Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Έκδίκηση !!!!
 * ΞΙΦΙΑΣ *

Η εκδίκηση ειναι ένα θέμα που ακούγεται συχνά μέσα στα πλαίσια της δουλειάς μου , ειναι πολύς ο κόσμος που μου ζητά ξόρκια εκδίκησης , αλλά ελάχιστη έχουν την ΘΕΛΗΣΗ ,  που ειναι προϋπόθεση για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μαγείας.

Η εκδίκηση και η Αρετή θέλουν δύναμη ψυχής , οπως η μαγεία απαιτή μαγικό τρόπο σκέψης και θέληση με την αρχαιοελληνική σημασία της λέξεως !

Ή εκδίκηση ανήκει στους τιμωρούς αγγέλους με αρχιστράτηγο των Μιχαήλ απο την μία , στην αρχαία ελληνική μαγεία υπόκειτε στις Ποινές και της Ερινύες που υπάγονται στην θεα Αρρά,  στην εβραίκη εκδοχή και στην δαιμονολογία έχουμε απο την Ταξη των " Δυνάμεων " τους Ράβδους λεγόμενους ή Le battons (Όπως αναφέρονται στα γριμόρια ) ή επι το σωστότερο " Σκέυοι της τιμωρίας" οπως τους αναφέρει στο εξαιρετικό του μαγικό κείμενο ο αείμνηστος Francis Barret !

Ή γιαγιά μου είχε στο οπλοστάσιο της πολλά οπλα εκδικήσεως ενα απο τα οποία ηταν ενα μαγικό απο την Περσία αν θυμάμαι καλά το οποίο ονομάζεται τα " 40 κλειδία " το οποίο στην ουσία ειναι ισάριθμα χωρία - σούρες απο το Κοράνι τα οποία , το κάθε ενα εχει μεν και τον ανάλογο φύλακα της σούρας , αλλά στο σύνολο τους ξεκλειδώνουν μια πολύ ισχυρή καταστροφική ενέργεια !
Τό ξόρκι γράφεται στην γλώσσα του κορανίου και μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο απο τον μάγο ,ο οποίος οφείλη αφού το εχει γράψει και το εχει δώσει να το πιάσει το θύμα , να βγεί μαυροφορεμένος στην Πανσέληνο και αφού υψώσει προς το ουράνιο φως ενα καστανό ή μάυρο κόκκορα τον σχίζει κυριολεκτικά στα δυό κρατώντας τον πάνω απο το κεφάλι του , ουρλιάζοντας και βλαστημώντας το ονομα του ή της εχθράς χωρίς να τραβήξει το βλέμμα του απο τον σεληνιακό δίσκο.

Ενα αλλο σκοτεινό ξόρκι με το οποιο "δούλεψε"  για κακό  πολύ κόσμο η γιαγιά μου , γνήσια πουτανοσμυρνιά μάγισσα όντας  και πραγματικά , εκτός απο εναν που τυφλώθηκε απο καρφι , οι υπολοιποι απο ζάχαρο ,και γλάυκωμα μετα το ξόρκι της , είχε ως εξεις:  παίρνεις και αδειάζεις αυγό της ώρας απο κότα στο όνομα του εχθρού σού και αφου πιάσεις μάυρο γάτο ( ανάλογα με το φύλο του εχθρού, η γάτα ή ο γάτος ) του βγάζεις τα μάτια και τα βάζεις στο αποκεφαλισμένο αυγο με κατι δικό του , της μαζι  και μετά θάβεις αυτο το αυγό σε κοπρία ή στο χώμα μέ κοπριά στο δρόμο απο όπου περνά ο εχθρός σού.
Ξέρω ότι το ίδιο ξόρκι χρησιμοποιούνταν στην Αγγλία πολύ παλαιά αλλά για ερωτικούς σκοπούς , η ίδια διαδικασία αλλά το ζητούμενο άλλαζε και ο αιτών ευχόταν " Να μην έχει μάτια για άλλον / άλλη" το θύμα για το οποίο γινόταν το ξόρκι.

Στο δικό μου οπλοστάσιο σήμερα δεν συμπεριλαμβάνονται πλέον τέτοιες βάρβαρες πρακτικές , διαθέτώ για τους πελάτες μου ΤΑΜΠΑΚΟΝΕΡΟ * ΦΙΔΟΝΕΡΟ * 7 ΣΙΧΑΣΙΕΣ * ΣΕΪΤΑΝ ΜΠΟΚΟΥ * ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΡΙΤΗ * ΝΕΚΡΟΧΩΜΑ * ΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΦΟ * ΚΟΠΡΟΛΑΧΑΝΟ...... και ενα σωρό άλλα υλικά έτοιμα για εκάστοτε πελάτη και χρήση !

Ξόρκια για πρόκληση ασθένειας , κακοτυχίας , οικονομικής καταστροφής , τρέλας !

Η Goetia , είναι απο τα λίγα μαγικά κείμενα που εχει τόση επιμονή με τον εξαναγκασμό , κατ' επέκτασην και την τιμωρία!
Με θειάφη και διαβολόσκατο μπορείς να αρρωστήσεις κάποιον ή να τον καψουρέψεις μέχρι τρέλας !!!
Αγαπημένες μου μορφές απο τα πνέυματα της εκδικήσεως που μου κληροδότησε η γιαγιά μου  ,πρώτα απο όλα καί όλους  είναι ο δαίμονας Ξιφίας , αρχιστράτηγος της κολάσεως υπο την εξουσία του ίδιου του Σατανά , τερατώδης και αφάνταστα κακόβουλος, γεμάτος ξέχειλη οργή.
Αφάνταστα τερατώδης εμφανίζεται κρατώντας ενα τεράστιο ματωμένο ξίφος το οποίο δεν τον εμποδίζει τίποτα να το στρέψει κατά του μάγου , η συλλογή του απο κεφάλια μάγων ειναι τεράστια και το ξίφος του ρουφάει τις ψυχες τους .
Ο ερχομός του Ξιφία σημαίνει μονο ενα πράγμα .....Ψυχικός και σωματικός θάνατος !
Απο οπου περνάει ο Ξιφίας το κεφάλι των θυμάτων του δεν βρίσκεται ποτέ , οπως εγινε και στην υπόθεση της ηθοποιού Jane Masfilnd .

Ο Έλαυρος ειναι ενας φωτεινός φτερωτός ανθρωπος λιοντάρι , ηταν αγγελος αλλα οπως λεει και το όνομα του προτίμησε να τρώει ανθρώπινο φως και ζωή παρα να τα προστατεύει , μέγας Δούκας καταστρέφει με φωτιά τα μαγαζιά των εχθρών μου!

Ο τελευταίος έρχεται ο Σκορπιός που ειναι πιο ανεκτικός απο τους αλλους και ξεκίνησε σαν ζώο φύλακας του ναου στην Μεσσοποταμία πριν δαιμονοποιηθεί.

Οι δαίμονες μου και τα υλικά ειναι στην διάθεση οποιου εχει την θέληση και την οικονομική δύναμη να μισθώσει τις υπηρεσίες μου!

Ας δούμε τώρα ενα ξόρκι εκδικήσεως:
Το ξόρκι πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση ώστε να μην επιφέρει άσκοπη ταλαιπωρία αθώων ανθρώπων .
Σε αυτό οπως και σε οποιοδήποτε ανάλογο ξόρκι  αν γίνει κακή χρήση, τα αποτελέσματα αυτής της μαγείας μοιραία θα επιστρέψουν σε σας και τη ζωή σας  ζητώντας πληρώμη σε αίμα ή μπορεί στην καλύτερη των περιπτώσεων η ζωή σας να γυρίσει σε μιζέρια.
Αφού καθορίσετε με ακρίβεια τον εχθρό σας , στα μεσάνυχτα της χάσης της σελήνης, μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο αποκαθαρμένο και λιβανισμένο με θειάφη και διαβολόσκατο στην μύτη του κουταλιού του γλυκού σε ποσότητα.
Τοποθετήστε τρία κερία του επιταφίου σε ενά νοητό ή σχεδιασμένο με κιμωλία βουτηγμένη σε αληθινό αγιασμό ή κάρβουνο βουτηγμένο σε αληθινό αγιασμό spiritus locus στο δάπεδο.
Ενα τρίγωνο δηλαδή στην κάθε μία γωνία του οποίου θα ανάβει απο ενα κερί.
Το δίαστημα που συνεργαζόμουν με την  αείμνηστη Βάσω Κορτέση και ερχόταν η πριγκήπισσα Νταϊάνα της Μεγάλης Βρετανίας αρκετές φορές ειχε κάνει αυτό το ξόρκι σε πυραμιδοειδής κατασκευές στρεφόμενη κατα του πρίγκηπος και συζήγου της Βασίλισας Ελισάβετ ΙΙ γιατι την αποκαλούσε πόρνη ανοιχτά και απροκάλυπτα.
Ας επανέρθουμε στο ξόρκι, αφου τοποθετήσετε τα τρία οριακά κεριά Θα πρέπει στη συνέχεια να καθίσετε στο κέντρο του τριγώνου, οκλαδόν με ενα κερί της αναστάσεως αναμένο στα δυο σας χέρια, κρατώντας το με τα δυο  χέρια ενωμένα .
 Κλείστε τα μάτια σας, να επικεντρωμένοι στον εχθρό ή τους εχθρούς σας, και επαναλάβετε δυνατά τα ονόματά τους μόνο μία φορά.
Ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε επίμονα στη φλόγα του κεριού, εστιάζοντας το βλέμμα σας στη βάση της φλόγας.

Από εδώ και πέρα υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές για να συνεχιστή το ξόρκι , στην απλούστερη μορφή απαγγέλεται εναν ψαλμό του Δαυίδ ή εναν Ορφικό ύμνό.

Στην πιο σύνθετη χρησιμοποιείται  θείαφη & διαβολόσκατο και χρησιμοποιοείτε Βούλτ ή φωτογραφία του θύματος , τα οποία αφου λιβανιστούν  τρυπιούνται ή καυτηριάζονται πριν καταλήξουν στο μαγκάλι ή κουβά η καζάνι με κάρβουνα για να ολοκληρωθεί το ξόρκι.

Η γιαγιά μου σε μια περίπτωση, που μισούσε κάποια μεχρι θανατου  , ειχε εκτος του τριγώνου με τα κεριά ,ζωγραφίση θυμαμαι  ενα μικρό τριγωνάκι ζωγραφισμένο με κάρβουνο με γράμματα απο εξω του , μικρό σε μέγεθος και μεσα στον εσώκλειστο κύκλο του ειχε βάλει ενα μαυρομάνικο μαχαίρι κλεμένο απο το σπίτι του θυματος της .
Κάλεσε μέσα απο το τρίγωνο με τα κεριά τον Άγκαρες που τηλεμεταφέρει πράγματα , και αυτος χωρίς ανθρώπου χέρι να το ακουμπήσει πήρε οπως ηταν αόρατος το μαχαίρι απο την θέση του και το πήγε στο σπίτι του θύματος το οποίο αφ' οτου το επιασε και μετά παρουσίασε έντονη μελαγχολία που γρήγορα έγινε κατάθλιψη με τάσεις αυτοκτονίας , και σε ανύποπτο χρόνο έδωσε τέρμα στην ζωή της κόβοντας τις φλέβες της με το μαχαίρι αυτό.

Μέσα απο αυτο το τρίγωνο μπορείς να καλέσεις πνεύματα νεκρών με το σκουλίκι της γης ή ακόμα να κάνεις το ξόρκι θανάτου με τον αδράγαρο που χύνεται πάνω στην φωτογραφία του εχθρού.
Να βάλεις σε πύληνο πιατο την μορφή του , και να δέσης το ξόρκι με κάποιο δηλητηριώδες ζωο π.χ  σφήκες , αλλα στην περίπτωση αυτή οπως και στην περίπτωση που στήλεις ενα " Δαιμονικό ζωο"  σκύλο , γάτα , φίδι ή και αράχνη να κυνηγά συνέχεια  στους εφιάλτες και σε οράματα τον εχθρό σου μεχρι να παρανοήσει εντελώς ......την ζωή στο ξόρκι την δίνει το αίμα ( συνηθίζεται κότας) η οποία πρέπει να βρίσκεται εξ αρχης εκεί.
Οποιο τυπικό και αν ακολουθήσετε μην το ξεκινήσετε χωρίς να εχετε την σιγουριά οτι ΔΕΝ θα μετανιώσετε μετά για το κακό που εχετε ηθελημένα κάνει , η μεταμέλεια εγύρη την Τιμωρία εις τριπλούν , γιατι ειναι νομος της μαγείας το καλό να γίνεται για το καλό , και το κακό για το κακό!
Τελειώνοντας η τελετή ολοκληρώνεται ως εξεις.
Κρατώντας το κερί τώρα μόνο με το αριστερό χέρι σας, περάστε το δεξί σας χέρι πάνω από τη φλόγα του κεριού τρεις φορές και στη συνέχεια να σβήστε το κερί.
 Σβήστε τα κεριά στο πάτωμα σε μια περιστροφή ,προς τα δεξιά από αυτό που θα σβήσετε πρώτο.

Στις εικονες 1 ο Ξιφίας-


 2 ο Ξιφίας ενανθρωπισμένος.Θες και εσύ να γνωρίσεις την πραγματική μαγεία και τα αλλοδιαστασιακά όντα που μας περιβάλλουν ?

Σε ενδιαφέρει να μάθεις ξόρκια για καθε χρήση , γητείες , φυλαχτά και πως , προπάντων πότε γίνονται ?

Μαθήματα μονο με 250€ τον μήνα .
Γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και Συνεργάτες.
Οδος Ιπποκράτους 6 , Τ.κ 10679 Αθήνα.
Τηλεφωνα : 2155557893.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου