Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

★  Σπόροι Λευκής Μουστάρδας ^ Ο φύλακας άγγελος των λευκών μάγων ★

Οι σπόροι της Λευκής μουστάρδας (επίσης γνωστή ως Κίτρινη Μουστάρδα) εδώ και καιρό έχουν ληφθεί  στην μαγεία ως Σύμβολο της Πίστεως, και αναφέρθηκαν ως τέτοιο από τον Ιησού σε μια διάσημη Βιβλική παραβολή.

 Οι λευκοί σπόροι μουστάρδας πιστεύεται ότι είναι ένα ισχυρό όπλο προστασίας και Θεραπείας για τους μάγους , και για την προστασία του κομιστή από τους κινδύνους, τόσο σωματικούς όσο και πνευματικούς.

Λευκούς σπόρους μουστάρδας μπορούμε να αναμιξουμε με ροδοπέταλα και ξερά φύλλα Ου , τρίχα μας , τρίχα του  και το όνομα του εραστή σας σε κόκκινο πουγκί δεμένα ,ραντισμένο με υλάνκ υλάνκ  ή πατσουλί είναι ισχυρό φυλαχτό το οποίο θα κουβαλάτε πάντα μαζί σας  για την προστασία της αγάπης σας, και να μην φύγει ποτέ κανένας απο αυτήν την σχέση ...Αν οι σπόροι λευκής μουστάρδας αναμιχθούν  με  το πύρηνο Τείχος Προστασίας για το οποιο έγραψα στο άρθρο μου :  Batchia Canescens * Alkanet Root.
Σκορπίζουμε την σκόνη των βοτάνων αυτών γύρω από το σπίτι μας  για να το φυλάνε.

Μερικοί λαοί τοποθετούν τους σπόρους σε μια λευκή φανέλένια μαγική τσάντα με μία ολόκληρη ρίζα Αγγελικής αρχαγγελικής, κεχριμπάρι και μαλαχίτη και αυτα γίνονται ενα ισχυρό φυλαχτό.

Επίσεις χρησιμοποιούνται οι σπόροι της λευκής μουστάρδας μαζί με πιπέρι καγιέν και μαύρο πιπέρι ως ισχυρό ξόρκι διάλυσης μαύρης μαγείας που δεσμεύει εναν χώρο.

Απο την σκόνη των σπόρων φτιάχνεται η σκόνη προστασίας , που βάζουμε στην είσοδο του γραφείου μας ( πόμολα και πατάκι) εμείς οι medium.

Ψαλμός  ΙΒ. Δαυίδ :  Φώτισον τοὺς ὀφθαλμούς μου, μήποτε ὑπνώσω εἰς θάνατον, μήποτε εἴπῃ ὁ ἐχθρός μου· Ἴσχυσα πρὸς αὐτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου