Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

Μασόνοι Λυκάωνες και η  " Κλίκα ".

Πρίν ένα μήνα εμφανίστηκε ως πελάτης εν ονόματι Γιώργος , αστυνομικός στο επάγγελμα όπως είπε ο οποίος ενδιαφέροταν για μία επαναφορά κάποιας κοπέλας κατά πολύ νεώτερης του με το όνομα Σοφία.

Ο υποτιθέμενος αυτός " μπάτσος" του οποίου το όνομα και το τηλέφωνο απο το οποίο με καλεί καθημερινά και κατ" επανάληψη προκειμένου να μου σπάσει όπως πιστεύει τα νεύρα , αναγράφεται στην δημοσιευμένη κάρτα στην αρχή του άρθρου έφτασε σε σημείο να με απειλεί χυδαία και ωμά οτι θα μου συμβούν διάφορα σε περίπτωση που δεν έφεραν κοντά του την υποτιθέμενη Σοφία δεμένη , υποταγμένη κλπ.

Εν κατακλείδι κατάλαβα οτι όλα ήταν ένα ψέμα το οποίο αποσκοπούσε να βλάψει ψυχικά και νοητικά , και επαγγελματικα εμένα γιατί πώς μπορείς να έχεις ψυχική ηρεμία με εναν σχιζοφρενής να σου τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά είτε για να απειλήσει , είτε για να απαιτεί να δω τα χαρτιά της Ταρώ !

Είναι φανερό οτι οι νεοεωσφορικοι κύκλοι όπως στην πραγματικότητα πρέπει να ονομάζεται η αδερφότητα των μυστών της Χ. Σαβαννη της λεγομένης και βασίλισσας της μάυρης μαγείας της Ελλάδας (  ιέρεια του Εωσφόρου ή Λυκείου / Lucifer κατανοητό , αλλά βασίλισσα ? ....Θα τρίζουν τα κόκκαλα της Φρειδερίκης ! )  απορώ απο που ορμώμενοι την έχρισαν βασίλισσα οι αλλοτινοί δαίμονες του Παζούζου , οι κοινώς αποκαλούμενοι Λυκάωνες ή locus 7 & Nimbus 7  οι οποίοι έχοντας στα μέλη τους την πλειονότητα των ελλήνων απατεώνων σε όλους τους νευραλγικός τομείς της ελληνικής κοινωνίας , συμπεριλαμβανομένων και των μελλοντολόγων , με την Έλενα Αλπου (π.χ) στο διαφημιστικό τμήμα του astra & Orama , δεν θα έπρεπε διόλου να μας παραξενέυει που πρώην αφρικανοί πρόσφυγες όπως ο Σουαρέ ή ο Dr Abdoul οι οποίοι δεν είχαν να φάνε όταν ήρθαν στην Ελλάδα , εν μια νυκτί βαφτίστηκαν medium και βρέθηκαν να έχουν διαφημίσεις 1/4 και 1/8 σταθερά στο astra & Orama !

Κάποιος έλληνας τους κατατόπισε και τους βοήθησε με το αζημίωτο φυσικά εκμεταλλευόμενος την φοροαπαλλαγή των συγκεκριμένων προσφύγων , κάποιος που τους παρέχει όλη την στήριξη που μόνο ένας μασόνος / λυκάωνας θα μπορούσε γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί πως εδώ και τόσα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι μένουν στο απυρόβλητο και ούτε εφορία , αλλά ούτε και αστυνομία τους ελέγχει.

Όλη την ώρα ακούμε στις ειδήσεις και διαβάζουμε για έλληνες medium , μελλοντολόγος που συλλαμβάνονται ως απατεώνες , ούτε μία φορά όμως δεν ακούστηκε το όνομα κάποιου αφρικανού απο αυτούς που παρελαύνουν χρόνια τώρα απο το astra & Orama με πρώτον και καλύτερο τον Σουαρέ που έχει στήσει ολόκληρο κύκλωμα εισαγωγης και εκμετάλλευσης προσφύγων απο την χώρα του !

Άνθρωποι σαν τον Γιώργο τον αστυνομικό μασέρ μασόνοι και λυκάωνες ώντας σκοπό έχουν να τρομοκρατούν εμάς όλους που είμαστε έκτος των προαναφερόμενων κυκλωμάτων ανάδειξης και εκμετάλλευσης μελλοντολόγων .

Η αστυνομία δεν κυνηγάει ποτέ αυτούς που είναι η βιτρίνα κάθε είδους παρανομίας , πάντα τα εύκολα θύματα σε αυτήν την χώρα πληρώνουν την ζημιά άλλων , των μεγάλων και επιφανών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου