Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016★ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  * Εşek dili ( γλωσσα γαιδαρου ) *.

Η γλώσσα του γαίδάρου ειναι ένα παλιό μαγικό ξόρκι , με το οποίο κρατάς την γλώσσα κάποιου δεμένη.

Γνωστή αστρολόγος και συγγραφέας με έδρα στην Καλλιθέα η Λυγία , επι σειρά ετων πελάτισσα μου την χρησιμοποιεί για να κρατάει κλειστό το στόμα του οξύθυμου συζήγου της .
Πώς ?
Ξερή η γλώσσα , ξαστρισμένη και μελετημένη κομμένη σε μικρα κομματάκια ,την περνάει απο το blender και την σκόνη την βάζει στην σαλάτα , εχει ωραία γεύση και είναι χρηστική.

Πάμε σε μιά άλλη πιο αναίμακτη εκδοχή του ίδιου μαγικού απο το βιβλιο που διαθέτω προς πώληση με γενικό τίτλο " Μαγεία του Βασιλέως Δαυίδ του Ψαλμωδού - Τα μαγικα τετράγωνα των ψαλμών " ( κόστος 50€ )

★.   http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/06/30.html?m=1
★.

 Το τετράγωνο του ψαλμου 10 απο το ψαλτήριο ειναι για να δένεις την γλώσσα ενός ή πολλών ατόμων.
Γράφεις το μαγικό τετράγωνο με μολύβι στην περγαμηνή και απο πίσω ανάποδα γράφεις το όνομα ή τα ονόματα αυτών που θες να δέσεις απαγγέλοντας τον στοίχο -  ψαλμο "  Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τα στόματα των ασεβών καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη τους »  .
Αυτό προφέρεται τρεις φορές για κάθε ενα όνομα και στο τέλος καθώς περνάμε τα ονόματα πάνω απο το λιβάνι λέμε τον στοίχο "Αλαλα τα χείλη των ασεβών,...Ονόματα ".

Γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης και θαμώνας σε εμένα και αλλά μέντιουμ τόσο της Καλλιθέας , όσο και στην επίσεις γνωστή μέντιουμ , την μητέρα της  Σοφίας Αλιμπέρτη την κυρία Ζωή (  της οποίας τα ομολογουμένως σκοτεινά έργα και ημέρες απεκάλυψε δημόσια χρόνια πριν ή Τατιάνα Στεφανίδου  .

★. http://www.yupiii.gr/lists/authors/nsideris/48/      την οποία εξυπηρέτησα ομολογουμένως επι σειρά ετών,  και ή κόρη της χάρην στο δικό μου ξόρκι amber camino συνέχισε απρόσκοπτη την επιτυχημένη καριέρα της ..
★.    http://tiahuan.blogspot.gr/2017/10/aber-camino-aber-camino.html?m=1
Για να με ξεχάσουν στο τέλος εντελώς αφού μεγαλοπιάστηκαν αμφότερες....  ) όπως επίσεις και στην αδερφή της Αγγελικής Νικολούλη που είναι πέραν των άλλων , εξαιρετικά καλή καφεμάντιδα στον Πύργο Ηλείας με πελάτες απο τον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο ! 

Η εν λόγο κυρία αφου εχει καταψύξει την μισή show biz της Ελλαδος , εχει φροντίσει επίσεις ώστε να βουλώσει στόματα και δια μαγείας ...με την εξείς συνταγή απο το βιβλίο μου σε δική της παραλλαγή , γράφωντας το σχέδιο πάνω στην γλώσσα του ζώου μπορείς μετά να την καρφώσεις σε μέρος απόμερο όπου βρίσκεται δέντρο που ειναι σε διαδικασία ξήρανσης για να ξεραθεί η γλώσσα του κακορίζικου.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και όπου υπάρχουν σφήκες , η γλώσσα αν γινει τροφή για τις σφήκες μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματά υγείας στο θύμα ,απο καρκίνο στην γλωσσα ή τον λαιμό μεχρι αφωνία.

Οι σφήκες με αλλο τρόπο μαγείας , παρεμφερή φέρνουν θάνατο.

Γλώσσα γαίδάρου τυλιγμένη με αγκάθια , ή αγκαθώτό σύρμα σαβανωμένη σε μαυρο πανί και κλεισμένη σε βάζο ετοιμασμένη μέρα σάββάτο ,αν θαφτεί σε παλιο τάφο μπορεί να κλείση το κακό στόμα για πάντα.


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°


 ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου