Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

  * Σμυρνέικη Σολομωνικη - Το φυλαχτό του πλούτου / έρωτα *


* Σμυρνέϊκη Σολομωνικη - Το μαγικό φυλαχτό του πλούτου / του έρωτα *


Αυτό το μαγικό  φυλακτήριο της φωτογραφίας ειναι για να αποφέρει πλούτο και έρωτα.

Η συνταγή είναι απο παλιά σμυρνέικη συνταγή βασισμένη στα " Κλειδιά του Σολομώντος' που ήταν της μοδός στην Σμύρνη , εν αντιθέση με τα επαρχιακά μέρη στα οποία δρούσαν οι " Σκηνίτισες , γυναίκες οπως η προ γιαγιά μου που ακολουθούσαν την Περσική / αραβική εκδοχή της μαγείας απο την οποία μας σώζονται συνταγές οπως το Kurcün , το Esek Delí , το Μπαλουκλί και άλλα που εχω αναρτήσει εδω μέσα για να μπορούν καποιοι και κάποιες απο εδω μέσα , εκ των υστέρων να τα παρουσιάζουν ως δικά τους !

Σε αυτόυ την δύναμη θα πρέπει να βασίστηκε και η κοντά Κατίνα Καραμάνου - Σερμπέτογλου για να παντρεύτηκε διαδοχικά δύο συζύγους και οι δύο πλούσιοι , σε μια εποχή που η εκκλησία δεν δεχόταν  κάν ,την ιδέα του δεύτερου γάμου !

Αυτή η συνταγή θα παρουσιαστή επιγραμματικά , αυτοί που την ξέρουν , ξέρουν τι πρέπει να κάνουν , ενω αυτοι που δεν ξέρουν , να πληρώσουν για να την μάθουν , στα φροντιστήρια δεν πληρώνουν να μάθουν ?
Το ίδιο ισχύει για κάθε επαγγελματία δάσκαλο.

Το φυλαχτό αυτό , αν είναι αφιερωμένο στον Ερμή επιφέρει μεγάλα χρηματικά κέρδη οταν ο Ερμής ειναι στην έξαρση του , και λιγότερα στην πτώση του.

Το ίδιο ισχύει και αν φτιαχτεί αφιερωμένο στην Αφροδίτη , και στις δυο περιπτώσεις η χάραξη πρέπει να γίνει σε χαλκό που είναι μέταλλο της Αφροδίτης , μπορεί κάλλιστα όμως να δουλέψει και σαν κουτί χάλκινο με το ίδιο χάραγμα και τα ανάλογα σύμβολα , κουτί μέσα στο οποίο θα κλείσετε μικρή ποσότητα υδραργύρου.

Η κατασκευή του εφόσον είναι για κέρδος θα πρέπει να γίνει Τετάρτη , ή αν είναι για έρωτα Παρασκευή , και πάλι τονίζω οτι μπορεί να γίνει την  Παρασκευή το τελετουργικό του πλανήτη Αφροδίτη αν η πορεία του και η θέση του το επιτρέπουν , και μια αλλη Τετάρτη να συνεχιστή το τελετουργικό του Ερμή και η προσθήκη του συμβόλου του στο χάραγμα , καθως και του μετάλλου του που είναι ο υδράργυρος.

Μελετώντας το πεντάγραμμο στον Ταφθαρθαράθ ευνοούνται οι κλέφτες άλλωστε ο Ερμης δεν ήταν θεός των εμπόρων αλλα και των απατεώνων στην αρχαιότητα ?

Medium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου