Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017
★ ΟΙ ΔΥΟ  ΟΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ★

Οι Πλειάδες απο την εσχάτη αρχαιότητα συνηφαίνουν το όνομα τους με  ήρωες και ημίθεους που υπήρξαν γιοί τους απο την ένωση τους με τον Ποσειδώνα ή τον Δία.

Απο τον Λύκο ( Lucifer ) μέχρι τον Αβραάμ ( εικόνα )


ή παρουσία στην γή απεσταλμένον απο εκείνους τους τόπους είναι όχι μόνο τακτική και συνεχής  αλλά  απο εκεί εχει προέλθει επίσεις ή βάση της ιδιας αυτής της μαγείας , των θρησκειών, οπως επίσεις της πίστης σε μια ουράνια μητέρα , σε μια μαύρη μητέρα , και φυσικά οι Λυκάωνες και το Vodoo.

Πλειάδες ή Locus 7  ή Bàphomet ( εικόνα )


 είναι ο τόπος της αρχικής διπολικότητας , κατοικία του Κυρίου των Δυνάμεων  , τα 7 άστρα θεοποιούνται ως οι γνωστές 7 δυνάμεις του Vodoo  και ο συσχετισμός συνεχίζεται συμπεριλαμβανομένων της Τρισηλίου Θεότητος  , του Υψίστου Διός και του μουσουλμανικού Αλλάχ ( απο τους τρεις πλειάδιους ήλιους / θεούς Αλλάχ  & Αλλάτ ,& Αλ Ουζά .Αφήνω στο περιθώριο  τα σύμβολα και ερχόμαστε στον χορό των Πλειάδων ή ουράνιων πύρινων ερπετών κν Σεραφείμ που αναφέρεται στην αρχαία ελληνική μυθολογία και τώρα έχει αποδειχτεί απο την ΝΑSA ως αστρονομικό γεγονος.

"Τον αστρικό χορό των Εφτά Αδερφών, πιο γνωστών με την ονομασία Πλειάδες ή Πούλια, παρατήρησε το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler, παρέχοντας στους επιστήμονες τον πιο λεπτομερή μέχρι σήμερα κατάλογο των ξέφρενων περιστροφών τους, ο οποίος ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για το σύμπαν.

Στην ελληνική μυθολογία, οι Πλειάδες ήταν κόρες του Τιτάνα Άτλαντα και της Νύμφης Πλειόνης. Οι εφτά αδερφές, Μαία, Ταϋγέτη, Ηλέκτρα, Στερόπη, Κελαινώ, Αλκυόνη και Μερόπη, γεννήθηκαν στο όρος Κυλλήνη και θεωρούνταν θεότητες του βουνού. Από την ένωσή τους με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Άρη γεννήθηκαν θεοί και ήρωες. '
Ολόκληρο το άρθρο είναι ανερτημένο εδώ :

https://www.google.gr/amp/www.pathfinder.gr/stories/4575435/nasa-o-horos-twn-koron-toy-atlanta-apokalyptetai/amp .

Οι Πλειάδες χορεύουν στροβιλιζόμενες γύρω απο ενα είδους βαρυτικής τρύπας ή απύθμενο πηγάδι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον αρχαιοελληνικό μύθο.

Το πηγάδι του Αββάδων , ο τόπος απο τον οποίο αναδύεται ο έσχατος τρόμος που συνοπτικά ο Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ ονομάζει Νυαρλαθοτέπ το Ερπον Χάος.

Πρίν βουτήξουμε τόσο βαθιά στο απόλυτο σκοτάδι της εσχάτης ανυπαρξίας ,στην οποία σβήνει κάθε ύπαρξη ,και ούτε οι θεοί αντέχουν αυτό τον αρχέγονο θάνατο ,που μονο κατά το Λυκόφως των ειδώλων θα καλεστούν να αντιμετωπίσουν οι "νεαροί" φωτεινοί θεοί ενος σύμπαντος συνεχώς εξελισσόμενου και Αλκίνοου.

Μέσα απο την σολομωνική γνωρίζουμε την ακρίβεια της μορφής του " πνεύματος " του άστρου των Πλειάδων ,  εκκατό γυναίκες γυμνές που αντί για πόδια όλες μαζί ενώνονται σε ενα τεράστιο κορμό φιδιού , εξού και η λέξη Σεραφείμ απο το συράφ δηλαδή φίδι.

Η κορυφαία εξ ' αυτών μαύρη και αποκρουστική στην οψη συστήθηκε στον Σολομώντα με το όνομα  " Δύναμη ".
Η Δύναμη στα αρχαία αιγυπτιακά είναι σεκχέμ, λέξη που αυτούσια συναντάται στο όνομα της λεοντόμορφης μαύρης θεας Σεχμέτ.
Κόρη του Ρά , προστάτιδα του γάμου , μάγισσα , ανδροκτόνος πολεμίστρια την βρίσκουμε με πολλά ονόματα Ήρα , Αστάρτη , Λίλιθ , ως μάγισσα ηταν η Κίρκη στην Οδύσσεια ..κλπ.

Δεν είναι περίεργο που και ο αρχαίος ελληνικός μύθος τονίζει οτι αυτές οι γυναίκες , μάγισσες ως κόρες του Ατλαντα σκότωσαν τους άντρες τους και παράλληλα και ως θεότητες (π.χ Ίσιδα ή Αστάρτη )θρηνούν τον θάνατο του συντρόφου τους , πέρα απο το τι νομίζει ο κόσμος σχετικά με την φύση και την μετάβαση απο τον Χειμώνα στην Άνοιξη που μετέπειτα έγινε τμήμα των δοξασιών και των τελετών αυτών των θεοτήτων , αρχικά αυτές οι γυναίκες 50 ή 100 στον αριθμό ( ας θυμηθούμε τις 100 βοσκοπούλες του Κρίσνα ) στην πραγματικότητα σκότωσαν τους άντρες τους , πράγμα που θα πάθαινε και ο Οδυσσέας αν δεν είχε προειδοποιηθεί απο τον Ερμή να τραβήξει ξίφος πρίν του ρουφήξει την ενέργεια η μάγισσα και λιπόθυμος καθώς θα ήταν αυτός θα τον σκότωνε .

Το ίδιο ακριβώς γεγονός συναντάται και σε μια περιπέτεια που έχει καταγράψει ο Κάρλος Καστανέδα για την απόπειρα της Δόνα Σολεδάδ να τον παρασύρει στο κρεββάτι της με απώτερο σκοπό όπως η ίδια αποκαλύπτει εκ των υστέρων ,αφού του " κλέψει την ανδρεία όλη ' για να χρησιμοποιήσω το Ομηρικό σχετικό χωρείο , σκόπευε να τον στραγγαλίση την ώρα που αυτός άδειασμένος από ενεργεία θα κοιμόταν κατάκοπος δίπλα της και θα πετούσε το άψυχο πτώμα του σε ενα κρυφό βαθύ σπηλαιώδες χάσμα εκεί κοντά.

Βέβαια οι καιροί έχουν αλλάξει και σήμερα οι λυκάωνες , οι γυναίκες που ακολουθούν αυτόν τον δρόμο σκοτώνουν τους άντρες τους μέσω καρδιακών επεισοδίων,  γιατί το απότομο ρούφηγμα μεγάλης ποσότητας ψυχικής ενέργειας διαταράσωντας τους μεσημβρινούς του σωματικου βιορυθμού προκαλεί ανακοπή καρδιάς ακόμα και σε νεαρά άτομα και αθλητές .

Μέχρι και στις " Μεταμορφώσεις" του Λούκιου Απουλήιου βρίσκουμε αναφορά σε αυτό το
 " ανδροφάγο ξόρκι " τα λόγια της Παλαίστρας δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία οτι εννοεί αυτά που λέει καθώς προειδοποιεί τον επίδοξο κορτάκια οτι αν κοιμηθεί μαζί της ' θα τον φάει ζωντανό "...

Αυτή η Ανδροφαγία , και γενικά ο ψυχοβαμπιρισμός των μασόνων και των λυκαώνων για να επαυξάνουν την συσσώρευση ψυχικής ενέργειας - δύναμης- φωτός ανήκει στην σκοτεινή πλευρά των Πλειάδων , τον αρνητικό πόλο που επικεντρώνεται στον σκοτεινό τόπο ή Μαύρο Ηλιο της Κελαινώ.

Η Κελαινώ με τον Ποσειδώνα έκανε δυο παιδιά , τον Λύκο και τον Νυκτία .
Ο Λύκος θα μεταγραφεί απο τους λατίνους μεταφραστές σε Luc και θα μείνη γνωστός ως Lucifer


 και ο αδερφός του μαύρος τριχωτός ανθρωποφάγος θα γίνει γνωστός ως Εωσφάγος Ροφοκάλε.Μελετώντας αυτούς τους δυό στο πέρασμα των χιλιετηρίδων είμαι πεπεισμένος οτι αυτοί οι δύο είναι πίσω απο τις μυθικές μορφές του Ώρου και του Σηθ ή του Εωσφόρου και του Βάαλ.

Κάποιοι μπερδεύουν τον Λύκο/ Lucifer με τον Νυαρλαθοτέπ , ακόμα και ο ίδιος ο Λάβκραφτ μερικές φορές ενώ θέλει να περιγράψει το Ερπον Χάος καταλήγει στον Λύκο στην μορφή του ως Ώρος ο αιγυπτιακός .

Επειδή όμως δεν έχουν όλοι διαβάσει Λάβκραφτ ας δούμε την περιγραφή του για το Ερπον χάος :

Υπήρχαν σ’ εκείνα τα ταξίδια ανυπολόγιστοι τοπικοί κίνδυνοι – καθώς κι εκείνη η συγκλονιστική έσχατη απειλή που σκούζει άναρθρα και ακατανόμαστα έξω από το σύμπαν της τάξης, εκεί όπου κανένα όνειρο δεν μπορεί να φτάσει ποτέ – εκείνη η άμορφη πληγή του εσώτατου χάους που βλαστημά και αφρίζει στο κέντρο του απείρου – ο απέραντος δαιμονικός ηγεμόνας Αζαθόθ, που τ’ όνομά του κανένα στόμα δεν τολμά ν΄ αρθρώσει μεγαλόφωνα και ο οποίος ροκανίζει πεινασμένα στο κέντρο του απείρου σε κάποιες ασύλληπτες κι αφώτιστες αίθουσες πέρα από το χρόνο μέσα σ΄ έναν πνιχτό, φρενήρη ρυθμό από βδελυρά τύμπανα και το αχνό, μονότονο κλαψούρισμα από καταραμένους αυλούς – και στη συνοδεία αυτών των αποκρουστικών μπουμπουνητών και συριγμών χορεύουν αργά, αδέξια και αλλόκοτα οι γιγάντιοι Έσχατοι Θεοί, τυφλοί, βουβοί ζοφεροί και άμυαλοι. Οι άλλοι θεοί, η ψυχή και ο αγγελιοφόρος των οποίων είναι το έρπον χάος, ο Νυαρλαθοτέπ” / Nyarlathotep

… The Dream Quest of Unknown Kadath
(Λάβκραφτ εκδ Κάκτος & Εκδόσεις Αίολος)

Ο Λάβκραφτ βρίθει στα κείμενα του μασονικών συμβόλων , και πρακτικών χειρισμού του μυαλού του αναγνώστη , η χρήση συμφώνων στα ονόματα είναι σκόπιμη γιατί τα φωνήεντα ενεργοποιούν σημεία του εγκεφάλου , ενω τα σύμφωνα επικεντρώνονται στο τρίτο μάτι και τον ουρανίσκο ,  γιατί το κάνει  αυτό ?
Ψάξτε το να μάθετε πως σας τρώνε ζωντανούς χωρίς κάν να το καταλάβετε !

Το όνομα Αζάγκθωθ δεν είναι τυχαίο και φανερώνει πολλά για την σχέση των Πλειάδων με την δημιουργία .
Το όνομα Θωθ ή Τωθ φυσικά και παραπέμπει στον Πλειάδιο Ερμή Τρισμέγιστο των αιγυπτίων  ή Χθόνιο Ερμή των ελλήνων ο οποίος σύμφωνα με τους μύθους έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία " εντός του σπηλαίου " για να μην ξεχάσουμε τον Πλάτωνα και άλλους σχετικούς μύθους.

Το σπήλαιο της Έχιδνας ...όπου Έχιδνα αν και κάποια φιλόλογος ταύτιζε με τον γαλαξία , δεν είναι ο γαλαξίας αλλά το πνεύμα των Πλειάδων στο οποίο προαναφέρθηκαν το οποίο περιγράφεται στην σολομωνικη.

Το πρώτο συνθετικό Αζάγκ , που σημαίνει τρελός , εν αντίθεση με τον ορο Μαγκ , δηλαδή σοφός δείχνη την γνώση του Λάβκραφτ για την Γνωστική αντίληψη περί δημιουργίας απο τον άλογο φιδόμορφο Γιαλδαβαώθ ( INFO :

http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/05/el-yah-dabalah-vedo.html?m=1 ) γιό της Ουράνιας Σοφίας ή Αθηνάς ή όπως αυτή συστήθηκε εμφανιζόμενη ως γυνή απαστράπτουσα φωτός ' Λογκάεθ " ή λόγος του θεού , και τμήμα της Τρισηλίου ( Ηλιος Αλκυόνης).

Θα αναφερθώ μετά σε αυτούς της φωτεινής πλευράς , επιστρέψουμε στο Ερπον Χάος.

Ο Λύκος , Λυκάων ή lucifer  ή Ερμής ψυχοπομπός συστήνεται στον Σολομώντα ως Πνεύμα του κακού του οποίου αποτελούν τμήμα του 32 άστρα  τα οποία είναι διαιρεμένα καθιστώντας το ανίσχυρο έναντι των νεαρών φωτεινών θεών της Τρισηλίου με μια λέξη ο Σαβαώθ.

Αν αυτό το κακό ενωθεί κάποια στιγμή θα αλλάξει κάθε γνώση που έχουμε για το σύμπαν καθώς θα εκδηλωθεί ενα απερίγραπτα ζοφερό Υπερσύμπαν που ακόμα και εγώ με δυσκολία ξεχωρίζω τις τιτάνιες αθάνατες τερατώδεις μορφές που το αποτελούν , και οι οποίες είναι σε μια κατάσταση " εξορίας " , σαν κάποιος να έχει βάλει ενα εμπόδιο στην όποια εκδήλωση αυτών των όντων που ούτος η άλλος είναι εκτός των συμβατικών εννοιών του χώρου , και του χρόνου.

Οι Πλειάδες περιστρεφόμενες σε μια μουσική παραφροσύνη που προέρχεται απο τις τροχιές τους , γύρω απο το σκοτεινό πηγάδι που γεμίζουν με ψυχές ανθρώπων  μην μπορώντας να επανενωθούν με τις Υάδες καλούν σε εκδήλωση τον θεό τους που γνωρίζουμε ως Σατανά ή Πηγή κάθε κακού , τον ένα και έσχατο Θάνατο ο οποίος αναδύεται ως έρπουσα ζοφερή καπνιά απο άλλους κόσμους ύπαρξης απερίγραπτους.

Η Κελαινώ ως ιέρεια αυτού του ζόφου , είναι γνωστή ως Μαύρη Παναγία ή Μητέρα της Αβύσσου ή Ιστουργός Αράχνη ή αντίπαλος της θεάς Αθηνάς.

Στον ακριβώς αντίθετο πόλο είναι ο Σαβαώθ , ο Τρισήλιος θεός ή τρεις ήλιοι των Πλειάδων ,εκ των οποίων το πιο σημαντικό για την γή και τα όντα της είναι ο ήλιος της Αλκυόνης.

Το όνομα της Αλκιμος θα πεί ο δυνατός και ο νέος , είναι ο άλκιμος νούς του σύμπαντος δηλαδή ο εσαεί νέος και ο τόπος " καινίζουσα τας ψυχάς ημών " δηλαδή ο τόπος στον οποίο οι ψυχές ανανεώνονται ενεργειακά.

Η γη περνάει απο το φώς της Αλκυόνης μια φορά ανά εναν ορισμένο αριθμό χιλιάδων ετών  και τα όντα στην γη εξελίσσονται και οι ανώτερες ψυχές μέσω ξεχασμένων απο τα ιερατεία τρόπων περνάνε στο χώρο εκεί μέσα της όλο σημειακής μεταφοράς που στα αρχαία ελληνικά ονομαζόταν " καταστερισμός "

http://universalblessing.blogspot.gr/2013/05/1252013.html?m=1

Medium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου