Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017


# ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ #

Δυστηχώς την σήμερον ο περισσότερος κόσμος δεν έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του , και αυτοί που έχουν διδαγμένοι απο μασονικές και λυκαωνικές αρχές , το έχουν κάνει σύστημα το να μην πληρώνουν ( ενώ έχουν την δυνατότητα) τις όποιες υποχρεώσεις τους καλυπτόμενοι είτε πίσω απο την κλάψα , είτε το θράσος.

Το χρήμα πάνω απο όλα !
Κανόνας τον οποίο υποστηρίζουν σθεναρά στην πράξη λέγοντας (στα λόγια πάντα) το αντίθετο .

Για να σε πληρώσει κάποιος που σου οφείλη χρήματα υπάρχουν πολλά ξόρκια,  αλλά ΟΛΑ έχουν μία κοινή βάση που είναι δύο άλλα ξόρκια ή υλικά τους , δηλαδή :

* Το ξόρκι Υποταγής + * Το ξόρκι χρημάτων.

Απο αυτά τα δύο βγαίνουν 600 διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος .
Δηλαδή, ας δούμε τον πιο απλό που είναι ή μέθοδος της Κολόνιας ή οποία φτιάχνεται καθώς το φεγγάρι γεμίζει και είναι το αποτέλεσμα της μίξης των δυο ελαίων απο τα ξόρκια πού προανέφερα , με το προσωπικό μας άρωμα , και με λαδωμένα τα χέρια πάμε να συναντήσουμε τον οφειλέτη μας ζητώντας του τα χρήματα μας.

Ο άλλος τρόπος είναι οι ενωμένες σκόνες να ριχτούν στην αυλή του ατόμου ή στο χώρο εργασίας  ετσι ωστε να τις δρασκελίσει και μετά να μελετηθεί η φωτογραφία του ώστε να πειθαρχήσει και να πληρώσει.

Μην περιμένετε να σας αναλύσω και τους υπολοίπους 598 τρόπους ,γιατί δεν θα το κάνω , δεν έχει νόημα !

Σήμερα θα αναλύσω ενα ισχυρό ξόρκι που δοκιμασα και έπιασε μολις εχτές ( την μέρα που πέρασε )για την αγαπημένη μου φίλη απο τον Αγιο Βασίλειο Καλλιπολης Πειραιά την Αδαμαντία Σπουρλάκου ή Seltsuksassa στην οποία επιστράφηκαν ( άρχισαν τώρα να επιστρέφονται ) χρέη απο το διάστημα 2006 - 2010 συνολικού ύψους 165.000€ !!!

Ναι αγαπημένοι μου αναγνώστες καλά διαβάσατε το ποσό , η γυναίκα πήρε δάνεια απο τράπεζες υποθηκέυοντας δυο σπίτια της για να " δανείση" αυτά τα λεφτά σε μια πολύ γνωστή χχχχχ συνάδερφο για να τις κάνει δουλειά που ποτέ δεν έγινε , οδηγώντας την φίλη μου στην απελπισία και την οικονομική εξαθλίωση !

Το ξόρκι που έκανα εγώ και αποσκοπούσε ,όπως και έγινε να εξαναγκαστεί η γυναίκα που δεν είναι και καμιά φτωχή να επιστρέψει έστω σε δόσεις το ποσό που πήρε ,και για να το πετύχω αυτό χρησιμοποίησα το κερί *ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΝΙΟ* το οποίο παρουσιάζεται στην εικόνα.

Προετοιμασία :
Το ξόρκι ξεκινά όταν το φεγγάρι είναι σε φάση γέμισης , είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση στον χώρο που θα γίνει το ξόρκι , πρίν ακόμα γίνει το ξόρκι , πρέπει δηλαδή να " ενισχύσετε" και επαυξήσετε την ενέργεια του χώρου ο οποίος πρέπει να είναι καθαρός απο σκόνη , μούχλα , τρίχες κατοικιδίων κλπ.

Σφουγγαρίστε τον χώρο με νερό μέσα στο οποίο βράσατε ξύλα κανέλας και βασιλικό.
Τοποθέτησε σε κάθε γωνιά του χώρου  απο ενα κομματάκι Κίτρινη και ένα σποράκι Αυρος ο ευσεβής , αν έχετε παιδιά ή μικρά ζώα μπορείτε να κολήσετε με κόλα ψηλά στον τοίχο αυτά τα δυό ώστε να μην τα φτάνουν

Ξεκινάτε μια οποιαδήποτε μέρα κάνοντας μπάνιο το σώμα σας με νερό μέσα στο οποίο έχουν βράση τα εξείς βότανα:

* Απήγανος ή Ρούτα κορμός και φύλλα.
* Υσσωπος
* Ξερός βασιλικός
* Κανέλλα ξυλάκι
Ρίχνετε το ζουμί αυτό επάνω σας και το ξεβγάζετε με σκέτο νερό , φροντίστε απο το νερό που θα έχει πέση στην μπανιέρα να κρατήσετε μια ποσότητα μιάς κανάτας νερού η 1,5lt υγρού το οποίο συλλέγεται.
Δεν σκουπίζεστε καθόλου , αφήστε να σας στεγνώσει ο άνεμος του πρωινού ξημερώματος και μισή ώρα πρίν το πρώτο φως της ημέρας φανεί φορώντας καθαρά ρούχα πάρτε την κανάτα ή το μπουκάλι και πηγαίνετε χύστε το πίσω απο την πλάτη σας στο πρώτο σταυροδρόμι που θα δείτε μπροστά σας και επιστρέψτε σπίτι σας χωρίς να γυρίσετε το κεφάλι πίσω στο σταυροδρόμι.

Τό ξόρκι μπορεί να γίνει εκείνη την ώρα ή λίγες ώρες αργότερα την ίδια μέρα.

Υλικά:
Μαγνητική πέτρα.
Μαγνητική σκόνη ή ρινίσματα σιδήρου.
Λάδι έλξεως ή χρημάτων
Πιάτο
Το βιβλίο Λευκής Μαγείας του Βασιλέως Δαυίδ το οποίο μπορείτε να αγοράσετε με ενα τηλεφώνημα στο 215 555 7893  &  2155557550 κος Αδαμακης , έναντι του ποσού των 50€

 http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/06/30.html?m=1 .

Καθαρό χαρτί & μολύβι.
Πυραμίδα απο Μαλαχίτη.
Σφαίρα Labradorite
Κερί πράσινο κρανίο .
Ρίζα Ευπατόχριο
Ρίζα αλατιού
Μίγμα βοτάνων σύγχυσης.
7σπόρους Αβρος ο ευσεβής
Σπόρους μαύρης μουστάρδας
Καρφίτσες καινούριες.
1 μικρό κομμάτι κίτρινης.
Χρυσό λιβάνι και σκόνη κανελλοζάχαρη.

Η διαδικασία πρέπει να λάβει αυστηρά χώρα όταν το φεγγάρι είναι σε γέμιση και οι ημέρες και ώρες για να κάνετε το ξόρκι θα πρέπει να είναι ή του Ερμή ανάδρομου ( Εμπόριο , επικοινωνία ) ή του Διός ( Αύξηση , πλούτος , ευημερία) .

Λιβανίστε αρχικά τον χώρο στον οποίο θα κάνετε την  δουλειά γυρνώντας τρείς φορές τον γύρω του δωματίου με την φορά των δεικτών του ρολογιού.
Χαράξτε το κερί με το ονομα του οφειλέτη και
Αλοιψτε τε το κερί με το λάδι υποταγής και πασπαλίστε το με το μίγμα βοτάνων σύγχυσης που αποτελείται απο :
* Σκόνη απο σπόρους μαύρης μουστάρδας.
* σκόνη απο μπαχάρι
* αλεσμένο μοσχοκάρυδο
* Μήκων ο υπνοφόρος σπόρους.
Όλα αυτά ενω παράλληλα εσείς ή κάποιος βοηθός διαβάζει απο το Ψαλτήριο του Δαυίδ τον ψαλμό 23:
*
. Ο Κύριος Σαβαώθ είναι ο ποιμένας μου· τίποτε δεν θα στερηθώ.
2 Σε βοσκές χλοερές με ανέπαυσε· σε νερά ανάπαυσης με οδήγησε.
3 Ανόρθωσε την ψυχή μου· με οδήγησε μέσα από μονοπάτια δικαιοσύνης, χάρη τού ονόματός του Σαβαώθ
4 Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό· επειδή, εσύ είσαι μαζί μου· η ράβδος σου και η βακτηρία σου, αυτές με παρηγορούν.
5 Ετοίμασες μπροστά μου τραπέζι για εμένα ( ***) το τέκνο της (********), απέναντι από τους εχθρούς μου ( ονομα ή ονόματα ) άλειψες το κεφάλι μου με λάδι· το ποτήρι μου ξεχειλίζει.
6 Σίγουρα, χάρη και έλεος θα με ακολουθούν όλες τις ημέρες τής ζωής μου· και θα κατοικώ στον οίκο τού Κυρίου σε μακρότητα ημερών.

Και αφού έχετε φτιάξει το μαγικό τετράγωνό του ψαλμου 48 ( γράφεται σε καθαρό χαρτί με πράσινο μελάνι ολόκληρο τον ψαλμό , και το τετράγωνο της σελίδας 48  απο το βιβλίο " Τα μαγικά τετράγωνα των Ψαλμών του Δαυίδ "  και τους χαρακτήρες που το συνοδεύουν ) βάλτε το χαρτί στο πιάτο μέσα και απο επάνω το κερί κρανίο, απο δίπλα ή πυραμίδα απο Μαλαχίτη έχει προστατευτικό χαρακτήρα και δεν χρειάζεται λάδωμα καθώς σκοπός της παρουσίας της είναι να μην μπορέσει ο λυκάωνας , μάγος , μασόνος να στρέψει κάποιες κακόβουλες δυνάμεις εναντίον σας εκείνη την ώρα.
Η σφαίρα του Λαμπραντορίτη λειτουργεί σαν ενισχυτικό της βίο ενέργειας σας ενω παράλληλα ανοίγει τις αστρικές πύλες με ασφάλεια για εσάς , καλό είναι να υπάρχει στο βωμό σας και κάποια εικόνα αγίου προστάτη σας.
Ανάβεται το κερί και αφου κάψει για λίγα λεπτά αρχίζετε να καρφώνεται μία προς μία τις καρφίτσες πάνω στο κρανίο λέγοντας κάποιο ξόρκι ή κατάρα ουτως ώστε να μην μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο απο τα χρήματα που σας οφείλει , οπου και αν είναι , οτι και αν κάνει....Είτε τρώει , είτε κοιμάται να είναι όλα μια σύγχυση και θολούρα.
Για να ολοκληρωθεί αυτό , αφού καρφιτσωθούν τουλάχιστον 7 καρφίτσες στο κρανίο , το αφήνουμε να κάψει.
Αν και εφόσον υπάρχει κάρτα με το όνομα του οφειλέτη , ή διαφημιστικό έντυπο δικό του ή της εταιρείας του , ή οποιοδήποτε χειρόγραφό του .
 Βρέχουμε  τις τέσσερις γωνίες του εγγράφου αναφοράς ( γραμμάτιο , επιταγή , ενα χαρτί με γραμματα του ατόμου που χρωστάει ) με το έλαιο υποταγής , και το μαγικό τετράγωνο με το λάδι χρημάτων

Αναδιπλώστε το χαρτί προς το μέρος σας τρεις φορές, περιστρέφοντάς το δεξιόστροφα ανάμεσα σε κάθε πτυχή.

 Με κάθε πτυχή λέτε: "Με την ευλογία του Σαβαώθ η εξόφληση του χρέους έρχεται σε μένα τόσο εύκολα όσο διπλώνω αυτό το χαρτί. Στο όνομα του Ιησού Εμμανουήλ Αμήν".

Τοποθετήστε το χαρτί στο πιάτο και τοποθετήστε τον μαγνητη σας πάνω στο χαρτί και ρίξτε απο επάνω Τρέις σταξίες λάδι χρημάτων  στη συνέχεια  ρίξτε μαγνητική άμμο ή ρινίσματα σιδήρου λέγοντας: «Με τις ευλογίες του Θεού, όπως σε ταίζω, έτσι θα με φροντίσεις και θα τραβήξεις σε εμένα τα χρήματα μου  όπως ακριβώς αυτή η άμμος τραβιέται πάνω σου.
Στο όνομα του Ιησού Εμμανουήλ . Αμήν."

Τον ψαλμό 48 τον διαβάζετε κάθε μέρα μέχρι την μέρα που θα πάτε να συναντήσετε τον οφειλέτη  , τότε το μαγικό τετράγωνο το δένετε στο δεξί μπράτσο σας  ενώ τα 7 σπόρια  Αυρός ο ευσεβής , το βότσαλο κιτρίνη, μαζί με την ρίζα Ευπατόχριο και την ρίζα αλάτι τα κάνετε φυλαχτό και αφού τα βάλετε σε πράσινο σακουλάκι φανελένιο το ραντίζετε με λάδι χρημάτων , τα υπολείματα του κεριού με τα λαδωμένα χαρτιά τα τυλίγετε όλα σε μαύρο πανί το οποίο θάβεται σε μέρος που περνάει ή εργάζεται , ώστε να δέχεται τα αρνητικά ρευστά και να έχει χασμουρητό , πονοκέφαλο , μουδιάσματα  ,ξαφνική και αναίτια κούραση , πόνους στον αυχένα ή τα πόδια κλπ.... δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας γυρίσουν πίσω τα χρήματα σας.Υ.γ  Εναλλακτικά  χρησιμοποιείται μαύρο κρανίο ή κέρινο ομοίωμα και αφού ξαστριστή κλπ η γνωστή διαδικασία καθιέρωσης , αν μελετηθεί με τον ψαλμό ΚΣΤ του ψαλτηρίου του Δαυίδ τρεις φορές και θαφτεί τυλιγμένο (δεμένο) με το μαγικό τετράγωνο του ψαλμού έτσι όπως παρουσιάζεται στην σελιδα 26 του προς πώλησην βιβλίου μου ,ο κλέφτης θα παρουσιάσει επώδυνη ουρολοίμωξη που δεν θα γιατρέυεται μέχρις ωτου ξεθαφτεί το κερί και απομακρυνθεί το τετράγωνο , και διαβαστεί άλλος ψαλμός που είναι λύσιμο για το συγκεκριμένο δέσιμο !

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°


Medium Evans Adamakis ~~~~★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου