Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

★ Ξόρκια  " πρακτικής τέχνης " για επαναφορά συντρόφου * Αγάπη * προσέλκυσης προσώπου * Βότανα και θυμιάματα ★

Αν και ή επαναφορά με την δύναμη των πνευμάτων  ( Σολομωνική ) είναι με διαφορά το ισχυρότερο μέσο επανασύνδεσης , δυστυχώς το οτι μπορεί να γίνει μονο μία συγκεκριμένα ημέρα με πολύ συγκεκριμένες αστρολογικές συνθήκες , δηλαδή σε ημέρα Παρασκευή με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου , ή έστω μέρα Παρασκευή με πανσέληνο σε ώρες που ορίζει ο Δούκας Αναήλ  κάνει το τελετουργικό χρονοβόρο και δύσχρηστο , πράγμα το οποίο βλέπω στην δουλειά μου.

Το Hodoo  , η πρακτική δηλαδή ή λαϊκή μαγεία έρχεται να μας δώσει απλές και εύχρηστες λύσεις χωρίς τις παρενέργειες και τον παραλογισμό των απαιτήσεων των πνευμάτων.

Βάλσαμο της Γαλαάδ  σε μπουμπούκια:
Η Βίβλος αναφέρεται στο βάλσαμο της Gilead  ως ένα φάρμακο της καρδιάς, και της ψυχής.

Πολλές πηγές αναφέρουν οτι η χρήση αυτού του βοτάνου  απαλύνει  συντετριμμένους ανθρώπους και επιδιορθώνει τις σχέσεις , αφού έχει την δύναμη να  διαλύσει τον συσσωρευμένο θυμό που μπορεί να ειναι σοβαρό εμπόδιο και τροχοπέδη στις μαγικές εργασίες επαναφοράς - επανασύνδεσης - συμφιλίωσης  καθυστερώντας  την πρόοδο και την επιτυχία του έργου , διαιωνίζοντας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι τις αντιπαραθέσεις.

Συνταγή:
Φέρτε κάποια από αυτά στην τσέπη σας ή σε μια κόκκινη τσάντα conjure αφού τα ξαστρίσετε διαβασμένα με το Άσμα Ασμάτων του Σολομώντα ( εκδ Δαμιανός ) και τα ραντίσετε με έλαιο αγάπης και εξουσίας.

Ανακατέψτε Βάλσαμο της Γαλαάδ ( μπουμπούκια ) με σκόνη απο μπουμπούκισ τριαντάφυλλο  και σανδαλόξυλο,  κάψτε τα  ως θυμίαμα ενώ κάνετε το ξόρκι σας για επαναφορά - επανασυνδεση - συμφιλίωση , αυτο γίνεται για να αφαιρέσετε τους κραδασμούς απο το παρελθόν που πονάει απο το αιθερικό πεδίο ώστε να επιτραπεί στην δύναμη της αγάπης να ανανεώσει την αγάπη και την  στοργή.


 ★ ΜΑΓΙΟΒΟΤΑΝΟ :Catnip ή catmint (Nepeta cataria, στα ελληνικά γλήχωμα το γαλεόφιλον) οταν χρησιμοποιείται από τις γυναίκες, αυτό το βότανο έλκει τους  άντρες σε αυτές, όπως μια γάτα με το Μαγιοβότανο.
( http://www.gatospito.com/Catnip-nepeta-cataria-h9.htm
)
Για γυναίκες Κούγκαρ και αντροτραγανίστρες
η συνταγή Hoodoo ορίζει τα εξείς : συνδυάζοντας  αίμα περιόδου ή " ένα άγγιγμα" των κολπικών υγρών σας σε αυτό το χορτάρι, στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα κομμάτι του βοτάνου σε κάθε γωνιά του δωματίου και κάτω από το κρεβάτι σας  ή εναλλακτικά  φτιάξτε με την γνωστή μέθοδο της έγχυσης που έχω αναφέρει και περιγράψει σε άλλο αρθρο Λάδι με Μαγιοβότανο και κολπικά υγρά ή αίμα περιόδου  αυτό θα δημιουργήσει ενα πολύ ισχυρό φίλτρο έλξεως με πολλές χρήσεις. Π.Χ τυλίξτε μία από τις κάλτσες του εραστή σας και βρέξτε την με αυτό το λάδι ή τυλιξτε μέσα της λίγο μαγιόχορτο πανω στο οποίο έχετε απιθώσει τα υγρά που είπαμε  . Κρατήστε την κάλτσα κρυμμένο κάτω από την πλευρά του κρεβατιού, όπου ο εραστής σας κοιμάται για εννέα νύχτες. Στη συνέχεια, βγάλτε την έξω και θάψτε  την στην γλάστρα του σπιτιού σας , αυτο θα  τον κρατήσει κοντά σας , και θα τον γυρνάει στην πόρτα σας.

★ Τριαντάφυλλο μπουμπούκια:  το παραδοσιακο βότανο αγάπης  εφιστά την καλή τύχη στις σεξουαλικές σχέσεις και θέματα της καρδιάς. Αυτό το βότανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ερωτικό ξόρκι ...συνδυάζομενο με πατσουλί και Damiana, κάνει ενα ισχυρό φίλτρο - ερωτικό για να χρησιμοποιήσετε  στο λουτρό αγάπης.
 Λούστε  τα μαλλιά σας πάνω και κάτω , με αυτό το συνδυασμό για επτά ημέρες στη σειρά, καλώντας το όνομα του αυτό που αγαπάτε.
Φυλάξτρ λίγο από το χρησιμοποιημένο νερό του μπάνιου σε ένα φλιτζάνι, ρίξτε το στο πλησιέστερο σταυροδρόμι  πάνω από τον αριστερό ώμο σας μια Παρασκευή στην ώρα της ανατολής λέγοντας " Κύρη και κυρά στο σταυροδρόμι φέρτε μου τον άντρα που ποθώ στο σπίτι , Αναήλ - Μελχιδαήλ - Βαρέσχας φέρτε μου τον άντρα μου στο σπίτι " ( 3 ).
Φεύγετε χωρίς να κοιτάτε πίσω.


. Αλέστε ροδοπέταλα και προσθέσετε Orris ρίζα σε σκόνη για πούδρα αγάπης  ξαστρισμένα ολα σε γέμιση φορέστε τα στο δέρμα σας πριν πάτε να συναντήσετε αυτόν που επιθυμείτε.
Πασπαλίστε την σκόνη στο δώρο που θα του κάνετε , στα ρούχα του , ή στο φάκελο με το γράμμα που θα του στείλετε όλα αυτά θα τον φέρουν ερωτευμένο κοντά σας.

 Ελίχρυσο το ιταλικό   με δύο μπουμπούκια τριαντάφυλλιάς μικρά ,σε μια τσάντα conjure με δύο μαγνήτες ή ( μαγνητήτης) lodestones, ,και μαγνητική άμμο, όλα αυτά μαζί με κάτι δικό σας και κάτι δικό του , (όπως τα μαλλιά, νύχια ,σεξουαλική υγρά, ) είναι ισχυρό δέσιμο αγάπης και  θα ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη ωστε να επιτευχθούν ψυχικά οράματα ωστε να μπορείτε να βλέπετε  σε όνειρο που βρίσκεται και σε ποιά κατάσταση είναι το άτομο  που αγαπάτε (αν δεν υπάρχει θα δείτε τον μέλλον σύντροφο σας, ή θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με κάποιον που αγαπάτε αν ειναι η οχι σε θέση να επικοινωνήσετε).
Αναμείξτε αποξηραμένα  άνθη γιασεμί .. λουλούδια και σπόρους λιναριού και αστεροειδής γλυκάνισο , κάψτε  λίγο από αυτό το μίγμα με σανταλόξυλο πριν πάτε για ύπνο .
Συγκεντρωθήτε σχετικά με το τι θέλετε να μάθετε, τοποθετήστε μικρή ποσότητα από αυτό το μίγμα σε μια σακούλα απο μουσελίνα και βάκτε  κάτω από το μαξιλάρι σας .

Ρίζα Τζίντζερ:. αυτή η πικάντικη ρίζα χρησιμοποιείται για να κάνει ξόρκια αγάπης παθιασμένα, ερωτικα και φλογερά.
Μπορεί να χρησιμοποιείται και σε συνδυασμό με το " Δάγκωμα του διαβόλου " που είναι ή ρίζα απο το Γαϊδουράγκαθο  ..." Της αγάπης το βοτάνι , ξόρκι δένει μάγια κάνει " !
Τα αποτελέσματα εκ πείρας μου  ,και εμπειρίας τρίτων λέω οτι θα συμβούν γρήγορα με έντονα αποτελέσματα, αλλά  βραχύβια, εκτός εάν συνδυάζεται με πλέον ενεργεί εργασία γισ αγάπη .
Προσθέστε ρίζα Τζίντζερ στην τσάντα conjure σας μαζί με ροδοπέταλα και κόλιαντρο.

Damiana: (Tumera aphrodisiaca)  ειναι ενα βότανο φυσικό αφροδισιακό. Αυτό το βότανο είναι φημισμένο  οτι μπορεί να ξεσηκώσει ερωτική όρεξη σε άνδρες και γυναίκες, καθιστώντας τις γυναίκες πιο τρυφερες ενω ενισχύεται η σεξουαλική φύση των ανδρών.

Αν έχετε αυτό το βότανο στην τσάντα conjure σας με κόλιαντρο και ρίζα βασίλισσας Ελισάβετ αυτό αυξάνει τον ζωικό μαγνητισμό και την προσωπική επίδραση σας προσελκύοντας εραστές σας ενω παράλληλα μπορεί να τραβήξει το αγαπημένο σας πρόσωπο που σας άφησε , να γυρίσει πίσω σε σας.
Αυτό το βότανο είναι ασφαλές να μπεί σε ένα τσάι για πόση με μπόραγκο και σατύριο  και με φύλλα μέντας και το μέλι και το σερβίρεται σε αυτόν που επιθυμείτε.

Σπόροι κορίανδρου: Οι σπόροι για να επέλθει η συμφιλίωση, η αφοσίωση, και ενας πιο ευτυχισμένος γάμος.
 Μεταφέρετε αυτά σε μια τσάντα conjure με μαγνητική άμμο και ένα χαρτί με το όνομα του ατόμου που επιθυμείτε να επιστρέψει (εραστή) και να επιφέρει ικανοποιητική συζυγική σχέση.

Για να φέρεις κάποιο πίσω, πήγαινε σε ένα σταυροδρόμι απο το οποιο περνάει καλέστε το όνομα αυτού που επιθυμείς και φώναξε προς βοήθεια σου την Εκάτη και τον Αναηλ και ρίξε τους σπόρους προς την κατεύθυνση του, όπου έρχεται περνώντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει..

Εικόνα 2
 * Ξόρκι Ερωτικής Επανασύνδεσης & αγάπης *
Evan's Adamakis

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου