Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

* Σπόροι μάυρης μουστάρδας *

Τα φαινομενικά αθώα αυτά ακίνδυνα μικρά σποράκια έιναι απο τα πιο επίφοβα όπλα των μαγικών τεχνών .
Πιστέυεις ή όχι σε αυτά αν επιφορτιστούν με αρνητική δύναμη η καταστροφές ειναι αναπότρεπτες !
Απο προσωπική εμπειρία ξέρω οτι εχουν καεί στην κυριολεξία μαγαζιά σε μιά μόλις εβδομάδα μέσα μετά την κατάρα με σπόρια μάυρης μουστάρδας, το ένα στην Ερμου 82 , και το άλλο στον άγιο Παντελεήμωνα\ Αχαρνων , στην οδο Αλκιβιάδου το 2006.

Για να καταστραφή στην κυριολεξία ενα σπίτι ή μαγαζί , αφού ξαστρίσεις και μελετήσεις σε χάση την μουστάρδα την ανακατέυεις με θειάφη και πηγαίνεις στο χώρο που θες να καταστρέψεις .
Αν ειναι μονοκατοικία , πισωπατώντας ξεκινάς απο την μπροστινή πόρτα και με την πλάτη περπατας αντίθετα στους δείχτες του ρολογιού προς τα πισω , κυκλώνοντας τον χώρο αναθεματίζοντας τον καθώς σκορπίζεις σπόρους μουστάρδας και θείαφη μαζί.
Αν ειναι μαγαζί ή αλλος χώρος στον οποίο δίπλα ειναι άσχετα μαγαζιά η σπίτια , δεν ρίχνεις εκει τίποτα, γυρνάς επι τόπου γύρω απο τον εαυτό σού και ρίχνεις μονο στο συγκεκριμένο χώρο!

Οι σπόροι απο μάυρη μουστάρδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δικαστήρια για να φέρουν διχόνοια και σύγχηση στους αντίδικους ή αν μπουν σε βαζο με μέλι όπως προανέφερα στο άρθρο μου για τα ξόρκια δικαστηρίου μπορούν να φερουν μια πιο ευμενής εξέλιξη , ή δικαστικη ετυμηγορία!

Αντίθετα αν οι σπόροι της μάυρης μουστάρδας κονιορτοποιηθούν και ενωθούν με ξερά φύλλα απο γκί και ξαστριστούν σε γέμιση στο όνομα ενος αγαπημένου προσώπου συζήγου , εραστή ή παιδιού και με την σκόνη αυτή κυκλωθεί το σπίτι , και τα δωμάτια , αυτός ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να "φύγει" ποτέ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου