Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

 * ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ με θυσία ανηλίκου στην Αγγλία * ( Χου χου βούντου )

Ένας τελετουργικός φόνος μαύρης μαγείας, με θύμα ένα αγόρι ηλικίας 7 χρόνων, απασχολεί έντονα τις βρετανικές αρχές αυτό τον καιρό. Ο κορμός τού άτυχου μικρού, που οι αστυνομικοί έχουν ονομάσει Αδάμ, βρέθηκε να επιπλέει στον Τάμεση στις 21 Σεπτεμβρίου και έκτοτε οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε τον δράστη τού εγκλήματος αλλά ούτε και την ταυτότητα τού μικρού. Ο Δρ. Χέντρικ Σόλτζ από τη Νότια Αφρική, ειδικός σε εγκλήματα μαύρης μαγείας, ο οποίος παραβρέθηκε στη δεύτερη αυτοψία τού μικρού, σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τελετουργικό φόνο.
Πρόκειται, δηλαδή, για μια κατά παραγγελίαν ανθρωποθυσία, η οποία τελέσθηκε για λογαριασμό «πελάτη», ο οποίος επιθυμεί να θεραπευτεί από κάτι ή να αυξήσει την περιουσία του.
Ένα λευκό σεντόνι που είχε γραμμένο το όνομα «Αντέκογιε Γιό Φόλα Αντεόγιε» και επτά μισοκαμένα κεριά βρέθηκαν κοντά στο ακρωτηριασμένο πτώμα τού μικρού και εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για το όνομα τού «πελάτη». Παρά τις έρευνες, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί κανένα άτομο με αυτό το όνομα στη Βρετανία.
Οι αρχές βρίσκονται σε στενή επαφή με τις αρχές τού Βελγίου και της Γερμανίας, που πρόσφατα έχουν εντοπιστεί αλλά τρία νεκρά παιδιά δολοφονημένα με παρόμοιο τρόπο. Συμβαίνουν, λοιπόν, και στη γηραιά Αλβιώνα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΑΛΗΘΕΙΑ» ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002

Σήμερα , πριν λίγη ωρα , οι Λυκάωνες ( Locus 7 & Nibus 7 ) εδρασαν ξανά :

Σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε κάδο βρέθηκε σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής πριν λίγο στην περιοχή του Μενιδίου. Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ στο...
σημείο σπεύδει ισχυρή Αστυνομική δύναμη. Η σακούλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε επί της Λεωφ. Δημοκρατίας.

Info :
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/04/blog-post_5257.html?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage&m=1

1 σχόλιο: