Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

★ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΒΟΤΑΝΑ & ΛΙΘΟΙ & ΜΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΕΡΩΤΙΣΜΟ ★

Η αρνητική δύναμη που εκδηλώνεται μέσω του μπλοκαρισμένου , μεμψίμοιρου ,καταπιεσμένου ή το χειρότερο φθονερού ανθρώπου , δηλαδή ή βασκανία ή κακό μάτι , όπως και η γλωσοφαγιά ,δεν είναι απλώς μια δεισιδαιμονία του παλαιού καιρού, αλλά κάτι που μπορεί να μας επηρεάσει σοβαρά, είναι υπαρκτές και αναγνωρισμένες ενέργειες του αστρικού κόσμου - πνέυματος οι οποίες λειτουργούν σε σωματικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο , χαμηλές δονήσεις μιας ενεργειακής υποστάθμης δυσλειτουργικής.

Η φύση δίνει τα όπλα για την αντιμετώπισή τους και η βαθειά γνώση μου στην αρχαία θεραπευτική είναι στην διάθεση ολλων των φίλων που πάσχουν.

Η Γλωσσοφαγιά και η Βασκανία , όπως και ή κακόβούλη γοητεία υπάρχουν .
Η ύπαρξη του αναγνωρίζεται από όλους τους πολιτισμούς και τις περισσότερες θρησκείες.
Επιστημονικά ως ενέργειες χαρτογραφημένες ξέρουμε πιά οτι δημιουργούν πνευματικά οδυνηρούς κραδασμούς πάνω μας με επιπτώσεις στην υγεία , και την καθημερινή μας ζωή.

Στα μέτρα προστασίας ενάντια στη βασκανία περιλαμβάνονται διαφόρων ειδών φυλαχτά, όπως το χέρι της Φατιμά, το πέταλο αλόγου, ο σταυρός, τα «ματάκια», πολύτιμοι λίθοι κ.ά.

Ανάμεσα στα συμπτώματα που έχει το κακό μάτι είναι η τάση για εμετό και διάρροια, η έντονη εφίδρωση, ο πονοκέφαλος, η βαθιά θλίψη ή ο τρόμος, ενώ μακροπρόθεσμα συνοδεύεται από οικονομικές απώλειες, αποτυχία, οικογενειακή διχόνοια κ.ά.
Εδώ παραθέτω διάφορους τρόπους προστασίας και καθαρισμού με τη χρήση βοτάνων, ριζών, ανθών και μπαχαρικών.

Βασιλικός:
Είναι ένα ισχυρό φυτό προστασίας και καθαρισμού ,και κρατά μακριά και τα κουνουπια.
Κάψε λίγο αποξηραμένο βασιλικό σε ένα καρβουνάκι μαζί με ένα κόκκο αγνό κίτρινο λιβάνι, ένα γαρίφαλο Μαγαδασκάρης ( Οχι του επιταφίου ) , ξερό δεντρολίβανο ,και μερικές φλούδες από σκόρδο κάθε φορά που νιώθεις την αύρα του σπιτιού σου βαριά ή μετά από την επίσκεψη ανεπιθύμητων ατόμων.

Απήγανος ( Σπόροι )

Τοποθέτησε τον στην πόρτα του σπιτιού ή της επιχείρησής σου για να απομακρύνεις την αρνητικότητα και τα κακά πνεύματα σακουλάκι με σπόρους απο απήγανο.
Εναλλακτικά, σε ένα μικρό υφασμάτινο σακουλάκι πάνω από την πόρτα της εισόδου του σπιτιου θα αποκρούσει το κακό μάτι.
Σε κρίσιμες καταστάσεις, θα σε βοηθήσει ένα φυσικό βοτανόλουτρο καθαρισμού και προστασίας: Ρίξε στην μπανιερά σου μια μικρή χούφτα από λευκό ξύδι, σπόρους απήγανου, δεντρολίβανο, βασιλικό, λεβάντα και μια χούφτα χοντρό αλάτι, και απόλαυσε ένα ισχυρό λουτρό καθαρισμού στο χώρο σου.

Δεντρολίβανο:
Οι πρόγονοι μας, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τα σημερινά εξωτικά λιβάνια και τις ρητίνες, είχαν το δεντρολίβανο για κανονικό λιβάνι.
Τοποθέτησε γλάστρες δεντρολίβανου γύρω από το σπίτι σου, για προστασία, ή κάτω από το κρεβάτι σου, για να διώξεις τους εφιάλτες.

Ανάμειξε δεντρολίβανο με κίτρινο λιβάνι και άρκευθο, βάλτε τα σε καρβουνάκι, και έχετε ένα υπέροχο θυμίαμα καθαρισμού και προστασίας!

Δάφνη:
Τα Φύλλα της απομακρύνουν τους εχθρούς και προστατεύουν από ασθένειες και τα κακά πνεύματα αν καούν σε καρβουνάκι.
Προσθέστε φύλλα δάφνης σε αγίασμα και ράντισε το χώρο σου ή κάποιο αντικείμενο που θέλεις να «καθαρίσεις».

Κανέλα ξύλο
Για χίλιες και δυο χρήσεις σε λιβάνια , φίλτρα και κάθε είδους ξόρκια , δίνει το γλυκό άρωμά της για αγάπη, επιτυχία, πλούτο, προστασία.
Αν «κάτι δεν πάει καλά» στο χώρο σου, βράσε σε μια κατσαρόλα νερό μερικά ξύλα κανέλας και στη συνέχεια τοποθέτησε την κατσαρόλα στο κέντρο του δωματίου, άνοιξε πόρτες και παράθυρα και άφησέ την να κάνει τη δουλειά της.
Αν θελήσεις να «καθαρίσεις» κάποιο δικό σου πρόσωπο ή αντικείμενο, κάψε σε καρβουνάκι κανέλα με λιβάνι και σμύρνα.
Κανέλα με βασιλικό βρασμένα φτιάχνουν το φίλτρο " Ελξης χρημάτων ' με το οποίο μπορείτε να βρέξετε μερικά κέρματα στο πορτοφόλι ή το ταμείο σας για να τραβήξει χρήματα , ή αν είστε τζογαδόρος να πλένετε τα χέρια σας κάθε φορά που πάτε να τζογάρετε.

Γαρίφαλο Μαγαδασκάρης ( Μοσχοκάρφι)
Ένα από τα ισχυρότερα φυτά που μπορείς να κάψεις για προστασία από τη βασκανία και τα κουτσομπολιά.
Κάψε σε καρβουνάκι λίγο γαρίφαλο και, αν έχεις να κάνεις με κάτι πραγματικά δυσάρεστο, κάψε το με σκόρδο.

Πιπέρι μάυρο κόκος
Ερωτικό και προστατευτικό .
Σε μικρά πουγκιά, βάλε κόκκους μαύρου πιπεριού και τοποθετησε τα γύρω από το σπίτι σου ή τον εαυτό σου, αν νιώθεις ότι κινδυνεύεις, για να προστατευτείς ή να απαλλαγείς από οποιαδήποτε αρνητική ενεργειακή επιρροή.

Γλυκάνισος: Αντιμετωπίζει την ενεργειακή αφαίμαξη απο Λυκάωνες και αρνητικούς ανθρώπους , ο αστεροειδής χρησιμοποιείτε σε ερωτικά φίλτρα και γητέματα.

Ευκάλυπτος: Απομακρύνει τους εχθρούς και οταν γράφουμε με μάυρο μαρκαδόρο στην φλούδα του δέντρου το όνομα ενος κακού ανθρώπου ή μάγου που μας έβλαψε , σε χάσιμο φεγγαριού , ανάβουμε την μία άκρη του ξύλου και το αφήνουμε να καεί αργά κάτω απο τα άστρα , αυτό θα δώσει ενα γερό μάθημα σε αυτόν που σας έβλαψε.

Σκόρδο: Κρατά μακριά ανεπιθύμητους επισκέπτες , και ειδικά το μονόσκορδο ειναι αποτροπαϊκό.

Μέντα: Αναχαιτίζει τις κακόβουλες σκέψεις.

Φασκόμηλο: Απαλλάσσει από την αρνητικότητα.

Κύμινο: Κρατά μακριά το κακό από το σπίτι.

Υσσωπος: Ισχυρό εξαγνηστικό αν διαβαστεί καθώς καίγεται ο ψαλμός του Δαυίδ , συνοδευμένος απο λευκό κερί.
Κατάλληλος και για λουτρά .

Γαϊδουράγκαθο: Προστατεύει από επίβουλα άτομα , ισχυρό μαγικό βότανο για ξόρκια αγάπης.

Αχιλλέα: Προστατεύει από την κακιά τύχη και την ασθένεια.

Πουγκιά προστασίας
Φτιάξε τα δικά σου, για εσένα και το σπίτι σου.
Προστασία από κακό μάτι και κάθε αρνητική ενέργεια ( μπορείς να βρείς στο blog μου ολόκληρο τον κατάλογο με τα φυτά και τις ιδιότητες τους , και αλλες συνταγές )

Βάλε μέσα σε υφασμάτινο σακουλάκι - ξερό βασιλικό - ευκάλυπτο - ύσσωπο - κόκκους μαύρου πιπεριού - ένα κομμάτι οψιδιανού - 5 σταγόνες από αιθέριο έλαιο βασιλικού.

Προστασία από εχθρούς και βασκανία
Βάλε μέσα σε υφασμάτινο σακουλάκι

Ξερό δεντρολίβανο - φασκόμηλο - κανέλα - βασιλικό - χοντρό θαλασσινό αλάτι - 1 κομμάτι αιματίτη - 5 σταγόνες από δεντρολίβανο

Προστασία από μάτιασμα και κακοτυχίες
Βάλε μέσα σε υφασμάτινο σακουλάκι
3 φύλλα δάφνης
απήγανο σπόρους
ύσσωπο
ρίζες αγγελικής
ευκάλυπτο
μαύρο πιπέρι φασκόμηλο
1 κομμάτι τουρμαλίνη.

Στον κατάλογο που ακολουθεί αναφέρω τις ιατρικές ιδιότητες των βοτάνων που είναι διαφορετικές απο τις μαγικές , όπως θα διαβάσετε πρόκειτε για μια σειρα απο επικινδινα - τοξικά φυτα, που μπορουν να χρησιμευσουν σαν προστατευτικά απο τα δηλητηριώδη βέλη των εχθρών αν τοποθετηθούν αποξηραμένα σε ενα κουτι στη νοτιοδυτική γωνιά του σπιτιού.

Επιστημονικο ονομα———–Κοινο ονομα——————-Χρηση
Fraxinus excelca————Ευρωπαικη Φλαμουρια——- Διουρητικο
Pimpinella magna—————Πιμπινελλα—————–Διουρητικο
Hyosciamus niger————–Υοσκιαμος———————Δηλητηριο
Fraxinus ornus————– Ανθ. Φλαμουρια—————Ηρεμιστικο
Amaranthus hypochondriacus- Αμαρανθος————–Πλυση στοματος
Convomvulus scammonia—–Σκαμμωνια——————Διουρητικο
Scutellaria lateriflora———Σκυλοχορτο—————–Τονωτικο
Serpentaria aristolochia——Βιργινια———————Δηλητηριο
Melia azedarach————-Ινδικη παχνη——————-Δηλητηριο
Artemisia absinthium———Αψεντι————————Δηλητηριο
Antirrhinum linaria———-Δρακοχορτο——————-Διουρητικο
Fraxinus ornus .*

Σε αυτό το άρθρο και στις αναρτήσεις μου στο Google Blog αναφέρω συχνά και τονίζω την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ενός φυτού , και την ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ που είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα , και η απόδειξη είναι η ίδια η ισχυρή τοξικότητα συγγεκριμένων συνταγών ( οπως αυτή του πετάγματος , της μεταμορφώσεως , και της επαφής με τους νεκρούς ) ή ίδια αυτή συνταγή που ανυψώνει σε άλλα επίπεδα εναν μάγο , δυστηχώς ή ευτυχώς σκοτώνει τον οποιοδήποτε " αμύητο" που πάει να πειραματιστή με αυτήν !

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής ακριβώς της μεταφυσικής χρήσεως των βοτάνων που ομως δεν συνάυει με την ιατρική αναφέρω λεπτομερώς στην ιστορία μου * Ακούγοντας τα
των ψίθυρο των πνέυματων - Ο Ψιθυριστής του ανέμου *
http://tiahuan.blogspot.gr/2016/11/blog-post_87.html?m=1

Οπού πέραν ολων οσων αναφέρω γράφω συγκεκριμένα:"
Την δευτερη φορα ,υπηρξε παλι μια γευση καπου πισω στο ιγμορειο που θυμιζε την πρωτη μου εμπειρια , ξανα το καψιμο στα εντερα , στα γεννητικα οργανα, και στον λαιμο και η ιδια αναγουλιαστικη φλογα στο στομαχι.
Αλλα αυτην την φορα το ασημενιο φως σαν φλογα σκαρφαλωσε στην ραχοκοκκαλια μου και καταλαβα οτι αυτη ειναι η συμβολικη δαδα των ψυχοπομπων θεων που οδηγει στον αλλο κοσμο.
Η φλογα πηρε μεσα στο μυαλο μου την εικονα ενος ασημενιου ξιφους που μπορουσε να μου καταστρεψει ανεπανορθωτα τον εγκεφαλο αν την αφηνα , αλλα επειδη μεσα μου ηξερα οτι μπορουσα να την ελεγξω , να την μεταμορφωσω εξουδετερωνοντας τις δηλητηριωδεις ιδιοτητες της κάνοντας τες χρησιμες,
χαρισε μου τις μυστικες επιθυμιες της καρδιας μου " αισθανθηκα τις λεξεις και η φλογα σαν ρευστος υδραργυρος χυθηκε σε καποια σημεια του εγκεφαλου μου .
Κατι αγριο και μια λαμψη τρανταξε το ειναι μου και καποιος χτυπος ομοιος με καρδια
αρχισε να χτυπαει καθως ολοκληρο το σωμα μουδιασε και εσκασε τινασοντας με μακρια ,οχι στο χωρο ουτε στο χρονο, αλλα σε κοσμους αλλους .
Τοτε ηρθε αυτη , η πρωτη και αιωνια μητερα των παντων, οχι μορφοστολισμενη και αρεστή ,αλλα τρομερα ζοφερή , σκοτεινη τεραστια και απιστευτα " κενή" , ηρθε οπως ειναι και με τυλιξε στο μανδυα του απυθμενου σκοτους.
Αυτη μου διδαξε τα μαγεια και το ιερο βοτανι που μπορει να την ξυπναει καθε φορα που ο κινδυνος η' ο θανατος παραμονευει για εμενα.

Σε αυτήν την πρόταση βρίσκεται: η διαφορά ανάμεσα στην μαγική και την φαρμακευτική χρήση ενός βοτάνου .

Η διαφορά ανάμεσα σε εναν μάγο απο έναν απλο άνθρωπο και η επιτομή της ρύσης " ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Με εκτίμηση και σεβασμό , δωρεάν για ολους μου τους φίλους Ευάγγελος Αδαμάκης
Χαρτομάντης * Μελλοντολόγος.


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°Αναλαμβάνω συνταγές για ροφήματα και καταπλάσματα για * άντρες (υγεία , ερωτικά θέματα * Κρασί και ελιξίριο ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ )
Και ηλικιωμένους .
Τηλ 2155557893 & 215 555 7550 κος Ευαγγελος
Φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου