Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΔΕΡΜΑ ΒΟΑ ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ .

Σήμερα ήρθα σε επαφή με δυό ανθρώπους που πουλάνε δέρμα απο φίδι Βόα.
Το φιδόδερμα  όπως και το πουκάμισο  τού φιδιού ( όλων των ειδών ) χρησιμοποιείτε στα ξόρκια jinxing και crossing,  και είναι ένα απο τα βασικά συστατικά για την παρασκευή της Goofer Dust.

Το φιδόδερμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαγικό απο μόνο του γράφωντας επάνω του γράμματα του αραβικού ή τούρκικου αλφαβήτου ( ακόμα και ρούνους ) , για έργα προστασίας ή καταστροφής.

Το φιδόδερμα στο Hoodoo χρησιμοποιήτε μαζί με άλλα υλικά ( κεφάλια σάυρας , αυγά απο αράχνες ή βατράχους , αράχνες και βατράχια) με σκοπό να δημιουργηθεί μια μαγική μόλυνση στο θύμα μέσα στο οποίο αρχίζουν να αναπτύσονται ζωντανά είδη που τον τρώνε εσωτερικά !

Η χρήση των οστών του φιδιού πάνω στην σπονδυλική του οποίου καρφώνονται καρφίτσες είναι ένας σκληρός τρόπος μαγικής τιμωρίας που οδηγεί στην παράλυση κάποιου ανθρώπου .

Πουκάμισο φιδιού ή δέρμα με κόκκινο πιπέρι & αλάτι & μαύρο πιπέρι & λέρα απο τάφο & Goofer  dust  όλα αυτά μαζί με θείο, αν σκορπιστούν γύρω απο ένα μαγαζί ή σπίτι ή στα παπούτσια του εχθρού ή στίς Κάλτσες του , αυτο θα προκαλέσει καταστροφή κακοτυχία και  την μοιραία αναχώρηση του απο τον χώρο αυτο !

Το φιδόδερμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για υπέρμετρη δύναμη προστασίας , αλλά και για σίγουρο θάνατο.

Αρκεί να γραφτούν επάνω του τα σωστά γράμματα και το ίδιο βράδυ το θύμα θα πνιγεί στον ύπνο του σαν να το τύλιξε ενας κανονικός ζωντανός βόας !

Απο την άλλη το φιδοπουκάμισο  , και το δέρμα οπως και πολλά άλλα  φυλαχτά χρησιμοποιούνται κυρίως για τύχη , και  την προστασία από το κακό μάτι (al- 'ain, al-nazra, al-hasad) τα jinn, και τα afrit.

Η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην ύπαρξη της μυστηριώδους δύναμης του κακού δικαιολογείται από αποσπάσματα του Κορανίου και τις προφητικές παραδόσεις (χαντίθ).

Αυτές οι μαγικές φόρμουλες , και στίχοι περιλαμβάνουν το «μεγαλύτερο όνομα του Αλλάχ» ή ismillahil-asma * καθώς και συνδυασμούς των επτά γραμμάτων του αραβικού αλφαβήτου που δεν εμφανίζονται στο πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου.
Εικόνα 2 .


Αυτα τα επτά γράμματα - φθόγγοι αναφέρονται στους επτά βασιλιάδες των Jinn, καθώς και σε ένα κοσμολογικό σύστημα που δεν χρειάζεται να εξεταστεί εδώ, επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστο στον κόσμο, ( ούτε καν η Φωτεινή / Φαϊζά  Κωδωνά δεν το γνωρίζει ) και  στην πραγματικότητα προορίζεται για ένα μικρό  αριθμό ανθρώπων που κατέχουν αυτο το είδος μαγείας .

Ενα τέτοιο Τaweez , ουσιαστικά κλείνη μέσα του την δύναμη του θεού και όλη την εξουσία πάνω στους 7 βασιλιάδες του κόσμου !

Θαυμαστά έργα μπορεί να πετύχει οποιος το έχει , υπέρμετρη προστασία σε φωτιά , νερό , γή και αέρα , και με τις κατάλληλες φόρμουλες μπορεί να εξαναγκάσει έκαστο βασιλιά των jinn  να του παρέχει τις υπηρεσίες του , πνέυματα δούλους , χρυσό και θησαυρούς απο την γή , άντρες και γυναίκες οπως ακριβώς έγινε με τον Σολομώντα !

 Η μαγική χρήση δερμάτων απο ζώα για προστασία ή δύναμη ή έρωτα ή λεφτά είναι απο αιώνων σε χρήση στην μαγεία .
Π.χ.    http://islamtaweez.blogspot.gr/2015/06/hyena-skin-talisman-taweez-for-victory.html?m=1 .

Αδιάψευστος μάρτυρας της χρήσης μαγείας απο τους απλούς ανθρώπους η λογοτεχνία , απο τον Παπαδιαμάντη μέχρι και τους αρχαίους ελληνες τραγικούς .

Στην περίπτωση μας , αναφορά ακριβώς σε μαγικο taweez απο δέρμα , πράγμα που δείχνη γνώση του συγγραφέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μας παρουσιάζεται μέσα απο το κλασσικό λογοτεχνικό βιβλίο
" Το μαγικό δέρμα "
Βιβλίο του Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Δημοσιεύτηκε αρχικά: 9 Δεκεμβρίου 1830

Το γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και συνεργάτες πιστό στις αρχές της Βασιλικής τέχνης αναλαμβάνει την κατασκευή αυθεντικών και μοναδικών φυλαχτών
Τηλ 2155557550 και αφήστε τα φυλαχτά που παραγουν με το κιλό και εμπορέυονται συνάδελφοι να τα έχουν για την βιτρίνα τους !

Εικονα 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου