Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

★ ΞΟΡΚΙ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ★

Αυτό είναι ένα ξόρκι που γίνεται απο κάποιον που θέλει να προσληφθεί σε συγκεκριμένη εργασία , μπορεί να αφορά οκταμηνία στο δημόσιο ή κάτι πιο σταθερό , είναι εύκολο να γίνει και αποδίδει.

Ο αγαπητός φίλος Δ. Λάσκαρης του οποίου έχω την άδεια να δημοσιοποιώ το όνομα του οταν τον πρωτογνώρισα το 2005 ήταν ενας ακομα νεος άνεργος , με το ξόρκι αυτό ξεκίνησε να εργάζεται στον Τομέα καθαριότητας του Δήμου Πειραιά με το τέλος της οκταμηνίας ,έκανε αίτηση και το ξόρκι αυτό και ξανά προσλήφθηκε στον δήμο Πειραιά σαν οδηγός απορριματοφόρου , μετά μπήκε στην δημοτική αστυνομία , ξανά στην καθαριότητα , μετά την οκταμηνία τον βάλανε στην κηπουρική και πάει λέγοντας....Η ουσία είναι οτι το ξόρκι δουλεύει πάντα ...είτε πιστεύεις ,ειτε όχι !

Υλικά :

• ένα λευκό  κερί

• ενα πράσινο κερί ( για το οικονομικό όφελος)

• ενα μώβ κερί. ( καθυπόταξης )

° έλαιο χρημάτων

° έλαιο καθυπόταξης

°  ενα μικρό μαγνήτη

° ρίζα Ευπατόχριο (eupatorium purpureum )

° Ρίζα αλατιού (σκληρή φλούδα βάσης)
Οποιοδήποτε έγγραφο σχετικό με τον χώρο στον οποίο θέλετε να σας προσλάβουν , είτε επαγγελματική κάρτα , είτε διαφημιστικό έντυπο , ακόμα και ένα φύλλο χαρτί με το λογότυπο της εταιρείας.

Εγγράψτε το όνομά σας στο λευκό  κερί,  και το όνομα αυτού  που θα σας προσλάβει στο μωβ ή αν δεν το γνωρίζετε γράψτε το ονομα της εταιρείας περιμετρικά σε σπυροειδες γραφή.

Στο πράσινο κερί γράφεται το όνομα σας ,απο κάτω το όνομα της εταιρείας και το σήμα €.

Αλοίψτε και τα τρία μαγικά κεριά με λάδι .
Το λευκό και το πράσινο με έλαιο χρημάτων , ενω το μωβ με λάδι υποταγής.

 Εάν έχετε ένα έγγραφο από την εταιρεία στην οποία επιθυμείτε να προσληφθείτε, τόσο το καλύτερο, χρησιμοποιήσετε το  και ας είναι φωτοτυπία.

Υπογράψτε το χαρτί, γράφοντας το όνομά σας διαγώνια εννέα φορές. Σχεδιάστε ένα σύμβολο του € σε κάθε γωνία του χαρτιού. Ραντιστε τις τέσσερις γωνίες του χαρτιού με  λάδι του χρήματος .

 Τοποθετήστε μια πρέζα ρίζας αλατιού και ενα μαγνητάκι  στο χαρτί και διπλώστε το χαρτί προς το μέρος σας για να φέρετε την εργασία προς το μέρος σας.

Διπλώστε πάλι, ακόμα με μία αναδίπλωση  πάντα προς το μέρος σας. Τοποθετήστε το χαρτί κάτω από ενα τουμπαρισμένο πιάτο και στηρίξτε απο επάνω του τα κεριά. .

Ανάψτε τα τρία κεριά, απαγγέλοντας τον ψαλμο 22 του προσευχητάριου του Δαύιδ προσεύχεστε δυνατά για την συγκεκριμένη εργασία, χρησιμοποιώντας τα δική σας ειλικρινή λόγια.

Αφήστε όλα τα κεριά να καούν μέχρι τελος και θάψτε τα υπολείματα ή ρίξτε τα στην θάλασσα, όταν θα πάτε να δώσετε την αίτηση θα πρέπει να ανάβει στο σπίτι ενα λαδωμένο , ξαστρισμένο μωβ  κερί καθυπόταξης μελετημένο στο όνομα του υπευθύνου ανθρωπινου δυναμικού ή του εργοδότη κάτω απο το οποίο θα πρεπει να υπάρχει η κάρτα του ή το λογότυπο αυτής της εταιρείας .

Βουτήξτε τις τέσσερις γωνίες του χαρτιού της κάρτας αυτού του ατόμου ή την φωτοτυπία αιτήσεως προσλήψεως στο έλαιο υποταγής.

 Πασπαλίζουμε με σκόνη υποταγής. Διπλώστε το χαρτί προς το μέρος σας δύο φορές, να εχει τυλίξει τη σκόνη στη μέση.

Γυρίστε το χαρτί 90° και διπλώστε μία ή δύο φορές. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το κάτω από το κηροπήγιο. Ρίξτε γύρω από το κερί σκόνη υποταγής .
Ανάψτε το και αφήστε το να κάψει καθώς εσείς κάνετε όλη τη διαδρομή μεχρι την συνάντηση για την δουλειά .

Αν δεν εχει σβήσει το κερί μέχρι να επιστρέψετε το σβήνετε και θάψτε το κοντά στο σπίτι ή την επιχείρησή του ατόμου που θέλετε να ελένξετε ,και το ξεχνάτε .

Ο αιτούμενος την θεση εργασίας στην τσέπη του θα πρέπει να έχει,  ρίζα eupatorium purpureum  το  φυτό Ευπατόριο Αγριμόνια , όχι το ευπατόριο που έχουμε στους κήπους είναι συγγενικά ειδη αλλά δεν κανουν την ίδια δουλειά , και ενα κομμάτι ορυκτό αλάτι.

Να μιλάει αργά και καθαρά με σταθερή φωνή κοιτάζοντας τον εργοδότη στα μάτια για να τον " γητέψει ".

★ Έλαιο υποταγής ★
÷ Σκόνη καθυπόταξης ÷
Συνοδευτικο ξόρκι:
 ~ Αφεντικό υποτάξου σε εμένα ~

ΥΠΟΤΑΓΗΣ ^ Σκόνη: Συνδυάστε ίσα μέρη από τα ακόλουθα:
 * Σπόροι Μήκων η υπνοφόρος (Papaver somniferum).
* Μπαχάρι
* Σπόροι μαύρης μουστάρδας .
* Σπόροι  Αγριάδας (Elymus repens)
* Ισπανικό βρύο ( Tillandsia usneoides)
* ρίζα άκορος κάλαμος
* Κανέλα

Για να κάνετε το λάδι, συνδυάστε τα παραπάνω σε σκόνη βότανα σε τριπλάσια ποσότητα με αμυγδαλέλαιο. Φροντίστε να είναι σε ένα ζεστό σκιερό μέρος για δύο εβδομάδες, ανακινώντας μία ή δύο φορές την ημέρα. Σουρώνουμε και μαζέυουμε το αρωματισμένο λάδι στο μπουκάλι , πριν χρησιμοποιήσουμε το ξαστρίζουμε πάντα .

 Για επιπλέον ισχύ προσθέστε μερικές σταγόνες περγαμόντο και ενα δύο κλαράκια Βανίλια Μαγαδασκάρης με 7 σπόρους άυρος ο ευσεβής.

 # Αφεντικό υποτάξου σε εμένα #
Αντικείμενα που θα χρειαστείτε: Μαύρο κερί κρανίο ,  φωτογραφία ή χειρόγραφο σημείωμα ή οτιδήποτε για να αντιπροσωπεύσει το θύμα σας, μαύρη και κόκκινη σινική μελάνι με λίγες σταγόνες απο το αίμα σας (Δράκου Μελάνι Αίμα προτιμότερο αλλά δυσέυρετο) γράψτε το  ονόμα του θύματος εννέα φορές στο χαρτί, στη συνέχεια, στρέψτε το χαρτί αυτό κατα  90° και περάστε με πένα απο μάυρο φτερό εννέα φορές πάνω από την κορυφή των ονομάτων γραμμές κάθετες και οριζόντιες σαν κάγγελα φυλακής που κλείνουν λέγοντας " Υποτάξου στην θέληση μου , δεν εχεις διέξοδο , δεν εχεις επιλογή , δεν εχεις αμφιβολία , υποτάξου στο θέλημα μου .'

Εγγράψτε το όνομα του ατόμου στο κερί στο μέτωπο.

 Αν έχετε μια φωτογραφία, υπογραφή, τα μαλλιά, αποκόμματα νύχι ή ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο που ανήκει στο πρόσωπο, τοποθετήστε το στα μάτια του κρανίου  , Χρίστε το κερί με το  λάδι υποταγής και τρίψτε το με την σκόνη υποταγής , κυκλώστε το με μίγμα απο σπόρους μάυρης μουστάρδας , ασαφετίδα , θειάφη και ξερά φύλλα Ού , προσθέστε περιμμετρικά εφτά σποράκια  άυρος ο ευλαβής και πετρώματα τα οποία θα συμβάλουν και θα επαυξήσουν την αρνητική συσώρευση στον κυκλο σας ,και θα προβάλει τις επιθυμίες σας πάνω στο κερί.

Οραματιστείτε τι θέλετε το άτομο να κάνει και πώς θέλετε να συμπεριφέρονται προς το μέρος σας καρφώνοντας κάθε φορά απο μια καρφίτσα πάνω στο κερί ,συνεχίστε όσο περισσότερο αντέχεται άλλωστε αυτού του είδους η μαγεία λειτουργεί " συσσωρευτικά " όσο περισσότερο δηλαδή τόσο καλύτερα και δυνατότερα τα αποτελέσματα.
Το κερί δεν καίγεται μια και έξω ,οδηγίες καύσης έχω αναρτήσει εδώ :

http://tiahuan.blogspot.gr/2016/11/blog-post_6.html?m=1

 ~  ΕΞΟΥΣΙΑ * ΔΥΝΑΜΗ * ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ~

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Εκάτης , είναι ή σχέση της με κάθε μορφή υλικής εξουσίας , προστάτιδα των βασιλέων , των ηγεμόνων ακόμα και των δικαστών ,  παραδόσεις και θρύλοι αιώνων μας σώζουν μαρτυρίες γυναικών μαγισσών , ιερείων της Εκάτης των οποίων οι γίοι έγιναν ξακουστοί βασιλιάδες!

Άν και η Μαρία Τυδώρ ήταν ισχυρή και σκοτεινή μάγισσα , την έυνοια της Εκάτης και τον Βρετανικό θρόνο κέρδισε η ξαδέρφη της Ελισάβετ Ουίνδσόρ η οποία χρησιμοποιούσε ως μαγικό μέσον  και σύμβολο ιδεολογίας πίστεως το κόσκινο.

Ή Εκάτη δίνει την δύναμη ώστε να μπορείς με την κατάλληλη μαγεία να κινείς τα νήματα της ζωής των άλλων !

Πολιτικός , δικηγόρος ή απλά καριερίστας ?
Μοντέλο , τραγουδίστρια ή απλά κυνηγός του Mr Big Money ?
Θες να παιχτεί το δικό σου παιχνίδι;

 Θες να είσαι ο νικητής και ο κυρίαρχος;

Αυτό το παιχνίδι της κυριαρχίας παίζετε με συγκεκριμένους μαγικούς όρους για να είναι σίγουρη η επιτυχία του, η κα Δήμητρά Λίανη Παπαντρέου θα μπορούσε να μας πεί πολλά για αυτό, όπως και η εξαίρετική παλιά μου πελάτισσα κα Ελλη Στάη !
Ακόμα και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ , της Αγγλίας ή, η συγχωρεμένη πιά ελληνίδα βασίλισσα Φρειδερίκη!

 Η κυριαρχία σε ένα άτομο ή σε μία κατάσταση δεν είναι συνήθως κάτι το απλό ειδικά οταν ο έλεγχος ξεκινά κατευθείαν απο την ψυχή ή το μυαλό του άλλου , η " τέχνη της μαριονέτας" οπως το εχω αναφέρει και αναλύση σε ομώνυμη ιστορία μου αναρτημένη διαδικτυακά!
Ο έλεγχος των παρορμήσεων του άλλου , η απόλυτη εκμηδένιση του λογικού του και κάθε άμυνας , καί όλα αυτά χωρίς ο ίδιος ο άνθρωπος θύμα να μπορεί να καταλάβει γιατί κάνει κάτι παρά την θέληση του , χωρίς όμως και να μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του απο αυτό που το σώμα του κάνει , χωρίς το μυαλό του να θέλει να το κάνει.
Δυστηχώς απο προσωπική εμπειρία ξέρω άτομα , λυκάωνες \ μασόνους που χρησιμοποιούν αυτην την δύναμη για σεξουαλική εκμετάλευση νέων κατά κύριο λόγο ατόμων τα οποία οδήγουνται παρά την λογική θέληση τους σε διαστροφικές σεξουαλικές περιεπτύξεις με κυρίους κάποιας ηλικίας μασόνους , μπορώ να αναφερθώ σε πλήθος ονομάτων και γεγονότων , αλλά θα αρκεστώ σε ενα όνομα για το οποίο μιλήσανε και οι εφημερίδες , και τα περιοδικά κάποτε , και να φανταστείς οτι δεν δημοσιοποιήθηκαν οι μαγνητοσκοπίσεις σκληρών οργίων με βιασμούς νεαρών και ξυλοδαρμους απο κυρίους των γραμμάτων , της τέχνης και του θεάματος , αφρόκρεμα της ελληνικής μασονίας.....ο λόγος φυσικά για τον Αλέξαντρο Ιόλα !
Αφαίρεσε απο τον άνθρωπο την ελευθερία βουλήσεως και τι μενει ? Μαζα .........Ενα εύπλαστο ζυμάρι ,ούτε το χρήμα, ούτε οι άνθρωποι υπακούν στον λογικό λόγο.
Μασόνοι και λυκάωνες , όπως ο Ιόλας είχαν την δύναμη να γητεύουν και να γοητεύουν ανθρώπους , για αυτο και το χρήμα έτρεχε ξωπίσω τους.
Τα ξόρκια της κυριαρχίας δεν επιτελούν άλλον σκοπό παρά την επικράτησή μας σε ανθρώπους και χρήμα .

Ας έρθουμε τώρα σε εσάς με μια διαδικασία  που συμβάλει κυρίως στην κυριαρχία μας, στην εταιρεία στις οικονομικές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Υλικά:

--ένα μωβ κερί χοντρό .

--ένα κομμάτι πάπυρο

-- λάδι cinnamon *

--ένα πυρίμαχο σκεύος

--πιπέρι καγιέν**

Χάραξε πάνω στο κερί το όνομά σου, καθώς και το σύμβολο του απείρου (ένα πλαγιασμένο 8) πάνω και κάτω απ’ το όνομά σου.

Άλειψε το κερί με το ξαστρισμένο λάδι κανέλας  διαβασμένο με τον ψαλμο 12 ,και πέρασέ το απ’ το πιπέρι ρολάροντάς το, ώστε να κολλήσει πάνω στο κερί.
Γράψε στον παπυρο το αιτημα σου ή βάλε την κάρτα εργασίας ή κατι σχετικό με αυτο πού θες να ελεγξεις .

Από το βιβλίο που διαθέτω προς πώληση " Τα μαγικά τετράγωνα των ψαλμών του βασιλέως Δαυίδ " δίαλεξε ανάλογα με την περίπτωση σου και γράψε :

*  Γενικά για να περνά ο λόγος σου , γράφεις ψαλμό , μαγικο τετράγωνο και χαρακτήρες απο τον ΙΑ

*  Αν είσαι πολιτικός ή δικηγόρος το ίδιο ισχύει για τον ψαλμο ΝΖ.

* Αν είσαι αφεντικό και θέλεις να δέσεις το προσωπικό , την ομάδα , το group ψαλμος 98

*  Για να γίνεις αρεστός στον κόσμο αν είσαι καλλιτέχνης , ηθοποιός , δημόσιο πρόσωπο ψαλμος ΡΘ!
Άναψε το κερί και πες:

«Κερί και βότανο,
μαβή είναι το κερί που δίνει εξουσία,

Μυθίου Δαυίδ Ζαριατναμίχ,
ή φλόγα του την τύχη την αλλάζει

φέρτε τώρα σε μένα δύναμη
που μεγαλώνει κάθε ώρα που περνά

φέρτε τον έλεγχο πίσω σε μένα
καλές δουλειές να έχω !
Καλά λεφτά και τύχη λαμπρή
όπως επιθυμώ, έτσι ας γίνει!»

Βάλε τον πάπυρο κάτω απ’ το κερί.
Λίγο πριν καεί τελείως το κερί, κάψε τον πάπυρο με την φλόγα του σε ένα πυρίμαχο σκεύος λέγοντας " Ανάβω την φλόγα για να λάμψει η δουλειά " τρεις φορες .
. Θάψε την στάχτη και τα υπολείμματα του κεριού κάτω από ένα υγιές δέντρο .

* Ελαιο Κανέλας διατίθενται σε καταστήματα αρωματοποιήας και με 10€ απο το γραφείο μελλοντολογίας Κυριάκος Α Ε Αδαμάκης.

**το καγιέν χρησιμοποιείται στην επιθετική μαγεία για να καταραστείς κάποιον ή να χωρίσεις ένα ζευγάρι, όμως μπορεί να σπάσει και μια κατάρα, επίσης δίνει επιπλέον δύναμη σε μια εργασία και προστασία .

   °°°°°°°°°°°°°°°°°°°′°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Ένα άλλο ξόρκι  για επιβολή είναι το παρακάτω.

Αγοράζετε έναν κρύσταλλο κατάλληλο για κρυσταλλοσκοπία , ενδεικτικός ειναι ο χαλαζίας Ρουτιλίου σε σφαίρα ,  μπορεί να γίνει όμως και σε γυάλα με φεγγαρονερό κατω απο το φως της πανσελήνου ή οποιαδήποτε μερα και ώρα με ενατένιση της φωτογραφίας του ατόμου ή και χωρίς αυτήν με απλή φαντασίωση και οραματισμό  , μακριά απο αδιάκριτα μάτια , με χαλαρό νου και πολυ αυτοσυγκέντρωση μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το πνέυμα αυτόυ ή αυτής που θέλετε ή να μπείτε στο νού του μέσω είτε των υποβολών αποστάσεως για τις οποίες εχω αναφερθεί σε άλλη ανάρτηση και πουλάω και τα ανάλογα βιβλία.

Ή μέσω οραμάτων με το εξείς θυμίαμα 2 φύλλα δαιμοναριά , μια πρέζα κόκκινο σάνταλο , τζαουί μια πρέζα και φλούδα απο ρόδι , βαθειά εισπνοή και χαλάρωση!

Αν δεν μπορεις να πινεις αψιθια, κανε το φιλτρο αυτό , στην κατσαρολα και μυρισε τους ατμους , βρασε Δαφνη μαζι με Αψιθια και Πενταδαχτυλο  θα δεις τι κρυβεται πισω απο το πεπλο της υλης του κοσμου που ζεις ...

★ Σε μια εποχή ανασφάλειας και αβεβαιότητας σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα ;

Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου ;

Θέλεις να πάρεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου ?

Να δέσεις τον γαίδαρο σου ?

Μήπως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου και θέλεις να φυγει με συνωπτικές διαδικασίες ;

Εχεις σχέση με παντρεμένο και δεν χωρίζει ;

θέλεις άμεσα επανασύνδεση μονο με 270€  και σίγουρα αποτελέσματα ;

Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου ;

Θέλεις να πάνε καλά τα παντα στην ζωή σου ?

★ Μίλησε μου για το πρόβλημα σου από όπου και αν είσαι μέσω skype , messenger , viber κάθε στιγμή είμαι στην διάθεση σου!

★ Κάλεσε με τώρα  μην χάνεις  χρόνο σε δισταγμούς και χρήματα σε απατεώνες , τηλεφώνησε μου απο : σταθερό ή κινητό στο: 215 555 7893 & 215 555 7550

Γραφείο μελλοντολογίας  Α Ε Αδαμάκης ,  έχω την γνώση καί την δύναμη να δώσω λύσεις σε οποιοδήποτε σοβαρό θέμα σας απασχολή , και ακριβείς απαντήσεις με ονόματα και ημερομηνίες για οποίο ερώτημα σας βασανίζει


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°


Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου