Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017★ΞΟΡΚΙ ΤΟΥ ΨΑΛΜΟΥ 140 ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ★

Αυτό το ξόρκι είναι μόνο για τίμιους ανθρώπους που προσπαθούν με τον σταυρό στο χέρι να ζήσουν απο κάποια δουλειά.

Παρέχει βοήθεια απο τον Αρχάγγελο της δικαιοσύνης και της αφθονίας τον Σαχιήλ ώστε να απομακρυνθούν όλα τα προβλήματα , αρχής γενομένης από τα οικονομικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο απλή στους που καταστράφηκαν οικονομικά και κατάλαβαν το λάθος τους .

Την 13 νύχτα της Σελήνης πάρε απο ψαρά που έχει την πλουσιότερη ψαριά ( γιατί αυτός ευλογείται απο τον Σαχιήλ αυτό το βράδυ) μολύβδινο βαρύδι από τα δύχτια του .
Αν αρνηθεί να στο δώσει , κλέψτο !
Χάραξε επάνω με προσοχή τους μαγικούς χαρακτήρες που ακολουθούν:
Και τοποθέτησε αυτό το φυλαχτό στο δάπεδο του μαγαζιού ή του εργαστηρίου που θες να δουλέψει.

Μετά πάρε αγιασμό , αλεύρι και λάδι και διάβασε απο επάνω τους τον ψαλμό 140 του Δαυίδ , φτιάξε με τα χέρια σου 3 ψωμιά και ψήσε τα σε ταψί ή οποιαδήποτε επιφάνεια έχει επάνω της γραμμένο το μαγικό τετράγωνο του ψαλμού αυτού :

Δώσε τα ψωμιά σε άστεγους και αληθινά πεινασμένους , όχι Λυκάονες επαγγελματίες επαίτες μακριά απο αυτά τα σιχάματα του Εωσφόρου .

Επι τρείς ημέρες επανέλαβε την διαδικασία και εντός εξι μηνών θα δεις τρομερές αλλαγές και απρόσμενα καλη τύχη που θα κρατήσει για πολύ καιρό.

*Αρχάγγελος Σαχιήλ ή Ζατκιήλ*

Ο Κυβερνών Άγγελος του Δία, Σαχιήλ, είναι προστάτης της δικαιοσύνης και επιφέρει επιτυχία στις επαγγελματικές επενδύσεις. 

Οι δυνάμεις του προσφέρουν οικονομική ευημερία και κοινωνική καταξίωση καθώς και θετικό αποτέλεσμα σε δικαστικές υποθέσεις.

Με αγάπη και πίστη, προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Σαχιήλ να σας βοηθήσει σε οικονομικά αδιέξοδα, να σας προστατέψει από τη φτώχεια και να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να επιτύχετε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να κερδίσετε οικονομική άνεση.

Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ είναι έτοιμος να ακούσει τις προσευχές σας και να μεσολαβήσει για να κερδίσετε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη.

Απεχθάνεται την απληστία , την τσιγγουνια  και την ματαιοδοξια.
***************
Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου