Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017


The Hound of the Baskervilles,
 by A. Conan Doyle...και η πραγματική ιστορία που αποτέλεσε την έμπνευσή για την συγγραφή του μυθιστορήματος ....Μια αληθινή ιστορία μάυρης μαγείας .☆ To Σκυλί των Μπάσκερβιλ ☆

Το Σκυλί των Μπάσκερβιλ είναι το τρίτο από τα τέσσερα αστυνομικά μυθιστορήματα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ με ήρωα τον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς.

 Αρχικά δημοσιεύτηκε σε σειρές στο The Strand Magazine από τον Αύγουστο του 1901 έως τον Απρίλιο του 1902.

 Σε μεγάλο βαθμό διαδραματίζεται στο Ντάρτμουρ, στο Ντέβον της Αγγλίας, και αφηγείται την ιστορία μίας απόπειρας δολοφονίας εμπνευσμένη από το θρύλο ενός τρομακτικού, διαβολικού κυνηγόσκυλου που έβγαζε φλόγες από το πελώριο στόμα του. Σύμφωνα με τον Ντέϊβιντ Ίρβινγκ, η παραπάνω ταινία ήτανε μία από τις αγαπημένες του Αδόλφου Χίτλερ.

.
(♥  πόλεμος του Χίτλερ, Ντέϊβιντ Ίρβινγκ, εκδόσεις Γκοβόστη, σελ.127 )

Υπόθεση:

Ο γιατρός Μόρτιμερ επισκέπτεται τον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και του δείχνει ένα χειρόγραφο που εξιστορούσε το θάνατο του Χούγκο Μπάσκερβιλ, ενός νεαρού γλεντζέ, που είχε κληρονομήσει τον πύργο των Μπάσκερβιλ. 

Σύμφωνα με όσα έγραφαν τα κιτρινισμένα φύλλα του χειρόγραφου, ο Χούγκο βρέθηκε κατασπαραγμένος στα κοντινά εκεί βαλτοτόπια, ενώ κυνηγούσε με μια παρέα καβαλλάρηδων. 

Μερικοί είπαν ότι είχαν δει ένα άγριο σκυλί να κυνηγάει τον Χούγκο. 

Στο τέλος, το χειρόγραφο προειδοποιούσε όλους τους απόγονους του Μπάσκερβιλ ότι τους περίμενε ο ίδιος θάνατος, αν τολμούσαν να περάσουν νύχτα από το βάλτο.

Από τότε, εξήγησε ο γιατρός Μόρτιμερ, πολλοί Μπάσκερβιλ βρήκανε μυστηριώδη θάνατο στο βάλτο. 

Και επειδή τώρα ερχόταν από τον Καναδά ο τελευταίος Μπάσκερβιλ, ο σερ Χένρυ, έπρεπε να βρεθεί τρόπος να εμποδισθεί.

Ο Σέρλοκ Χολμς, αφού έκανε ορισμένες ερωτήσεις στο γιατρό Μόρτιμερ για τους περίοικους και το προσωπικό του πύργου, απάντησε ότι του χρειάζονταν 24 ώρες για να σκεφτεί.

Την επομένη, ο γιατρός Μόρτιμερ, συνοδευόμενος από τον Χένρυ Μπάσκερβιλ, χτυπούσε την πόρτα του Σέρλοκ Χολμς. 

Ανέφερε στον ντετέκτιβ ότι είχε μιλήσει στον σερ Χένρυ, προσθέτοντας ότι ο τελευταίος είχε λάβει προ ολίγου μια προειδοποίηση που έλεγε: "Αν θέλεις τη ζωή σου και το μυαλό σου, να μείνεις μακριά από τον βάλτο!".

Το γεγονός φαινόταν ανεξήγητο, αφού κανείς απολύτως δεν ήξερε το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει ο σερ Χένρυ. 

Το περιστατικό αυτό έδειχνε ότι κάποιος παρακολουθούσε στενά τον νέο κληρονόμο του πύργου.

 Στη συζήτηση που έγινε, ο σερ Χένρυ τόνισε ότι τίποτα δεν ήταν ικανό να τον κρατήσει μακριά από τον προγονικό του πύργο και ότι ήταν αποφασισμένος να πάει και να μείνει εκεί.

Ο Σέρλοκ Χολμς δεν προσπάθησε να μεταπείσει τον σερ Χένρυ ,ζήτησε μόνο να φάνε μαζί εκείνη την ημέρα στο ξενοδοχείο που έμενε. 

Οταν ο γιατρός Μόρτιμερ και ο σερ Χένρυ έφυγαν, ο Σέρλοκ Χολμς μαζί με τον βοηθό του, τον δρ. Γουάτσον, τους ακολούθησαν. Διεπίστωσαν έτσι ότι ένας μυστηριώδης γενειοφόρος παρακολουθούσε από ένα αμάξι τον σερ Χένρυ. 
Σε μια στιγμή όμως το αμάξι άρχισε να τρέχει ξέφρενα και εξαφανίστηκε στο βάθος του δρόμου.

 Πρόφτασε όμως ο Σέρλοκ Χολμς να σημειώσει τον αριθμό του και τηλεγράφησε αμέσως στο κεντρικό γραφείο αδειών αμαξών και ζήτησε να μάθει το όνομα και τη διεύθυνση του αμαξά. 

Σε λίγο παρουσιάστηκε μπροστά του ο ίδιος ο αμαξάς και ανέφερε στον Σέρλοκ Χολμς ότι ο μυστηριώδης γενειοφόρος που είχε μπει στο αμάξι, τού είχε πει ότι ήταν ο περίφημος ντετέκτιβ... Σέρλοκ Χολμς.

Την προκαθορισμένη ώρα ο Σέρλοκ Χολμς και ο Γουάτσον έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο σερ Χένρυ και εκεί ο Σέρλοκ Χολμς πληροφορήθηκε από τον γιατρό Μόρτιμερ ότι ένας άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά του μυστηριώδους γενειοφόρου, υπηρετούσε ως οικονόμος στον πύργο των Μπάσκερβιλ. Συνέστησε επίσης στον σερ Χένρυ να πάρει μαζί του για ασφάλεια τον Γουάτσον

Ο διάσημος ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς θα χρειαστεί όλες του τις δυνάμεις "στοιχειώδους" εξαγωγής συμπερασμάτων, καθώς και την ανεκτίμητη βοήθεια του αφοσιωμένου φίλου του, δόκτορα Γουάτσον, για να λύσει το τρομακτικό μυστήριο της πολύπλοκης αυτής υπόθεσης με την προαιώνια κατάρα ενός σκύλου-φαντάσματοςΗ ιστορία πίσω απο το μυθιστορήμα:
 ο σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ έγραψε αυτή την ιστορία λίγο μετά την επιστροφή του από τη Νότια Αφρική, όπου είχε εργαστεί ως γιατρός εθελοντής στο νοσοκομείο Langman Field στο Μπλουμφοντέιν. 

Οι ιστορία του προέρχεται από το θρύλο του Richard Cabell, που ήταν η βασική έμπνευση για την ιστορία ενός κολασμένου κυνηγόσκυλου των Μπάσκερβιλ. 

Ο τάφος του Cabell βρίσκεται στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας στο Buckfastleigh του Ντέβον το οποίο είχα την χαρά να επισκεφθώ το 1992 και πέραν της επίσκεψής στον τάφο του είχα την τύχη να καταφέρω να φέρω με επιτυχία το ταραγμένο του πνέυμα στον μαγικό μου καθρέφτη των πνευμάτων αποσπώντας του πολλές χρήσιμες πληροφορίες παρ'όλη την Βίαιη φύση του σκοτεινού του πνέυματος. 

.http://www.haunted-britain.com/buckfastleigh_church.htm

Ο γαιοκτήμονας Richard Cabell έζησε κατά τον 17ο αιώνα και ήταν ο τοπικός άρχων στο Buckfastleigh ηταν τόσο βίαιος χαρακτήρας και σαδιστικά κακός που τον αποκαλούσαν Lucifer. 

Είχε πάθος για το κυνήγι , αλλά δεν αρκούνταν μονο σε ζώα γιαυτο  εκείνες τις ημέρες περιγραφόταν ως 'τερατώδης κακός άνθρωπος'.

 Απέκτησε  φήμη για την ανηθικότητά του και λεγόταν ότι είχε πουλήσει τη ψυχή του στο Διάβολο στον οποιο έκανε ανθρωποθυσίες  μία φήμη λεει ότι είχε δολοφονήσει και τη γυναίκα του  απο οτι διαπίστωσα στην πορεία είχε άμεση σχέση με την εμφάνιση σκύλων δαιμόνων, αποτέλεσμα μαύρης μαγείας και της ύπαρξης μαύρης μαγικής σύναξης. 

 Στις 5 Ιουλίου του 1677 πέθανε, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας. 

Ο θρύλος λέει ότι τη νύχτα της ταφής του, ένα κοπάδι κυνηγόσκυλα διέσχισαν γαβγίζοντας τον βάλτο και ούρλιαζαν γύρω από τον τάφο του. 

Από κείνη τη νύχτα, ο Cabell σαν αλλη Ενοδία οδηγούσε το κοπάδι της κολάσεως μέσω του βάλτου ενάντια σε περαστικους συνήθως στην επέτειο του θανάτου του. 

Αν το κοπάδι δεν ήταν έξω για κυνήγι, μπορούσε να το βρει κανείς να ουρλιάζει γύρω από τον τάφο του.

 Σε μια προσπάθεια να αφήσουν τη ψυχή του Cabell να αναπαυθεί, οι χωρικοί έχτισαν ένα μεγάλο κτίριο γύρω από τον τάφο του, και για να είναι σίγουροι οτι δεν ξανασηκωθεί βρυκολακιασμένος τοποθέτησαν μία τεράστια πλάκα πάνω από τον τάφο , για να μην μπορεί να διαφύγει .
Το φάντασμα του μέχρι σήμερα στοιχειώνει τον τάφο του.

Χρησιμοποιώντας την μαγεία κατάφερα να εξαναγκάσω το δύστροπο πνεύμα να μου υποδείξει κάποια πράγματα. 

Στο ερώτημα αν είχε κάνει συμφωνία με κάποιο δαίμονα στον τοίχο εμφανίστηκε μια σειρά μαγικά σύμβολά
Αμέσως κατάλαβα ότι πράγματι ο Κάμπελ είχε χρησιμοποιήσει την μάυρη μαγεία για να πετύχει κάποιο σκοπό του αλλά απο τα στοιχεία πού μου έδωσε δεν μπόρεσα να καταλάβω με ποιόν δαίμονα είχε συνάψει συμφωνία. 

Η περίπτωση όμως του Κάμπελ δεν ταιριάζει με την υπόθεση του μάυρου σκυλιού του Μπάσκερβιλ , υπόθεση στην οποία εμπλέκεται σαφέστατα ενα λαγωνικό του Σατανά. 

■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

Ηellhound ☆ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΆ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.


Tα  Helhound γνωστά και ώς Πιτμπουλ της κολάσεως είναι κυνόμορφες δαιμονικές οντότητες , που εξ'αιτίας της μορφής τούς αυτής ονομάζονται και Μάυρα Σκυλιά. 
βρίσκονται κυρίως στη λαογραφία των Βρετανικών Νήσων που σχετίζονται άμεσα με την θεά Τρίμορφη Εκάτη όπως ανέλυσα σε άλλο άρθρο , τις οποίας είναι οι σκύλοι ακόλουθοι.
Συνήθως εμφανίζεται ένα μόνο του σε μέρη θησαυρων , σκοτεινά σταυροδρόμια , νεκροταφεία κλπ.


 . Η εμφάνισή του θεωρήθηκε ως μάρτυρας του θανάτου . 
Γενικά περιγράφεται ως μεγαλύτερο από ένα κανονικό σκυλί  με μεγάλα, λαμπερά κόκκινα μάτια και δαιμονική θωριά .


 Η εμφάνιση του συνδέεται συχνά με ηλεκτρικές καταιγίδες (όπως η εμφάνιση του Black Shuck στο Bungay , το Suffolk ) καθώς και με σταυροδρόμια , χώρους εκτέλεσης και αρχαία μονοπάτια δηλαδή τόπους με συγκεκριμένα γαιοπαθητικά ρέυματα ή αρνητικά φορτισμένη ενέργεια και αυτό ήταν που με βοήθησε στην έρευνα μου ώστε να μπορέσω να αποσαφηνίσω ποιός είναι αυτός ο δαίμονας. 

 Σε όλη την ευρωπαϊκή μυθολογία , τα σκυλιά συνδέονται με το θάνατο.
Παραδείγματα αυτών είναι η Cŵn Annwn , *Garmr * και ο  Κέρβερος που όλοι ήταν με κάποιο τρόπο οι φύλακες του κάτω κόσμου .

☆ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ☆Όποιος νομίζει οτι ο μπορεί να γλιτώσει απο τούς αληθινούς δαίμονες καταφέυγοντας σε μια εκκλησία , είναι γελασμενος. 
Ξεχνάει πώς υποτίθεται οτι και ο Σατανάς ήταν Αρχάγγελος και όπως να έχει .....Παραμένει δημιούργημα του Θεού !
Αυτό αποδείχτηκε στις 4 Αυγούστου 1957 στην εκκλησία τής Αγιας Μαρίας. 

Η εκκλησία της Αγίας Μαρίας είναι αγγλικανική εκκλησία στην πόλη Bungay του Suffolk  στην Αγγλία.

 Η εκκλησία και τα ερείπια του παρακείμενου κοινόβιο καταγράφονται στην Λίστα Εθνικής Κληρονομιάς για την Αγγλία ως διατηρητέο κτίριο .
Ο ναός βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην οδό St Mary's, ο δρόμος A144 . 


◆  4 Αυγούστου 1577 ◆ Μία εξαιρετικά σφοδρή καταιγίδα χτυπάει το ρημαγμένο τόπο ,βροντές και θαλασσοταραχή καθώς κεραυνοί χτυπάνε και το οίκημα της εκκλησίας την ώρα της λειτουργίας. 

Ένας πορφυρός κεραυνός σύμφωνα με κάποιους μάρτυρες χτυπάει την αυλή της εκκλησίας μα αντί για καμένη γη στο σημείο εμφανίζεται ενα τερατώδες μάυρο σκυλί με κόκκινα μάτια και ορθωμένο γεμάτο ηλεκτρισμό τρίχωμα.


Ξύνει τις κλεισμένες πόρτες της εκκλησίας όπως ενα κανονικό σκυλί που θέλει να μπεί σπίτι του.
Οι φωνές των μαρτύρων προειδοποιούν τους μέσα στην εκκλησία παριστάμενους να μην ανοίξουν στον σατανά.

Μυρίζει θειάφι και καμμένο ξύλο , η πόρτα καπνίζει όπου ακουμπάει τα νύχια του το τέρας...


 ...Ενα χτύπημα βροντής και η πόρτα τινάχτηκε ορθάνοιχτη.
Ολοι τότε ειδαν εκπληκτοι ενα μεγάλο μαύρο σκυλί να μπαίνει μέσα από τις πόρτες .
Έτρεξε μέσα στο ναό, σκοτώνοντας έναν άντρα και ένα αγόρι και κάνοντας το εκκλησιαστικό καμπαναριό να καταρρέει μέσα από την οροφή.
Το εκκλησίασμα φέυγει έντρομο και το κτήνος εξαφανίζεται απο αυτήν την περιοχή για να εμφανιστεί σε άλλο χωριό μιλια μακριά.

 - Τα σημάδια καψίματος στην πόρτα της εκκλησίας του Blythburgh αναφέρονται από τους ντόπιους ως «δακτυλικά αποτυπώματα του διαβόλου» που μπορεί να δει κανείς στην εκκλησία μέχρι σήμερα.Το κτηνος εξαφανίστηκε ξαφνικά και επανεμφανίστηκε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, Blythburgh, μιλια μακριά, τραυματίζοντας και σκοτώνοντας  αρκετα μέλη της εκκλησίας εκεί.


Ερευνώντας την ίδια την λαογραφική παράδοση περί μάυρων σκυλιών , βρήκα γρήγορα τον άμεσα υπέυθηνο για τις δολοφονίες του 1577 και με την χρήση της Σολομωνικής, της γνήσιας σμυρνέικης πού η γιαγιά μου Ανέμ Kiyametlou μου κληροδότησε και χάρην στην οποία κατάφερα να γίνω ο ισχυρότερος πνευματιστής μελλοντολόγος της Ελλάδας σήμερα κατάφερα με επιτυχία να τον φέρω μπροστά μου αναγκάζοντας τον να μου φανερώσει όλα τα μυστικά που τον αφορούν, τις σφραγίδες , την υπογραφή , τα γνωρισματα των δαιμόνων του , και το γιατί σκότωσε τόσους ανθρώπους μέσα στην εκκλησία το 1577.

Ο λόγος για τον Αριήλ , τον έκτο μεγάλο δούκα της κολάσεως που εμφανίζεται ως ηλεκτροφόρο σκυλί .
 ★

Στο έργο του ♡ΤΡΙΚΥΜΙΑ♡ ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζει τον Αριέλ ή Αριήλ να είναι το πνέυμα βοηθός του μάγου Πρόσπερο.
Το όνομα του σημαίνει "Άρχοντας των απολεσμένων" και ως Κύριος της Απωλείας , η κυριαρχία του είναι πάνω σε οποιονδήποτε και Οτιδήποτε είναι καταραμένο ή έχει αποποιηθεί την ιερατική ευλογία ( Χρίσμα ) και δεν έχει ξαναευλογηθεί.

Συμβολιζόταν κατα την αρχαιότητα ως ο μάυρος κύνας στο πλευρό των θεών του κάτω κόσμου.
Τα " σκυλιά του Τίνταλος " είναι τα τα τάγματα του και επί της ουσίας είναι ισχυρότερος του Εωσφόρου διαθέτωντας τέσσερις λεγεώνες περισσότερες για αυτό και ονομάζεται και "Πλούτωνας" απο τον πλούτο που διαθέτει σε υλικό και πνευματικό επίπεδο.

Ως Δούκας στην ψευδομοναρχία των δαιμόνων είναι ο έκτος και στέκει υπο τον πλανήτη Αφροδίτη , υποτάσσεται στον Μιχαήλ τον ηγεμόνα των αρχαγγελων και τον καλούν μέ τις σφραγίδες του ως μάυρο ηλεκτροφόρο σκύλο.

Του ζήτησα να μου γράψει στον τοίχο του ερειπωμένου μοναστηριού τις σφραγίδες του ,αλλά αρνήθηκε να το κάνει μέχρι που αναγκάστικα να καταφύγω σε απειλές και ξόρκια με το όνομα της Στυγός και του Πυθωνος των Δελφών , τότε ο παλιός θεός και τωρινός δαίμονας εξαναγκάστηκε να υπακούσει και έγραψε τις μυστικές σφραγίδες του :
 ¤¤


Ο Αριήλ στέλνει τα σκυλιά του σε χάσματα γής ☆ σταυροδρόμια ☆ τόπους χαμένων ψυχών ☆ χαμένων θησαυρών ☆ και γενικά οπουδήποτε μπορεί να ζητηθεί κάτι απο τυμβωρύχους , χρυσοθήρες ή νεκρομάντες.

Αρπάζει χαμένους ταξιδιώτες απο τα τρίστρατα και τις ερημιές και έχει απόλυτη εξουσία στους υποκριτές τυπολάτρες τους οποίους και μπορεί να κεραυνοβολήσει αν του ζητηθεί ή αυτός επιθυμεί ακόμα και μέσα στον οίκο του θεού όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν. 

Για να γίνει αυτό εμφανίζεται ως Πλούτωνας Κυνας :

Δύσκολα υποτάσσεται και δεν θέλει συμβόλαια και συμφωνίες αλλά τα κάνει στο όνομα της Ανάγκης συνήθως απο άτομα που ζητούν πλούτη. 

Με τις ίδιες σφραγίδες καθυπόταξης εμφανίζεται με αλλη μορφή σε αυτούς που δεν επιζητούν τίποτα υλικό και η ύλη δεν τους δεσμέυει , τότε εμφανίζεται ως άντρας με πόδια αλόγου και ονομάζεται Νταντανιηλ , παραφθορά αυτού του ονόματος του ειναι η λεξη Διάβολος .

¶ Διαβάστε επίσεις : 
★ΕΡΩΤΙΚΟ  ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ FAGGOT ★

http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/12/faggot-1970-1980.html?m=1

† † †
Οι σύγχρονοι μάγοι επηρεασμένοι απο την χριστιανική ψευτοδαιμονολογία μπερδέυουν τον Διάβολο που ειναι ο Ντανταναήλ με ενα άλλο πνεύμα ,πού είναι τραγοποδαρο και ομοιαζει με τον Πάνα , ο λόγος για τον Αμοδιήλ τον δαίμονα της πορνείας και αρχηγό των οργίων της Βαλπουργείας Νυχτας
( εικόνα)♡ ΑΜΟΔΙΗΛ ♥
Αριήλ * Νταντανιήλ ή Διάβολος παραμένει το ίδιο και αυτό πρόσωπο "Ο Κύριος της Απωλείας" και αρχηγός των χαμένων ψυχών. 

Η τρίτη του μορφή είναι αυτή ενος καλοστεκουμενου μαυροφορεμενου γέρου Δουκα με απροσδιόριστη ηλικία,  μορφη μόνο για τούς Ιερείς του ως  Πλούτωνα που συναντάμε στις λιθογραφίες εποχής με θεμα την Βαλπουργεία.

Στο Βουντού και στην αρνητική του όψη εμφανίζεται ως τρομερός γέρος, μορφή για την οποία ο Χ.Φ Λαβκραφτ έγραψε το διήγημα του "The Terrible Old Man" το 1920.


Ο Αριήλ φανέρωσε επίσης οτι μπορεί να κληθεί με ασφάλεια με δύο κύκλους επικλήσεων. 
Τον μικρό ή ελλάσονα κυκλο:Και τον μεγάλο ή ιερατικό μείζων κύκλο :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου