Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016


* ΜΑΓΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΟΥΝΤΩΜΑ *Το ξόρκι που ακολουθεί ονομάζεται στην γλώσσα των επαγγελματιών μάγων " Φούντωμα " ή  ξεσήκωμα και σκοπός του είναι νά κάνουμε ενα πρόσωπο προσφιλές και αγαπημένο , όπου και αν βρίσκεται ο,τι και αν κάνει να αισθανθεί σφοδρή και ακαταμάχητη επιθυμία σε τέτοιο βαθμό ωστε να αφήσει κάθε τι άλλο για νά έρθει να μας βρεί!

Ή παραδοσιακή συνταγή ζητάει αυγό ημέρας ζεστό ακόμα απο μαύρη κότα.

Γράψτε την ακόλουθη  σειρά αραβικών γραμμάτων της φωτογραφίας με Κοκκίνη σινική μελάνι η οποία έχει διαλυθεί σε λίγες σταγόνες απο το αίμα σου μέσα σε οινόπνευμα , ή κόκκινο μελάνι απο κινάβαρη  στα λευκά φρέσκα αυγά, αυτά είναι ονόματα πνευμάτων.

Τα πνέυματα υπηρετες , από αυτά τα ονόματα, διεγείρουν τις αισθήσεις και ξεσηκώνουν το αντικειμενο του πόθου να ερθει !

Μετέφρασε το κείμενο και συμπλήρωσε τα ονόματα που δεν γράφω δημόσια γιατί είναι πολύ ισχυρά.

(Ονόματα πνευμάτων  που αναγράφονται ) ακούστε την ικεσία μου και σηκωθείτε να σηκωθεί και αυτός , και φερτε μου τον (.........) ο οποίος είναι παιδι της (  ..... ) τάχυστα γρήγορα , γρήγορα τώρα με φλόγα μέσα του να με δεί , σαν φλόγα να καίει μεσα του ο πόθος, κάντε τον να με ποθει!

Τοποθετήστε το αυγό σε μια φωτιά ( βάλτε κάρβουνα σε μια ψησταριά ή μαγκάλι ή κατσαρόλα )

 Ρίχνουμε λιβάνι τριαντάφυλλο και κίτρινο μαζί πάνω στο αυγό που καίγεται.
 Απαγγήλεται  την επίκληση τρεις φορές και σε μία ωρα θα δείτε οτι το ατομο θα έρθει, σαστισμένος  χωρίς να έχετε ιδέα για το ποιά δύναμη το ξεσήκωσε.


.★ ΑΜΕΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ * ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ * ΣΙΓΟΥΡΑ * ΔΡΑΣΤΙΚΑ * ΕΧΕΜΥΘΑ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ
JINN ~ Īlm al-ghayb (Arabic: عِلمُ الغَیب ) ★

Η απλούστερη και ευκολότερη μέθοδος για να κάνεις κάποιον, να γυρίσει σε εσένα με την δύναμη των Χίνας βρίσκεται στην Īlm al-ghayb (Arabic: عِلمُ الغَیب ) .

Μήν σας ξεγελάει ή απλή , απλούστατη μορφή της τελετής γιατί πρόκειται για κανονική , κανονικότατη επίκληση μιας πολύ ισχυρής μαγικής παρουσίας Jinn .

Η τελετή λαμβάνει χώρα βράδυ σε καθαρό χώρο , με καθαρό σώμα απαλλαγμένο απο ρούχα και στολίδια.
Χρειάζονται δύο άτομα.
Ο κύκλος δεν είναι απαραίτητος , το λιβάνι όμως είναι, και χρειάζεται ποσότητα , όπως και το ανάλογο δοχείο
 μέσα στο οποίο το λιβάνι θα καίγεται.

         Πρίν ξεκινήσετε οτιδήποτε είναι  απαραίτητο  το προσκύνημα  sedžada προς kibla (νοτιοανατολικά) πέντε φορές επαναλαμβανόμενα από αυτόν / αυτή που ζητά "χάρη" απο το Jinn

Πρέπει να απαγγελθεί επαναλαμβανομενα 1000 φορές ολόκληρη η σούρα :
" Μπαταλτιχισίν χαλίμ κάχαρ καουί σαντίντ άλμ χαμπίρ Μπαταλτιχισίν άτζιμπ για σέιντ αλχάιρ ουά άχνταρ λι μπι----- λιμαχάμπα ."

με διάλειμμα σε κάθε 100 επαναλήψεις ,οπότε τότε λέτε " Λατρεμένε της φωτιάς και υπηρέτη της ημέρας και υπηρέτη της ώρας  κάψε την καρδιά και το μυαλό και το σώμα και το πνεύμα και το αίμα, του τάδε γιου της τάδε και να υπακούσει την τάδε κόρη της τάδε, ωσότου γίνει καταφρονημένα υποτακτικός, να μην ανθίσταται στην εντολή της και να μην χαλάει τις απαιτήσεις της, στη σωστή χρήση αυτών των ονομάτων και στην υπακοή σε αυτά και στη σωστή χρήση του Αλίφ Χε Τα Μιμ Φα Σιν Δάλ και αυτός είναι ένας δυνατός όρκος, αν ξέρετε, να σας ευλογεί ο Θεός. Αλουάχαν Αλουάχαν Αλατζάλ Αλατζάλ Ασάατ Ασάατ. "


Το συγκεκριμένο ξόρκι είναι δοκιμασμένο και δουλεύει , συγκεκριμένα το είχαμε δοκιμάσει πέρσι με την αγαπημένη φίλη και παλιά συναδέρφο η οποία μετά έγινε δημοσιογράφος η Μαίρη Βουνελάκου .
Ένα μήνα μετά από το ξόρκι ή Μαίρη γνώρισε και αρραβωνιάστηκε με γνωστό ανερχόμενο μουσικό , κατά πολλά χρόνια μικρότερο της ό οποίος όχι μόνο την ερωτεύτηκε παρ'όλα τα παραπανίσια κιλά της ,και την χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα και τα στηθια, χώρια την τεράστια περιφέρεια , καί όμως ή Μαίρη που δεν σταύρωσε γκόμενο χρόνια ολόκληρα με το ξόρκι αυτό σε χρόνο ντετέ , γνώρισε άντρα και τον αρραβωνιάστηκε !

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου