Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

#  ΜΠΑΧΑΡΙ #

Διαδεδομένο το ΜΠΑΧΑΡΙ στην ελληνική κουζίνα ως μπαχαρικό , οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εκεί , στο Hoodoo και γενικά στον αμερικάνικο νότο οπου χρησιμοποιείται ευρέως ,θεωρείται ότι είναι τυχερός σπόρος,  και χρησιμοποιούνται τα μπιλάκια αυτά του μπαχαρικού , από πολλούς ανθρώπους με σκοπό να τους  φέρει καλή τύχη στην επιχείρηση, τα οικονομικά θέματα, και τα τυχερά παιχνίδια.

Όσοι ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια και τζογάρουν , παίζουν  χαρτιά, κουλοχέρη, κίνο, ζάρια, ρουλέτα , λαχειοφόρο αγορά,  Προπό κλπ    πιστεύουν  στους κόκκους μπαχάρι σαν φυλαχτό που φέρνει κέρδη.

Τοποθετήστε το μπαχάρι (οχι τριμμένο ) σε μια καταπράσινη φανέλα πουγγί μαζί με κίτρινη και σιδηροπυρίτη , μοσχοκάρυδο, χαμομήλι, δάφνη,  κανέλα, Μηδική, ρίζα Ιωάννης ο Κατακτητής και γερμανική ίριδα.

 Ξάστρισμα σε γέμιση φεγγαριού ξεκινώντας σε νύχτα Διος , απαγγέλλεται τον ψαλμό 22 «Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου ...»

Λοιπά βότανα τζόγου και χρημάτων :

√ Μοσχοκάρυδο ( ΟΛΟΚΛΗΡΟ )
Το πιο ισχυρό γούρι γίνεται για να φέρει κέρδη.

√  Ανθός ΧΑΜΟΜΗΛΙ (Manzanilla) Ένα βότανο που χρησιμοποιείται στα ξόρκια  για τυχερά παιχνίδια ως φυλαχτό , και για πλύσεις χεριών πρίν το τζογάρισμα, επίσης χρησιμοποιείται για  λύσιμο μαγείας , ξεστάυρωμα .

√  δάφνη  ρίζα με τα χρήματα στο πορτοφόλι σας για να προσελκύσει περισσότερα χρήματα και καλή τύχη σε εσάς.

 √  λίγη κανέλα σε σκόνη πασπαλισμένη στα χρήματα σας μπορεί να προσελκύσει την τύχη, χρήματα, και την αγάπη ,κατάλληλη επίσης για  καθαρισμό και την προστασία.

√    ALFALFA φυλάσσεται στο σπίτι για την προστασία κατά της φτώχειας , πάρτε το μαζί σας  στην τράπεζα όταν θέλήσετε να  ρωτήσεται για ένα δάνειο.

√ Γερμανική  IRISH ,ολόκληρα κομμάτια θα φέρει συνεχή καλή τύχη και μια σταθερή ροή των χρημάτων στις επιχειρήσεις και τα τυχερά παιχνίδια.

√ Ρίζα Ιωάννη του Κατακτητή για νίκη και επικράτηση πάνω στους αντιπάλους , κέρδος σε χαρτοπαιξία και καζίνο.

Lucky Gabler's light hodoo spell

Ξόρκι προσέλκυσης χρημάτων απο τυχερά παιχνίδια  βότανα μαζί με λάδι ελιάς , ζάρια , μάρκες και μαλλιά , νύχια απο τον άνθρωπο που το ζήτησε , όλα αυτά σε μια λάμπα τύχης που ανάβοντας τραβάει το κέρδος στον τζόγο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου