περνάνε  ή ρίξτε τους σε πόρτα,  αυλή , σταυροδρόμη !
Καυγάδες , κακοτύχια , κάθε είδους εμπόδια και δυσχέρειες θα φανούν απο το πουθενά.
Με σπόρους μάυρης μουστάρδας μπρόστα στην πόρτά του Μπάρμπα Χαράλαμπού οταν βρισκόταν στο 82 της οδου Ερμου , το μαγαζί κάηκε τρείς φορές και μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά , μετακόμισαν στον νέο χώρο επι της οδο Αθηνάς.

Ξορκι σε βάζο του μελιού
Γλυκένουν  τις αποφάσεις εναντίον σας σαν το μέλι τα ξόρκια αυτά που γίνονται τοποθετώντας  σε ένα βάζο μέλι μαζί με σπόρους μουστάρδας, Ιωάννης ο Πορθητής ρίζα, μια πρέζα πιπέρι καγιέν και οτιδήποτε αφορά την υπόθεση στην οποία εμπλέκεστε  , όπως το χαρτί για όλα τα εμπλεκόμενα στην υπόθεση μέρη και το μαγικό τετράγωνο και τα σχέδια απο τον ψαλμο 57 που ειναι καλο για δικηγόρους , απο την σελίδα 57 του βιβλίου που ανέφερα ,των τετραγώνων του Δαυίδ
Τοποθετήστε ένα καφέ κερί μέσα στο βάζο μέλι, αλείψτε το με λάδι γιασεμι που ειναι για τύχη και επαναλάβετε τον  Ψαλμό 36 του Δαυίδ που είναι για να γίνει κάτι με επιτυχία , επικεντρώνοντας την θέληση σας στην δική σας νίκη κατά την δικαστική διαμάχη.

Καλή επιτυχία !!!

Medium Evan's Adamakis ~~~÷

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου