Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017


             †    ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ  †

" Δεν είν' νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να κοίτεται.
Με το διάβα των παράξενων αιώνων ως κι ο θάνατος μπορεί να νικηθει.

Υπάρχουν πράγματα στην ζωή που λειτουργούν σαν τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια εξέλιξης , είναι απλά πράγματα , υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν , τάματα που δεν δόθηκαν , μικρά και φαινομενικά ασήμαντα πράματα και όμως τόσο ουσιώδη και σημαντικά για τις Αρχές και τις δυνάμεις του σύμπαντος για τις οποίες γνωρίζουμε τόσα λίγα..Οι αρχαίοι έλληνες γνώριζαν κάτι περισότερο απο τους σύγχρονους και είχαν τοποθετήσει τον θεό Όρκο σε καίρια θέση πλησίον της μητέρας του θεας Τιμωρού .
Αλλα και τα Δελφικά παραγγέλματα περιέχουν μια σχετική απαγόρευση για την χρήση όρκου...

Υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που μπορούν να σε δέσουν πίσω ,δυνάμεις που μπορούν κάλιστα να σπάσουν την " ολότητα" σου ενεργειακά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σπάει κάποιος ενα άγαλμα σε κομμάτια και τα σκορπά ως ασύνδετα τεμάχια πέτρας!

Οι λυκάωνες ειδικά, έχουν ειδικότητα σε αυτό το είδος σχησίματος ψυχής \ σώματος, και φυσικά και οι μασόνοι , και οι μάυροι μάγοι γενικά οι λαοί της Πεντάλφας το κάναν στην αρχαιότητα και το κάνουν μέχρι σήμερα !

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε σε προηγούμενη ενσάρκωση μου , αλλά εμας μας ενδιαφέρει το τώρα , είναι ειρώνια της τύχης οτι γεννήθηκα χαρισματικό παιδί αλλά είχα την ατυχία να υιοθετηθώ απο κατωτάτου επιπέδου και μορφώσεως άτομα , με μια μητριά μέλος του Λυκαωνισμού , βίωσα στο έπακρο όλα αυτά που βιώνει ένα παιδί με ενορατικά και τηλεψυχικά χαρίσματα σήμερα ,  ψυχική και σωματική βία , μέχρι και συνδρομή ψυχιάτρου για να αποκατασταθεί η υποτίθεται διαταραγμένη ισοροπία , που τελικά αποδείχτηκε δική τους και όχι δική μού !

Πλήρωσαν κυριολεκτικά με αίμα και ψυχή το τίμημα που τους αναλογούσε !
Δέν ξέρω πολλά παιδιά σήμερα να γνωρίζουν απο το δημοτικό ότι το όνομα του θεού Σήθ ή Σέτ ,της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας προέρχεται απο την λέξη " Σετέχ " που θα πει " Μεθυσμένος" και είναι ο ελληνικός Διόνυσος ο αιώνιος σκοτεινός αντίπαλος του Ωρου \ Απόλλωνος!


Απίστευτο και όμως κάποια πράγματα υπήρχαν μέσα μου , σκέψεις και μνήμες ενός αρχαίου αιγυπτίου για του οποίου την ταυτότητα δεν θυμώμουν τίποτα , αλλά πάντα στο μυαλό μου ερχόταν καθαρά ένα τεράστιο άγαλμα πέτρινο του θεού Σήθ εντός σπηλαίου !Μιά ανάμνηση μού ήταν παράξενη , σε αυτό το σπήλαιο μπροστά σε αυτό το άγαλμα είχα κάνει ένα θανάσιμο ατόπιμα , μια ανιερή θυσία με αντάλλαγμα την επιστροφή της ψυχής μου σε νεο ανθρώπινο σώμα αμέσως μετά τον σωματικό μου θάνατο!


Ό Σήθ είχε πραγματοποιήση την επιθυμία μου για αυτό οι σκοτεινές μνήμες μου δεν ήταν απόλυτα σβησμένες , αλλά ομολογουμένως τα κατακάθια που με ανέθρεψαν πρόλαβαν και έκαναν αρκετή ζημιά , χρειάστηκαν δεκαετιές μέχρι την μέρα εκείνη του 2004 έτυχε ως τουρίστας να βρεθώ αντιμέτωπος με τον εαυτό μου.Στο αιγυπτιακό μουσείο του Τορόντο στο υπόγειο βρίσκεται ή μούμια του Φαραώ Μenkheperre Ini , με καμία δύναμη τότε δεν φανταζόμουν την καταιγίδα των φαινομένων ψυχικού βαμπιρισμού που θα δραστηριοποιούσε η οπτική επαφή μου με το μέχρι τότε αδρανες πτώμα .Ή μορφή πίσω απο την γιάλυνη βιτρίνα με τάραξε σε βαθμό παράλυσης των κάτω άκρων , έπαθα παράκρουση και πεσμένος στο δάπεδο του μουσείου φώναζα " Έρχεται........ Έρχεται....... Πάρτε το απο επάνω μου " , χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι απειλητικό στο μουσείο!

Έκτοτε ,οποιος ερευνητής το ψαξει θα βρεί μπόλικες περίεργες αναφορές για παρόμοια συμβάντα σε τουρίστες , και διάφορα παράδοξα τόσο γύρω απο το πτώμα του ίνι.Τα περιστατικά είναι τόσο έντονα που παιδιά μεταφέρονται επειγόντως στο νοσοκομείο με συμπτώματα ομαδικής ασφυξίας .

Στα μέσα του Ιανουαρίου 2004 τρία οκτάχρωνα κορίτσια παρουσίασαν τα ομολογουμένως ακραία συμπτώματα ασφυξίας που έφτασαν σε βαθμό λιποθυμίας.

Δύο έφηβοι τον Μάρτιο παρουσίασαν έντονη ζαλάδα και απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος τους.
Ενώ εναν μήνα μετά μια δεκαεννιαχρονη που στεκόταν κοντά στην μούμια μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα.

Τα περιστατικά έχουν προβληματίσει τους γιατρούς που αδυνατούν να καταλάβουν τι συμβαίνει αφού δεν υπάρχουν οργανικά προβλήματα στα θύματα .


Τέσσερις μέρες μετά απο την επίσκεψη μου στο μουσείο άρχισαν οι παρουσιάσης της μάυρης σκιάς με τα μυτερά δάχτυλα στο δώματιο μου!
Μαυρίλα με κόκκινα μάτια ήταν αυτο που προλάβενα να δώ κάθε φορά ανοίγοντας τα μάτια λίγο πρίν το μοχθηρό αυτό πλάσμα εξαφανιστεί!


Τά όνειρα προστέθηκαν λίγο μετά , κάθε βράδυ ό ίδιος εφιάλτης τό ίδιο σπήλαιο η ανθρωποθυσία του αρχιερέα , εγώ ως Menkheperre Ini να τρώω την καρδιά του , κόβω το κεφάλι και το προσφέρω στο άγαλμα του Σήθ.

Μετά αμέσως σαν με τηλεμεταφορά βρίσκομαι σε μια άλλη τελετή την οποία παρατηρώ σαν θεατής , βλέπω το σώμα μου ζωντανό αλλά δεν είναι η δική μου ψυχή πια μέσα , ενα όν που σήμερα λέμε Λυκάωνικος δαίμονας μου έκλεψε το σαρκίο , με έσχισε απο το σώμα μου!

Είμαι νεκρός και επανενσαρκωμένος με την δύναμη του Σήθ , αλλά το άλλο το όν , αυτή η νέα ψυχή εγλωβισμένη στο σώμα μου είναι αυτή που θα τιμωρηθεί για την δολοφονία του αρχιερέα , διαβάζουν το σώμα μου που δεν είναι πλέον δικό μου με την επικήδεια ακολουθία και το αλοίφουν κανονικά με ρητίνες και πομάδες , βγάζουν το πνέυμα και το φυλακίζουν σε ενα κενοτάφιο , ή ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολούθησαν και στην Ροδομάγουλη Νίτοκρις που απο τύχη έπεσα επάνω της ενσαρκωμένη καθώς ηταν στην ζωή αυτή στο σώμα της Γεωργίας Κατσώνη , και αυτής οι μνήμες λιγοστές για την μεγάλη πυραμίδα , πέραν του οτι σε κρυσταλλινο φέρετρο σε υπόγειο θάλαμο βρίσκεται το στολισμένο με πετράδια σώμα της Αβυσσηλίας απο την Ατλαντίδα και των 12 σοφών γυρω της !

" Μα αν είσαι εσύ εδώ τότε ποιά είναι αυτή μετα φοβερά δόντια ? " την ρωτησα μια μέρα !

" Αφού εσύ εισαι εδώ δαίμονα ( Σηθ) ποιος ειναι αυτός ο δαίμονας που κατοική στο κουφάρι σού ? " απάντησε αποστομωτικά!

Το αδρανές απο την νεκροφάνεια σώμα ταριχεύτηκε κανονικά αλλά δεν επέτρεψαν ποτέ στο πνέυμα να φύγει απο αυτό , το έδεσαν με κατάρες και ιερογλυφικά που " καταστρέφουν τις ενέργειες " ενα αόρατο δυναμικό πνευματικό πεδίο από το οποίο αδυνατή να περάση η οντότητα που είχε πάρει την θέση μου....Ιnfo: Ini (pharaoh)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ini_(pharaoh)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου