Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

★ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ & ΕΧΘΡΕΣ ★
~~  ΒΑΑΛΙΝΤΕ  Η ΛΕΑΙΝΑ ~~~~

Στο αμέσως προηγούμενο άρθρο μου με αφορμή την γιαγιά μου , έγραψα για την Αρτέμιδα , στην αρχαία αιγυπτιακή της μορφή ως γατοκέφαλη και την σχέση των ιερειών της των Ουμπαστή με τις μαύρες γάτες πρώτον και με την μαγεία δεύτερον.

Οι έχοντες γνώση φυσικά αναγνωρίζουν στην Φωσφόρο ή Εωσφόρο  ξανθή κόρη μια πολύ γνώριμη δαιμονική μορφή .

Η Εωσφόρος Αρτέμιδα αν και ανήκει στους λυκάωνες θεούς , δεν σχετίζεται με τον ταυτισμένο απο μεταφραστικό λάθος Λύκο ή Lucifer , αν και απο πρωσοπική πείρα ξέρω οτι πλεον ενεδύονται η μεν ως Ξάνθος νέος την ταυτότητα του Ώρου / Απόλλωνα / Εωσφόρου ενω ο Λύκος χρησιμοποιει όψης που αναλογούν στον Βάαλ .

Η σχέση της Αρτέμιδας με τον Λυκάωνα είναι σχέση εχθρική εξ'αιτίας ενος αρχαίου εθίμου κανιβαλισμού παρθένων απο το οποίο με παρέμβαση της θεάς σώθηκε μόνο η Καλλιστώ την οποία η ίδια η θεά μετέφερε απο την γη (?) στην Μεγάλη Άρκτο οπου εκεί ίδρυσε η Καλλιστώ την Λυκαονία εξού και το όνομα του άστρου lycaonia star.

Η Μπαστέτ * Αρτέμιδα  λογο της στενής σχέσεως της με την μαγεία αν και εχθρική με τον Λυκάονα και τους Λυκάονες γενικά που είναι ψυχικοί κανίβαλοι με την ιδιότητά της  ως " προστάτιδα των ψυχών " με την μορφή της ως Μπαστ δηλαδή μαύρη γάτα συνήθως στολισμένη με χρυσό κολαρο γεμάτο ρουμπίνια.
Εμφανίζεται σύμμαχος ή έστω σε αρμονική συνύπαρξη με την αρχαία μητέρα των μαγισσών και ολων των μιασμάτων , ο λόγος για την λεοντοκέφαλη βίαιη θεά του γάμου και του πολέμου και του πυρηνικού ολέθρου  την Σεχμέτ.

Η Σεχμέτ έχει καυτό άνεμο για ανάσα , έχει όλη την ματαιοδοξία και την λαγνεία της Αφροδίτης είναι πολύ δυνατή , πιο δυνατή απο τον πατέρα της Ρα , μπορεί να κάνει τα μεγαλύτερα καλά αλλά όλα πνίγονται στο τέλος στο αίμα .

Η Σεχμέτ της οποίας το όνομα στην σύγχρονη γλώσσα σημαίνει " Δύναμης"  ταυτίζεται με το ομόνυμο πνεύμα των Πλειάδων που εμφανίστηκε ενώπιον του Σολομώντα.

Η Σεχμέτ είναι η θεότητα που " αλλάζει πρόσωπα μέσα στο σκοτάδι " έχει πάμπολλες μορφές όπως και η Αρτέμιδα αλλά δεν ταυτίζονται μεταξύ τους.

Λίλιθ , Ίσιδα , Βαάλτι , Ασταρώθ ,Κίρκη είναι λίγες απο τις πολλές της όψεις , η φύση της είναι κακιά και έχει θαυμαστή ικανότητα διπρόσωπίας , για αυτό και ως Λητώ αν και ερεβώδης σκοτεινή αναφέρεται ως γλυκητάτη.

Μπορεί να εμφανίζεται ως μελαχρινή Παναγία γεμάτη στοργή και αγάπη , είναι η Κάλι με τα γεμάτα γάλα στήθια της που προτάσεις στα παιδιά για να θηλάσουν όλα αυτά πριν κάψει και κατασπαράξει τα ανυποψίαστα θύματα της.

Η Σεχμέτ σχετίζεται με τις μάγισσες αλλά η μαγεία της είναι διαφορετική απο της Αρτέμιδας , προστάτιδα του γάμου δίνει απλώχερα ξόρκια στις κόρες της για καλη παντρειά με πλουσίους , όμορφους και δυνατούς αρκεί να μην υπάρξει αγάπη.

Ενώνει τους ανθρώπους με στέφανα τα οποία θα γίνουν μοιραία νεκροστέφανα ,γιατί η Σεχμέτ είναι ανδροφάγος κυριολεκτικά.

Με το χάρισμα που δίνει στις κόρες της δίνει ταυτόχρονα και ενα κομμάτι της με το οποίο τρώει την ενέργεια των αντρών γύρω απο την μάγισσα που την υπηρετεί.

Πολλές γυναίκες μάγισσες κόρες της έφτασαν στα ανώτερα αξιώματα ως σύζυγοι Σουλτάνων - Πολιτικών ή θρησκευτικών ηγετών που όμως διαπιστωμένα λίγο μετά ή καρατομήθηκαν ή εξορίστηκαν και πέθαναν απο στεναχώρια ή αρρώστια , όπως και να έχει αυτές οι γυναίκες δεν χάρηκαν για πολύ την θέση ισχύος και την έγγαμη ζωή .

Μαύρη ομιχλώδης ερπουσα σκιά τραγουδάει στους αλλοδιαστασιακούς κόσμους που βρίσκεται και είναι και αυτή εχθρική ως προς τους Λυκάονες γιατί αυτοί απο αρχής αυτού του σύμπαντος κόσμου ευθύνονται για σειρές κοσμικών καταστροφών με μεθόδους μαγείας και επιστήμης , η υπερβατική τους πλεονεξία ήτανε αφορμή σειράς μαχών με τους θεούς του ουρανού χιλιετηρίδες πριν , και μιας σειράς αλλων καταστροφών στο φλοιό της γης.

Οι άνθρωποι λιοντάρια ...

http://godawa.com/myth-bible-part-10-lion-men-moab/

Το παράδοξο είναι οτι ενω η Αρτέμιδα είναι το φώς του σκοταδιού ως Εωσφόρος , ή Δυναμη ως επαναστατημένο παιδί του Υπερτάτου δημιουργού θεού είναι το σκοτάδι του φωτός !

Όσοι λατρεύουν τα μυθιστορήματα του King μπορούν να διαβάσουν τους " Νυχτερίτες" ,   γατόμορφα όντα ( Λυκάωνες) με ανθρώπινη εμφάνιση που τρώνε την " ζωτική ενέργεια "  την ζώσα ψυχή του ανθρώπου  έτσι λειτουργεί και η Σεχμέτ .

Το αξιοσημείωτο είναι οτι οι άνθρωποι λιοντάρια της πόλεως Μωάβ αναφέρονται στις βιβλικές αφηγήσεις και μάλιστα αναφέρεται εκεί οτι είναι τα τέκνα του αρχαγγέλου Αριήλ , του οποίου το γένος , όπως και του Ασταρώθ αναφέρεται στην Παλαιά διαθήκη οτι σφαγιάστηκαν μετά απο ομόφωνη απόφαση των βασιλιάδων των ανθρώπων οι οποίοι εκστράτευσαν ενάντια στις πολεις αυτών των όντων τα οποία δεν ηταν άνθρωποι και τα κατάσφαξαν.

Εδώ υποθέτω εγώ μπαίνει η οργή της Σεχμέτ και η απόπειρα ξεπαστρέματος κάθε ανθρώπου πάνω στην γη με την χρηση πυρηνικών τα οποία συνδέθηκαν κατόπιν με την " Πύρηνη ανάσα της που κατακαίει "...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου