Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

★ ΠΑΤΣΟΥΛΙ Η ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ ΜΙΝΘΗ ★

 ★ Μίνθη και Άδης :

    Η Μίνθη, κόρη του Κωκυτού, ήταν μια από τις Ναϊάδες νύμφες που ζούσαν στην Ηλεία. Η ομορφιά της δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Πλούτωνα-Άδη, ο οποίος την έκανε ερωμένη του. Μάλιστα, η νύμφη καυχήθηκε κάποτε οτι είναι πιο όμορφη από την σύζυγο του Άδη, την γνωστή Περσεφόνη. Η βασίλισσα του Κάτω Κόσμου, όταν αντιλήφθηκε τις σχέσεις του άντρα της με την Μίνθη, παραπονέθηκε σχετικά στην μητέρα της θεά-Δήμητρα. Η τιμωρία της θεάς ήταν άμεση: μεταμόρφωσε την νύμφη στο ομώνυμο αρωματικό φυτό Μίνθη (Μέντα).  Κατά μια άλλη εκδοχή, η ίδια η Περσεφόνη πάτησε με το πόδι της της άτυχη Μίνθη και από την σκόνη του συνθλιμμένου σώματός της, ο Πλούτωνας έκανε να φυτρώσει μια αρωματική μέντα.

 Αναφορές του Στράβωνα από τα Γεωγραφικά

''Κοντά στην Πύλο, προς την ανατολή, υπάρχει ένα βουνό που πήρε το όνομά του από την Μίνθη, η οποία, σύμφωνα με τον μύθο, έγινε η παλλακίδα του Άδη και συνεθλίβη από το πόδι της Κόρης για να μετατραπεί στην 'κηπαία μίνθη', το φυτό που κάποιοι αποκαλούν 'δυόσμο'.''

Τήν ταύτιση της Μίνθης με τον Δυόσμο επί σειρά ετών θεωρούσα και εγώ ως σωστή , μέχρι που ανακάλυψα ότι ένα άλλο βότανο της ίδιας οικογένειας,  πληρεί απόλυτα τις προδιαγραφές και σχετίζεται μάλιστα μέχρι και σήμερα με τον Κρόνο πλανητικά , ενώ παράλληλα έχει πάμπολλες μαγικές χρήσεις για αυτό είναι πιο πιθανόν να θεωρείται αυτό ως ιερό βότανο της Εκάτης , και της Στυγός , από ότι ο ταπεινός δυόσμος.

Το  πατσουλί είναι γνωστό  απο αρχαιοτάτων ετών για τις μαγικές του ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό τόσο για ξόρκια , φάρμακα  και πνευματικούς σκοπούς.

Το  εξωτικό του άρωμα του θυμίζει μακρινές χώρες και μαγικά μέρη.
Χρησιμοποιείται συχνά σε τελετουργική μαγεία και μαγικά αρώματα , καλλυντικά , μείγματα βοτάνων ,  θυμίαμα και ποτ πουρί.
Είναι το απόλυτα μαγικό βότανο !

 Μέλος της οικογένειας της μέντας, τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα τμήματα του φυτού είναι τα αποξηραμένα φύλλα και τα αιθέρια έλαια.
 Συνδέεται με το στοιχείο της γης και ειναι θηλυκό φυτό που σχετίζεται με την αγάπη, τον πλούτο και το πάθος, πατσουλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία από μαγικές εργασίες που σχετίζονται με τα χρήματα και την ευημερία σε τελετές και ξόρκια.
Ανήκει στην εξουσία του πλανήτη Κρόνου !!!

√ Το έλαιο μπορεί να σκορπιστεί πάνω σε χρήματα για να επιστρέψουν πάλι , προστίθεται σε πορτοφόλια και τσάντες και με αυτό αλοίφονται τα πράσινα κεριά για ξόρκια χρημάτων.
 Πατσουλί χρησιμοποιείται επίσης σε ξόρκια της γονιμότητας και τελετουργίες.

Εν αντιθέση με οτι ισχύει για όλα τα υπόλοιπα ξόρκια με βότανα , είτε αυτά αφορούν οικονομικά ζητήματα , είτε ερωτικά , τα οποία πρέπει να γίνονται σε μέρες και ώρες Αφροδίτης ή Διός ή Ερμή , οι εργασίες με ΠΑΤΣΟΥΛΙ γίνονται μέρα Σάββατο και ώρα Κρόνου !

Απο αυτήν την λεπτομέρεια έβγαλα το συμπέρασμα οτι ή μυθική Μίνθη είναι το σημερινό ΠΑΤΣΟΥΛΙ !

Το ξόρκι που αναγράφεται εδώ είναι το καταλληλότερο για υποθέσεις εμποδισμένων χρημάτων είτε απο γλωσσοφαγιά , κακοδαιμονία , ή οποιασδήποτε μορφής παρεμπόδιση .

Σε μέρα και ώρα Κρόνου , τοποθέτησε ενα καθαρό πράσινο ύφασμα στο βωμό σας αν υπάρχει ή σε τραπέζι που για εννιά μέρες θα εκτελεί χρέη βωμού.
Τοποθέτησε ενα πράσινο κερί βωμού και σε απόσταση απο αυτό ένα άσπρο κατά προτίμηση απο τα λευκά κεριά της Αναστάσεως τα οποία έχουν πολύ ισχυρό μαγνητισμό.
Αλοίφετε και τα δύο κεριά με λάδι ΠΑΤΣΟΥΛΙ.
Ανάμεσα τους , στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετείται ενα σκεύος μέσα στο οποίο βάζετε χώμα απο τον κήπο ή κάποια γλάστρα σας και σκόνη που σκουπίσατε το πάτωμα του σπιτιού πριν ξεκινήσει η τελετή αυτή.
Στάξτε λίγο από το λάδι πατσουλί πάνω στο χώμα ένα  και κατόπιν πατήστε ένα κέρμα στο χώμα. Ανάψτε τα κεριά και επαναλάβετε τα ακόλουθα λόγια:

χρήματα, χρήματα έρχονται σε μένα με αφθονία , τρεις φορές ,τρεις μπορούν να αυξηθούν  με τον καλύτερο τρόπο χωρίς  κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους.
 Το δέχομαι, οπότε να είναι Φέρτε μου τα χρήματα τρεις φορές τρεις!

 Επαναλάβετε αυτό για εννέα ημέρες.
Κάθε μέρα μετακινήστε το λευκό κερί μια ίντσα πιο κοντά στο πράσινο κερί.
Αφήστε τα κεριά να καίγονται για μία ώρα πριν τα σβήσετε και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαβάζετε ψαλμό 22 του Δαυίδ. Όταν τα κεριά αγγίζουν την ένατη ημέρα, το ξόρκι σας έχει τελειώσει.

Όταν τα χρήματα που περιμένετε έρθουν , αφαιρέστε το κέρμα από το έδαφος και Πληρώστε κάποιον με αυτό.

√ Σχεδιάστε ένα σύμβολο του € με λάδι πατσουλί σε ένα μικρό κομμάτι πράσινο υφασμα  τοποθετήστε ενα μικρό κομμάτι ακατέργαστου κιτρίνη  και ενα πυρίτη και κάντε το αυτό φυλαχτό να το μεταφέρετε μαζί σας για να προσελκύσει τα χρήματα δρόμο σας.

√ Αντί για κοκκαλάκι νυχτερίδας, τοποθετήστε ρίζα πατσουλί σε μια τσάντα mojo, και να το μεταφέρετε στην τσέπη σας ή να φορέστε το γύρω από το λαιμό σας , και θα τραβάτε χρήματα και θα εκπέμπεται μια παράξενη γοητεία.

√ Για να μένει ο/η σύζυγός σας ικανοποιημένος και να μην ψάχνεται αλλού τοποθετήστε μία από τις τρίχες του ή της  μέσα σε ενα πουγκί γεμάτο άνθη ΠΑΤΣΟΥΛΙ και φύλλα Ού.

 Αν ο άνθρωπος έχει πρόβλημα στο νσ εκτέλεση τα σεξουαλικά του καθήκοντα  προσθέστε στο πουγγί  οστό πέος ρακούν περασμένο με λάδι ΠΑΤΣΟΥΛΙ.
 Αν η γυναίκα δεν ανταποκρίνεται σεξουαλικά προσθέστε λαδωμένο Cowrie Shell.

 Τυλίξτε το πουγγί σφιχτά με κόκκινο νήμα, και δέστε το με εννέα κόμβους ,ραντίστε με ένα μίγμα  τριανταφυλλόλαδο και  έλαιι υποταγής και κρύψτε κάτω από το κρεβάτι , εκεί που κοιμάται.

 Για να σπάσει ένα δέσιμο ή κατάρα ανακατεύουμε πατσουλί με Graveyard βρωμιά και Αγριμόνιο, βάζουμε το μείγμα σε κόκκινο πουγγί , ραντίζουμε με έλαιο ΠΑΤΣΟΥΛΙ και ξαστρίζουμε σε χάση φεγγαριού , δυο νύχτες ολόκληρες πριν την πανσέληνο και την νύχτα της πανσελήνου , συνολικά τρείς !

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου