Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017


                  
† ΜΑΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ ★ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ †


Απο το βιβλίο " Μαγικά τετράγωνα των ψαλμών του Βασιλέα Δαυίδ " το οποίο διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 50€ .

Μαγικό ξόρκι ψαλμού 107 του Δαυίδ.


Γιά να καλέσεις κακά πνεύματα και άωρους περιπλανώμενους νεκρούς να μπούν και να στοιχειώσουν ένα χώρο ή άνθρωπο .
Γράψε μέρα Σαβάττο σε Κρόνια ώρα με κατράμι ή Κρόνια μελάνη σε τομάρι απο μαύρο κριάρη ή τράγο το μαγικό τετράγωνο του ψαλμού 107 του Δαυίδ ,καίγοντας λιβάνι εκκλησίας καθώς συνάμα απαγγέλεις τον ψαλμό , το κομμάτι αυτό το θάβεις εξω απο τον χώρο που θες να στοιχειωθεί.

Για εχθρό : Γράφεις σε πιάτο ημέρα Σάββατο και Κρόνια ώρα με κατράμι τους χαρακτήρες και το τετράγωνο , Σβήσε τα με ταμπακόνερο και ρίξε το μίγμα εξω απο τον χώρο του.

Β) Γράψε το μαγικό τετράγωνο και τους χαρακτήρες πάνω στην φωτογραφία του εχθρού σου , ή οποιοδήποτε αντικείμενο έχει την αύρα του , ή γράψε το σε δέρμα μάυρου κριαριού ή τράγου τύλιξε με αυτό προσωπικά του αντικείμενα και  θάψε το σε τάφο παλιό ή κρύψε το σε οστεοφυλάκιο.


Αντίδοτο ψαλμού 107.
Πολύ καλό φυλακτό κατα των κακόβουλων πνευμάτων ζώντων ή τεθνεώτων .
Γράψε με μολύβι ή σινική μελάνι διάλυμα τον ψαλμό ολόκληρο , το μαγικό τετράγωνο και τους χαρακτήρες και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι ούτε τους ψυχοφάγους γατόμορφους δαίμονες ( Λυκάονες) και την Μόρα τους.


† Αντιμετωπίζεις προβλήματα στον γάμο ή την σχέση σού ή στην δουλειά σου  και θέλεις να φύγει με συνοπτικές διαδικασίες το τρίτο πρόσωπό ή ο ανταγωνιστής ?

Η ζωή σου μετατρέπεται σε κολαστήριο εξαιτίας κάποιου συγκεκριμένου ατόμου ?

★ Θέλεις να βγάλεις εναν ανταγωνιστή , αφεντικό , ή ενοχλητικό γείτονα προσωρινά απο την μέση καθώς θα παρουσιάζει ξαφνικά έντονους πόνους στα πόδια ή μυοσκελετικά προβλήματα χωρίς να έχει  παθολογική αιτία ?

Χρειάζεται κάτι δυνατό , δραστικό και άμεσο ?

Να προκαλέσεις προβλήματα μνήμης σε κάποιον ή να κάνεις κάποιον εραστή ή ερωμένη να ξεχάση την παράνομη σχέση του με το σύντροφο σου ?
Έχω την λύση .


Eδω θα βρείτε σε πανελλαδική αποκλειστικότητα αυθεντικά μαγικά ξόρκια γνήσιας ισλαμικής μαγικής καλλιγραφίας .
....με πνευματικά μέσα !

Γραφείο Μελλοντολογίας Ε.Αδαμακης
 Τηλ : 21 5555 7893 & 215 555 7550

Official site :
http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/freespells


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου