Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

° ΓΑΒΡΙΕΛΑ  ΟΥΣΑΚΟΒΑ .....& το φυλαχτό της  " αγάπης " °


 Η πιο διάσημη  αφανής ήρωας της νεότερης ελληνικής ιστορίας , βοήθησε στην αντίσταση ,...
Εδινε τροφή σε πεινασμένους ...
Σπόυδασε με δικά της έξοδα ορφανά... Την στραγγάλισαν  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τον Κώστα Ταχτσή  χωρίς το κίνητρο να είναι ή ληστεία , ούτε φυσικά έγκλημα πάθους ! .

Ο δολοφόνος δεν συνελήφθη ποτέ ,  η υπόθεση έκλεισε και στις δυο περιπτώσεις με συνοπτικές διαδικασίες , και αφού χύθηκε αρκετή χολή  κανένας δεν ξανασχολήθηκε με το φιλανθρωπικό  της έργο και την αντιστασιακή της δράση....

★Φυσικά όλοι θυμούνται την Γαβριέλα Ουσάκοβα ως στραγγαλισμένη πόρνη ★Όμοιες δολοφονίες που όμως κουκουλώθηκαν , αλλοίωση στοιχείων του χώρου της έρευνας , παρατυπίες και αλλά πολλά στοιχεία που φανερώνουν την ανυπαρξία του κράτους δικαίου , και την πιθανότατα εμπλοκή ατόμου με επιρροή , δεν είναι όμως οι μοναδικές περιπτώσεις !

Γνωρίζω  τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις φίλων μου που βρέθηκαν κατα καιρούς σε φτηνά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας μετά απο ερωτικό ραντεβού ,  νεκροί απο θανατηφόρα δόση ναρκωτικών , τέσσερα νεαρά αγόρια εκ των οποίων  ό ένας ήταν απεξαρτημένος όταν βρέθηκε την επόμενη μέρα το πτώμα του !
Κανένας δεν ερεύνησε τότε ποιος ήταν μαζί τους στο ραντεβού , η υπόθεση έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Τέσσερις άσημοι νέοι που εκδίδονταν με ώριμους άντρες ,και υποψιάζομαι οτι πίσω απο αυτές τις δολοφονίες , όπως και απο άλλες ίδιες περιπτώσεις που εγώ δεν γνωρίζω γιατί λόγο φύσης του εγκλήματος , ούτε έρευνα γίνεται , ούτε δημοσιοποίηση , κρύβεται ο ίδιος άντρας - πελάτης που πάση θυσία θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή  # πάση θυσία. #

Παρεμφερείς και οι περιπτώσεις της Γαβριέλας Ουσακοβα , και του Κώστα Ταχτσή αμφότεροι δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό χωρίς το κίνητρο να είναι η ληστεία , ίσως κάποιος πνευματιστής μία μέρα διαλευκάνει τις  υπόθεσεις αυτές που η ελληνική αστυνομία δεν μπορεί...

Η "πλανεύτρα των Αθηνών" όπως την αποκαλούσαν, η θρυλική ιερόδουλος Γαβριέλλα, μπορεί να ήταν διάσημη για τα κάλλη της στον αντρικό πληθυσμό της πόλης, έγινε όμως κυρίως γνωστή για το ήθος, τον χαρακτήρα και το φιλανθρωπικό της έργο, στοιχεία που έκαναν τους γείτονές της να τη λατρέψουν μέχρι τέλους. 


Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν καλά μιλούν για μία γυναίκα βαθιά θρησκευόμενη και απολύτως ανεξάρτητη, που βοήθησε πάρα πολλά παιδιά να πάνε σχολείο και πλήρωνε τα ιατρικά έξοδα των φτωχών γειτόνων της.
Συνέχισε να εργάζεται μέχρι το 1991, σε ηλικία 75 ετών, οπότε και βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό.


  Ο  οίκος ανοχής ο "ναός της  " βρισκόταν στην Νεάπολη Εξαρχείων,  στην διεύθυνση «Μάρκου Ευγενικού 14, δίπλα από την κολώνα της ΔΕΗ.
  Η πόρτα της  είχε απο έξω ενα λαμπάκι συνεχώς αναμμένο,  χτυπήστε και θα σας ανοίξω»  έλεγε η ίδια στο περίφημο μήνυμα του τηλεφωνητή της το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω είχα ακούσει κι εγώ.. (η Γαβριέλλα ήταν η πρώτη συνδρομήτρια του ΟΤΕ που είχε στη δεκαετία του ’60 αυτόματο τηλεφωνητή)
 ο οίκος ανοχής της ητανε μια από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες διευθύνσεις της Αθήνας , ή ίδια είχε εναν τρόπο να σε μαγεύει κάνοντας σε να θέλεις να μείνεις μαζί της για πάντα , αν αυτό ήταν δυνατόν .
Ο δε απλούστατος χώρος τής είχε μια μαγευτική χαλαρωτική αύρα...
Η Γαβριέλα ήταν μια αληθινή Γόησα !

Η Γαβριέλα όπως και όλες οι παλαιές εκδιδόμενες γυναίκες είχαν τα φυλαχτά και τα μπουγιούμια , που συνήθως τους τα έφτιαχναν οι " Πουτανοσμυρνιές " για να έχουν πολλούς  πελάτες και να μπορούν να εμπνέουν τον έρωτα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία , πράγμα που συνέβαινε τόσο στην περίπτωση της Γαβριέλας Ουσάκοβα , όσο και της " γιαγιάς "  Γκιουζέλας που μέχρι τα 82 της  - χώρια πόσα χρόνια  έκρυβε απο γυναικεία φιλαρέσκεια - εργαζόταν ως ενεργά εκδιδόμενη στον οίκο ανοχής της οδού Βέργας κοντά στον Σταθμό Λαρίσης .

Ας δούμε τα ξόρκια και τα φυλαχτά :

Το πρώτο φυλαχτό βρισκόταν κρυμμένο στην πόρτα της εισόδου του " ναού της ηδονής " γραμμένο σε αγέννητο χαρτί όταν ο πλανήτης του έρωτα ή Αφροδίτη βρίσκεται στον αστερισμό του Ταύρου , ημέρα Παρασκευή και ώρα Αφροδίτης , καθώς γεμίζει το φεγγάρι το φυλαχτό αυτό ήταν η αιτία που οι πελάτες που πέρναγαν την πόρτα , αισθάνονταν όμορφα και γοητέυονταν , για αυτό και πάντα ξαναγύριζαν .

Με μίγμα μόσχου  & ζαφράν μέσα σε ροδόσταγμα  γράψε στην αριστερά σου παλάμι τα σχέδια της εικόνας , και βάλε το χέρι σου στο στήθος του ατόμου , θα δεις οτι θα μπεί στο δωμάτιο .
Αν είναι γυναίκα , πρόσθεσε το όνομα και το όνομα μητέρας για να σε αγαπήσει.

Γράψε σε μήλο όταν η Αφροδίτη βρεθεί στα ζώδια του Ταύρου ή του Ζυγού , την πρώτη Πέμπτη μετά την πανσέληνο την 4ή ώρα απο την ανατολή του ήλιου τους χαρακτήρες σε μήλο με μίγμα από ζαφράν και ροδόσταμο  και δώσε το να το φάει λέγοντας απο μέσα σου " Λάβε και φάγε , προς αγάπην ώστε μηδέ δύνασαι κοιμηθήναι , μηδέ υπομήναι , ώστε την επιθυμία μου πληρώσεις ".

Το αυτό μπορεί να γράφει και σε ψάρι ή σε αγέννητο χαρτί το οποίο θα μπεί στην κατσαρόλα μέσα στην οποία ετοιμάζεται φαγητό απο το οποίο θα φάει το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Για να είσαι αγαπητό πρόσωπο και ο χώρος σου να γεμίζει με ανθρώπους που σε συμπαθούν , και για εμπνέεται ο έρωτας σε εναν χώρο , όταν ή Αφροδίτη βρεθεί στον Ταύρο και είναι ημέρα Παρασκευή και γέμιση φεγγαριού σε ωρα Διός πάρε χάρτη αγέννητο και αντέγραψε τους χαρακτήρες της εικόνας με μελάνι απο Ζαφράνι ,ροδόσταγμα και λίγες σταγόνες απο το αίμα σου  , βάλε αυτό σε λάδι λυχνάριού με το οποίο φωτίζεται ο χώρος , καντήλι ή λάμπα πετρελαίου και θα θαυμαστής απο τον κόσμο  .Αν το κάνεις για να σε αγαπήσει ενα μόνο πρόσωπο θέσε ρούχο του ως φυτίλη είναι δόκιμον !

Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου