Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

★ Αβρός ο ευλαβής ★

Μάτι του Διαβόλου * Μοσχομπίζελο * Abrus precatorius *  kunnikkuru , όλα αυτά είναι ένα και μόνο φυτό της οικογένειας των  ψυχανθών οπως τα φασόλια και τά μπιζέλια .

Το έντονο κόκκινο και το μαύρο χρώμα που έχουν οι  σπόροι είναι η αφορμη να ονομάζεται φασόλι πασχαλίτσα και  μάτι καβουριού.

 Στη μητρική του χώρα την  Ινδία οι σπόροι αυτοι ονομάζονται Gunga ή GUNTEH, και στην Καραϊβική είναι γνωστά ως JEQUIRITY.

Η χρήση των σπόρων σε κολιέ και ροζάρια έγιναν η αφορμή να ονομαστή  φασολια κομπολόι και BEAD BEAN προσευχής.

Οπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, οι σπόροι Abrus precatorius επιλέγονται για καλή τύχη και χρησιμοποιούνται για την κατασκευή φυλαχτών.

 Επίσης νέχουν φαρμακευτικές ιδιότητες και περιέχουν ψυχοτρόπες  ουσίες  στοιχεία που σχετίζονται με  το DMT και το LSD-25, αλλά είναι επικίνδυνά αν καταποθούν γιατί είναι δηλητηριώδη.

Οι σπόροι περιέχουν αβρίνη, μια πρωτεΐνη απενεργοποίησης ριβοσώματος η οποία είναι μία από τις πλέον θανατηφόρες τοξίνες.

Παρά την τοξικότητά τους, οι βρασμένοί
σπόροι χρησιμοποιούνται ως αντισυλληπτικό και αφροδισιακό ,  επίσης γίνεται ένα αφέψημα για χρήση ως διουρητικό, για πονόλαιμο, και για ρευματισμούς.
Οι κονιοποιημένο σπόροι λαμβάνονται ως φάρμακο για τον πονοκέφαλο  ένα κατάπλασμα των φύλλων γίνεται για να αφαιρέθούν οι φακίδες.
  Αφέψημα από τα φύλλα και τις ρίζες χρησιμοποιείται για το βήχα, το κρυολόγημα και  τους κολικούς.

https://books.google.gr/books?id=nOFymsL26LwC&pg=PA65&lpg=PA65&dq=abrus+precatorius+magic+spell+use&source=bl&ots=mDqeFYsQBG&sig=xSJ_lB1Iq897iVsPV6IKTofrtu0&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjQoNvPnc7WAhXMC5oKHWrJBEkQ6AEIDTAK#v=onepage&q=abrus%20precatorius%20magic%20spell%20use&f=false.

Η αμπρίνη ως τοξίνη είναι ένα διμερές που αποτελείται από δύο υπομονάδες
πρωτεΐνης, που οροθετείται Α και Β

Η αλυσίδα Β διευκολύνει την είσοδο της τοξίνης αβρίνη  μέσα σε ένα κύτταρο χρησιμοποιώντας  ορισμένες πρωτεΐνες μεταφοράς επί των κυτταρικών μεμβρανών, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρουν την τοξίνη εντός του κυττάρου.

Μόλις μπεί η τοξίνη στο εσωτερικό του κυττάρου, η αλυσίδα Α παρεμποδίζει τη σύνθεση πρωτεΐνης με απενεργοποίηση της υπομονάδας 26S του ριβοσώματος.

Ένα μόριο αμπρίνη θα αδρανοποιείση έως 1.500 ριβοσώματα ανά δευτερόλεπτο.
Τα συμπτώματα είναι τα ίδια με εκείνα της ρικίνης απο την Καστορολαδιά , εκτόςτης  αμπρίνης είναι πιο τοξικό  σχεδόν δύο τάξεις μεγέθους....η μοιραία δόση της αμπρίνης είναι περίπου 1 / 75  της θανατηφόρου δόσης της ρικίνης (αν και η αμπρίνη αν καταποθούν σπόροι μπορεί να απορροφηθεί πολύ πιο αργά από ό, τι η ρικίνη  απο σπόρους Ricinus communis, ακόμη και αν οι σπόροι μασηθούν και η τοξινη διεισδύσει, υπάρχει χρόνος για επιτυχείς προσπάθειες διάσωσης σε αρκετές περιπτώσεις.
Η  Abrin έχει ένα LD50 μόνο 0,56 μg / kg σε ποντικούς, και Kingsbury απαριθμεί μία τοξική δόση στον άνθρωπο σε 0,00015% του σωματικού  του βάρους, ή περίπου 0,1 mg για ένα 150 lb .

Η κατάποση άθικτων σπόρων μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά γιατί μπορούν να περάσουν άπεπτη μέσω της γαστρεντερικής οδού λόγω του σκληρού κελύφους τους.
Το φυτό αυτό είναι επίσης δηλητηριώδες στα άλογα.

 Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης περιλαμβάνουν ναυτία, έμετο, σπασμούς, ηπατική ανεπάρκεια, και ο θάνατος, συνήθως μετά από αρκετές ημέρες.

Στις Δυτικές Ινδίες οι σπόροι γίνονται βραχιόλια και φοριούνται γύρω από τον καρπό ή τον αστράγαλο για να αποκρούσει τα jumbies ή κακά πνεύματα και mal-yeux -το κακό μάτι.
Οι Ταμίλ χρησιμοποιούν Abrus σπόρους σε διάφορα χρώματα. Η ερυθρή ποικιλία με μαύρο μάτι είναι η πιο κοινή, αλλά υπάρχουν και μαύρο, λευκό και πράσινο .

Μερικές ιδέες για μαγική χρήση :

√ Τοποθέτησε 7 σποράκια Άβρος ο Ευγενής , μαζί με ενα ασημένιο νόμισμα ή σύμβολο του θεού Ερμή μαζί με μαγνήτη σε ενα κόκκινο υφασμάτινο σακούλι για να δημιουργήσεις ενα πολύ ισχυρό φυλαχτό δουλειάς.√ Τοποθέτησε απο ένα σποράκι σε κάθε γωνιά του χώρου εργασίας ( με κόλα ψηλά στον τοίχο αν υπάρχουν ζώα στο χώρο ή παιδιά) και βάλε και ένα σποράκι στο κέντρο του δωματίου κάτω απο ενα χαλί για να έχεις ένα χώρο προστατευμένο απο αρνητικές δυνάμεις και πνεύματα , μόνιμη καλοτυχία και χρήματα.

¢• Αν χρησιμοποιήσεις πράσινο εφτάκομπο κερί , τοποθέτησε στην βάση του μαζί με τον βασιλικό και την κανέλλα και το μπαχάρι και εφτά σπόρους Αβρος , για να γίνει ακόμη ισχυρότερο το ξόρκι.


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.gr

~~~°


Medium Evan's Adamakis ~~~€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου