Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017


 ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ...


Στον λυκαονισμό , τον Σατανισμό σε όλες του τις μορφές , αλλά και στην μασονία συναντάται ή θυσία της σωματικής παρθενίας αντρών , κοινός λεγόμενη " Οθωμανικό " !

Σε παλιά βιβλία μάυρης μαγείας  ,μπορούμε να δούμε εικόνες σοδομισμού οπως η επάνω σε τελετές επικλήσεων σκοτεινών δυνάμεων.

Η χρήση του πόνου και της ηδονής δεν έχει ως κίνητρο την προσωπική διασκέδαση , ούτε αποσκοπεί στην ηδονή .

Αρχικό κίνητρο είναι ο πόνος .... ή ηδονή έπεται ...σκοπός αυτής της μεθόδου ,που ουσιαστικά είναι μια μορφή θυσίας , είναι η υλοποίηση του κακού πνεύματος κατά πρώτον αλλά έχει και μαγική χρήση.

Τελετές επικλήσεων σκοτεινών δυνάμεων με σοδομία, έχω στο παρελθόν δοκιμάσει υπο την καθοδήγηση και σύμπραξη του τότε συνεργάτη μου , αστρολόγου και υψηλόβαθμου σατανιστή και μασόνου του Διονυσίου Καραντζή , σε ενα υπόγειο επι της οδού Νοταρά πίσω απο το Εθνικό Μουσείο , καθώς και με τον Μιχαήλ Αττώνη του γνωστού καταστήματος Μπάρμπα Χαράλαμπος ο οποίος ως γραμματέας τότε του Ερευνητικού κέντρου Παραψυχολογίας ο ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΣ μου  χορήγησε το δίπλωμα ικανοτήτων και τον έπαινο " Εξαίρετων επιτεύξεων " με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου Διονυσίου Καραντζή και του Αντιπροέδρου Άντονυ Αθανασίου.
Επίλεκτα μέλη της μασονίας αμφότεροι

Ο σοδομισμός ως φαντασίωση κατά τον αυνανισμό ,στερούμενος της ηδονής έμαθα απο αυτούς τους ανθρώπους και διαπίστωσαν οτι λειτουργεί ως ισχυρό όπλο υποβολής και επιβολής ,αρκεί να μην αισθάνεται αποτροπιασμό για αυτόν που το κάνει ο " μάγος"  καθ" όλη την διάρκεια του οραματισμού κατά τον αυνανισμό.Ο σοδομισμός χρησιμοποιείται κατα κόρον απο έλληνες μελλοντολόγους , αυτόκλητους μάγους και μη.

Μια ματιά στο βιβλίο " ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ "


ISBN13 9789604410903
Εκδότης ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
Χρονολογία Έκδοσης Απρίλιος 2005

Φτάνει για να μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο μεγάλο μπουρδέλο είναι η Ελλάδα ....
Γνωστοί και εν ενέργεια μέχρι σήμερα μελλοντολόγοι - παρουσιαστές εκπομπών αστρολογίας παρελαύνουν μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου , όχι γιατί είναι ή δεν είναι απατεώνες , αλλά γιατί ως γνήσιοι μεσογειακοι άντρες είναι λάτρεις του Κώλου κυριολεκτικά , έτσι συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφέλιμου .....δένουν και λύνουν μάγια με το ιερό τους τσουτσούνι !

Φυσικά όπως προείπαμε δεν είναι όλοι τους απατεώνες , ο γέρο Τάσος απο το Ύπατο υπήρξε μεγάλος μάγος .

Ζώντας ασκητική ζωή είχε αφιερωθεί στο σκοτάδι , ο Νίκος Φώσκολος ο σεναριογράφος , όταν παιζόταν ή σειρά Λάμψη , και μετά η " Καλημέρα Ζωή " στην ελληνική τηλεόραση ήταν ταχτικότατος πελάτης του μάγου , πληρώνοντας τότε πολλά εκατομύρια σε ελληνικές δραχμές για να δέσει με ξόρκια τις σειρές αυτές που πραγματικά μάγεψαν κυριολεκτικά τον κόσμο ο κυρ Τάσσος που απο οτι έμαθα σύμφωνα με τα λεγόμενα μιας γυναίκας που ήταν ψυχοκόρη του και μαθήτρια του , η  Αγγελική Παπαδοπούλου συναδέρφος στο επάγγελμα με γραφείο όταν την γνώριζα στην Χαλκίδα , αυτή μου είχε πεί οτι μπορεί ο γέρος να έλεγε οτι η Τάττουλα βγαίνει απο το γάλα της συκιάς ( αμόρφωτος όντας ) αλλά στις δουλειές του ήταν πολύ δυνατός και ενας λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ ηταν η εμμονή του στην σοδομία.

Ο γέρος μιά τελετή ήξερε όλη και όλη και χρησιμοποιούσε για " βαρειές υποθέσεις " , πήγαινε στις ερημιές με τον μαθητή του τότε....Εναν με κατάστημα με ιατρικά είδη που στο πατάρι του μαγαζιού του εργάζεται και σήμερα ως μελλοντολόγος , αν θυμάμαι καλά λεγόταν Λαμπρούκος.

Αυτός τώρα ξέρω οτι συνεχίζει το έργο του Τάσου σε ενα σπίτι ( Άντρο οργίων) στο Μάτι , και τώρα -όπως και τότε μετά το άνοιγμα του κύκλου και την παρουσία απάντων γυμνών άρχιζε η επίκληση προς κάποιο δαίμονα ή πνεύμα προκειμένου αυτό να κάνει κάτι ή να υποτάξει κάποιους.

Αφού γίνονταν όλα όπως έπρεπε , καθώς ο κυρ Τάσσος έλεγε την επίκληση ο Λαμπρούκος και τρείς μπρατσωμένοι του υποκόσμου που είχε για βοηθούς σε " αυτές" τις δουλειές ( σύμφωνα με την μαρτυρία της Αγγελικής )

Βίαζαν ( σοδόμιζαν ) ενα παρθένο αγόρι , όπως έγινε και στην περίπτωση ενος είκοσι πεντάχρονου νέου απο το Βαθύ Χαλκίδας που λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε ή " τον αυτοκτόνησαν" γιατί άρχισε να μιλάει για το πάθημα του ( Έτσι το έμαθε και η Αγγελική και μετά της το επιβεβαίωσε ο γέρος λέγοντας οτι για να γίνει σωστά ή τελετή απαιτούσε ο δαίμονας μια πράξη ατίμωσης )..... και μάλλον φοβήθηκαν μην πεί ποιοί συμμετείχαν στο γεγονός του βιασμού.

Αυτή είναι μία απο τις πάμπολλες περιπτώσεις....


★ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΞΟΡΚΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ★

Αυτό το ξόρκι χρησιμοποιείται για να επιβάλλουμε σε κάποιον κάτι , καλό ή κακό , απο το να τον φέρουμε στην πόρτα μας μέχρι να τον διώξουμε απο την ζωή μας , την ζωή κάποιου δικού μας ανθρώπου , ή να τον αναγκάσουμε να πάρει μιαν απόφαση.

Για να γίνει αυτό το ξόρκι πρέπει να ακολουθηθεί ο τρόπος που αναγράφεται ή στα Κεριά Κρανία επιρροής ή στο Κόκκινο Κερί της Αγάπης / το μαύρο κερί του ολέθρου σε συνδυασμό φυσικά με τα υλικά ( έλαια ) που περιγραφώ στην ανάρτηση μου το έλαιο εξουσίας και υποταγής και το έλαιο σύγχυσης.

* Καθώς λαδώνεις και ετοιμάζεις το κερί :
Κρατώ τον χχχχχχχ  , γέννημα της χχχχχχχχχ ( αν δεν έχουμε όνομα λέμε της Εύας της αρχέγονης).

Η θέληση μου επάνω του κραταιά ως θάνατος, εν ονόματι των Μετρ Καφού , του Λεγκμπά , του Μιρουά ,της Μπριγκίτ ,και του Λακρουά.

Κανόνας και διάταγμα.
Κρατώ την μορφή του , την σκέψη του , τα μάτια του , τον λογισμό του , τις 72 φλέβες του κεφαλιού του.
Κρατώ τον λογισμό και τον παραλογισμό του , ανίσχυρος και υποταγμένος να βρίσκεται μπροστά μου.

Η φωνή μου διαταγή - Εντολή ή επιθυμία μου.
Να θέλει οτι εγώ θέλω να κάνει
Να θέλει οτι εγώ θέλω να θέλει.
Ως νεκρός άβουλος στο θέλημα μου εν ονόματι των Μετρ Καφού * Λεγκμπά* Μιρουά * Μπριγκίτ * Λακρουά.
Semper Apertus ' Semper Apertus ' Semper Apertus.


† Προσευχή ΙΙ .
Για όταν έχουμε βούλτ , φωτογραφία ή οποιοδήποτε κερί να αντιπροσωπεύει το άτομο αυτό.
Βάζουμε κάρβουνα ( αν μπορούμε ) αν δεν μπορούμε με καρβουνάκια θυμιάματος σε πιάτο ή άλλο σκεύος ρίχνουμε ασαφετίδα και θειάφη και αφού τοποθετηθεί η μορφή πάνω απο τον καπνό να καπνίζεται μια ολονύκτια , λες :

( Όνομα) παιδί της Εύας της αρχέγονης κρατώ την μορφή σου .
Σε βλέπω και σε ξέρω καλά.
Υποτάξου στην θέληση μου στο όνομα τού Μετρ Καφού * του Λεγκμπά * του Μπαλταζά * του Μιρουά.
Δεν έχεις διέξοδο.
Δεν έχεις επιλογή.
Δεν έχεις άμυνα
Δεν εχεις αμφιβολία.
Υποτάξου στην θέληση μου.
Η επιθυμία μου εντολή.
Η φωνή μου σε υπόταση , τώρα και για πάντα.
Αμήν αμήν αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου