Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017


Raijin thunder my anger,
Lightning my might,
Bring to me clouds,
Black as night ".....

Η μαγική χρήση των ηλεκτροφόρων ρευμάτων του ουρανού είναι μια πανάρχαια και ξεχασμένη πρακτική του Τάο.

Οι άνθρωποι φοβούνται την βροχή και την καταιγίδα  στερώντας έτσι απο τον εαυτό τους μια πολύ σημαντική ενεργειακή τόνωση.

Δεν υπάρχει καλύτερο αντί γηραντικό και τονωτικό απο μια γερή καταιγίδα γεμάτη αστραπές , ό μάγος με καθαρό μυαλό και ήρεμη χαλαρή διάθεση γυμνός βγαίνει και εκθέτει τον εαυτό του στο χαώδες κοσμικό φορτίο το οποίο τον γεμίζει στην κυριολεξία με απίστευτο σφρίγος και ζωντάνια.

Ο Κάρλος Καστανέδα προσπερνώντας αυτό το κομμάτι της χαμένης ή μυστικής γνώσης πάει κατευθείαν στο " Καβάλημα του κεραυνού " ( εικόνα ) μια τρομακτικά επικίνδυνη πρακτική που ή θα βγεις απο αυτήν " καινούριος " ή θα γίνεις στάχτη σαν την Σεμέλη.

Μία παλιά μαθήτρια μου η Αδαμαντία απο τον Πόρο απο έλειψη πίστης είχε κάποτε δοκιμάση αυτό το μαγικό όταν βρισκόταν στον Πόρο κοντά στο Ρολόι με αποτέλεσμα να το χτυπήσει κεραυνός , ευτυχώς για αυτήν γιατί ηταν απλά προειδοποίηση.

Να μην μπερδεύεται την ενεργειακή τόνωση από τις " δυνάμεις του χάους " πράγμα το οποίο άλλωστε είναι πιο φιλάνθρωπο απο τον ενεργειακό βαμπιρισμό των μασόνων ή την ψυχοφαγία των Λυκαώνων , μάλλον έχουν παράνοηθεί οι έννοιες φώς / σκοτάδι ,με το " επάρατο Ύδωρ " των μάυρων μάγων ,που μαζεύεται μετά απο καταιγίδα γεμάτη αστραπές και κεραυνούς , αλλά αυτό δεν αναιρεί την οφέλιμη χρήση των καταιγίδων.

           ★★★

Ο Κάρλος Καστανέδα μιλάει για τον νυχτερινό άνεμο , τον " Άνεμο των μάγων " , νομίζω πως και η εξαιρετική αγαπημένη Lyn Andrews έχει γράψει για τους ανέμους ( και για αυτόν )...
Ο συγκεκριμένος είναι μόνο για τους μάγους , τους χαϊδεύει το πρόσωπο αλλά οι σκέτοι άνθρωποι τον βλέπουν να κουνάει τα κλαδιά των δέντρων χωρίς να τους ακουμπάει στο ελάχιστο.


Ο άνεμος των μάγων είναι σύμμαχος και πάντα αυτός φέρνει τον κύριο της καταιγίδας , είναι ο πρώτος μεσολαβητής και αυτός που θα προστατεύει τον μάγο μέχρι να τον μάθει η δύναμη των κεραυνών.

Ο άνεμος των μάγων δεν θα πειράξει ποτέ συμμάχους του ,αλλά εναν άσχετο περαστικό θα τον πάρει , θα τον σηκώσει κυριολεκτικά και φυσικά θα τον σκοτώσει !
Medium Evan's Adamakis ~~~★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου