Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΣΕ ΠΝΊΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΕΗ ?
ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑΣ ?
ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ?

#   Πολύ ισχυρό και δοκιμασμένο ξόρκι για αντιστροφή οικονομικης κατάστασης * κατάλληλο αν σας χρωστούν λεφτά και δεν σας τα επιστρέφουν * αν απο μια δημόσια επιχείρηση καθυστερούν τα χρήματα σας π.χ την έκδοση σύνταξης , δανείου ή επιδόματος #Στην μαγεία υπάρχουν δύο ειδών ξόρκια.

 Τα μαγικά ξόρκια με την πίστη ,που χρειάζεται και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας  τα οποία μπορούν να επιδράσουν σημαντικά στο ενεργειακό πεδίο και να μας φέρουν τον πλούτο που ζητάμε ή οτιδήποτε .

Αυτά είναι οι γητείες , και οι ψαλμοί του Δαυίδ , η κλασσική προσευχή κλπ, τα οποία όμως ομολογουμένως πάντα αργούν να δράσουν ενώ τρώνε πάρα πολύ ενέργεια  απο εμας!

Και δέυτερον είναι τα ξόρκια με τα πνέυματα που αυτά πραγματοποιούνται αμέσως .

Σκοπός αυτής της μαγείας ειναι ή επίκληση άωρων νεκρών , δηλαδή αυτόχειρων , βιαιοθάνατων και γενικά ατόμων των οποιων οι ψυχές περιφέρονταί στην σκοτεινή απύθμενη αβυσσο στο αστρικό χάσμα παράλληλα με την διάσταση μας ή στην δική μας διαστασή ως εγκλωβισμένες ενέργειες που δεν θα βρούν ποτέ την γαλήνη.

Η γιαγιά μου δούλευε πολύ αυτά τά μάγια ,τα οποία χρησιμοποιούν τους νεκρούς προκειμένου αυτοί να καταλάβουν , κυριαρχίσουν στην θέληση του θύματος ειτε εξαναγκάζοντας το να κάνει πράξεις που κατω απο λογικές συνθήκες θα ήταν αδιανόητες , ειτε να του δημιουργήσουν εμμονές και ανεπανόρθωτες βλάβες στην ψυχική και νοητική του υγεία με αποτέλεσμα το άτομο αυτό, ο οφειλέτης ας τον ονομάσουμε να εξαναγκαστή να καταβάλει το χρέος του προκειμένου να λυτρωθεί ή διαφορετικά να τα φάει στους γιατρούς οπως λένε, οι οποιοί ουσιαστικά δεν θα δούν τίποτα πέραν της αναμενόμενης για την ιατρικη τους στείρα λογική " σχιζοφρένεια"  , φορτώνοντας φαρμακευτική αγωγή το θύμα το οποιο φυσικά θα χειροτερέψει μεχρι να γίνει εξαρτημένο ζόμπί ή αυτόχειρα.

Μιλώντας για αυτού του είδους την μαγεία θα αποκαλύψω ενα μυστικό που δεν το ξέρει ίσως κανένας , εκτος ίσως του Λαμπρούκοφ και καποιον κυρίων του υποκόσμου με τους οποιους σχετιζόταν οταν ζούσε ο κυρ Τασος απο το Υπατο , ο οποιός ομολογουμένως υπήρξε μεγάλος μάγος για την εποχή μας!

Η προ γιαγιά μου ηταν σκοινίτισσα και βρέθηκε μέσω Αιγύπτου στην Τουρκία και απο εκεί παντρέυτηκε ελληνα και ηρθέ με την καταστροφή του "22 στην Ελλαδα.

Αυτή τέτοια ξόρκια έκανε , και θεού θέλημα ήταν να γνωριστή με μια γυναίκα που αυτή ητανε η θεία του μικρού τότε Τάσου , η γιαγιά μου τις φανέρωσε τα σκοτεινά μυστικά του " Παζαρέματος των ψυχων " , τον τρόπο δηλαδή να φέρνει εξω απο τον κύκλο πνέυματα στα σταυδροδρόμια ή στα πηγάδια με καθρέφτη τα οποία πνέυματα σου πραγματοποιούν κάθε σου επιθυμία αλλα με αντάλλαγμα σε αίμα , σάρκα και ψυχή , όλα αυτά μαζί!

Η θεία του Τάσου δεν θυμάμαι τι ζητούσε απο τα πνέυματα αλλα έπρεπε καποιον να δώση συγγενή της , η προ γιαγιά μου έδινε τα παιδιά της αυτή ποιον να δώση ?

Επεισε το παλικάρι τοτε τον Τασο οτι μπορεί να του πραγματοποιήση οποιά του επιθυμία και ετσι τον πήγε στο σταυροδρόμι και κανανε κυκλο , τσιτσιδωθήκαν και κάλεσαν το κακό πνέυμα.

Η θεία έδωσε τον Τάσο και αυτός δέχθηκε την συμφωνία με τον όρο να γίνει ισχυρός μαγος και πλούσιος!
Και έτσι και εγινε , ΑΛΛΑ ....

Ο δαίμονας του έβαλε τοσο φριχτούς περιορισμούς που καλήτερα να ειχε πεθάνει παρά να ζεί με στερήσεις σε όλα , και σε όλους τους τομεις της ζωής του!

Ακόμα και τα πλούτη που απέκτησε δεν τα χάρηκε , έζησε και πέθανε σε ενα φτωχικό σπίτι ψηλά στο Υπατό , ζώντας σχεδον ασκητικά  φτωχικά με ουρές τον κόσμο εξω απο το σπίτι του , απο αλλους τα έβγαζε σε αλλους τα μεταβιβαζε τα αρνητικά και το κακό.

Εκανε πολύ ζημιά σε κόσμο , αυτό είναι το τίμημα του πάρε δώσε με τις δυνάμεις αυτές που καταργούν την ελευθερία της βούλησης και μπορούν να κάνουν κατι να γίνει αμέσως ζητώντας σαν τοκογλύφοι υπέρογκο τίμημα.

 Ο Πάπας Λέωντας ο Γ' , ο Παπας Ονώριος ο επονωμαζώμενος και Αντίχρηστος και αλλο μελέτησαν σε βάθος αυτου του είδους την μαγεία.

Εγώ έχω διαθεσιμα ξορκια στην λατινική γλώσσα απο το μαγικό βιβλίο του Πάπα Ουρβανού με τα οποία μπορείς να εξαναγκάσεις καποιον η καποια να κανει κάτι παρα την θέληση του.

Πχ κάποιο χρέος να πληρωθεί απο κάποιον που δεν πληρώνει άμεσα .

Εχω και το ξόρκι του μαγου Κυπριανού προς στην παρθένο Ιουστίνη για την πρόκληση ανομων πόθων , ξόρκι το οποιο σας διαβεβαιώ οτι η μοναδική περίπτωση στην οποία δεν λειτούργησε ηταν αυτη της αγίας παρθένου Ιουστίνης!

Αυτά τα ξόρκια δεν χαριζονται όποιος ενδιαφέρεται 300€ τιμή διαπραγματέυσιμη , πληρωμή μεσω τραπεζης και σας το αποστέλω απευθείας μεσω e mail στα λατινικά ή μεταφρασμένο , ξόρκι και μαγικό μαζί ( γιατι θέλει και κατι άλλο εκτός απο λόγια ).

Το ξόρκι που ακολουθεί ειναι δοκιμασμένο πρώτα από ολα απο εμένα τον ίδιο ,  το δίνω ΔΩΡΕΑΝ να το πράξει όποιος το χρειάζεται.

Γιά να το κάνω εγώ για άλλον το κόστος ειναι 450€ πληρωμή μεσω Εθνικής Τράπεζας για να αναλάβω την δουλειά !

Αλλα ας αφήσουμε τα σκοτεινά μυστικά ξόρκια να ερθουμε σε ενα που σκοπός του ειναι να αλλαξει προς το θετικό μια αρνητική οικονομική κατάσταση.

Αυτό το ξόρκι  γίνεται το ξημέρωμα σκόνη μιας Πεμπτης, σε γεμιση φεγγαριού,στο πρώτο  πρωινο φως.

Πάρε μια χουφτα κέρματα οποιαδήποτε αξίας

Πάρε ένα μαύρο κι ένα άσπρο μαντήλι
Ενα ψαλιδη

Ένα μαύρο και ένα άσπρο κερί(ή κιτρινο )

Λιβάνι μίγμα κανέλα σκόνη με ζάχαρη και ενα σπυρί χρυσολίβανο

Δέσε το κάθε κερί με το μαντήλι του.

Το μάυρο κερί ειναι η φτώχεια σου , η παρούσα κατάσταση ,αν ενας άνθρωπος σου χρωστάει λεφτά και κάνεις αυτό το ξόρκι για να στα δώσει , χαραξε με καινούρια καρφίτσα το ονομα του πανω στο κερι!

Αν ειναι πολλά ατομα γραψε σε ενα χαρτί κανονικά τα ονοματα τους και το ποσό που χρωστάει ο καθε ένας , και βαλε το χαρτί κατω απο το μαυρο κερί.
Τοποθέτησε σε ενα τραπέζι βωμό ή πάγκο το δεμένο μαυρο κερί δίπλα του το ψαλίδη ανοιχτό,  με το στόμα ανοιχτό προς αυτό και δίπλα το λευκό.

Ρίξε κανελοζάχαρή σε ευθεία γραμμή να κόψη το ψαλίδι χωρίζοντας το μάυρο απο το λευκό κερί!

Τα υλικά όλα εχουν προηγούμενα ξαστριστή τρείς νύχτες σε γέμιση φεγγαριού κάτω απο το φώς των αστεριών , διαφορετικά ποιό το νόημα?

Αναψε το λιβάνι και λιβανισε γυρνώντας κυκλικα τρείς φορές στο χώρο γύρω απο το τραπέζι, σύμφωνα με τους δείχτες του ρολογιού απαγγέλωντας τους ψαλμούς απο το ψαλτήριο του Δαυίδ 63* 65* 69* 71 οι οποίοι είναι για προστασία απο όλα τα κακά του κόσμου, και την Μεγάλη φτώχεια!

Άναψέ τα κεριά μόλις φανεί το πρωτο ηλιακό φως.

Πρωτα το μάυρο, και μετά το κίτρινο ή λευκό.

Πάρε τωρα τα νομίσματα και πήγαινε στην εξω πόρτα του σπιτιού σου και βγαινοντας εξω πετα μέσα τα νομίσματα και όπου πέσουν λέγοντας τα λόγια 3 φορές «σαν τον ήλιο που χαράζει κάθε μέρα να μπαίνουν τα λεφτά στο σπίτι ,φεύγουν τα εμπόδια που τα κρατούν μακριά .

Η γκαντεμιά στο σπίτι μου να μην μπει.
Ματι κακοριζικο να μην με μαγεψει».

Μπαίνεις κλείνης την πορτα και πας στα κερία, επανέλαβε τα ιδια λόγια και φτύσε να σβήσει το μαύρο κερί με το σάλιο σου.

" μοιρά κακιά σε ορίζω , μοίρα κακιά σε εξορκιζω να φύγεις, να σβηστείς"
Εδώ αν το το μαγικό αφορά συγκεκριμένο άτομο και χρέος δεν λεμε μοίρα αλλα βαζουμε το ή τα ονοματα των οφειλετων και λεμε σε ή σας ορίζω.......το  εμπόδιο να φύγει μακριά , το χρέος να πληρωθεί να εξοφληθεί,  να φύγει , να χαθεί "

Πάρε το άσπρο κερί  μετα και μπες στα δωμάτια λέγοντας χαμηλόφωνα τα λόγια 3 φορές σε κάθε δωμάτιο λιβανίζοντας.
" Σαν τον ήλιο που χαραζει καθε μέρα να μπαίνουν στο σπίτι......"

Γυρνας πισω.
Βάλε το κερί στη θέση του και άστο να κάψει.

Το μαύρο μαντήλι να το κόψεις με το ψαλίδι κόβοντας ετσι την αρνητικη ενέργεια σου

Λες τα λόγια 3 φορές «φύγε μαυρίλα στα βουνά μακριά από εμένα , εκει που δε λαλάει πετινάρι και άνθρωπος δεν πατά , εκει να πας να φας!
Αίμα κατσικιού να πιεις και εμενα τον /την  (......) μην με ξαναθυμηθείς»

Τελειωνοντας αυτά ολα μαζεύεις και θάβεις τα υπολοίματα σε χωρο μακριά απο το σπίτι η τα πετάς σε ποτάμι τρεχούμενο.

Όταν κάψει το λευκό κερί πάρε το μαντήλι και βάλε το φυλαχτό πανω από την εξωπορτα σου ,ή στα εικονίσματα μαζι με τα νομίσματα που ειχες σκορπίση και ενα κομμάτι μαγνήτη!

Το ξόρκι αυτο το εχω δοκιμάση και λειτουργεί περίπου 28 με 30 μέρες μετά , με απόλυτη επιτυχία! 

★ Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα;
Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου;
Θέλεις να τον κάνεις τρυφερό ρομαντικό , δοσμένο σκόνη τε και σώματι σε εσένα , και μονο εσενα ?

 Μηπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου και θέλεις να απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες ?

 Εχεις σχέση με παντρεμένο;  εφυγέ και θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
 Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Θέλεις άμεσα και δραστικά χρήματα στο πορτοφόλι σου απο απροσδόκητες πηγές και ευκαιρίες ?

Εγώ έχω οτι ακριβώς χρειάζεσαι
Γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης
Τηλεφωνα επικοινωνίας : 215 555 7893.
★ Κάλεσε μέ και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

* Μελλοντολογος  Ε. Αδαμάκης.*

Προσωπικός σύμβουλος του Σεΐχη Μωάμεθ Μπιν Ρασιντ Αλ Μακτουμ του Dubai ,και του Εμίρή All Thàni του Qatar και της συζήγου του , και άλλων πλουσίων και διασήμων !

Μαθητής της Ελένης Κικίδου υπήρξα συνεργάτης της  μελλοντολόγου Ορελί και της Κατερίνας Ντανεσή Βαρβούνη , και για ενα διάστημα βρισκόμουν με την κα Βάσω Κορτέση απο την οποία γνώρισα την πριγκήπισα Νταΐανα της Αγγλίας , και την Σάρα δούκισα του Γιόρκ.

Μαθήτευσα και συνεργάστικα με τον γνωστό ενορατικό μελλοντολόγο Τεό , κατά κόσμον Θεόφιλος Βαγιάκας!
Μου απονομήθηκε τιμητικό δίπλωμα ικανοτήτων απο το σωματείο παραψυχολογικών ερευνών , αστρολογίας και έρευνας ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΣ .
Απο τον μελλοντολόγο Αστρολόγο κο Διονύσιο Καρατζή ως Πρόεδρο του σωματείου , τον κο ' Αντονυ Αθανασίου αντιπρόεδρο και τον κο Μιχάλη Αττώνη γραμματέα ελαβά με ψήφο θετική ολων έπαινο λογο δυνατοτήτων , μακράς υποβολής και σπάνιας ψυχικής ευαισθησίας εν ετη 1998 !


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου