Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016


ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  * Εşek dili ( γλωσσα γαιδαρου ) *.

Η γλώσσα του γαίδάρου ειναι ένα παλιό μαγικό ξόρκι , με το οποίο κρατάς την γλώσσα κάποιου δεμένη.

Γνωστή αστρολόγος και συγγραφέας με έδρα στην Καλλιθέα η Λυγία , επι σειρά ετων πελάτισσα μου την χρησιμοποιεί για να κρατάει κλειστό το στόμα του οξύθυμου συζήγου της .
Πώς ?
Ξερή η γλώσσα , ξαστρισμένη και μελετημένη κομμένη σε μικρα κομματάκια ,την περνάει απο το blender και την σκόνη την βάζει στην σαλάτα , εχει ωραία γεύση και είναι χρηστική.

Πάμε σε μιά άλλη πιο αναίμακτη εκδοχή του ίδιου μαγικού απο το βιβλιο που διαθέτω προς πώληση με γενικό τίτλο " Μαγεία του Βασιλέως Δαυίδ του Ψαλμωδού - Τα μαγικα τετράγωνα των ψαλμών " ( κόστος 50€ )

★.   http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/06/30.html?m=1
★.

 Το τετράγωνο του ψαλμου 10 απο το ψαλτήριο ειναι για να δένεις την γλώσσα ενός ή πολλών ατόμων.
Γράφεις το μαγικό τετράγωνο με μολύβι στην περγαμηνή και απο πίσω ανάποδα γράφεις το όνομα ή τα ονόματα αυτών που θες να δέσεις απαγγέλοντας τον στοίχο -  ψαλμο "  Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τα στόματα των ασεβών καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη τους »  .
Αυτό προφέρεται τρεις φορές για κάθε ενα όνομα και στο τέλος καθώς περνάμε τα ονόματα πάνω απο το λιβάνι λέμε τον στοίχο "Αλαλα τα χείλη των ασεβών,...Ονόματα ".

Γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης και θαμώνας σε εμένα και αλλά μέντιουμ τόσο της Καλλιθέας , όσο και στην επίσεις γνωστή μέντιουμ , την μητέρα της  Σοφίας Αλιμπέρτη την κυρία Ζωή (  της οποίας τα ομολογουμένως σκοτεινά έργα και ημέρες απεκάλυψε δημόσια χρόνια πριν ή Τατιάνα Στεφανίδου  .

★. http://www.yupiii.gr/lists/authors/nsideris/48/       ) όπως επίσεις και στην αδερφή της Αγγελικής Νικολούλη που είναι πέραν των άλλων , εξαιρετικά καλή καφεμάντιδα στον Πύργο Ηλείας με πελάτες απο τον τηλεοπτικό και όχι μόνο χώρο !

Η εν λόγο κυρία αφου εχει καταψύξει την μισή show biz της Ελλαδος , εχει φροντίσει επίσεις ώστε να βουλώσει στόματα και δια μαγείας ...με την εξείς συνταγή απο το βιβλίο μου σε δική της παραλλαγή , γράφωντας το σχέδιο πάνω στην γλώσσα του ζώου μπορείς μετά να την καρφώσεις σε μέρος απόμερο όπου βρίσκεται δέντρο που ειναι σε διαδικασία ξήρανσης για να ξεραθεί η γλώσσα του κακορίζικου.

Το ίδιο μπορεί να γίνει και όπου υπάρχουν σφήκες , η γλώσσα αν γινει τροφή για τις σφήκες μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματά υγείας στο θύμα ,απο καρκίνο στην γλωσσα ή τον λαιμό μεχρι αφωνία.

Οι σφήκες με αλλο τρόπο μαγείας , παρεμφερή φέρνουν θάνατο.

Γλώσσα γαίδάρου τυλιγμένη με αγκάθια , ή αγκαθώτό σύρμα σαβανωμένη σε μαυρο πανί και κλεισμένη σε βάζο ετοιμασμένη μέρα σάββάτο ,αν θαφτεί σε παλιο τάφο μπορεί να κλείση το κακό στόμα για πάντα.

Αν σε ενδιαφέρει  η συνταγή ή θέλεις άμεσα και   δραστικά , 100% αποτελεσματικά :

★ φούντωμα αγάπης .

★ Επανασύνδεση  άμεση

★ Απαλλαγή απο κατάρα ή δέσιμο ερωτικό στεφανιού ή μήτρας ..μην χάνεις χρόνο , τηλέφώνησε μου και πες μου το πρόβλημα σου  τώρα.

Η βαθειά μαγική μου γνώση και η επαγγελματική μου εμπειρία θα σου δώσει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση , σε περιμένω  καθημερινά 11.00 πμ εως 21.00 μμ στο γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και Συνεργάτες η  μπορείς να  με  καλέσεις τώρα στο τηλέφωνο 2155557893  & 215 555 7550 για να μου πείς το πρόβλημα σου , να κλείσης ραντεβού μαζί μου  !

Τηλεφωνική πρόβλεψη 20€
..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου