Σάββατο, 29 Απριλίου 2017ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2018 !


Ο θεός να μας φυλάει απο αυτούς που πληρώνει το κράτος να μας φυλάνε !!!

Ενα πεντάγραμμο φτιαγμένο απο αίμα στο δάπεδο περιτριγυρισμένο  απο μαγικά σύμβολα και γράμματα ,είναι απαραίτητο σε κάθε ταινία Θρίλερ που σέβεται τον εαυτό της .

Δυστυχώς όμως για όλους εμάς ή συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε απο ερευνητές γνωστού περιοδικού μεταφυσικής σε ερειπωμένο σπίτι της Πεντέλης πολύ πρόσφατα.

Αυτό το γεγονός είναι ενα από τα πολλά

Κανείς δεν γνωρίζει τους υπαίτιους , κανένας δεν έχει διωχθεί ποινικά !

Θα μου πείτε με την λογική σας όπως ο φίλτατος αστυνόμος Γιώργος Κωροναίος μου είπε  :

" Ο σατανισμός είναι ευρωπαϊκή αναγνωρισμένη θρησκεία ....Εντάξει , δεν έγινε και κανένα έγκλημα ! "

Είστε σίγουρος κύριε αξιωματικέ υπο προαγωγή οτι δέν έγινε ?

23 Αυγούστου 2013 , Ραφήνα προς Λούτσα στην εκκλησία ( ?) του Αγίου Χαραλάμπους απο έξω ανακαλύπτουν οι περαστικοί δυο σακ βουαγιάζ με κομμένα ανθρώπινα μέλη !

Φεβρουάριος 2014 σε κάδο σκουπιδιών στην Καλλιθέα ανακαλύπτουν ενα σακ βουγιάζ με δύο κομμένα ανθρώπινα πόδια , και ενα παντελόνι μουσκεμένο απο το αίμα..... Πέραν αυτού τίποτα , η υπόθεση δεν ξανακούστηκε...

28 Απριλίου 2017   (  δυο μέρες μετά είναι η Βαλπουργία Νύχτα ).
Ανθρώπινα μέλη σε σάκο στο Μενίδι !

2 Ιουνίου 2017 , 21 γυναικεία γεννητικά όργανα ανακαλύφθησαν σε μαύρες σακούλες σε κάδο σκουπιδιών στον Σταθμό Λαρίσης !

Έμαθες αγαπητέ αναγνώστη ποτέ σε ποιόν ανήκαν αυτά τα κομμάτια , ή αν οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους ?
Τιμωρήθηκε κάποιος ?

Η απάντηση είναι πως μάλλον ούτε περ ετέρω έρευνα δεν έγινε γιατί ή ελληνική αστυνομία έχει σοβαρότατες ασχολίες ....


Πρίν λίγους μήνες ανέδειξαν μέσα απο αναρτήσεις μου μέσα απο το Facebook κατά κύριο λόγο , για το σκοτεινό έργο του Γιώργου Μπαλάνου και των Λυκαώνων του , αμέσως άρχισαν οι ειρωνίες και οι απειλές  , και φυσικά μου έσβησαν τον λογαριασμό μου στο Facebook.

Αμέσως άρχισε ή λασπολογία απο μελλοντολόγος φιλικά προσκείμενους στους Λυκάωνες , απατεώνες που χρηματίζουν απο κλίκες που ξεκινούν απο περιοδικά αστρολογίας και περνούν μέσω " σωματείων " τα οποία δρούν στο απυρόβλητο.

Ας μιλήσουν τα γεγονότα φυλάκιση για 20€ καφεμάντη στην Λάρισσα:

 " 38χρονος παρουσίασε στην αστυνομικό ψευδή γεγονότα ως αληθή, με τη μέθοδο της «καφεμαντείας», ζήτησε και παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 20 ευρώ."

Ας θυμηθούμε και μια άλλη περίπτωση απο το καλοκαίρι του 2017 ....


Πώς τα «Μυστικά της Κατίνας» μπήκαν στα κοσμικά σαλόνια - Είπαν σε γυναίκα πώς θα πεθάνει το παιδί της για να της πάρουν χρήματα - Πώς απέσπασαν από πελάτισσα 52.000 ευρώ σε τρεις μήνες - Τα γιατροσόφια και τα μαντζούνια - Τι είπαν επώνυμοι Μπάρμπα, Αδάμ και Σαμαράς για τη σπείρα


Μια γυναίκα από επαρχιακή πόλη της Στερεάς πλήρωσε 52.000 ευρώ στο ¨Μέντιουμ" για να σώσει το παιδί της από το θάνατο. Όταν της είπε ότι κινδυνεύει και ο άντρα της τότε κατάλαβε τι συμβαίνει και πήγε στην αστυνομία!

Υπόσχονταν ότι θα γλίτωνε τα αγαπημένα πρόσωπα των πελατών της από το θάνατο, πουλούσε φίλτρα με τα οποία κάθε γυναίκα θα μπορούσε να... μαγνητίσει τον άνδρα που επιθυμούσε και ζήταγε από τις ανυποψίαστες εύπορες κυρίες που την επισκέπτονταν δείγμα από το σπέρμα του συντρόφου τους για να δει αν είναι... καρπερός ή τους απάτα με άλλη γυναίκα !!!

Δυό περιπτώσεις απάτης μέν , απο τις οποίες στην δεύτερη υπάρχει εκβιασμός , και σεξουαλική εκμετάλλευση και ένας σωρός άλλων αδικημάτων , πώς γίνεται λοιπόν ή εν λόγο κυρία να είναι τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ελεύθερη και το γραφείο της στο Σύνταγμα να λειτουργεί κανονικά ?
Λειτουργεί άραγε  υπο την ανοχή ( και την προστασία ? ) της αστυνομίας ?

Μιλώντας για την Κατίνα , ποιός θυμάται πριν πολλά χρόνια την υπεξαίρεση που είχε γίνει στην Άκρον Ήλιον Κρυστάλ  απο τον ταμεία που ποτέ έκτοτε δεν ξαναβρέθηκε ζωντανός ή νεκρός ?

Πώς γίνεται ή ίδια αυτή εταιρεία να λειτουργεί υπό τον έλεγχο της πρώην γυναίκας του τότε ιδιοκτήτη , ή οποία αν και Πειραιώτισσα εμφανίζεται ως Σμυρνιά μάγισσα ,  και παρουσιάζει άλλο όνομα απο το πραγματικό της κάνοντας κάθε πέμπτη τελετές μαγείας?

Η απάτη είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε να της καταλογισθει, όταν υπάρχει εξώφθαλμος προσηλυτισμός υπέρ φυσικά των λυκαώνων , πράγμα που σύμφωνα με τα λεγόμενα του αξιωματικού της δίωξης Γιώργου Κορωναίου είναι γνωστό στην αστυνομία , οπότε γιατί αναλώνονται τα τιμημένα παλικάρια στο κυνήγι ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν 20 ή 50€ χωρίς να εξαναγκάζουν κανένα να πάει να τούς επισκεφθεί ή αν πάει να πληρώσει , την ίδια ώρα που μένουν οι καρχαρίες τύπου " Κατίνας " στο απυρόβλητο ?

Μασόνοι και λυκάωνες , η γνωστή δηλαδή κλίκα που προωθεί τα δικά της άτομα , και λαδωνει ώστε να μείνουν εκτός έλεγχου αστυνομίας και εφορίας?

Ας μην κοροιευόμαστε ότι έτσι γνώρισα τον Γιώργο Κωροναίο αξιωματικό της Γ.Α.Δ.Α , με την ιδιότητα του ως πελάτη δόλωμα που σκοπό είχε να με εκφοβίσει και να με βλάψει και σωματικά , σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Όταν άρχισα τις καταγγελίες για το πυώδες απόστημα που λέγεται " Λυκάωνες / Μασόνοι " οπως προείπα άρχισαν οι απειλές μέσω τηλεφώνου αρχικά , για να φτάσουν να έχουν απευθείας απειλή μέσα στον ίδιο μου τον χώρο απο δηλωμένους λυκάωνες όπως στην περίπτωση του Γιώργου Κορωναίου απο το Περιστέρι , ενεργός αξιωματικός της Διωξης της ΓΑΔΣ , υπο προαγωγή αστυνομικος .

Αρχικά εμφανίστηκε ως πελάτης αλλά γρήγορα άρχισε μια παραληρηματική συμπεριφορά με τάσεις βίας και κρίσεις άγχους και πανικού , στην πορεία νόμιζα πως είχα να κάνω με τρελό αλλά μετά κατάλαβα οτι κάτι άλλο συμβαίνει όταν έμαθα οτι ο στενός του φίλος , και επίσεις αξιωματικός " ο μαλλιάς"  που ερχόταν μαζί ήταν όχι απλά ένας χρήστης ναρκωτικών που χάρην στο οτι είναι μασόνος και μόνο μένει στο σώμα ,αφού έχει τα μασονικά μέσα να τον προάγουν , ενω παράλληλα φροντίζει τις επενδύσεις μασόνων σε οίκους ανοχής ( κνος Προστασία απο την σύλληψη ).
Μέ τέτοια παλικάρια στην Δίωξη , όπως και τον πιτσιρικά τον  Κώστα που είχα γνωρίσει κάποτε σαν αστυνομικό στο κλειστό τμήμα του Κολωνού  , που οργάνωνε όργια με κόκα στο σπίτι του ή τον Χρυσόμαλλο που ρούφαγε δυο δυο τα πουλιά των αλλοδαπών σε δημόσιο χώρο στο Πεδίον του Αρεως  κ.α ....Αλλοι την έχουν δεί έμποροι παλαιών βιβλίων bell μετατρέποντας το γραφείο τους στην ασφάλεια σε αποθήκη , και άλλοι πουλάνε προστασία , ναρκωτικά και νταβατζιλίκη εν έτος 2018 !!!!

Εύγε στην αστυνομία μας !


Όλα αυτά την ώρα που δύο φορές έχουν βρεθεί στην Αθήνα , 21 κομμένα αναπαρωγικά όργανα γυναικών την μία , και κομμένα πόδια, και αλλά τμήματα ολα κατά περίεργη σύμπτωση σε σακ βουαγιάζ ( ! )χωρίς φυσικά να βρεθεί ποτέ ο δράστης αφού τα τιμημένα ελληνικά σώματα ασφαλείας αναλώνονται σε εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς " απατεώνων"  medium οι οποίοι φυσικά δεν είναι λυκάωνες ή μασόνοι , αλλά απλοί άνθρωποι που προσπαθούν να βγάλουν 20€ η 50€ και δεν εκβιάζουν , ουτε εξαναγκάζουν κανένα να πάει να τους επισκεφθεί....

Εν αντίθεση με τις εκβιαστικες μεθόδους τύπου " Τα μυστικά της Κατίνας " με απάτες εκατομυρίων ευρώ , εκβιασμούς , που παρ' όλα αυτά είναι ελεύθερη αυτή και η σπείρα της ,την στιγμή αυτή που μιλάμε.

Όλα αυτά την ώρα που ο Γιώργος Κωροναίος ήρθε " σταλμένος "  ως
ενας εν ενέργεια αξιωματικός και  απειλή την σωματική μου ακεραιότητα , με εκβιάζει με σύλληψη και βίαιη προσαγωγή στον έκτο όροφο της Γ.Α.Δ.Α όπου θα ακολουθήσει ξυλοδαρμός κλπ....Όλα αυτά την ώρα που ο εκδοροσφαγεας ανθρώπων κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας ελεύθερος....

Η ΓΑΔΑήτες είναι πολύ απασχολημένοι με τα έσοδα απο τους οίκους ανοχής την Αλέξια την τραβεστί της Οδού Καβάλας για να ερευνήσουν την σχέση των κομμένων μελών απο ανθρώπους με ενα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν χρόνια στην Αγγλία....

" Ενας τελετουργικός φόνος μαύρης μαγείας, με θύμα ένα αγόρι ηλικίας 7 χρόνων, απασχολεί έντονα τις βρετανικές αρχές αυτό τον καιρό.

 Ο κορμός τού άτυχου μικρού, που οι αστυνομικοί έχουν ονομάσει Αδάμ, βρέθηκε να επιπλέει στον Τάμεση στις 21 Σεπτεμβρίου 2002 και έκτοτε οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε τον δράστη τού εγκλήματος αλλά ούτε και την ταυτότητα τού μικρού.

Ο Δρ. Χέντρικ Σόλτζ από τη Νότια Αφρική, ειδικός σε εγκλήματα μαύρης μαγείας, ο οποίος παραβρέθηκε στη δεύτερη αυτοψία τού μικρού, σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τελετουργικό φόνο.
Πρόκειται, δηλαδή, για μια κατά παραγγελίαν ανθρωποθυσία, η οποία τελέσθηκε για λογαριασμό «πελάτη», ο οποίος επιθυμεί να θεραπευτεί από κάτι ή να αυξήσει την περιουσία του.
Ένα λευκό σεντόνι που είχε γραμμένο το όνομα «Αντέκογιε Γιό Φόλα Αντεόγιε» και επτά μισοκαμένα κεριά βρέθηκαν κοντά στο ακρωτηριασμένο πτώμα τού μικρού και εικάζεται ότι μπορεί να πρόκειται για το όνομα τού «πελάτη».

Παρά τις έρευνες, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί κανένα άτομο με αυτό το όνομα στη Βρετανία.
Οι αρχές βρίσκονται σε στενή επαφή με τις αρχές τού Βελγίου και της Γερμανίας, που πρόσφατα έχουν εντοπιστεί αλλά τρία νεκρά παιδιά δολοφονημένα με παρόμοιο τρόπο. Συμβαίνουν, λοιπόν, και στη γηραιά Αλβιώνα. "

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΑΛΗΘΕΙΑ» ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2002

Σήμερα , πριν λίγη ωρα , οι Λυκάωνες ( Locus 7 & Nibus 7 ) εδρασαν ξανά :

Σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε κάδο βρέθηκε σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής πριν λίγο στην περιοχή του Μενιδίου. Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ στο...
σημείο σπεύδει ισχυρή Αστυνομική δύναμη.

Η σακούλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε επί της Λεωφ. Δημοκρατίας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/04/blog-post_5257.html?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage&m=1


Χρόνια πολλά στην Ελληνική αστυνομία .
Ο θεός να μας φυλάει απο αυτούς που μας φυλάνε !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου