Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Για να σου αποκαλύψει ένας άγγελος κάτι μέσα στο όνειρο ή να θεραπευτεί ενας άνθρωπος εξαρτημένος ( Ναρκομανείς ή αλκοολικός ).

Ό Ψαλμός 36 του Ψαλτηρίου του Δαυιδ  γίνεται φυλαχτό προστασίας ( εικόνα ) σύμφωνα με το βιβλίο λευκής μαγείας του Βασιλέως Δαυίδ του ψαλμωδού , το οποίο πουλώ κατ' αποκλειστικότητα .
Αποτελούμενο απο μεταφρασμένα χειρόγραφα περγαμηνών πρωτοχριστιανικής εποχής που ανακαλύφθηκαν σε υπόγεια κρύπτη κοπτικής εκκλησίας της Αιγύπτου.

Όταν σου δημιουργούν πονοκεφάλους και χασμουρητά απο το κακό μελέτημα , γλωσσοφαγιά , η βασκανία γράψε αυτο το σχέδιο για βοήθεια ( πάντα συνοδεία λιβανιού εκκλησίας , και κεριού αναμένου ,αναγνώσκοντας τον ψαλμό 36 του ψαλτηρίου τρείς φορες ).

Για να μάθεις κάτι μέσα στο όνειρο σου , νήστεψε το κρέας εκείνη την μέρα , κάνε μπάνιο και με σώμα καθαρό διάβασε τον ψαλμό πριν κοιμηθείς ζητώντας να σου αποκαλυφθεί αυτό που σε ενδιαφέρει.

Απο εκει και μετά μεχρι το πρωί δεν μιλάς σε κανέναν , κάψε λιβάνι κιτρινο με μια πρέζα κανέλα στο χώρο που θα κοιμηθείς και κοιμήσου.

Αν μελετηθεί σαν ξόρκι ο ψαλμός και στο όνομα του φτιαχτεί το φυλαχτό , αν είναι ναρκομανής ή αλκοολικός με την βοήθεια του ψαλμού θα γίνει καλά εν παρώδο χρόνο.


Αν σε ενδιαφέρει ολοκληρωμένη η συνταγή ή θέλεις άμεσα και   , φούντωμα αγάπης , επανασύνδεση , απαλλαγή απο κατάρα ή δέσιμο ερωτικό στεφανιού ή μήτρας μην χάνεις χρόνο , τηλέφώνησε μας και πες μας το πρόβλημα σου , η βαθειά μαγική μου γνώση και η επαγγελματική μου εμπειρία θα σου δώσει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση , σε περιμένω  στο γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και Συνεργάτες στην οδος Ιπποκράτους Ιπποκράτους 6 , Αθήνα στον πέμπτο οροφο , γραφείο αριθμός 4 . ακόμα μπορείς να  με  καλέσεις τώρα στα  τηλέφωνα 2155557550 &  6947466956 & 6980682814. για να μου πείς το πρόβλημα σου , να κλείσης ραντεβού μαζί μου κλπ !

...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου