Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

" ΞΟΡΚΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ "

Πρίν χρόνια, το διάστημα εκείνο που συνεργαζόμουν με την κα Βάσω Κορτέση και ζούσε και η συγχωρεμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία πλήρωνε το ενοίκιο του γραφείου , μου είχε ερθει απο το Νάυπλιο ενας παράξενος άντρας που δήλωσε αριθμολόγος , και μελλοντολόγος  τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν ακόμα ένας  μουρλός που το παίζει μελλοντολόγος για το εύκολο κέρδος, πραγματικά είχε δίπλωμα το οποίο ήταν αγορασμένο ,μου είπε διάφορες παρανοϊκές ιστορίες για περασμένα μεγαλεία.... τα κλασσικά , και κάπου δεν καταλάβαινα τί μου έλεγε γιατί τα δόντια του είχαν πέση και το ασθενικό σκαρί του εδείχνε φανερά χαπάκια ή ναρκομανή !

Τον έλεγαν Λάμπρο Γκόβα  και σύμφωνα με τα λεγόμενα του  ειχε μάθει νομίζω απο τον Τάσο απο το Υπατο πως να φτιάχνει τον κύκλο στα σταυροδρόμια , και το εκανε και κάλεσε τον Λύκο ή Lucifer !

Ο Λάμπρος ήθελε ενα σχετικά μικρό ποσό για να αγοράση μηχανάκι , και τα ζήτησε .

Ο Λύκος δέχθηκε με αντάλλαγμα μια ψυχή , και ετσι κανόνισαν ραντεβού στο ίδιο μέρος στην επόμενη πανσέληνο.
Ο έξυπνος ο Λάμπρος ,νόμιζε πως θα εξαπατούσε τον πονηρότερο των αρχαίων και οτι θα έπαιρνε τα λεφτά με αντάλλαγμα εναν σκύλο!

Τελικά ο Λύκος του επιτέθηκε μεσα στον κύκλο και άρχισε να τον χτυπάει και να του σχίζει τις σάρκες , δεν τον σκότωσε αλλα τον σακάτεψε σε τέτοιο βαθμό που ο Λάμπρος εμεινε στο νοσοκομείο σε κώμα , έξι ολόκληρους μήνες !

Δεν πέθανε γιατί ο δαίμονας τον άφησε να ζήσει λογο του χρέους της μιάς ψυχής , και με το που αν και κατάκοιτος συνήλθε ο Λαμπρος , ο δαίμονας εμφανιζόταν δασυτριχος και μάυρος μεσα απο μια σφαίρα φωτός απειλώντας τον , και ζητώντας του μια ψυχή συγγενούς οπως ο κανόνας ορίζει!
Έτσι ο Λαμπρος εδωσε την μικρή του αδερφή Γεωργία Γκόβα στον Λούσιφερ!

Η ζωή εγινε δράμα για την κοπέλα τα επόμενα χρόνια, απόπειρες αυτοκτωνίας , βίαια ξεσπάσματα , εκκλησίες , εξορκισμοι , ευχέλαια !

Ξανά ευχέλαια , ξανά εξορκισμοί και μηδέν εις το πηλίκο.

Οταν ή κοπέλα ηρθε σε εμένα δεν πίστευα οτι θα μπορούσα να την βοηθήσω εστω και λίγο , τότε είχα αλλη ιδέα για τον παντοδύναμο θεό και την εκκλησία του , και φυσικά και για αυτους που σήμερα θέωρω απατεώνες ειτε με ράσα , ειτε medium's!

Μελλοντολόγος ειναι αλλο πράγμα και δεν εχει να κάνει με μαγεία , μια τράπουλα ο καθένας την μαθαίνει , το να διώξει τον Εωσφόρο δεν μπορεί ομως ο καθε ενας !

Τότε βρήκα το ξόρκι απαλλαγής δαιμονισμένου που βρισκεται στην σελίδα 28 του βιβλίου μου " Μαγεία του Βασιλέως Δαυίδ ".

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

Νερό απο σαράντα κύμματα ή νερό αμίλητο απο τρεις βρύσες στο οποίο εχει προστεθεί Αγία Ζέση ή νερό πηγαδιού ή φεγγαρονερό ή νερό παρμένο απο τον Ηριδανό ποταμό σε πανσέληνο •

 Τρία κεριά μελίσσας από  γνήσιο κερί απο κερήθρα  οχι τα άχρηστα για την μαγεία πλαστικά που καπνίζουν και μαυρίζουν τον τόπο και δουλειά δεν γίνεται , γιατι το πλαστικό δεν ειναι ενεργειακός αγωγος αλλα το αντίθετο , μονωτής !

• Ένα λαφανοκάντηλο με κανονικό λάφανο μέσα να ανάβει

• Πήλινο θυμιατό

•Μαυρο λιβάνι του Αγίου Κυπριανού και μάυρο σταυρό !

• Λευκό πανί

Πριν ξεκινήσεις το ξόρκι της απαλλαγής πρέπει με τον τρόπο που εχω αναφέρει σε αλλες αναρτήσεις μου για τα ξόρκια των ψαλμων του Δαυίδ ,να γράψεις με μολύβακι απο γραφίτη σε καθαρό λευκό χαρτί το σχέδιο της εικόνας , που ειναι ο ψαλμος ΚΗ ( 28) και ειναι για θεραπεία αρρώστου αν διαβαστεί σε ροδόσταμο ή δαιμονισμένου ανθρώπου οταν διαβάζεται επάνω σε νερό μεσα στο οποίο εχουμε ριξει το χαρτί με τα μαγικά αριθμητικά συμβολα και το διαβάζουμε αυτό ,με τον τροπο που αναφέρεται εδώ , τρείς φορές την ημέρα ( στην ανατολη του ήλιου - στο μεσουράνημα και στην δύση του ήλιου).

Αυτό το τελετουργικό μπορεί να εξαγνίσει ένα σπίτι καταραμένο ή ενα πρόσωπο με τον ίδιο τρόπο!

 Το τελετουργικό, θα το ξεκινήσεις, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.
Αλλα ο δαιμονισμένος θα πρέπει σύμφωνα με την Σολομωνική αστρολογία να ελευθερωθεί ,μόνο την νύχτα που η σελήνη βρίσκεται στην επομένη της πανσελήνου , στην αρχή δηλαδή της χάσης για να ελευθερωθεί η ψυχή!

Ο χώρος που θα γίνει η τελετή πρέπει να ειναι καθαρός , και όποιος την κάνει το ίδιο , η βρομιά τραβάει αρνητική δύναμη , και ο ιδρώτας το ίδιο!

 Στρώσε στο τραπέζι σου ένα λευκό πανί και άναψε στην άκρη λαφανοκάντηλο.

Άναψε το λιβάνι και περπάτα τρείς φορές γύρω απο το τραπέζι σύμφωνα με τους δείχτες του ρολογιού απαγγέλωντας καθώς λιβανίζεις τον ψαλμό 28 τρείς φορές.

Αυτό γίνεται για να δημιουργήσεις αιθερικό κύκλο θετικής ενέργειας για την δική σου προστασία απο οποιασδήποτε μορφής επίθεση!

 Στήσε τρία κεριά από κερήθρα και άναψέ τα με  λαμπάδα της Ανάστασης και πες: «Τα μελισσόκερα τούτα ανάβω, Και το Θεό παρακαλώ, Με τούτη την προσευχή, Που από τα βάθη της ψυχής μου βγαίνει.
Προς Σε Κύριε Ιησού Χριστέ, τον πανταχού Παρόντα και τα πάντα πληρούντα Άπειρο, Πανάγαθο Θεό Σαβαώθ  τον Ενανθρωπισθέντα επί της γης δια την σωτηρίαν του Ανθρώπου Εμμανουηλ, τον οποίον έπλασες κατ' Εικόνα και Ομοίωσή Σου, τον εκουσίως Σταυρωθέντα δια την ανάπλαση και Ανάσταση του πεπτοκώτος Δημιουργήματός Σου, τον Διδάσκαλο της Οικουμένης, τον Γλυκύτατο Ιησού Εμμανουηλ  όστις εθυσιάσθη δια την αν'υψωση και Χριστοποίηση του Ανθρώπου, αποτείνομαι την ώρα αυτή με απέραντο Σεβασμό και Αγάπη και Λατρεία και παρακαλώ Σε Κύριε Εμμανουήλ εισάκουσε τη δέησή μου αυτή και ένωσέ με μαζί Σου και επίτρεψε μου να λάβω ενίσχυση  και δύναμη εκ της Δύναμής Σου και Χάρη εκ της Χάριτός Σου και επίτρεψε μου να κάνω χρήση του εις τη δεξιά μου Σταυρού της Θυσίας Σου, τον οποίο μετά σεβασμού και πίστης φέρω. (Υψωνουμε τον μαυρο σταυρό)

Ακόμη Σε παρακαλώ ο λόγος μου ας λάβει ισχύ και δύναμη εκ Σου και ας ενεργηθεί εν τη Δυνάμει Σου και ας μη επιστρέψει κενός.

Εν τω Ονόματί Σου Εμμανουηλ, Κύριε Ιησού Χριστέ, και δια της Χάριτος του Σταυρού Σου σταυρώνω ( το χώρο τούτο της οικίας μου) ή ( το ύδωρ τούτο - αν διαβάζουμε το νερό για απαλλαγή ανθρώπου ) και κάθε ενυπάρχουσα ενέργεια προερχόμενη είτε εκ βασκανίας η μαγγανίας η ζηλοτυπίας η καταλαλιάς η κατάρας η οιασδήποτε άλλης αιτίας μη προερχομένης εκ του Νόμου της Αγάπης Σου, αποσυνθέτω, διαλύω, και διασκορπίζω αυτή μακράν ( του οίκου μου,) ή μακραν του ..........τέκνου της ........ παρ' οιουδήποτε κι αν εξεπορεύθη είτε ζώντος εν σαρκί πνεύματος η εν τω αϋλω χώρο ευρισκομένω, οιασδήποτε ισχύος η έντασης, η σύνθεσης και αν είναι, είτε προήλθε και εξεπορεύθη εκ λόγων η σκέψεων η συναισθημάτων μη αγαθών, ως επίσης διαλύω και αποσυνθέτω κάθε σχηματισθείσα άβιο εικόνα εν τω χώρω τούτω η εν τη διανοία μου η εν τη σκέψη μου με σκοπό να με εκφοβίσει η να με παραπλανήσει και να με απομακρύνει από κοντά Σου.

Ακόμη σφραγίζω (τον οίκο μου )ή  ( το ύδωρ τούτο δια απαλλαγή πασας νόσου και μαλακίας , δαιμονίου ακαθάρτου και λυκαωνικού  ) δια της Δύναμης του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού Σου και εν τω Ονόματί Σου, και όλες τις εισόδους και εξόδους αυτού και απαγορεύω την είσοδο εντός του χώρου τούτου εις παν πνεύμα, όπερ δεν Σε αναγνωρίζει και δεν Σε προσκυνά ως ΘΕΟΝ φανερωθέντα εν σαρκί, Σταυρωθέντα και Αναστάντα, ως εγώ σε προσκυνώ ευχαριστών Σε δια την Χάρην και την Προστασίαν Σου.

Κύριε Εμμανουήλ πάσα τυχόν δρώσα πνευματική αρνητική υπόσταση εν (τω χώρω της οικίας μου) ή εν τω σώματι  του ...,.. τέκνου της ............Σταυρώνω και δια της Δύναμης του Ζωοποιού Σου Σταυρού και εν τω Ονόματί Σου Εμμανουηλ  καθηλώνω και τους αφαιρώ κάθε δύναμη και εξουσία, την οποία τυχόν έχουν και δια των Αρχαγγέλων Σου Μιχαήλ και Γαβριήλ και των Αγγέλων αυτών τους παραδίδω εις την Δικαιοσύνη Σου Κύριε, ίνα δώσουν λόγο των πράξεων τους και παρακαλώ Σε Κύριε ίνα θέσεις φρουρά εξ Αγγελικών Σου Δυνάμεων εν τω χώρω τούτο, ίνα επιστατούντες φρουρούσι τον οίκο τούτο, τους εν αυτώ οικούντες και τους εν αυτώ εισερχομένους. Αμήν.

Πάντα ταύτα Κύριε, όσα ετέλεσα εν τω Ονόματί Σου, παρακαλώ Σε επισφράγησε δια της Δεξιάς Σου. Ευχαριστώ. Αμήν.
Ανάμεσα στα κεριά θα εχεις το κιούπι ή την λεκάνη με το νερό που διαβάζεις και μεσα του θα ρίξεις τον μάυρο σταυρό στο νερό να επιπλέει!
 Η προσευχή αυτή, σπάει κάθε κακό, δέσιμο ή αμπόδεμα και διώχνει οτιδήποτε κακό εξαπολύθηκε για σένα ή γι αυτόν, που θέλεις να ξεσταυρώσεις.

 Διάβασε από τα μέσα σου τα λόγια της προσευχής
«Εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και της Αγίας Τριάδος, Παναγία Θεοτόκε, Ανώτατοι Άγιοι, Παντοδύναμοι και Θαυματουργοί, Άγιε Κυπριανέ και Αγία Ιουστίνη, Άγιε Γεώργιε και Άγιε Νικόλαε, Αγιοι Ανάργυροι, Κοσμά και Δαμιανέ, Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια και Άγιοι Πάντες, Σας καλώ και σας παρακαλώ εγώ η...γέννα της.... Να δώσετε τη βοήθειά σας στον...γέννα της.... Με την ανώτατη ιερή και θετική ενέργεια σας καταστρέψατε Και διαλύσατε κάθε αρνητική σκέψη ή πράξη που έχει γίνει, Εναντίον του...γέννα της... Καθαρίσατε και εξαλείψατε κάθε πονηρή και κακή Επιρροή που υπάρχει επάνω του, Κάθε μαγεία, αφορισμό, ανάθεμα, κατάρα και εμπόδιο, Δυσκολία, άδικη γλωσσοφαγιά που έχει Είτε έγινε με έργα ή με σκέψεις ή με λόγια Όπου και αν βρίσκεται, κρυμμένο στη γη ή στο νερό Ή στον αέρα ή σε όποιο άλλο μέρος ορατό ή άόρατο Όποτε και αν έγινε για όποιο λόγο και αν έγινε Και είχε αποτέλεσμα τη βλάβη και τη δυστυχία.

 Διώξατε τη μαγεία, την κατάρα, τον αφορισμό και τη γλωσσοφαγιά Και τα κομποδέματα. Λύσατε κάθε δέσιμο που έχει γίνει Ενάντια στο γάμο και στη σχέση, την τύχη και την υγεία του. Καταργήσατε κάθε πονηρό έργο μαγείας που υπάρχει, Στο σώμα και στο νου του και κάθε τι άλλο αρνητικό που στέκεται εμπόδιο Στην ευημερία και στην καλή ζωή του. Στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν. "

Πριν σβήσεις τα κεριά της μέλισσας με τα δάχτυλά σου, θα πεις τα λόγια: «ως η μέλισσα εργατικά το κερί ζυμώνει, Και την κυψέλη με μελισσόψυχα γεμά, Με υπομονή και επιμονή όλα θα τα νικήσω Εγώ η...γέννα της...»
Αν ελευθερώνεις ψυχή η προσευχή κρατάει τρείς μέρες και οταν η σελήνη ειναι στην πρώτη μέρα της χάσης ο δαιμονισμένος πλένεται ολόκληρος με το νερό αυτό το διαβασμένο μεσα στο οποιο εχει προστεθεί να βρασει απο ενα ματσο απήγανο , ενα Υσσωπο , χοντρό αλλάτι , ξυδι και μαγειρική σοδα ολα αυτά ειναι ισχυρά καθαριστικά της άυρας .

Αν είναι το σπίτι καταραμένο ή αμποδεμένο και εχει θανατικά κακοτυχίες και τσακωμούς αυτή η προσευχή διαβάζεται για σαράντα μέρες στη σειρά, σε οποιαδήποτε ώρα. με τα κεριά αναμμένα, ακολουθώντας πιστά την ίδια διαδικασία.

 Το λαφανοκάντηλο, πρέπει να ανάβει όσο διαβάζεις την προσευχή.
 Δε χρειάζεται να μείνει άσβεστο.

Στο τέλος κάθε μέρας, τα καψίδια από το λιβάνι θα τα ρίχνεις σε γλάστρα.
Τη σαρακοστή μέρα, τα μελισσόκερα θα λιώσουν μέχρι το τέλος, και τα υπολείμματα θα τα θάψεις σε χώμα.

Για να ασπιδώσεις το σπίτι μπορείς να φτιάξεις σταυρουδάκια απο λυγαριά κρεμασμένα σε κόκκινο πανί σε καθε χώρο......Να βάλεις μεγάλα κομμάτια απο χαλαζία ή Αμέθυστο ,  ή τουρμαλίνη στα δωμάτια.

Ενας κύκλος απο θειάφη με γαλαζοπετρά σε καθε ενα σημείο του ορίζωντα ,με ενα σταυρό απο λυγαρία στο κέντρο του οσο μένει απείραχτος παρέχει υψηλή ενεργειακή προστασία .Για πληροφορίες , μαθήματα πάνω στους ψαλμούς και ξόρκια καλέσε με !
Μαθήματα με 250€ τον μήνα.

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου