Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017


               ......  $ € ¥ £ € ¥ $ £ ....
Πώς να παντρευτείτε έναν Κροίσο$
Επιτιχυμένα ξόρκια για επίδοξες «τυχερές» νύφες.

Είναι κούκλος...Πρίγκηπας... Πάμπλουτος ...και μόνος !
( Και δεν είναι ο μόνος !)


Πρίγκιπας Lorenzo Borghese *
 Γαλαζοαίματος και μέσα στα πράγματα καθώς είναι ιταλο-αμερικανός επιχειρηματίας

*  Tv-προσωπικότητα, και μέλος της Παπικής Βουλής ευγενών των Μποργκέζε.

 Με εταιρεία καλλυντικών , συνήγορος των δικαίωματων των ζωων  αυτός είναι ο γιος του πρίγκιπα Francesco Marco Luigi ...
 Ηλικία: 44
 Τόπος Γέννησης: Μιλάνο, Ιταλία Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Είσαι άντρας ? ...Είσαι γυναίκα ? Ακόμα καλύτερα , αν δεν έχεις σκοπό να είσαι μια μετριότητα , αφού δεν είσαι η Παναγία άσε τους σταυρούς και τα τάματα και όρμα στο ψαχνό...
Εκεί έξω υπάρχουν άντρες και γυναίκες με δύναμη , πλούτο και αφάνταστη μοναξιά που περιμένουν εσένα !

Ο βασικός κανόνας είναι βγαλμένος από την αγορά.
Διερευνήστε τις επιθυμίες του καταναλωτή, ξυπνήστε τις αισθήσεις του , πριν του τις ικανοποιήσετε όλες δημιούργησε του νέες , κάντε να αισθάνεται την ανάγκη σας για να πληρώσει σε χρήμα και όχι μόνο την επένδυση σας επάνω του .

Αλλωστε και αυτό, κατά κάποιο κυνικό τρόπο, είναι μία «αγοραπωλησία».


Ο πρίγκιπας Amedeo του Βελγίου, Αρχιδούκας της Αυστρίας-Este είναι μέλος της βελγικής βασιλικής οικογένειας.
 Αυτός είναι ο διάδοχος στην ηγεσία της Βουλής της Αυστρίας-Este, μέλος της Βουλής των Αψβούργων-Lorraine, και έκτος στη σειρά για τον θρόνο του Βελγίου. ...

 Ηλικία: 29
 Τόπος Γέννησης: Cliniques Universitaires Saint-Luc

* Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ / ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ *
Εφαρμόστε αυτή την αρχή όταν ψάχνετε για έναν πλούσιο άνδρα, η ερωτική κατάκτηση είναι ένας πόλεμος , πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέσο , ξόρκι , δυνατότητα σε μέγεθος ισης αναλογίας του επάθλου.


«Στο πρώτο ραντεβού, υπάρχει ένας κανόνας: μην μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου.

Ακουσε εκείνον.

Εντυπωσιάσου.

Μάθε τις επιθυμίες του, μελέτησε τα χόμπι του και προσαρμόσου», συνεχίζει, όπως γράφει ο Πίτερ Πομεράντσεφ, Βρετανός δημοσιογράφος ρωσικής καταγωγής, στο βιβλίο του, μέρος του οποίου δημοσίευσε το Business Insider.

«Ποτέ μην φοράτε κοσμήματα στο πρώτο ραντεβού με πλούσιο .

Ο άνδρας θα σκεφτεί ότι είστε φτωχή. Κάντε τον να θέλει να σας αγοράσει κοσμήματα. Φτάστε με ένα διαλυμένο αυτοκίνητο. Κάντε τον να θέλει να σας πάρει ένα καλύτερο».★ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ ★

Είμαι μιά γριά black Queen   με μαύρη καρδιά , μια μάγισσα .
Όμως προκειμένου να κατακτήσω αυτόν που θέλω , ειδικά αν είναι νεώτερος , πλούσιος και διάσημος θα μετατατρέψω αυτό που είμαι σε αυτό που αυτός θέλει να είμαι για να είμαι δίπλα του !

Πως θα μου ανοίξει την πόρτα της καρδιάς ,και την τσέπη του , αν δεν μπω στον κύκλο του , δεν κερδίσω την εμπιστοσύνη του ?

Για να κερδίσεις τον πλούσιο , διάσημο και νεώτερο ξεχνά τα παραμύθια του τύπου " να είσαι ο εαυτός σου " , οποίος είναι ο εαυτός του μένει μοιραία μόνος του, με τον εαυτό του !

Όλοι είμαστε θεατρίνοι σε ένα μεγάλο τσίρκο , όλοι φοράνε μάσκες , θεοί και ανθρώποι και όλοι κινούνται απο νήματα ορατά ή αόρατα.

Ελευθερία δεν υπάρχει σε αυτήν την πλάνη των αισθήσεων , ο μάγος όμως και η μάγισσα επειδή ακριβώς το ξέρουν αυτό , δεν διστάζουν να παίξουν ρόλους με απόλυτη επίγνωση .

Για να κατακτήσεις , γίνε αυτό που θέλει , μετά κάνε τον να σε θέλει ,και τέλος κάνε ΤΟΝ να θέλει αυτό που ΕΣΥ θέλεις ΑΥΤΟΣ να θέλει.

Γυναίκες σαν την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας μας δίδαξαν πως να το πετύχουμε.

Τα βασικότερα όπλα του μαγικού οπλοστασίου μας  είναι :

★ Τό μαγικό Φίλτρο της Σύγχυσης & το μαγικό Φίλτρο υποταγής ή καθυπόταξης ( Bend over) και τά βότανα τους ★


http://tiahuan.blogspot.gr/2017/10/bend-over-tiahuan.html?m=1


Μελετώντας την φωτογραφία του τον κάνουμε δεκτικό σε εμάς , όσο σωματική ασχήμια και αν υπάρχει , όταν επιβάλλει η μάγισσα στον άλλο " Είμαι όμορφή και ελκυστική " αυτός θα την βλέπει όπως είναι , αλλά μέσα του θα αισθάνεται οτι η γυναίκα απέναντι τού έχει μια γοητεία , μια ομορφιά
" εκπέμπει θετική ενέργεια "  που λένε.

Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον στην χρήση Ταττουλας : Datura Stramonium , Datura metaloides , Τόζα κλπ ναρκωτικές ουσίες  γενικά γιατί πρώτον δεν λειτουργούν σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών , δεύτερον έχουν συνέπειες σε θέματα υγείας ( Καρδιά , ζάχαρο , εγκεφαλικές λειτουργίες).

Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης της χρήσης του ★ Rüyalarımın erkeğisin★

http://tiahuan.blogspot.gr/2017/11/ruyalarmn-erkegisin.html?m=1

Για να τον κατακτήσεις , γίνε αυτό που αυτός θέλει...... μετά κάνε τον να σε θέλει ....και τέλος κάνε ΤΟΝ να θέλει αυτό που ΕΣΥ θέλεις ΑΥΤΟΣ να θέλει.

Πως θα γίνει αυτό ?
Απλό :

Πρώτα κατακτά ο μάγος ή η μάγισσα ( ο θεός ή ο δαίμονας σε ενα άλλο επίπεδο) το φυσικό σύμπαν του άλλου , την απλή καθημερινή ζωή και τον περίγυρο  .

Και μέσω αυτών ανήγει την πύλη προς το νοητό  , αιθερικό και ψυχικό σύμπαν του άλλου κατακτώντας τον ψυχή και σώματι με ξόρκια όπως αυτό εδώ :ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ & ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΙΓΚΗΠΩΝ & ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ *

Είναι πάμπλουτος , πανέμορφος και πρίγκηπας ,  το μικρό του δακτυλάκι να κουνήσει και σε χρόνο ντέτε , είκοσι μοντέλες θα χορεύουν γυμνές μπροστά του .....Γιατί να διαλέξει εσένα ?

Γιατί εσύ , μπορεί να μην είσαι καλλονή , ίσως ο χρόνος να άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο κορμί σου , και τα παχάκια ξεχειλίζουν αλλά είσαι μοναδικά ακαταμάχητη για έναν και μόνο λόγο...ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΙΣΣΑ !

* ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ *

~ Το πρώτο ραντεβού °
Το πρώτο ραντεβού έχει το καλό του αιφνιδιασμού , κανένας άλλος εκτός απο εσένα δεν πρέπει να ξέρει τι πας να κάνεις , αν μιλήσεις τό "χασες το παιχνίδι.

Φαντάσου να ήξερε π.χ ο Mohammed ο σουλτάνος του Κατάρ ,ότι στην Ελλαδα θα συναντούσε έναν χοντρό , ξεδοντιάρη φούστη που θα του την έπεφτε ερωτικά.....ο άνθρωπος θα ξέρναγε και δεν με  θα ερωτευόταν μένοντας μαζί μου κοντά 2,5 χρόνια....!

Αυτό που αισθάνεσαι εσύ τώρα θα αισθανόταν και αυτός , είναι νοητικό φίλτρο και ψυχική άμυνα και αυτό δεν το θέλουμε γιατί είναι κύρια αιτία που δεν πιάνουν τα ξόρκια.

Ενώ οταν πιάνεις τον αλλο εξ'απίνης μία που σε είδε και μία που τον μάγεψες , τέλος , αυτό είναι , ουτε χρόνος να σκεφτεί , ούτε να αντιδράσει .

Φυσικά έχεις  κάνει προετοιμασία πρίν την τυχαία συνάντηση , έχεις μάθει τα Χούγια του και προπάντων τι είναι αυτό που σιχαίνεται για να το αποφύγεις πάνω στην κουβέντα , μαθαίνεις τα στέκια του και τι του αρέσει ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ !


Πρίν πάς να τον συναντήσεις " τυχαία " δούλεψε την φωτογραφία του απο περιοδικά με ξόρκια υποταγής .


Τα απαγορευμένα για τους μουσουλμάνους Taweez της επιθυμίας είναι ιδανικά σε τέτοιες περιπτώσεις.


Φτιαγμένα στο χέρι μετά απο τριήμερη νηστεία και σεξουαλική αποχή τα συγκεκριμένα ξόρκια/φυλαχτά περιέχουν ουσίες ( αίμα ή σπέρμα ) απο αυτόν που θέλει να γευτεί το ώριμο φρούτο του κολασμένου πάθους.


Μπορούν να λειτουργήσουν ως δέσιμο για κάποιον ή ως ερωτικά φυλαχτά γενικής έλξης.


Για πληροφορίες σχετικά με τα Tawiz  δείτε στις αναρτημένες σελίδες μου :

1) http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/12/daira.html?m=0

2)
http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/12/tawiz-tawiz-urdu-turkish-tawidh.html?m=0
★ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ 
JINN ~ Īlm al-ghayb (Arabic: عِلمُ الغَیب ) ★

Η απλούστερη και ευκολότερη μέθοδος για να κάνεις κάποιον ή κάποια να σε αγαπήσει , ή να γυρίσει σε εσένα με την δύναμη των Χίνας βρίσκεται στην Īlm al-ghayb (Arabic: عِلمُ الغَیب ) .

Μήν σας ξεγελάει ή απλή , απλούστατη μορφή της τελετής γιατί πρόκειται για κανονική , κανονικότατη επίκληση μιας πολύ ισχυρής μαγικής παρουσίας.

Η τελετή λαμβάνει χώρα μια τρίτη ή Κυριακή βράδυ σε καθαρό χώρο , με καθαρό σώμα απαλλαγμένο απο ρούχα και στολίδια.
Απαιτούνται 2 άτομα.
Ο κύκλος δεν είναι απαραίτητος , το λιβάνι όμως είναι, και χρειάζεται ποσότητα , όπως και το ανάλογο δοχείο
 μέσα στο οποίο το λιβάνι θα καίγεται.

         Πρίν ξεκινήσετε οτιδήποτε είναι  απαραίτητο  το προσκύνημα  sedžada προς kibla (νοτιοανατολικά) πέντε φορές επαναλαμβανόμενα από αυτόν / αυτή που ζητά "χάρη" απο τον Φύλακα της  Sūrat al-Fīl
 ( Αραβικά :سورة الفيل‎ )  είναι το 105  εδάφιο (surah) του  Quran. 

Την σούρα μπορείτε να την βρείτε εδώ :

https://quran.com/105

Πρέπει να απαγγελθεί επαναλαμβανομενα 1000 φορές ολόκληρη η σούρα  με διάλειμμα σε κάθε 100 επαναλήψεις οπότε τότε λέτε " Bismillaahir Rahmaanir Raheem , σεβάσμιε υπηρέτη και φυλακα της ευγενούς σούρας  (........Κάνε αυτό .......) και πήγαινε πάνω στον / στήν Ν.. "

Οι λέξεις Bismillaahir Rahmaanir Raheem παραλύπονται από την ανάγνωση της σούρας , επαναλαμβάνεται μόνο το εξείς :

        "Alam tara kaifa fa'ala rabbuka bi                      ashaabil feel
           Alam yaj'al kai dahum fee tad leel
            Wa arsala 'alaihim tairan                                       abaabeel
            Tar meehim bi hi jaaratim min                      sij jeel
            Faja 'alahum ka'asfim m'akoo "

Το συγκεκριμένο ξόρκι είναι δοκιμασμένο και δουλεύει , συγκεκριμένα το είχαμε δοκιμάσει πέρσι με την αγαπημένη φίλη και παλιά συναδέρφο η οποία μετά έγινε δημοσιογράφος η Μαίρη Βουνελάκου .
Ένα μήνα μετά από το ξόρκι ή Μαίρη γνώρισε και αρραβωνιάστηκε με γνωστό ανερχόμενο μουσικό , κατά πολλά χρόνια μικρότερο της ό οποίος όχι μόνο την ερωτεύτηκε παρ'όλα τα παραπανίσια κιλά της ,και την χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα και τα στηθια, χώρια την τεράστια περιφέρεια , καί όμως ή Μαίρη που δεν σταύρωσε γκόμενο χρόνια ολόκληρα με το ξόρκι αυτό σε χρόνο ντετέ , γνώρισε άντρα και τον αρραβωνιάστηκε !

Όποιος ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη τελετή  , και θέλει να κάνουμε αναλαμβάνω να την φέρω εις πέρας έναντι του ποσού των 500€.


***********************************Στην συνέχεια....
Μάθε το ύψος του ακριβώς και σε μέρα Παρασκευή και ώρα Αφροδίτης αγόρασε στο όνομα του
λεπτό σχοινί ή σπάγγο , κόψε τόσο όσο είναι το ύψος του και βούτηξε το στο λάδι κυριαρχίας & υποταγής.

Σε οποιαδήποτε μέρα και ώρα που θα έχεις οπτική επαφή με τον επίδοξο μνηστήρα , χωρίς αυτός να σε δεί , άρχισε να δένεις το σχοινί σε 7 κόμπους λέγοντας :

Δέσε τον πρώτο κόμπο λέγοντας: μα άγνα άνι μαλίγιαχου

Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν"Δέσε τον δεύτερο κόμπο λέγοντας: χάλικα άνι σουλτάνιχου
Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν"
Όση ώρα λες αργά και καθαρά αυτό το ξόρκι θα εχεις το βλέμμα επικεντρωμένο σε αυτόν και την θέληση εστιασμένη .


Δέσε τον τρίτο κόμπο λέγοντας: χουδούχου φαγουλούχ θούμ αλτζαχίμ σαλούχ

Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν"

Δέσε τον τέταρτο κόμπο λέγοντας: ίδα ασάμα’α ουνσσάκατ

Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν

Δέσε τον πέμπτο κόμπο λέγοντας: ουά αδινάτι λιράμπιχα ουακάτ

Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν"

Δέσε τον έκτο κόμπο λέγοντας: άχιαν σαράχιαν αντονάι ασμπαούτ αλσαντάι


Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήν"

Δέσε τον έβδομο κόμπο λέγοντας:
ίννα αταϊνάκα αλκαουθάρ φασάλι λιράμπικα ουά άνχαρ ίνα σαϊνάκα ουά αλάμπταρ Ταουάκαλου για χουντάμ χάδαχι ασούρα ασαρίφα ουά αλαγιάτ ουά αλάσμαα ουά τζάλαμπου γαράμ ουά άσκ *** ίλα μαχάμπα ουά μάουντα ουά μακάν ++++ φι άκραμπ ουακίτ, αλουάχαν αλτζάαλ ασάατ.Στό όνομα της δυνάμεως του Αναήλ , Ινναναήλ , Μελκιδαήλ και Βαρέσχας δένω το μυαλό σου (τάδε) γέννα της (τάδε), αυτήν την ώρα , στο ονομα της Ανάγκης .
Δένω την προσοχή σου, δένω την καρδιά σου, τις 72 φλέβες του κορμιού σου, όλο σου το είναι και την ανδρική σου φύση. 
Σε βλέπω και σε ξέρω τόσο καλά.
Κρατώ την μορφή σου και δένω την ελεύθερη σου βούληση, δένω τη σκέψη και την επιθυμία σου να είναι απο τώρα και πάντα σε εμένα , για μένα .
Με τα Ιερά ονόματα του Αναήλ ,Ινναναήλ ,Μελκιδαήλ και Βαρέσχας το θέλημά μου θα γίνει  δικό σου θέλημα , και δικός μου θα είσαι για πάντα η σκέψη σου θα γυρνάει πάντα σε μένα την (τάδε) γέννα της (τάδε). 
Η ηρεμία σου θα εξαρτάται απ την μορφή και την φωνή μου που σαν νερό,πηγή ζωής θα ζητάς για να ξεδιψάσεις. 

Μόνο κοντά μου θα νιώθεις ευλογία και μακριά μου το απόλυτο σκοτάδι που θα σε κάνει εμένα να ζητάς και να γυρνάς σε μένα. Ετσι ας γίνει. Αμήνν.

# στο σημείο *** πες το όνομα και το όνομα της μάνας αυτού που θέλεις
και στο σημείο ++++ πες το όνομά σου και το όνομα της μάνας σου.

Το σχοινί θα το βάλεις σε πουγγί με Άκορο κάλαμο και άλλα βότανα εξουσίας και αφού το λιβανίσεις με Λιμπάν Τζαουί (  κοινός λεγόμενο πέτρα ή Αγίου Κυπριανού ) θα το έχεις πάντα επάνω σου.
Μπορείς να προσθέσεις ανθούς απο Πατσουλί , Ού ξερά φύλλα και Ρίζα Γερμανικής Ίριδας ( Όρις) και εχεις εναν πρώτης τάξεως γκομενομαγνήτη που αν του προσθέσεις και μια τρίχα απο τα μαλλιά του ....Καλά στέφανα !

Στην τυχαία συνάντηση άφοβα μίλησε του με θαυμασμό αλλά συγκρατημένα όχι σαν τρελή , αν είσαστε στο όρθιο ζήτα μια πληροφορία υποτίθεται για κάποιο μέρος ειδικά αν ξέρεις που πηγαίνει , φρόντισε να πάτε μαζί.

«Στο πρώτο ραντεβού, υπάρχει ένας κανόνας: μην μιλάς ποτέ για τον εαυτό σου. Ακουσε εκείνον. 
Εντυπωσιάσου. Μάθε τις επιθυμίες του, μελέτησε τα χόμπι του και προσαρμόσου ανάλογα , μακριά απο την παγίδα του ψώνιου , μην το παίζεις Diva ...Δεν είσαι και το ξέρει !
Ποτέ μην φοράς κοσμήματα στο πρώτο ραντεβού αμέσως ο άνδρας θα σκεφτεί ότι είσαι μια πεινασμένη φτωχή που αποσκοπεί στα χρήματα του.

Αποφύγε συζητήσεις για χρήματα , θέματα ασθενειών , οικογενειακά προβλήματα  και παιδιά.

Μην ντρέπεσε για την φτώχεια σου, ομορφιά σημαίνει απλότητα και αυτό που πρέπει να δείξεις προς τα εξω , είναι μια όμορφη ψυχή συνοδευμένη από αυτάρκεια που παλεύει μόνη της και τα καταφέρνει.
Ο άντρας θα πάρει το μήνυμα " Δεν είμαι εδώ για τα λεφτά σού "

Όχι κλάψα , μιζέρια , κακομοιριά , απλότητα και λίγα λόγια , άσε τον να μιλάει με τις ώρες χωρίς να τον διακόπτης αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, μην χαμογελάς σαν ηλίθια όταν μιλάει για τα προβλήματα του.

Όποιος έχει επιχειρήσεις ξέρει καλά να μπλοφάρει , και να είσαι σίγουρη οτι θα το κάνει για να σε τσεκάρει.

Μην το παίζεις στοργική μανούλα ακόμα δεν τον γνώρισες , κοίτα σιωπηλή με μια μάσκα αποστασιοποίησης στο πρόσωπο σου , μόνο η φωνή σου να χρωματίζεται απο συμπόνια και κατανόηση , έτσι δημιουργείς ενα μυστήριο που ο άντρας ως κυνηγός εκ φύσεως θα αισθανθεί την ανάγκη να το ερευνήσει, πράγμα που σημαίνει οτι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για επόμενη συνάντηση... 

Εσύ απλή και κομψή , άνετα ρούχα χωρίς κοσμήματα.
Κάνε τον να θέλει να σου αγοράσει κοσμήματα. Αν δεν παίρνεις ταξί
Φτάσε με ένα διαλυμένο αυτοκίνητο ,κάνε τον να θέλει να σου πάρει ένα καλύτερο»

Ακόμα και αν δεν πάρεις το τηλέφωνο του απο το πρώτο τυχαίο ραντεβού , πάρε μια κάρτα της δουλειάς του απο τα χέρια του , τις γόπες απο τα τσιγάρα του, σκόνη απο τα βήματα του και .....Κάνε τον να θέλει να σε ξαναδεί χωρίς και αυτός να ξέρει γιατί !

* Ποτέ sex απο την πρώτη συνάντηση , και δεν επιμένουνε να μας δώσει το τηλέφωνο του αν δεν θέλει *


Ένα παλιό δοκιμασμένο τυπικό για να κάνεις να έρθει κάποιος κοντά σου είναι αυτό που ακολουθεί αλλά έχω και πληθώρα ομοίων στο βιβλίο που διαθέτω προς πώληση  ( 50€ )
" ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΨΑΛΜΩΝ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ "
http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/06/30.html?m=1.


Γράψε σε λευκό χαρτί τα πιο κάτω. Να έχεις ανάψει θυμίαμα από λιβάνι αρσενικό, μάκαλ άζρακ και τζάουι.
Μόλις τελειώσεις, κρέμασε το χαρτί σε ρεύμα αέρος.
Αυτός που ζητάς θα έλθει γρήγορα.

اللهم بحق هاروت وماروت وما دب تحت الشمس والقمر ان يحرق قلب فلان ابن فلانة الى محبة فلانة بنت فلانة بحق اهيا شراهيا أدوناي أصباؤت ال شداي الوحا الوحا العجل العجل الساعة الساعة

Αν θέλεις να έλθει γυναίκα, τότε γράφεις


اللهم بحق هاروت وماروت وما دب تحت الشمس والقمر ان تحرق قلب فلانة بنت فلانة الى محبة فلان ابن فلانة بحق اهيا شراهيا أدوناي أصباؤت ال شداي الوحا الوحا العجل العجل الساعة الساعة

فلانة بنت فلانة ,βάλε όνομά της=فلانة κόρη=بنت μάνας της=فلانة
فلان ابن فلانة βάλε όνομά του=فلان γιος=ابن μάνας του=فلانة

★ ΙΣΧΥΡΟ ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ  ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ* ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑΒΩΝΑ / ΓΑΜΟ *

Θα. χρειαστούν τα ακόλουθα υλικά για αυτό το ξόρκι :

 2 Βουλτ Κόκκινα
12 πέτρες ρόζ χαλαζία.
1 σφαίρα ροζ χαλαζια
2 καρδιές ροζ χαλαζια
4 Χαλαζίες λευκους
Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί
Δυο βέρες / δαχτυλίδια
80 εκκατοστά κόκκινη κορδελα
Ένα μπολ με κόκκινα τριανταφυλλα
Την εικόνα του ατόμου που θέλετε να προσελκύσετε.
Λιβάνι τριανταφυλλο
Κεριά αρχαγγέλων των 4 κατευθύνσεων

Αυτό το ξόρκι πρέπει να γίνει Παρασκευή σε γέμιση φεγγαριού και ώρα Αφροδίτης ή Σελήνης .

Για τους ομόφυλλους έρωτες σε ώρα Ερμή που είναι ο ερμαφρόδιτος θεός , αν δεν είναι ανάδρομος ( εκτός αν το ξόρκι γίνεται για επαναφορά αγαπημένου προσώπου ).


Σε τραπέζι καθαρό με κόκκινο ύφασμα τοποθετούνται  απο το κέντρο προς τα έξω (σε κύκλο) , το ποτήρι με το κόκκινο κρασί και η φωτογραφία του ατόμου , διπλα ακριβως η σφαίρα απο ρόζ κουάρτζ αριστερά και δεξιά απο την οποία τοποθετούνται τα δύο κεριά ομοιόματα σε κάθε ενα απο τα οποία εχει με καινούρια καρφίτσα χαραχτή το όνομα και το ονομα μητέρας αυτού που αντιπροσωπέυει , ξαστρίζονται σε γέμιση , καθιερώνονται με τελετουργία που εχω αναρτήσει σε αλλη συνταγή και λαδώνονται με λάδι πατσουλί ή τριαντάφυλλο .
Δεν ανάβουμε τα κεριά πρίν κλείσουμε τον ενεργειακό κύκλο .
Μπροστά τους τοποθετούνται οι πέτρινες καρδιές σε απόσταση.

Κυκλώνουμε αυτά ολα με τις 12 ορυκτές πέτρες απο ρόζ κουάρτζ τοποθετημένες σε ίσες αποστάσεις για να σχηματίσουμε εναν ενεργειακό κύκλο δυνάμεως .

Εξω απο τον κύκλο τοποθετούμε τις τέσσερις μύτες του χαλαζία σύμφωνα με τις τέσσερις κατευθύνσεις του ορίζοντα , με τις μύτες στραμμένες προς τον κύκλο.
Και τέλος βάζουμε το κάθε κερί ανάλογα με το χρώμα του στην κατέυθυνση που προσδιορίσαμε με πηξίδα και το ανάβουμε ενω παράλληλα ζητάμε την αρχαγγελική προστασία και συνδρομή στην τελετή αυτή που πρόκειτε να κάνουμε.

Βάλτε τις βερες μέσα στο ποτήρι με το κρασί και  αφήστε τες αυτο το κρασί αφιερώνεται στην Λίλιθ .

Πάρτε την κορδέλα και κάντε εναν κόμπο για καθε γράμμα του βαπτιστικού ονόματος του ατόμου που θέλουμε να φέρουμε.
Πείτε δυνατά το όνομά σας και το όνομα του ατόμου που σας ενδιαφέρει .
Παύση για μια στιγμή, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα δύο ονόματα δύο φορές.

Πείτε τα ισχυρά λόγια που θα ξεσηκώσουν το ενδιαφερόμενο άτομο να έρθει κοντά σας , μπορείτε να βάλετε λόγια απο κάποιο βιβλίο μαγείας ή απο αυτά που βρίσκουμε στο διαδύκτιο , για να μάθετε τις ιερές λέξεις που εγώ χρησιμοποιώ και παντα πιάνουν γιατί είναι απο την σμυρνέικη σολομωνική θα πρέπει να καταβάλετε το ανάλογο αντίτιμο .
Ανάψτε τα κεριά ομοιώματα και βάλτε τις καρδιές δίπλα δίπλα .

Δέστε την κορδέλα γύρω από το λαιμό σας, με το δαχτυλίδι κοντά στην καρδιά σας, φορέστε το αλλο δαχτυλίδι γιατί επόμενες τρεις εβδομάδες, βγάζοντας το μόνο για να επαναλάβετε το ξόρκι για τις επόμενες 3 Παρασκευές.

Μέχρι το μέσον της δέυτερης εβδομάδας θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Χαρίστε τα κρύσταλλα σε οποιον ξέρετε οτι μπορεί να τα θέλει  με αγάπη , το κρασί το χρησιμοποιείτε στην κατασκευή φαγητού για να φάει το άτομο για το οποιο ενδιαφερόσαστε , αν αυτό είναι αδύνατο αφήστε το στον δρόμο στο τρίτο σταυροδρόμι που θα σας πάνε τα βήματα σας, αν οπως μου εχει τύχει εμένα εξω απο την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής ζητιάνος σας το ζητήσει το δίνετε χωρίς δέυτερη κουβέντα , και είναι πολύ καλό σημάδι οτι η ευχή επιασε.

Το δαχτυλίδι το χαρίζετε σε οποιον οποια θέλετε να σας αγαπήσει.

 Οι καρδιές απο κουαρτζ κρύβονται σε κόκκινο πανί και ράβονται μέσα στο στρώμα.

Τα υπολείματα απο κεριά και λιβάνια θάβονται σε μια γλάστρα , ή σε μια ακκροθαλασιά εκεί που γλύφει το κύμα την άμμο , οσο είναι νύχτα ( δεν πρέπει να τα δει ο ήλιος ). √ Αντί για κοκκαλάκι νυχτερίδας, τοποθετήστε ρίζα πατσουλί σε μια τσάντα mojo μαζί με ρίζα Όρις ( Μόνο για γυναίκες)  και μεταφέρετε την στην τσέπη σας ή να φορέστε την γύρω από το λαιμό σας , για να είσαστε ερωτικά ακαταμάχητη καθώς θα εκπέμπεται μια παράξενη γοητεία.

√ Για να μένει  κοντά σας και να μην μπορεί κανένας να σας χωρίσει τοποθετήστε μία από τις τρίχες του ή της  μέσα σε ενα πουγκί γεμάτο άνθη ΠΑΤΣΟΥΛΙ και φύλλα Ού.
***************

★ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100%  ★


Είναι γεγονός αποδεδειγμένα πιά , οτι οι γητείες , οι υποβολές μακράς διάρκειας , ο μαγνητισμός και οι τελετουργίες ερωτικής επανασύνδεσης με κεριά είναι χρονοβόρες και ελάχιστα αποτελεσματικές μεθόδοι.


Αντίθετα , ή χρήση πνευματισμού με μαγικό κύκλο είναι απόλυτα αποτελεσματική μέθοδος , με άμεσα αποτελέσματα, 100% επιτυχία,  και λειτουργεί πάντα ακόμα και αν υπάρχουν λόγοι που εμποδίζουν οποιαδήποτε άλλη μέθοδος επαναφοράς να " πιάσει" δηλαδή :

* Αν υπάρχει ασπίδωμα " ασπίδα προστασίας " ή επαναφορά ΔΕΝ πιάνει .

* Αν υπάρχει ισχυρό φυλαχτό ή ο άνθρωπος ειναι " δοσμένος " σε πνέυμα καλό ή κακό η επαναφορά δεν πιάνει.

* Αν ο άνθρωπος είναι "διπλομαγεμένος" , έχει δέσιμο απο άλλο άτομο , ή "κλείσιμο" , ή είναι αμποδεμένος , η επαναφορά δεν πιάνει.

* Ακατάλληλα υλικά !
Χρησιμοποιόντας σπόρους απο Γαϊδουράγκαθα που πωλούνται για Τάττουλα ( Datura metaloides) , ή όταν τα κεριά είναι 100% πλαστικό , και τα λιβάνια πλαστικό πασπαλισμένο με αρωματική σκόνη όπως πρόσφατα διαπίστωσα αγοράζοντας απο κατάστημα στην Καλλιθέα απο όπου αγόρασα λευκό μόσχο λιβάνι , και κόκκινο και Σμύρνα ( Λιβάνι Αγίου Κυπριανού ή Πέτρολίβανο ή Πέτρα ή Τζαουί ) για να διαπιστωθεί μετά οτι ήταν για τα  σκουπίδια

Ολοι αυτοί οι λόγοι επιδρούν στην αποτυχία οποιασδήποτε μαγικής εργασίας , ειδικά στις επαναφορές αγαπημένων προσώπων.

Το 2018 μπήκε για το γραφείο μελλοντολογίας Ευαγγέλου Αδαμάκη και συνεργατών με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές καθώς ξεκίνησε η συνεργασία με τον Dr. Jonathan       απο το.........της Αμερικής.

Ισχυρό πνευματιστής με πλούσια δράση στην εξιχνίαση εγκλημάτων κατά ζωής συνεργάτης της ελληνικής αστυνομίας , με εκπαίδευση στην εγκληματολογία , και στην ψυχολογία εγκληματιών ανάλογος της Ελένης Κικκίδου είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει είς πέρας την πιο δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση σχεδόν αμέσως.

Άμεση δραστική επαναφορά με 100%/ επιτυχία μέσα σε 8 ωρες με την δύναμη της Σολομωνικής ειναι γεγονός !


Με την βοήθεια του Dr. Jonathan ή ερωτική επαναφορά προσώπου μεσώ πνευματισμού του πρώτου για το 2018 πνευματιστικού κύκλου , απέδωσε τα μέγιστα καθώς είχαμε σήμερα τηλέφωνημα  απο εναν εκ των τριών πελατων στις 12.01 μμ,  ο οποίος μας ανέφερε την διαπιστωμένη επιτυχία της ερωτικής επαναφοράς όσον αφορά την δική του περίπτωση , μετά απο  8 μόλις ώρες , από την τελετή.


Η υπέρ σελήνη έκανε το θαύμα της.
Το πιο μεγάλο και φωτεινό φεγγάρι όλου του 2018 δώρησε την ευτυχία σε τρία χωρισμένα ζευγάρια , με την επιτυχημένη μαγική παρέμβαση του γραφείου Medium Evan's Adamakis.


Η τελετή έλαβε χώρα τα ξημερώματα σήμερα στις  04:24 ώρα Ελλάδας, που ήταν πανσέληνος, ενώ λίγο νωρίτερα, περίπου στις 11 το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου, το φεγγάρι είχε  βρεθεί στην κοντινότερη απόστασή του από τη Γη (περίπου στα 356.600 χιλιόμετρα), οπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 


Ο Ιανουάριος θα έχει και μια δεύτερη πανσέληνο ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ :

★  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

★ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΥΧΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ

★ WAZIFA ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


★ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΕ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΕΧΘΡΩΝ & ΕΜΠΟΔΙΩΝ.


Κι επειδή κατά καιρούς εκφράζονται ανησυχίες ότι μια σούπερ-Σελήνη μπορεί να «πυροδοτήσει» φυσικές καταστροφές, οι επιστήμονες της NASA και άλλοι που έχουν μελετήσει το ζήτημα, δεν επιβεβαιώνουν αυτές τις φοβίες , η σελήνη ως κβαντικό πεδίο σχετίζεται με πύλες και αστρικά περάσματα , ψυχές που έρχονται και φυσικά αστρικές οντότητες , κλπ.

Είναι γεγονός ότι αυξάνεται η αιθερική πύκνωση των πνευμάτων με αποτέλεσμα να μπορούν να γίνονται αντιληπτά και απο φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες βιντεοσκοπήσεων όπως συνέβη σε εμάς.Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II και συνεργάτες. * Χαρτομαντεία 
* Ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 80€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 50 ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα &Κύπρο .
 tell 215 555 7893   - 215 555 7550 
Mobille: 6946358578

Γιά να σας δώσουμε συμβουλές ,και να σας αποκαλύψουμε μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα.

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο 
Επίσκεψη στο γραφείο κατόπιν ραντεβού 80€.
Συβουλές -προβλέψεις μέσω τηλεφώνου 50€ .

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος λίγων ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.


Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550 & 6946358578

Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτών.

ΝΙΚΗΤΑΡΑ 7 & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
Τ.κ 10678 ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΘΗΝΑ


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου