Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Πόθησε με.....κάλεσε μέ....τρέχα δίπλα μου γοργά

Μού έρχεται τις προάλλες μια κυρία του χώρου , και μιλάγαμε περί μαγείας , σπουδάγμένη η κυρία στο χώρο με βραβεία και επαίνους , με σχολή μαγείας η κυρία , και πάνω στην κουβέντα μου πετάει το ωραίο
" Έκανα το ξόρκι με το κραγιόν που βρήκα στην σελίδα (.......) , έκανα το ξόρκι της (.........) .......(έκανα αυτό , έκανα εκείνο) .... Δεν πιάσανε όμως γιατί ? "
Απαντάω εγώ " Γιατί κάτι θα έκανες λάθος "
Μου ανταπαντά " Έλα μωρέ τώρα , παλιό το παραμύθι 'κάτι έκανες λάθος και κάτι έκανες λάθος '  το ίδιο τροπάρι ολοι οι απατεώνες"
Και απαντώ και εγώ σε ανάλογο ύφος
" Σε μονή ή ζυγή ώρα έκανες τα ξόρκία ?
Και το φεγγαρί πού ήτανε? .....Σε ποιό ζώδιο και ποια θέση ως προς τον Ερμη και την Αφροδίτη ? "

Μου απαντάει το εξωφρενικό " Α!  Καλά η ώρα τα ξερω αυτα μερες και ώρες .....Δεν τα είδα αυτα για τα φεγγαρια και τους πλανήτες , παίζουν ρόλο ? "
Και αφου μου έχουν πεταχτεί τα μάτια εξω απαντώ με τον γνωστό δικό μου τρόπο " Τι λες μωρή πατσαβούρα που το παίζεις και μάγισσα που να μην σε βρει αλλο ξημέρωμα , δεν παιζει ρόλο η Κυρά της μαγείας απο την οποία ξεκινάνε ολα ?

Αμ η Σελήνη μωρή σαχτέκα δίνει την δύναμη οχι το αθλιο μουνί σου, η σελήνη οταν ειναι καλή γίνονται ολα τα καλά , οταν γινεται Περσεφόνη παιρνει ψυχες και σηκώνει νεκρούς , και η Εκάτη δένει τα μάγια και προστατέυει.

Εξω παλιοζαγάρι  λυκαώνισα πανάθεμα σε εσενα και τους ομοίους σου...."
Και την πέταξα έξω , να χέσω και τα διπλώματα και την σχολή της, απο ξέρο δεντρο μονο κούτσουρα βγαίνουν!

Απο οτι μου λεει και η εξαιρετική πάνω στα ξόρκια κα Λέλα η Σμυρνιά  ,  οι περισσότερες κυρίες ρωτάνε το εξεις:
Υπάρχουν ξόρκια που φέρνουν τον έρωτα;
Φυσικά και υπάρχουν.
Ξόρκια , γητείες , αλλα άμεσα και δραστικά , άλλα αργά .
Αλλα φωτεινά ,  άλλα σκοτεινά.

Οι αρχαίες μάγισσες ήταν αυτές που δίδαξαν πρώτες την τέχνη των φυλαχτών και των ευχών στον έρωτα ετσι οπως τον διδάχτηκαν και αυτες απο την ίδια την πρώτη μάγισσα ολων των εποχών πού ήρθε σε παναρχαιους καιρούς απο τα αστέρια, αλλοι λενε απο τον αστερισμό του Δράκοντα , αλλοι λενε απο την Αρκτο.

Οι γυναίκες όπως η Κίρκη που ως επαϋδος με την μαγική φωνή της, έφερνε όλους τους άντρες στα πόδια της προφανώς με γητέματα.

Αλλά και πολλές άλλες ανώνυμες που με τα ξόρκια τους εκπλήρωναν τις επιθυμίες των ανθρώπων για να σβήσουν την φωτιά του έρωτα.

Το ξόρκι που τωρα αναφέρω είναι για επικοινωνία , γράμμα ,μήνυμα κλπ

Ή σελήνη παίζει καθοριστικό ρόλό σε αυτό και σε ολα τα ξόρκια , αυτή ειναι η μάνα των ενεργείων πού η κάθε μια εξ αυτων προσωποποιούνται στις σεληνιακές θεές που γνωρίζουμε .

Κάθε μορφή απο την απλή Σελήνη μεχρι την τρομερή Εκάτη , και την τρομακτικότερη απο αυτην Μηλινόη ειναι όλες μορφές της σεληνιακής ενέργειας που ξεκινά απο το απλο φώς ( Σελήνη ) και μετά απο διαβαθμίσεις που περνανε και απο τον σεληνιασμό ή την τρέλα ( Αρρά) φτάνει στον έσχατο βαθμο αρνητικότητας ( Μηλινόη) η εγκληματική σελήνη ( κυρίως πανσεληνος ).

Ή σελήνη πρέπει να συνεπικουρείτε απο τον πλανήτη Ερμή για να πιασει το μαγικό πρώτον , και δέυτερον να μην μπουν εμπόδια στο μήνυμα μετά.
Το ιδανικό ειναι σεληνη σε γέμιση , ημέρα Αφροδίτης ζυγή ώρα Ερμη!

* Υλικά*

ένα ασημένιο κερί

Λαμπραντορίτη

 λάδι υποταγής & εξουσίας ( επάλειψη κεριού )

θυμίαμα σανδαλόξυλο ή σε σκόνη ή ξυλο τρίμα

μια φωτογραφία του ατόμου

ένα γυάλινο μπωλ

λίγο νερό και αλάτι

Φως φεγγαριου.

Το ξόρκι αυτό γίνεται κάτω απο το φως του φεγγαριού, η σελήνη ειναι περα απο μεταφορικά και κυριολεκτικά η ψυχή της ζωής ,και  το υποσεινήδητο .

Άλειψε το κερί με το έλαιο  και τοποθέτησε τη φωτογραφία του πάνω στο Βωμό σου ή το τραπέζι εργασίας που έχεις.

Μέσα στο μπωλ ρίξε λίγο φεγγαρονερό  ισα να σκεπαστή ο πάτος.

 Άναψε τοτο θυμίαμα και κάλεσε την ευλογία απο τις δυνάμεις τις ώρας και τις εξουσίες και τα πνέυματα που σου παραστέκονται αόρατα.

Μετά πες την ευχή για το φεγγαρονερό
Βάλε στη χούφτα σου αλάτι και ρίξτο μέσα στο μπωλ σχηματίζοντας έναν σταυρό.
Κάντο αυτό 3 φορές.

Μετά από κάθε σταυρό θα λες: " Άλας της γής σοφία ,των υδατων ζωή σταυρώνω την δύναμη σου καλοκυρα σελήνη, και την κρατω εδω"
Βάλε την φωτογραφία του κατω απο το μπολ για να μαζευτεί επανω της η σεληνιακή δύναμη και πες:
Επικοινώνησε μαζί μου σε παρακαλώ.
Κυρα του φεγγαριου φεξε.
Κυρα του φεγγαριου δώσε
Και σαν θα γίνω αστέρι θα σου δωσω και εγω!
(Ονομα) τηλεφώνισε μου ! ( τρεις φορες ).

Βάλε το κερί να κάψει μέσα στο μπόλ με το αλατόνερο και ασε το ολοκληρη νύχτα στο φεγγαρόφως μακριά απο αδιάκριτα μάτια και χέρια και απο δίπλα τον Λαμπραντοριτη.

Μέχρι να εξατμιστεί το νερό απ' το μπωλ θα έχει επικοινωνήσει μαζι σου, και σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του.

Δεύτερη συνταγή:

Κάνε αυτήν τη γητεία όταν:
έχεις καιρό να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο, θέλεις να έρθετε πάλι σε επαφή αλλά να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα.

Οταν θέλεις να περάσεις κάποια υποσυνείδητα μηνύματα (πάντα για καλό!) στον άλλον , επαγγελματικά ή προσωπικά.


Με αυτόν τον τρόπο έχεις την ευκαιρία να περάσεις στο μυαλό και στο υποσυνείδητο του άλλου πράγματα που δεν μπορείς να του πεις κατά πρόσωπο:

* είτε γιατί δεν έχεις το θάρρος, ή δεν μιλάτε πια, έχετε τσακωθεί ή για τον οποιονδήποτε λόγο.

Γίνεται μόνο σε γέμιση, ημέρα Αφροδίτης και διπλή ώρα Ερμή.
πάρε ενα κρύσταλλο Λαμπραντορίτη σφαίρα  περίπου 70 mm γιατι το μέγεθος ειναι σημαντικό για την καλή όραση.

Αφού τον καθαρίσης με λίγο Λεύκο ξύδι και χλιαρό νερό  πέρασε τον με τα βότανα της ενόρασης ( τα εχω γράψει ) , βάλε στα μάτια σου το βοτάνι της ορασης των μαγισσων ( το εχω γράψει ) άναψε κερί ασημένιο περασμένο και αυτό με την κυρα Φροσίνη και κάτσε σε δωματιο καθαρό απο οσμές , ήρεμο απο ήχους και εξωτερικές ενοχλήσεις.


Το παλιο μαγικό της γιαγιάς μου απαιτεί να σχηματιστή γύρω σου κύκλος απο εφτά λευκά κεριά αναστάσημα γιατι μπορεί ανοίγοντας η πύλη απο μυαλό σε μυαλό να μπεί δαίμονας και να προξενήσει κακό ως και θάνατο!

Η διαδικασία ειναι απλή  αφου τοποθετηθεί σε μια σταθερή θεση ή βάση η κρυστάλλινη σφαίρα  συγκέντρωσε την σκέψη σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει , ξεχάσε δουλειές ψώνια, πλυντήρια υποχρεώσεις εκεινη την ώρα , αυτα δεν πρεπει να υπάρχουν στο μυαλό .

Επειδή οι Αντιπροθέσεις  καθ'ολη την διάρκεια της ημέρας είναι έντονες , είτε γιατί σε σκέφτονται για τον οποιοδήποτε λόγο φίλοι , γνωστοί , συνεργάτες , οικογένεια και όσο κρατάνε την εικόνα σου στο μυαλό τους , ή συζητάνε για εσενα  εσύ χάνεις ενέργεια και δύναμη ,και αυξάνουν τα εμπόδια και η κακοτυχία.

Και επειδή παράλληλα είναι ενεργοποιημένα τα φίλτρα της λογικής που είναι ασυνείδητα άμυνες της ψυχής , οι οποίες δεν επιτρέπουν στο θύμα να υποβληθεί στον μαγνητικό σας πεδίο όλες τις ώρες της καθημερινής ρουτίνας.

Για να μπορέσει μια υποβολή να πιασει πρέπει να γίνει την ώρα που  όλοι οι άλλοι κοιμούνται , και το θύμα επίσεις ώστε να είναι ευάλωτο στην μαγνητική υποβολή.

Η υποβολές θέλουν ηρεμία , καθαρή σκέψη και τα ανάλογα βοηθητικά κρύσταλλα και βότανα .

Χαλάρωσε και κοίτα στον κρύσταλλο μέχρι να σου δώσει μια ομιχλώδης εντύπωση την οποία θα διαδεχτούν ιριδισμοί, αν δεις τα νέφη τα εχεις καταφέρει αρκετά καλά να ανοίξεις την αστρική πυλη απο την οποία θα μπεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφερει αν φυσικά αυτο κοιμάται , διαφορετικά θα δεις την εικονα του στο χώρο που βρίσκεται.

 #  ΠΡΟΣΟΧΗ #
Το αστρικό χρωματίζεται οπως το αρκτικό σέλας και το κάθε χρώμα φανερώνει κατι που πρεπει να λυφθεί υπόψή .

Άσπρα νεφη : ειναι καλό προχώρα άφοβα
Μαυρα νέφη, φωσφορίζων καπνιά : σταμάτα αμέσως και ρίξε την σφαίρα σε φεγγαρονερό που εχεις βράσει μεσα Υσσωπο μελετημένο για εξαγνισμό!
Να σκεπαστή ολοκληρή και μην την ξαναπιάσεις ολη νύχτα , το πρωί βγάλτην στον ήλιο να την χαλάση .

Κοκκινα και κίτρινα νέφή δειχνουν μαγεία αλλα οχι αποτρεπτική προχώρα
Μπλέ \Γαλάζιο ειναι χρώματα ανώτερων επιπέδων.
Πράσινο: ειναι ερωτικό ενδιαφέρον , δείχνη ανάπτυξή σε κάτι οικονομικό ή ερωτικό.

Καθώς παραμένεις σε αυτοσυγκέντρωση πανω στην μορφή του ατομου σιγα σιγά τα σύνεφα θα παρουσιασουν κίνηση και θολές μορφες που θα γινουν κινούμενες εικόνες.
Κάποια στιγμή θα αισθάνθεις περίεργα στο πετσί σου , σαν κατι ξενο να ειναι και να μην ειναι δικό σου , εσύ, συναισθήματα , σκεψεις , φοβοι θα σε κατακλύσουν.....Αυτο είναι εχεις συνδεθεί με το άτομο που θέλεις... ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!

Ολοκληρώνοντας το ξορκι αφου εχουμε υποβάλει στο ατομο το αιτημα πχ "  Να παρω σήμερα οποσδήποτε τηλεφωνο την ταδε ( ονομα μας) "
Χαλαρωνουμε στην θέση μας , επανερχόμενοι στο τώρα στο ποιοι ειμαστε και που είμαστε , τυλίγουμε τον κρύσταλλο σε καθαρό καινούριο πανί και το αποθηκέυουμε μακριά απο το ηλιακό φως...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ , ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΞΟΡΚΙ
 ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!

★ Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα;
Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου;
έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
 Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

★ Γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και Συνεργάτης.
Τηλ: 2155557893 & 215 555 7550

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου