Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017


★ Τό μαγικό Φίλτρο της Σύγχυσης & το μαγικό Φίλτρο υποταγής ή καθυπόταξης ( Bend over) και τά βότανα τους ★

Όπως θα πρόσεξαν όσοι διαβάζουν τις συνταγές μού που αναρτώ ταυτόχρονα στο tiahuan.blog.be και στο Facebook , θα πρόσεξαν οτι σε μία σειρά απο ξόρκια ,αναφέρονται δύο διαφορετικά ελαιώδης μαγικά φίλτρα , τα οποία γίνονται και φίλτρο σκόνης , ό λόγος για το μαγικό Φίλτρο της Σύγχυσης & το μαγικό Φίλτρο υποταγής ή καθυπόταξης ( Bend over) .

Χρησιμοποιούνται ενναλακτικά ή ταυτόχρονα και έχουν στην δομή τους όμοια συστατικά , αλλά είναι ετοιμασμένα για διαφορετική χρήση το κάθε ενα , υπάρχει όμως και ένα ακόμα !

Το ξόρκι υποταγής εξουσίας υποδούλωσης , έγκειται στο να μετατρέψεις έναν στρίγγλο σύντροφο σε αρνάκι , ένα δύστροπο αφεντικό σε πιο δεκτικό , να σβήσεις απο μέσα απο τον σύντροφο την ζήλια , να τον κάνεις ανεκτικό και συζητήσιμο , είτε άντρας είναι είτε γυναίκα , και το ακραίο είναι να τον κάνεις εντελώς " φυτό" , ένα ζόμπι / ρομποτ / άβουλο  και άψυχο !

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ : 375€

Ας δούμε μερικές συνταγές ελαίων φίλτρων:

Λοιπόν αναγκαστικά επανέρχομαι στο Λάδι Εξουσίας , και πως φτιάχνεται, γιατί δεν ξέρουν ούτε καν αυτοί που το πουλάνε !!!
Ίσως φταίει το όνομα γιατι το πουλάνε ως "  Commanding Oil "

Αυτή είναι η βασική συνταγή που χρησιμοποιώ, από το δικό μου βιβλίο των σκιών, για να φτιάξω Comanding Oil .

Είναι η ίδια συνταγή που κυκλοφορεί και στο διαδυκτιο , και έχει δουλέψει με επιτυχία για μένα.

Υλικά που απαιτούνται:

Βότανα: ρίζα  Acorus calamus και γλυκόριζα
- άλλα φυτά με ισχυρές ιδιότητες  " επιβολής"  μπορεί να χρησιμοποιηθούν συμπληρωματικά  συπεριλαμβάνομένης  Κανέλας ή vetiver , ρίζα από Πενταδάκτυλο γρασίδι , και ρίζα Ιωάννης Κατακτητής όπως και περγαμόντο, το οποίο είναι ένα καλό  βότανο για θέματα που αφορούν τα οικονομικά.

Έλαια: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση- ελαιόλαδο , Αμυγδαλέλαιο , ή άοσμο  baby oil για μια επιτυχημένη μαγική συνταγή " Επιβολής & Προστασίας "  από κακόβουλες προθέσεις, ενδείκνυτε για χρήση το καστορέλαιο το οποίο δεν βγαίνει απο την γούνα του Κάστορα που ανέφερε κάποιο ούφο μάγισσα , αστρολόγα μαϊντανός τις προάλες και έφριξα !

Συνδυάστε και συντρίψτε τα επιλεγμένα βότανα σας σε ένα μαγικο γουδί και γουδοχέρι,  προσθέστε τα στο λάδι.
Η γιαγιά μου έβαζε τα φυτά στο λάδι να μουλιάσουν για τρείς ημέρες , μετά πέταγε τα παλιά και τα αντικαθιστούσε με καινούρια.
Φυσικά αλλάξαν οι εποχές ,σήμερα ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα λίγο, μέχρι να αρχίσει να μυρίζει απο τα βότανα, απελευθερώνοντας την ενέργεια τους, και μετά το ρίχνουμεσε ένα βάζο , στραγγίζοντας  τα φυτά ή προσθέστε το λάδι και βότανα απ 'ευθείας σε ένα βάζο και αφήστε το να καθίσει κάτω από τον ήλιο ή το φεγγάρι για αρκετές ώρες.
Είναι τόσο απλό !

★ ΞΌΡΚΙ ΤΗΣ ΜΆΥΡΗΣ ΤΣΑΡΊΝΑΣ *
 ( Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας )

Η μεγάλη Αικατερίνη  τσαρίνα των ρώσων
, σήμερα περνάει στον κόσμο απο τους ανιστόρητους ιστορικούς ότι ήταν μια γυναίκα παραδομένη στα πάθη και την λαγνεία , μια  κοινή τεκνατζού , υποχείριο των τεκνών που αποφάσιζαν αντί αυτής για το μέλλον της Ρωσίας ! ........ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ......!

Ή Μεγάλη Τσαρίνα ήταν τόσο δυνατή και σκοτεινή μάγισσα , όσο και αδίσταχτη , έκανε ζωή τριφηλή πράγματι αλλά δεν άφηνε τίποτα στην τύχη .
Tην  κομμώτρια της  κρατούσε φυλακισμένη στο παλάτι σε ειδικό χώρο ,για να μην αποκαλύψει στον κόσμο μια ασήμαντη σήμερα λεπτομέρεια , ενα ελλάτωμα των μαλλιών της μεγάλης Τσαρίνας οτι είχε πυτιρίδα , γιατί ήθελε να δείχνη  προς τα έξω απόλυτα αψεγάδιαστη !

Προσωπικά πιστέυω πως η σημερινή κυρια Ελένη Μενεγάκη είναι ή ενσάρκωση ? Μετεμψύχωση ? ......Της μεγάλης τσαρίνας , στο χαρακτήρα και όχι μονο είναι ίδιες !

Το ξόρκι της Μαυρης Τσαρίνας απαρτίζεται απο δυο σημεία , το ένα ειναι το λάδι " εξουσίας ή αυτοπεποιθησης " πού είναι ένα λάδι που πραγματικά φέρνει αυτοπεποίθηση όταν δεν το  χρησιμοποιούμε σε αλλα ξόρκια υποταγής , η συνταγή αυτή στην πραγματικότητα είναι αρκετά γνωστή αλλά έχει  άσχημη φήμη ως "σκοτεινόυ"  τύπου μαγικό εργαλείο.

Διαφωνώ, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να κρατήσει τον εαυτό μου δυνατό ,  τον έλεγχο μού πάνω στις δύσκολες καταστάσεις ,και την  αυτοπεποίθησή μου ψηλά .

Υλικά:
χρησιμοποιήσετε το λάδι jojoba και αμυγδαλέλαιο (έλαια βάσης)

1 μέρος σκόνη ρίζας liccorice

1 μέρος σκόνη calamus

1 μέρος σκόνη vetiver

Τοποθετήστε το λάδι και βότανα σε ένα σκουρόχρωμο μπουκάλι και αφήστε το μετά απο τριήμερο ξάστρισμα στο φώς της πανσελήνου.
Το δεύτερο σκέλος είναι εκτός θέματος.

ΥΠΟΤΑΓΗΣ  2 : Συνδυάστε ίσα μέρη από τα ακόλουθα:
 * Σπόροι Μήκων η υπνοφόρος (Papaver somniferum).
* Μπαχάρι
* Σπόροι μαύρης μουστάρδας .
* Σπόροι  Αγριάδας (Elymus repens)
* Ισπανικό βρύο ( Tillandsia usneoides)
* ρίζα άκορος κάλαμος
* Κανέλα

Για να κάνετε το λάδι, συνδυάστε τα παραπάνω σε σκόνη βότανα σε τριπλάσια ποσότητα με αμυγδαλέλαιο.

Φροντίστε να είναι σε ένα ζεστό σκιερό μέρος για δύο εβδομάδες, ανακινώντας μία ή δύο φορές την ημέρα.

Σουρώνουμε και μαζέυουμε το αρωματισμένο λάδι στο μπουκάλι , πριν χρησιμοποιήσουμε το ξαστρίζουμε πάντα .

 Για επιπλέον ισχύ και άρωμα προσθέστε μερικές σταγόνες περγαμόντο και ενα δύο κλαράκια Βανίλια Μαγαδασκάρης με 7 σπόρους άυρος ο ευσεβής.

★  Το λάδι της σύγχυσης★

Αυτό το λάδι όταν επενεργεί στον άνθρωπο παρουσιάζει διαταραχές ιλίγγου , πονοκέφαλο και ημικρανία  ή προβλήματα λαβύρινθου.
Κάνει τους εχθρούς και τους αντιπάλους να αποπροσανατολίζονται  κυριολεκτικά και μεταφορικά , και να βρίσκονται σε σύγχυση.

 Επίσης προκαλεί σύγχυση σε κάποιον που προσπαθεί να σας κάνει μάγια, αλλά σπάει και τις κατάρες.
Χτυπάει τον αντίπαλο στη νοητική του διαύγεια και τον καθιστά ευάλωτο.

Βάλτε τα εξής υλικά μέσα σ’ένα μπουκαλάκι και γεμίστε το μέχρι πάνω με καστορέλαιο:
● σπόροι βέτιβερτ
●πιπέρι Γουινέας (πιπέρι μελεγκέτα)
●παπαρουνόσποροι
●σπόροι μαύρης μουστάρδας
Μία πρέζα θειάφη και μία πρέζα ασαφετίδα.

Μην χρησιμοποιείται συνθετικά λαδάκια του εμπορίου για να παρασκευάζεται μαγικά φίλτρα , τα φυτά έχουν μαγικές ιδιότητες που δεν υπάρχουν σε κανένα χημικό παρασκεύασμα.

Μια άλλη παραλαγή είναι το έλαιο φλογερής σύγχυσης:
● Νύχια γατας ( CAT'S CLAW POWDER ) *
●ένα μέρος κόκκινη καυτερή πάπρικα
●πιπέρι γουινέας
●μαύρο πιπέρι
●κόκκινο πιπέρι καγιέν
●παπαρουνόσποροι
●σπόροι μαύρης μουστάρδας

Κάνει τους εχθρούς και τους αντιπάλους σου να τσακώνονται μεταξύ τους αντί να ασχολούνται μαζί σου.

* CAT'S CLAW POWDER (ΤΟ "ΝΥΧΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ"  .
Δυστηχώς σε πάρα πολλές συνταγές μαγείας που χρησιμοποιούνται σήμερα απο αυτόκλητους μάγους παρατηρώ σε συνταγές που πουλάνε οτι δεν μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν αν η συνταγή στο σημείο που αναφέρεται ως υλικό " Νύχια γάτας " αν αναφέρεται στο ζωάκι που όλοι ξέρουμε ή σε μαγικό βότανο , με αποτέλεσμα η συνταγή να είναι καταδικασμένη  σε αποτυχία ,από την μετάφραση της ακόμα.

Επι παραδείγματι το Νύχι της Γάτας στην συνταγή σύγχυσης είναι ενα φυτό συγγενικό στο Ευπατόχριο το οποίο συναντάται σε συνταγές πρακτικής - Hodoo- μαγείας για επιβολή , ( Ρίζα Ευπατόχριο και ρίζα αλατιού στην τσέπη σου όταν πας να συναντήσεις ανώτερο σου για δουλειά. )

Μαγικά βότανα & Μαγικές ιδιότητες :

Gentiana Quinquefolia :ένα βότανο προστασίας. Ονομάζεται επίσης «Boneset».

Agrimonia Pillosa - Αγριμονία : ενεργεί ως ισχυρό βότανο αντίστροφης μαγείας, στέλνει πίσω την κακή μαγεία σε αυτόν που την έκανε.

Αγγελική Αρχαγγελική: φυτό καλλωπιστικό υψηλής προστασίας. Στην πραγματικότητα είναι  πολύ αποτελεσματικό ως φυλαχτό. Επίσης χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε εξορκισμό.
Σε σκόνη πασπαλίζεται στις γωνίες του σπιτιού για να κρατήσει το κακό μακριά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την έναρξη και το κλείσιμο των τελετών για την ευλογία ή και των  εξοστρακισμό .Ονομάζεται επίσης «Αρχάγγελος».

Αστεροειδής γλυκάνισος & Γλυκάνισο Αυξάνει τις δονήσεις  του χώρου στο υψηλότερο δυνατό ψυχικό επίπεδο ( δεν τον καίμε , χρήση ως άρωμα χώρου ).
. Καλό για την επίτευξη αλλαγών στη συμπεριφορά κάποιου (εκ νέου εστίαση), κατάλληλο για αστρικά ταξίδια, προφητικά όνειρα, κρύσταλλοσκοπία  και διαλογισμό. Σε ένα μαξιλάρι παιδιών για να κρατήσει μακριά τους εφιάλτες. Για κάθε τύπο διόρασης ή μαντεία ή νοητικές ασκήσεις.

Ασαφετίδα ή σκατό του Σατανά : ένα από τα ισχυρότερα βότανα εξοστρακισμόύ.
Διεγερτικό σεξουαλικής επιθυμίας αν μπεί σε φαγητό.
Τρομερή δυσωδία βγάζει το μικρό αυτό κρεμμύδι του οποίου η σκόνη όπου ριχτεί κάνει κακό αν δρασκελιστή ,αντίθετα καμένη αν και εμετική η καπνιά είναι σε συνδιασμούς με λιβάνι κατάλληλη  για να διώξετε το κακό και να καταστρέψετε μαγικές εργασίες που γίνονται εναντίον σάς.
 Χρησιμοποιείται για εξορκισμό και καθαρισμό χώρου , ανθρώπου , αντικειμένου κλπ.

Μηδική : κατάλληλο βότανο για την επιτυχία σε θέματα διαχείρισης χρημάτων. Χρησιμοποιείται για χρήματα και για την μαγεία / προστασία κατά της φτώχειας.
Ένα παραδοσιακά τυχερό βότανο.
Δεν είναι αρκετά ισχυρό ώστε να χρησιμοποιηθεί μόνο του, το βότανο αυτό δίνει  βοήθεια και ενίσχυση άλλων βοτάνων για τύχη και χρήματα  είτε σε μπουκάλια μαγείας , πουγγιά βοτάνων , κλπ ενώ προσθέτει  προστασία.

 Μπαχάρι - ένας καταλύτης.
Λειτουργεί σε υψηλότερα επίπεδα για το καλό ή το κακό. Τείνει να επηρεάσει το μυαλό και τις σκέψεις του ατόμου στο οποίο χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, την τύχη ή την επιτυχία με τη μορφή ενός καταιγισμού ιδεών. Συχνά χρησιμοποιείται στην τύχη, αγάπη και ψυχική  διάυγεια ,επίσης καλό για τα χρήματα και τη γενική επιτυχία.

Ρίζα Αλθαίας μια δύναμη, ήπια και απαλά επιβλητική , κάτι περισσότερο από ένα βότανο «πειθούς». Καίγεται σε συνδυασμό με άλλα βότανα, για παράδειγμα  ξερά μπουμπούκια τριαντάφυλλα και άνθη μηλιάς για λιβάνι ισχυρής αγάπης .
Δίνει ακαταμάχητη γοητεία και γεννά όμορφα ερωτικά συναισθήματα σε συνδυασμό με Ambergris  - γκρίζο κεχριμπάρι ή αλλιώς αμπέρι αν μελετηθεί σε λάδι αγάπης.
 Χρησιμοποιείται και για να δώσει δύναμη σε άλλα βότανα.

Περγαμόντο- φέρνει τύχη , ευκαιρίες και λεφτα μέσω της διαίσθησης, μπαίνει στο λάδι χρημάτων.

  Πολύγονο η βιστόρτα για την επιτυχία σε οικονομικά θέματα .

Βάλσαμο της Γαλαάδ: Πολύ προστατευτικό βότανο δίνει δύναμη, ειδικά σε θέματα αγάπης. Ενεργοποίηση και γείωση ταυτόχρονα.

Οξυάκανθα - απο τα βότανα χρησιμοποιούνται για κάρφωμα , τιμωρία κατάρα.
Μπαίνει σε λάδι " καυτού ποδιού ή κατάρας"
Φέρνει πικρία, ξινίλα.
Αν  ξαστρισμένο σκορπιστεί γύρω από μαγαζί ή σπίτι  φέρνει κακές ενέργειες και καυγάδες. Από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιείται με vetivert και Φύλλα δάφνης για την προστασία από πικρία - αλλά αυτό είναι επικίνδυνο.

Μυρίκη η κηροφόρος (ρίζα)  -Πολύ ισχυρό για αρνητική μαγεία όταν συνδυάζεται με άλλα βότανα  οπως η Οξυάκανθα και οι σπόροι μάυρης μουστάρδας .
Ρίχνει μια ζοφερή κατάθλιψη.
 Αντίθετα σαν φυλαχτό επίσης χρησιμοποιείται για τα χρήματα και την ευημερία - κυρίως την είσπραξη των χρημάτων που οφείλονται είτε σε λάδι χρημάτων , είτε σαν ένα απο τα βότανα στα οποία κυλάει το κερί ώστε να επικολληθούν στην επιφάνεια του πριν το ανάψουμε.
Συχνά χρησιμοποιείται και ως λάδι έλξης για τους άνδρες με μόσχο .

Βασίλικος για τα χρήματα και την επιτυχία. . Επίσης χρησιμοποιείται για καθαρισμό και την προστασία και για να αρθούν τα εμπόδια στην αγάπη ωστε να δημιουργήθει αρμονία.
Διαλύει τη μελαγχολία και προσελκύει φίλους.

Bay: δύναμη προστασίας - ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του δύνατό και επιβλητική βότανο
 Σε μερικές παραδόσεις, χρησιμοποιείται για hexing.
 Σε συνδυασμό με άλλα βότανα  είναι κατάλληλο για ο,τι αφορά την αγάπη και τα χρήματα   ,ειτε ως φυλαχτό , έλαιο και σε τελετουργίες.

Ωε λιβάνι δημιουργεί οραματα.
Τα φύλλα του κάτω από ένα μαξιλάρι  ειναι κατάλληλα για τέμπνευση και προφητικά όνειρα.

Βενζόη : το λιβάνι των αγγελικών ταξιαρχιών, . Χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με τους αγγέλους και τη βελτίωση των διαδικασιών ενσυναίσθησης.
 Συνδυάστε το με κανέλα για την επιχειρηματική σας επιτυχία.
Επίσης χρησιμοποιείται για καθαρισμό. Μπορεί να προστεθεί σε ένα θυμίαμα για να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της πελατείας.
 Ποτέ μην το προσθέσετε με hexing βότανα!

 Βετονίκη: για την εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας, και την αφαίρεση μάυρης μάγειας ( Λύσιμο ).

 Μυρτίλο : Προστατευτικό βότανο που βοηθάει τον κάτοχο του φυλαχτού που εμπεριέχεται να αντιληφθεί ή να προβλέψει την προδοσία και την εξαπάτηση.

 Κομβόλβουλος : Χρησιμοποιείται τόσο στο Hexing  ( κατάλληλο σε επιθετικά ξόρκια κατά άλλου " πνίγει " τις σχέσεις κατάλληλο και για προστασία.

 Πολύγονο η βιστόρτα :   χρησιμοποιείται στη γονιμότητα (συχνά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην σύλληψη  παιδίού ) . Το χρησιμοποιούν επίσης για χρήματα σε συνδυασμό με τους καρπούς απο το Μαλόκεδρο σε συνδιασμό με σπόρους απο Μπαχάρι.
 Επίσης καλό για μαντεία.

 Η μπουράντζα (Borago officinalis - Βοράγινο το φαρμακευτικό), γνωστή και ως μποράντζα, μποράζα, μπουράντζο βοράντζα ή μποράγο,    : δανείζει το θάρρος, αποκαλύπτει την ανεντιμότητα και βοηθά να κατακτήθει μια δύσκολη κατάσταση , απο αυτό φτιάχνεται τσάι και κρασί ανάλογο του γνωστού σήμερα " ναρκωτικό του βιασμού " ...

 ΚΥΤΙΣΟΣ,
 CYTISUS PRAECOX SCOPARIUS   : ενεργειακός καθαρισμός χώρου  και  προστασία σπιτιού απο κακόβουλα άτομα , το συναντούμε σε ξόρκια σχετικά με  την αύξηση ή την ηρεμία των ανέμων.
Όταν πετιούνται τα σπόρια στον αέρα αυξανει η ένταση του άνεμου , αν κάψεις το βότανο θα τους ηρεμήσει. Επίσης, βρασμένα σε αλατισμένο αγιασμό , χρησιμοποιουνται για να κρατήσουν  poltergeists και τα κακά πνεύματα μακριά.

 Τσιμιτσιφούγκα ( Actaea racemosa )  : ή μαύρη φιδόριζα όπως αναφέρεται σε ψευτομαγικό βοτανολόγιο μαγισσών της Σμύρνης
 βότανο, που χρησιμοποιείται συχνά από τους άνδρες για να καταστρέψουν την ανεπιθύμητα αγάπη (καίγονται μαζί φυτά Actaea racemosa με αντικείμενα του προσώπου το οποίο θέλετε να σας αφήσει μόνο σας)
Χρησιμέυει στις ερωτικές γητείες και επαναφορές σαν λιβάν με Adam & Eve root για να γίνουν του  έρωτα τα ξόρκια πιο αποτελεσματικα.

Μπούχου φύλλα : για την ψυχική ανάπτυξη Κερασιά για να φέρει ειλικρίνεια.

 Χαμομήλι: εξαιρετικό για την τύχη, την ευημερία, τα χρήματα και τα τυχερά παιχνίδια. (Πλύνετε τα χέρια σας με το τσάι πριν πιάσετε τραπουλόχαρτα.) Ηρεμεί τα νεύρα και δίνει θετική ενέργεια στις αντιξοότητες. Συχνά χρησιμοποιείται σε λύσιμο μαγείας.

Κύμινο σπόροι:  ισχυρό προστατευτικό , ιδίως στον τομέα της υγείας.
Στην αγάπη χρησιμοποιείται για να προσελκύσει έναν εραστή (με την φυσική έννοια) και τη θεραπεία της αστάθειας.
 Επίσης χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της μνήμης.

Γαρύφαλλο: προστασία .
 Προσθέστε σε ένα θυμίαμα για φούντωμα αγάπης ή σε λάδι ερωτικό ή γητεία  και αυτό θσ εκτινάξει τα πικάντικα συναισθήματα.

Καμφορά: για να καθαρίσει εντελώς  κάθε αρνητικότητα και να εξορίσει κακοποιά στοιχεία , πνέυματα , ακομα και ανθρώπους.
Χρησιμοποιείται για να αποκρούσει την ανεπιθύμητη βασκανία  ,κακογλωσσιά , φθόνο από τους άλλους.
Είναι το πιο κατάλληλο στην επούλωση  συναισθηματικών πληγών και την τόνωση ψυχικων  αισθήσεων .

 Κάρδαμο: ένα βότανο αγάπης που χρησιμοποιείται  απο τους ερωτευμένους.
Κατάλληλο σαν αφροδισιακό στον ελληνικό καφέ ή στα φαγητά , σε ερωτικά φίλτρα και έλαια. Επίσης δρα ως καταλύτης σε άλλα βότανα.

Ζήβεθο: συστατικό που συχνά χρησιμοποιείται σε λάδι ισχύος.

Κανέλα: Χρησιμοποιείται σε ξόρκια , φυλαχτά , έλαια γισ χρήματα, για τη συγκέντρωση και ξόρκια για την αγάπη και το πάθος. Μερικές φορές χρησιμοποιείται στη θεραπεία ή την διόραση.

Κέδρος: ψυχική και προστασίας. Έχει έναν τρόπο διατήρησης των ψυχικών  κανάλιων ανοιχτά, ενώ προστατεύει το χειριστή. Χρησιμοποιήστε το για να χρίσετε  το 3ο μάτι.
Ενα κλαράκι πίσω απο την πόρτα προστατεύει το σπίτι απο αρνητικά ρευστά , ενω στο πορτοφόλι φέρνει παντα χρήματα.

 Capsicum (Cayenne):  αποβάλλει την  αρνητικότητα.
 Χρησιμοποιείται για να αντιστρέψει το κακό και το επιστρέφει στον αποστολέα.

Κορίανδρος: χρησιμοποιείτε σε ξόρκια και ελαια για την αγάπη.
 Καλό για τους ανθρώπους που θέλουν μια κάποιον, αλλά δεν είναι σίγουροι.

Citronella: για την έλξη. Καλό για την προσέλκυση  φίλων και τις νέες επιχειρήσεις.

Κύμινο: προσελκύει την ειρήνη και την ηρεμία, όταν ψεκάζεται σαν απόσταγμα σε όλες τις πόρτες του σπιτιού κάθε Κυριακή πριν από το μεσημέρι αποτρέπει την ερωτική απιστία και με τον τρόπο αυτό έχει ένα απαλά δεσμευτικό αποτέλεσμα.

Ακορος Κάλαμος βότανο ελέγχου, αρκετά ισχυρό για να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα βότανα. Χρησιμοποιήστε το για να ελέγχει ένα άτομο ή μια κατάσταση.
Καλέντουλα: προκαλεί όνειρα. Χρησιμοποιείται για νομικές δυσκολίες και για χρήματα. Έχει μια ήπια, απαλή δράση. Προσθήκη στο λουτρό για να κερδίσετε τον θαυμασμό και τον σεβασμό από τους άλλους.


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου