Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ & Ο ΛΙΘΟΣ ΟΝΥΧΑΣ

Η θεά Αφροδίτη είναι απο τις θεότητες που σχεδόν ποτε δεν κοιμάτε , ξαπλώνει νωχελικά και αγρυπνεί , ίσως περιμένει ..
Αλλα υπάρχει ενας σκοτεινός μύθος συνδεδεμένος με τον λιθο Ονυχα , και της δηλητηριώδεις επιδράσεις του στο Chacra της βάσης ,και στην καταστολή της ερωτικής επιθυμιας γενικότερα  κατα τον οποιο για μια και μοναδική φορά η Αφροδίτη κοιμήθηκε !

Σύμφωνα  με αυτόν τον μυθο , ο μικρός παιχνιδιάρης Έρως την περίοδο που ο Ζέυς ερωτοτροπούσε με την Σεμέλη στην Κοκκινη Μηλιά  αφήνωντας απροστάτευτους τους κεραυνούς του , τους οποίου εν αγνοία του Διός χρησιμοποίησε επανειλημένα ο μικρός Ερωτας με αποτέλεσμα των γνωστω " Κεραυνοβόλο έρωτα ", σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κλέψει την δύναμη της ίδιας της Αφροδίτης που ήταν σε κατάσταση αδυναμίας αφότου είχε παραχωρήσει στην θεά Ήρα το αντικείμενο απο το οποίο η ίδια τραβούσε δύναμη , δηλαδή τον μαγικό κεστό ή σουτιέν της εποχής κνος λεγόμενο " βυζοσφύχτη" ή " βυζοπιάστη"  .

Η Αφροδίτη ναρκωμένη το μόνο που χρειαζόταν ο ερωτας να κάνει ήταν  να της κόψει τα μαλλιά και τα νύχια ( μαγικη πρακτικη)  ωστε να τα κρατήσει για να κρατάει ετσι την δυναμη της θεας.

Το τελετουργικό κόψιμο των νυχιών υπάρχει μέχρι και σήμερα , οι μάγοι δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους κοψει μαλλια και νύχια , και στην επαρχια ακομα ειναι εθιμο να κόβουν τα νυχια στους πεθαμένους .

Ο Ερωτας έκοψε τα νύχια της θεάς , βλέποντας τον όμως ο Ήλιος τον κάρφωσε στις Μελανές γραίες και αυτές προέβλεψαν το κακό που θα επακολουθούσε ,  οι άγρυπνες μοίρες επενέβησαν και απολίθωσαν τα ομορφα αλαβάστρινα νύχια στα χέρια του έρωτα , και έγιναν πράσινες πένθιμες πετρες  οι οποίες απο το βάρος έπεσαν στην γη και έγιναν τμήμα της , για να μην μπορέσει κανένας αλλος θεος να τις παρει για ιδιον όφελος σε εκείνη την δύσκολη εποχή , γιατί οσο η θεα κοιμόταν εσβησαν οι ποθοι στην γη , ηταν χρόνια άγονα και η ζωη έσβηνε.

Έτσι ο Ονυχας σχετίστηκε με τα νεκροταφεια οπου τον συνανταμε σε ανθοδοχεία ,ταφόπλακες κλπ.

Ο όνυχας είναι και  προστατευτική πέτρα που φοριέται όταν αντιμετωπίζει κανείς αντιπάλους σε μάχες ή σε διάφορες συγκρούσεις ή όταν περπατάει βιαστικά σε έναν έρημο, σκοτεινό δρόμο τα μεσάνυχτα.

Στην κλασική τελετουργική μαγεία, χάραζαν την εικόνα του θεού Αρη ή τη μορφή του ήρωα Ηρακλή σε όνυχα και τη φορούσαν για θάρρος.

Ο όνυχας χρησιμοποιείται για πρόκληση βλάβης σε εχθρό , για πρόκληση ατυχήματος - αιφνίδιου θανάτου ή χωρισμο  και για άμυνα κατά της αρνητικότητας που κατευθύνεται συνειδητά προς εσάς.

Είναι το κατάλληλο πέτρωμα για όποιον θέλει να γίνει " κύριος της μοίρας " του , σχετίζεται με ξόρκια αλλαγής της τύχης και του πεπρωμένου.

Ένας όνυχας κάτω το μαξιλάρι προστατεύει απο τους εφιάλτες και της νυχτερινές επιθέσεις που συνήθως κάνουν οι λυκάωνες για να τραφούν από την ενέργεια των θυμάτων τους .
( υπάρχει ακουστική και ονειρική παρέμβαση όταν συμβαίνει ).

Σε ενα δωμάτιο Όνυχες τοποθετημένοι γύρω γύρω στο χώρο δημιουργούν κύκλο προστασίας απο την μαύρη μαγεία , τους δαίμονες και κάθε είδους ψυχική επίθεση.

Είναι ακατάλληλο πέτρωμα για χώρους και άτομα που κάνουν μαγεία γιατί θα εγκλωβιστεί η ενέργεια .

Να ένα παλιό επιθετικό ξόρκι: τοποθετήστε έναν τετράγωνο καθρέφτη μπροστά σας όρθιο μπροστά σε ενα παράθυρο ή εξωτερικό χώρο.
Νύχτα πανσελήνου ή χάσης ( για πρόκληση κακού ) ή εναλλακτικά σε γέμιση αν είναι το ξόρκι για άμυνα !

Βάλτε ένα κόκκινο κερί μπροστά από αυτόν, έτσι ώστε η φλόγα να αντανακλάται στον καθρέφτη, αν όμως θέλετε να βλάψετε κάποιον το κερί θα πρέπει να είναι μάυρο ( κρανίο είναι το καταλληλότερο , συνοδευμένο απο την φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να βλαφθεί !)

Φορτίστε 9 μεγάλες πέτρες όνυχα με αντανακλαστική ή αμυντική ενέργεια.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι όνυχα 5 εκατοστά δεξιά από το κερί και συνεχίστε με τις υπόλοιπες πέτρες, φτιάχνοντας ένα ημικύκλιο γύρω από το κερί, φτάνοντας μέχρι 5 εκατοστά από την αριστερή του πλευρά. Ανάψτε το κερί.

Φανταστείτε τον όνυχα να συγκεντρώνει την αρνητικότητα και να τη στέλνει μέσα στη φλόγα του κεριού. Υστερα δείτε τη φλόγα να ενεργεί σαν φακός που συγκεντρώνει την αρνητικότητα και τη στέλνει μέσα στον καθρέφτη.

 Ο καθρέφτης είναι η είσοδος προς το πνευματικό επίπεδο.
Η αρνητική ενέργεια στέλνεται μέσα από αυτόν προς τον αρχικό αποστολέα.

Για την πρόκληση βλάβης χρησιμοποιείστε ξόρκια ανάλογα με το ζητούμενο, για παντος είδους μαγικές εργασίες με άμεσα αποτελέσματα , έυκολα γρήγορα και οικονομικά αλλά δραστικά , μην χάνετε χρόνο καλέστε μας στο 2155557550 & 215 555 7893, Γραφειο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης & Σια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου