Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

#    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ #
........καί η μορφή αυτού ώς Χοίρος μέλανας .....Quftus..... ق


Μιλώντας για γουρούνια θα πρέπει να ξεκινήσει η αφήγηση μου απο τους Λυκάονες , όχι γενικά όλους , αλλά συγκεκριμένα...
Ή Αρχοντούλα Γιαννακοπούλου ( Medium Άντζη ) ας πούμε που προβαλλόταν όπως όλοι οι στην " κλίκα " απο το Άστρα & Όραμα , είναι απο τους ελάχιστους μασονολυκάωνες την παρουσία των οποίων ανέχομαι, και αυτό μόνο γιατί λέει καλό χαρτί , μπούχτισα να ακούω μαλακίες απο άτομα που δεν έχουν την δύναμη να κοιτάξουν το σκοτάδι μού , ίσως πάλι να τους τρομάζεί ( ?) ....και κατά δέυτερον με είχε βοηθήσει πριν χρόνια να πιάσω δουλειά ως αστρολόγος στις γραμμές 090 του Σταυρου Μιχαήλου ,για τον οποίο εργαζόταν και αυτή !

Δεν μπορώ να πώ πως η Κατερινά Ντανεσή - Βαρβούνη είναι άτομο που δεν έχει δυνάμεις ισχυρής διόρασης , όπως ήταν και η Oreli , αλλά όταν άλλαζα την διακόσμηση του σπιτιού μου στην οδο Ρεμούνδου 16 που τώρα μόνο φαντάσματα και δαίμονες κατοικουν  , μην μπορώντας να αποφασίσω για το πώς θα το κάνω , είχα κρεμάση πανιά κεντημένα με χρυσοκλοστή και ασημοκεντιμένα , ρωτώντας λοιπον την Κατερίνα πως προ - Βλέπει να γίνεται ο χώρος ( που εγινε ως συνήθως σε χρώματα παστέλ της γης , με ξύλινα στοιχεία ) η απάντηση ήταν " Σε βλέπω να κρεμάς πανιά πολύτιμα,  κεντημένα " .......Τι ειρωνία έβλεπαν το συντελεσμένο γεγονός και όχι το μέλλον .....Άλλοι δε ανεδειγμένοι απο τις γραμμές 090 αστρολόγοι κλπ , δεν έβλεπαν ούτε καν το παρών , τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω και βάλε στις προβλέψεις !

Βέβαια και ο τρόπος που την γνώρισα , που μου συστήθηκε ως πελάτισα , μου έδωσε ενα σωρό ψέυτικα στοιχεία , με πήγε μέχρι και σε σπίτι στην Κυψέλη που ήταν δανεικό απο ενεργό μέλος της Μασονικής\ λυκαωνικής αδερφότητας που στα πλαίσια της κοινοκτημοσύνης το παρέδιδε στις υπηρεσίες της αδερφότητας \ τάγματος για την επιτυχημένη άγρα ψυχών στην κυριολεξία και κατ ' επέκταση νέων μελών , όλα αυτά δεν τα έχω ξεχάση ( και ούτε επρόκειτο , με θανάσιμο αμάρτημα την μνησικακία εκ γεννετής !).

Η Αρχοντούλα \ Άντζη άνοιξε τα φύλλα της τράπουλας της τσιγγάνας .
" Τό γουρούνι , ο κατώτερος εαυτός , πάθος εντελώς χαμερπές , Κυριάκο μου δεν είναι καλό χαρτί , δίπλα του .......Θεέ μου τι φύλλα είναι αυτά ....τι σκοτάδι είναι αυτό ? "

Κοίταξα με προσοχή τα ανοιγμένα φύλλα χωρίς να με εντυπωσιάζουν οι εξάρσεις φόβου της Άντζης.

Πραγματικά δίπλα στο γουρούνι ανοιγόταν ενας δρόμος που μόνο κατάδυση στην άβυσσος μπορούσε να θεωρηθεί , αλλά το διφορούμενο των χαρτιών δεν άφηνε να καταλάβεις αν ήταν μια " ψυχολογική" κατάσταση ή πραγματικό γεγονός.....

Μοιραία γεγονότα στην πορεία θα μου αποκάλυπταν την φριχτή αλήθεια !
Αυγουστος 2004 ,  κανονισμένο ταξίδι για Αίγυπτο διαμονή στο Divani Caràvel  στην κορωνίδα του Νείλου , ο Ευάγγελος μέσα στην καλή χαρά ( αφού κέρδισε εντελώς δωρεαν το ταξίδι σε κάποιο διαγωνισμο , μετά διαπίστωσα την περίεργη σύμπτωση της ταυτόχρονης διαμονής του νεαρού πρίγκηπος Hamdan bin Mohamed bin Rashid Al Maktoum σε σουΐτα του ίδιου ξενοδοχείου .....! )

Φτάνουμε στην Αίγυπτο και μοιραία μένω μόνος , ο πρίγκηπας είναι πιο ενδιαφέρον αξιοθέατο απο τις πέτρες για τον γιό μου.

Πάω όπου πάει ο κόσμος , κοιτάζω αγοράζω και πίνω τσάι με μέντα !
Τί είναι αυτό που ξαφνικά με σηκώνει και με σπρώχνει ?

Μια δύναμη πέρα απο τις δυνάμεις μου με οδηγεί , κινεί τα πόδια μου , με τραβάει σαν τους ομηρικούς Τίτινες αλλά ή ψυχή μου αντιστέκεται , χάνω όμως τον έλεγχο και καθώς το σκοτάδι με τυλίγει μόνο μια λέξη βγαίνει " Σβήνω....."

Η αίσθηση της κίνησης με ξυπνάει , είμουν αναίσθητος ποιος ξέρει πόση ώρα, βρίσκομαι σε ένα ταξί και ο οδηγός μου χαμογελάει βλέποντας με να ξυπνώ " Καλώς ήρθες αδερφέ " μου λεει στα αγγλικά...

" Ποιος είσαι ?.... Που πάμέ ? .....πόση ώρα είμαι αναισθητος ? "

οι ερωτήσεις βγαίνουν σαν ποτάμι απο το στόμα μου .

Ο οδηγός δεν δείχνη να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει , χαμογελαστός θεωρεί σωστό να μου επισημάνει οτι η περιοχή που του ζήτησα να με μεταφέρει είναι ενα ερημικό δυσπρόσιτο μέρος στο οποίο οι τουρίστες δεν πάνε , και οι ντόπιοι το αποφεύγουν εξ " αιτίας του Sidi Mimoum El Djinnaoui που σημαίνει «ο απεσταλμένος του Θεού».

Κοιτάζω έξω, ο ήλιος δύει πορφυρός σε μια απέραντη ερημιά γύρω σε όση απόσταση φτάνει το μάτι...
" Πότε σου ζήτησα εγώ να με πάς εκεί που λες ...?
Και ποιός είναι αυτός ο
Sidi Mimoum El Djinnaoui  ο «επισκέπτης του Θεού ? " ρώτησα έχοντας την αίσθηση ότι κάπου βαθιά μέσα μου γνώριζα την απάντηση.

Ο άντρας στον καθρέφτη με κοίταζε απορημένος για ώρα πριν τελικά αποφασίσει να μου δώσει μια λογική απάντηση.

" Ο Sidi Hamou, αποκαλείτε και ως "το πνεύμα του σφαγείου" , είναι ένας από τους ηγέτες των jinns.

 Μερικές φορές οι άνθρωποι αναφέρονται σε αυτόν ως Sidi Mimoum El Djinnaoui που σημαίνει «απεσταλμένος του Θεού»  επειδή τον φοβούνται  πολύ ,και  δεν τόλμούν να κάνουν τίποτα  που τον προσβάλλει ούτε κάν να πούν το όνομα του ,  έτσι  χρησιμοποιούν αυτό  το όνομα....,

Στον Sidi Hammu αρέσει το κόκκινο Τζάουι και είναι ιδιαίτερα λάτρης του αίματος, ζει γύρω από τα σφαγεία και οπου γίνονται σφαγές ,λέγεται πως έχει μια ιδιαίτερα στονή σχέση με τα κρεοπωλεία.

Στα ερείπια που μου είπατε να σας μεταφέρω ήταν στην παλιά εποχή κέντρο λατρείας του , αλλά θάφτηκε η πόλη ολόκληρη  κάτω απο την γή εδώ και αιώνες για τιμωρία των ασεβών κατοίκων.
Ο sidi μοιάζει με αγριόχοιρο και δεν πρέπει ποτέ ένας πιστός στον λόγο του Αλλάχ να τον επικαλεστεί για κανένα λόγο.
Έχει ομως οπαδούς μεταξύ των Hamadsha, και είναι γνωστό οτί ακόμα και στο ορθόδοξο ισλάμ αυτοί έχουν ελέυθερες σεξουαλικές σχέσεις με τις γυναίκες θιασώτες.


Η ζέστη ανυπόφορη , αποπνικτική , πνιγηρή και ή πολυλογία του ταξιτζή ασκεί μια υπνωτιστική επιρροή επάνω μου.
Βυθίζομαι ξανά στον ύπνο , αλλά όχι χωρίς όνειρα !

Ένας μάυρος αγριόχοιρος με παίρνει στην πλάτη του σαν φάντασμα του εαυτού μου και με πάει στον ουρανό , βλέπω ψυχές και άστρα που είναι ψυχές να κατασπαράζονται απο μια μάυρη γουρούνα με τεράστια μαστάρια απο τα οποία θηλάζουν βδελύγματα της νύχτας και του ερέβους ....


ο αγριόχοιρος με κατεβάζει προς την γή και σαν απο ουράνια θέση βλέπουμε απο κάτω το αμάξι μέσα στο οποίο βρίσκεται το κοιμισμένο μου σώμα !

Φτάνουμε σε ένα χωριό απο το οποιο μονο ξερολιθιές απομένουν μισοθαμένες στην άμμο να θυμίζουν οτι αυτή η ερημιά κάποτε κατοικούνταν απο ανθρώπους, και απο μυστικό πέρασμα μπαίνουμε κάτω απο την γή όπου βρίσκεται εντός σπηλαίου ένα ολόκληρο χωριό απο χώμα και πέτρα , οι ψυχές που το κατοίκησαν νεκροί απο χιλιετηρίδες πρίν ακόμα το χωριό βυθιστεί στην γή .

Στην πέτρα σκαλισμένο βλέπω μια τεράστια μορφή με σώμα ανθρώπου αλλα πρόσωπο χοίρου , ενας τεράστιος γουρουνάνθρωπος μάυρος !

Δεν γνωρίζω καμιά θεότητα γουρούνι της αρχαίας Αιγύπτου αλλά αυτή ή μορφή δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης οτι πραγματικά υπήρξε!

Η περιέργεια νικάει το φόβο , και βρίσκω το θάρος να ρωτήσω τον ζωόμορφο συνοδό μου ποιος είναι αυτός ο θεός ,και τι έχει συμβεί εδώ !

Σαν εικόνες προβάλουν στο μυαλό μου οι αποκαλύψεις ενος χωριού του οποίου όλοι οι κάτοικοι λατρέυοντας τον θεό Σήθ , στην πιό σκοτεινή και απεχθής μορφή του θυσίαζαν τους ξένους, και τους αιχμαλώτους ωσαν την Ιφιγένεια εν Τάυροις !

Βλέπω τα αβοήθητα πλάσματα δεμένα χειροπόδαρα και κρεμασμένα ανάποδα , να ανοίγονται ζωντανά σαν σφαχτάρια που μήν έχοντας την πολυτέλεια της λιποθυμίας υπομένουν ουρλιάζοντας μέχρι τελευταίας ανάσας τον αφόρητο πόνο που ευχαριστή τον κολασμένο ψυχοφάγο θεο!

Τους δε εκλεκτούς  ως θυσία του θεού , τους περίμενε μοίρα χειρότερη και απερίγραπτα επώδυνη καθώς θυσιάζονταν με " 1000 μαχαιριες " δηλαδή ο ανόσιος ιερέας ξεκινούσε με την πρώτη μαχαιριά κόβοντας την γλώσσα και μετά ακολουθούσαν οι 999 τομές που έκοβαν το δερμα σε φαρδιές λουρίδες που τραβιόντουσαν με το χέρι , το θύμα συνήθως ξεψυχούσε ώρα μετά την ολική απογύμνωση του απο το δέρμα του,  μέσα σε αφόρητους πόνους, και αυτό απο την ακατάσχετη αιμοραγία !


Τί θες απο εμένα ? .....φοβούμενος το χειρότερο !

Το γουρούνι αλλάζοντας μορφή , έγινε ένας μαύρος άντρας με εναν απροσδιόριστο ζωομορφισμό στο πρόσωπο του που αν και ανθρώπινο είχε το γενικό περίγραμμα ταύρου ή αγελάδας .

Με τρόμο και αποτροπιασμό τον Ρώτησα ποιός δαίμονας είναι .

Το δαιμονικό πνεύμα απάντησε με βαθιά δυνατή αντρική φωνη :
 " Ειμαι ο iblīs  με ονομάζουν και Shayṭān ,  στην γή σου με λετε Satan αλλά ειμαι γνωστός και ως Abu-l-marrat  " Ο Πατέρας της Πικρίας "  δεν έπεσα απο τον ουρανό ,γιατί γεννήθηκα εδω στην γή , ειμαι σάρκα και αίμα απο την γή  και οπως κάθε σάρκα και αίμα ανήκει σε αυτήν έτσι και εγώ.

Ειμαι ο γιος του Tarnus που πρώτος ο Αδάμ γνώρισε ,  που ηταν γιος του Shammas ,  που ήταν γιος του  Jann.


Το πνεύμα απάντησε απαριθμώντας τα όνομα των πατέρων και των παππούδων του , απο τα οποία μόνο αυτό του Τάρνους είναι γνωστό απο το Απόκρυφο βιβλίο του Αδάμ .

Ο θεός Σαμάς (Ακκαδική λέξη: Samas  δηλαδη , Ο αποτυχημένος ανάλογη του ονόματος Σαμα - ελ που ερμηνεύεται ως ο Καταραμένος ) ήταν ηλιακή θεότητα στην αρχαία σημιτική θρησκεία, που αντιστοιχεί στον  θεό Utu των  Σουμερίων.
Ο Θεός Σαμάς ήταν επίσης ο θεός της δικαιοσύνης στη Βαβυλωνία και την Ασσυρία.
Ζώο του το λιοντάρι ( χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των θεών αυτής της αρχέγονης εποχής το λιοντάρι , και δεν είναι μόνο σύμβολο αφού όλοι οι μετέπειτα δαιμονοποιημένοι θεοί εμφανίζονται ως λιοντάρια ).
Ο Σαμάς είναι ο αρχαίος ελληνικός θεός Κρόνος , πλανήτης του ήταν ο Κρόνος και εφ' όσον ηταν ηλιακός θεός αντιστοιχεί αρχαιοαστρονομικά στην εποχή που η γή είχε ως ήλιο της τον Κρόνο  βρισκόμαστε δηλαδη στα χρόνια " της Θεάς Γαίας " η οποία άρρηκτα συνδέεται με την θεά Λίλιθ την δημιουργό των Ονοκεντάυρων , και αλλων πλασμάτων εκείνης της αρχέγονης σκοτεινής εποχής ( Εκατόγχειρες κλπ) τοτε  ηταν  μητριαρχική κοινωνία οπότε λίγη αξία έχουν τα πατρώνυμα και αυτά όμως οδηγούν σε λογικά και αποδείξημα συμπεράσματα.


" Κοίτα " είπε και έδειξε τα γράμματα και τις  ζωγραφιές των Jinn.

Είδα τις " απρέπειες " των ιερέων για τους οποίους μου είχε απέξω απέξω πεί κάποια πράγματα ο ταξιτζής ...
Πράξεις σοδομίας βγαλμένες λες απο το μυαλό ενος αρχαίου Ντε Σαντ...
 
Το δαιμόνιο έγραψε με φωτιά που έλαμπε σαν μάγμα χρυσού στον τοίχο που έλιωνε σαν βούτηρο στο άγγιγμα του νυχιού του που θύμιζε σαν νύχι αιλουροειδους τα αληθινά ονόματα των υποταγμένων στον Σολομώντα οντοτήτων , πλάσματα που αυτός είχε για σκλάβους μετά τις 7 συμφωνίες του με την Λίλιθ , και ας λένε οτι δήθεν ο θεός των εβραίων τα έδωσε .
 φυλαχτό των " 7 συμφωνιών του Βασιλέως Σολομώντος με την Λίλιθ "


Η Λίλιθ έδωσε την δύναμη , Λίλιθ έδωσε και την καταστροφή του Σολομώντα.

Αυτά είναι τα 70  ονόματα των δαιμόνων που ο αρχηγός τους    
Fuqtus (فقطس) { Γνωστός και ως Quftus 
Το όνομα αυτό συναντάται στον Abū Jaʿfar Muḥammad ibn Jarīr al-Ṭabarī  στο έργο του Annales, Part 3, p. 165, l. 17.}
Παρουσίασε έναν προς ενα ενώπιον του σοφού βασίλια Σολομώντα .

`Mrd (عمرد) : Αμράν , επίθετο θηλυκού γένους που χαρακτηρίζει κάποια κοπέλα αισθησιακά ακαταμάχητη  αν αυτή ειναι ή λεγόμενη Δύναμης της μεταφρασμένης στα ελληνικά Διαθήκης του Σολομώντα η ερμηνεια της ειναι άστοχη  οπως και των περισσοτέρων απο τους δαιμονες  εδω μέσα ...Kywan (كيوان), Shimr‘al (شمرعال), Firuz (فيروز), Mhaqal (مهاقال), Zaynab (زيزب), Syduk (سيدوك), Jndrb (جندرب), Siyyar (سيار), Zanbur (زنبور), al-Da’hs (الراحس), Kawkab (كوكب), Hamran (حمران), Dahir (داهر), Qarun (قارون), Shidad (شداد), Sa‘sa‘ah (صعصعه), Baktan (بكتان), Harthamah (هرثمة), Takallum (بكلم), Furuq (فروخ), Hurmiz (هرمز), Hamhamah (همهمه), ‘Ayzar (عيزار), Mazahim (مزاحم), Murrah (مرة), Fatrah (فترة), al-Haym (الهيم), Arhbh (ارهبة), Khyth‘ (خيثع), Khyfth (خيفتة), Rayah (رياح), Zuhal (رحل), Zawba‘ah (زوبعع), Mhtukara (محتوكرا), Hayshab (هيشب), Tq‘ytan (طقيعطان), Wqas (وقاص), Qdmnh (قدمنة), Mufarrish (مفرش), Ayra’il (ابرايل), Nizar (نزار), Shftil (شفطيل), Dywyd (ديويد), Ankara (انكرا), Khatufah (خطوفة), Tnkyush (ننكيوش), Misalqar (مسلقر), Qadim (قادم), Ashja‘ (اشجع), Nawdar (نودر), Tythamah (تيشامة), ‘Usar (عصار), Thu‘ban (ثعبان), Naman (نامان), Nmudrky (نمودركى), Tyabur (طبابور), Sahitun (ساهتون), ‘Udhafir (عذافر), Mirdas (مرداس), Shytub (شيطوب), Za‘rush (زعروش), Sakhr (صخر), al-‘Aramram (العرمرم), Khashram (خشرم), Shadhan (شاذان الحرث), al-Harith (الحويرث), al-Hurth (الحويرث), ‘Udhrah (‘Adhirah) (عزره), and Faqruf (فقرون).


Διάβασε τα γραμμένα  70 ονοματα και αντέγραψε τα σε ενα βιβλίο μαγείας ,ανάλογο του kitab al-Bulhan.

Διέταξε ο δαίμονας πού σύμφωνα με τις μεταφρασμένες εκδοχές της Διαθήκης του Σολομώντος είναι ο Ορνίας (?) και οι δαίμονες είναι 72 απο 70 που έχει το πρότυπο κείμενο !!!
Κάποιος , κάπου έχει κάνει λάθος ...


Με καθαρό μυαλό διέκρινα οτι οι δαίμονες ακολουθούν ενα σύστημα με επίκεντρο την Σελήνη , κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Με βάση την αναφορά οτι πλησίον του θρόνου του Σατανα, ο πλησιέστερος δαιμονας ειναι  ο Murrah al-Abyad    κυρίος της σελήνης και πρίγκηπας των στρατευμάτων της κολάσεως  γίνεται φανερό το πόσο σημαντική είναι η σελήνη σε πνευματικό - μαγικό επίπεδο ύπαρξης , ακόμα και το όνομα Quftus που αρχικά δεν είχε καμιά σημασία ή ερμηνεία αποκτά ουσιαστική σημασία αν μελετηθεί απο αυτήν την σκοπιά.

Το ίδιο το όνομα Quftus παραπέμπει στο γράμμα Καφ ... ق......ουσιαστικά σημαίνει  " Ο Κουφιακός "  αυτός που ανήκει στο  ق .

Οι δυνάμεις όμως που αντιστοιχούν στο γράμμα αυτό δεν είναι δαίμονες , οποτε η σολομωνική γράφει στην πραγματικότητα διαφορετικες αλήθειες απο αυτες που οι λανθασμένες μεταφράσεις της εχουν προσδώση , εδω και αιωνες ....έτσι θα πρέπει να ξαναδιαβαστεί και να ξαναερμηνευτεί η Σολομωνική γιατί  εφόσον περιέχει τα ονόματα των " Κουφιακών Πνευμάτων ",  ουσιαστικά είναι η ίδια η βίβλος της δημιουργίας του κόσμου  που συμβολίζεται ως " Ναός του Σολομώντος " .

Επίκεντρο της δημιουργίας παρουσιάζεται η Σελήνη .
Αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή.Λέει ο Ίμπν Άμπι Τάλεμπ ,
( Ήταν το δεύτερο άτομο, μετά τη γυναίκα του Προφήτη, Χατιτζά, που δέχτηκε την προφητική ιδιότητα του Μωάμεθ, και στάθηκε όλη τη ζωή του, πιστός στον Προφήτη και και στα διδάγματά του. Παντρεύτηκε τη κόρη του Μωάμεθ Φάτιμα, και έκανε μαζί της δυο γιούς και δυο κόρες. )

...Πως τα γράμματα της Κουφίγια, είναι τα «Γράμματα της Δημουργίας» ή γράμματα της αρμονίας.


Αυτά τα γράμματα αντιπροσωπεύουν τα γράμματα των λέξεων του Μπίσμιλλα, μαζί με τα 19 ιερά ονόματα, αυτά τα ονόματα που ονομάζονται «Ονόματα του Παραδείσου».

Γράφονται συνήθως σε ένα δεξιόστροφο κύκλο.


Μέσα από αυτά τα ονόματα ακούγονται τα λόγια του Θρόνου και εμφανίζονται οι Αγγελιοφόροι του Θεού.

Γιατί όμως 19;
Αυτο το 19 είναι η πιστοποίηση της σημαντικότητας της Σελήνης, αφού  είναι τα 19 έτη του κύκλου της.
 Είναι δηλαδή ο αριθμός, μια δύναμη της Σελήνης και σαν τέτοιος πρέπει να λαμβάνεται.


Ας δούμε σύντομα την ιστορία των σχημάτων της Κουφίγια, τα οποία από συνήθεια ονομάζουμε γράμματα. Δεν είναι γράμματα.

Είναι ένας πολύ μυστικός κώδικας ένωσης αριθμών και γραμμάτων, που όμως αυτά πηγάζουν από τα συγκεκριμένα 19 ονόματα.

Για αυτό άλλωστε και παραμένουν πάντα τα ίδια. Αν και υπάρχουν ακόμα 19 τέτοια σχήματα που προκύπτουν με τον ίδιο τρόπο.
Ruhaniya

Κουφίγια, η λέξη  μας παραπέμπει άμεσα στο γράμμα Καφ και κυριολεκτικά σημαίνει Κουφιακός, οπως και το όνομα του Quftus του αρχηγού των 70 κακών πνευμάτων της Διαθήκης Σολομώντος,   δηλαδή κάτι ή αυτός που ανήκει στο Καφ.

Το γράμμα Καφ (ق) είναι ένα από τα πιο ιερά γράμματα, αντιστοιχεί στον αριθμό 100, έχει δική του σούρα στο Ιερό Κοράν (σούρα 50 Καφ με 45 εδάφια, όπου η έναρξη της σούρα είναι «Καφ και το δοξασμένο Κοράν»), έχει δικό του μαγικό βουνό, το βουνό Καφ που ζουν στις σπηλιές του τα Ιφρίτ, έχει 5 εδάφια μέσα στο Κοράν που το καθένα έχει 10 Καφ, η έκφραση «Κουλ χούα»( قُلْ هُوَ) που σημαίνει «Πες, αυτός είναι.., εννοώντας το Θεό» είναι γραμμένη μόνο 10 φορές στο Κοράν κι άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας, για να αναφερθώ.

Γιατί όμως το Καφ; ( Χέρι )
 Το γράμμα στο σύστημα της Αμπτζαντίγια είναι το 19ο, και ως εκ τούτου έχει μια σημαντική επιρροή στα υπόλοιπα , ανάλογη της εξουσίας του Quftus στους υπόλοιπους δαίμονες.

Είναι το τετράγωνο του πρώτου αριθμού της πρώτης δεκάδος και ως τέτοιος, σχετίζεται με το Λόγο των Κυρίων του Μαλκούτ, αυτών που αποκαλούμε Άγγελοι της Γνώσης και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει αύξηση στην ένωση μαζί τους.

Είναι ο αριθμός, το 100 δηλαδή, που ανοίγει τις απόκρυφες γνώσεις και παράγει τον Καθαρό Λόγο.

 Στα ονόματα του Παραδείσου, που αυτά άλλωστε μας ενδιαφέρουν, το μέσον τους, δηλαδή το 10ο όνομα, είναι το Κάντερ, ο Παντοδύναμος.
Πώς σχηματοποιούνται τα ονόματα; Υπάρχει μια μέθοδος πολύ παλιά, τόσο που η ρίζα της φθάνει στην εποχή της Μεσοποταμίας, στην Βαβυλώνα.
Κύκλοι σαν δαχτυλίδια γραμμάτων .
Αυτή τη μέθοδο υιοθέτησαν οι Σοφοί Σούφι που είναι κατ’ ουσίαν μια κρυπτογράφηση.

Πιθανότατα ένα τέτοιο ήταν και το " δακτυλίδι " ή κύκλος του Σολομώντος ο οποιος χρησιμοποιωντας ουσιαστικα εναν  πίνακα αντιμετάθεσης των γραμμάτων τα οποία  αφού αυτά διαιρεθούν με συγκεκριμένο τρόπο, μπαίναν το ένα δίπλα στο άλλο μαζί με τους αριθμούς μετά  ένωνονταν τα γράμματα με τους αριθμούς και έβγαζαν ένα σχήμα .

Τα γράμματα συνήθως ήταν από μία ως τρεις λέξεις.
Η μέθοδος ήταν προφορική, πολύ λίγα στοιχεία υπάρχουν καταγραμμένα και η βιβλιογραφία που μιλά για τα Γράμματα της Δημιουργίας είναι υπερβολικά λακωνική.
Οι εικόνες επάνω περιέχουν τα γράμματα αυτά.
Και αν αυτά τα γράμματα γραφτούν με αίμα π.χ πάνω σε δέρμα ερπετού ?
Ρώτησα με την ανόθευτη περιέργεια του μάγουΟ iblis γέλασε και άρχισε να λέει μια ιστορία για εναν δαίμονα με μορφή φιδιού που πήγε λέει στον προφήτη  Μωάμεθ , δεν καταλαβαινα καλά τι έλεγε , νομίζω ζήτησε φαγητό ....

Μπερδεύτηκα  αλλά όπως και να έχει κατάλαβα οτι οποιοδήποτε ζώο , ακόμα και ενα φίδι μπορεί να είναι " μαγικός σύμμαχος " κάποιου όπως ο Jazrafil ή Jasrafíl ο γίγαντας με τον ελέφαντα του.Το φιδόδερμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για υπέρμετρη δύναμη προστασίας , αλλά και για σίγουρο θάνατο.

Αρκεί να γραφτούν επάνω του τα σωστά γράμματα και το ίδιο βράδυ το θύμα θα πνιγεί στον ύπνο του σαν να το τύλιξε ενας κανονικός ζωντανός βόας !

Απο την άλλη το φιδοπουκάμισο  , και το δέρμα οπως και πολλά άλλα  φυλαχτά χρησιμοποιούνται κυρίως για τύχη , και  την προστασία από το κακό μάτι (al- 'ain, al-nazra, al-hasad) τα jinn, και τα afrit.

Η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στην ύπαρξη της μυστηριώδους δύναμης του κακού δικαιολογείται από αποσπάσματα του Κορανίου και τις προφητικές παραδόσεις (χαντίθ).

Αυτές οι μαγικές φόρμουλες , και στίχοι περιλαμβάνουν το «μεγαλύτερο όνομα του Αλλάχ» ή ismillahil-asma * καθώς και συνδυασμούς των επτά γραμμάτων του αραβικού αλφαβήτου που δεν εμφανίζονται στο πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου

Αυτα τα επτά γράμματα - φθόγγοι αναφέρονται στους επτά βασιλιάδες των Jinn, καθώς και σε ένα κοσμολογικό σύστημα που δεν χρειάζεται να εξεταστεί εδώ, επειδή είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστο στον κόσμο, ( ούτε καν η Φωτεινή / Φαϊζά  Κωδωνά δεν το γνωρίζει ) και  στην πραγματικότητα προορίζεται για ένα μικρό  αριθμό ανθρώπων που κατέχουν αυτο το είδος μαγείας .

Ενα τέτοιο Τaweez , ουσιαστικά κλείνη μέσα του την δύναμη του θεού και όλη την εξουσία πάνω στους 7 βασιλιάδες του κόσμου !

Θαυμαστά έργα μπορεί να πετύχει οποιος το έχει , υπέρμετρη προστασία σε φωτιά , νερό , γή και αέρα , και με τις κατάλληλες φόρμουλες μπορεί να εξαναγκάσει έκαστο βασιλιά των jinn  να του παρέχει τις υπηρεσίες του , πνέυματα δούλους , χρυσό και θησαυρούς απο την γή , άντρες και γυναίκες οπως ακριβώς έγινε με τον Σολομώντα !

 Η μαγική χρήση δερμάτων απο ζώα για προστασία ή δύναμη ή έρωτα ή λεφτά είναι απο αιώνων σε χρήση στην μαγεία .
Π.χ.    http://islamtaweez.blogspot.gr/2015/06/hyena-skin-talisman-taweez-for-victory.html?m=1 .

Αδιάψευστος μάρτυρας της χρήσης μαγείας απο τους απλούς ανθρώπους η λογοτεχνία , απο τον Παπαδιαμάντη μέχρι και τους αρχαίους ελληνες τραγικούς .

Στην περίπτωση μας , αναφορά ακριβώς σε μαγικο taweez απο δέρμα , πράγμα που δείχνη γνώση του συγγραφέα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μας παρουσιάζεται μέσα απο το κλασσικό λογοτεχνικό βιβλίο

" Το μαγικό δέρμα "
Βιβλίο του Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Δημοσιεύτηκε αρχικά: 9 Δεκεμβρίου 1830Το γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμάκης και συνεργάτες πιστό στις αρχές της Βασιλικής τέχνης αναλαμβάνει την κατασκευή αυθεντικών και μοναδικών φυλαχτών
Τηλ 2155557893.

★ ΟΙ 7 ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ - , JINN'S ΠΛΑΝΗΤΩΝ- ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ★

Εικόνα 1 * (melik ahmar)
Jinn Abu Mihriz ( ο Πατέρας του Attainer)  ή Abu Ya'qub, al-Ahmar (Aραβικά : ابو يعقوب الاحمر "Ο Ερυθρός ").

Είναι πνεύμα του κόκκινου Πλανήτη Αρη (Mariikh), χρώμα του είναι το κοκκινο  , μεταλλο του ο κόκκινος υδράργυρος  και υπάγεται στην εξουσία του αγίου αγγέλου Samsama’il (سمسمائيل) ή Σαμαήλ όπως είναι γνωστός στην δύση.

Ο Ερυθρός βασιλιάς έχει υπο την εξουσία του  τον πρίγκιπα Morrah  γιό του Satan των λεγεώνων της κολάσεως.
Δες παρακάτω των Morrah στην ανάρτηση για τον Jinn Murrah al-Abyad Abu al-Harith (Aραβικά: ابا مرة الابيض أبو الحارث " Ο Λευκός πρεσβύτερος πατέρας του φωτός ") (Abu al-Nur) ή Marah (مرة).

Ο " Κόκκινος  δαίμονας " συναντάται και στο  Kitab al-mawalid με μόνο κοινό σημείο αναφοράς το κόκκινο ένδυμα και το ξίφος.

Η ζωγραφιά αυτή ειναι έργο του πέρσι αστρονόμου Abu Maʿschar al-Balkḥī η οποία μετα αναπαράχθηκε απο τον ζωγράφο Qanbar ‛Alī Shīrāzī το 1300 μ.χ.

( ζωγραφική 14 αιώνας απο τον Abd al- Hasan Al-Isfahani) .

Η επόμενη εικόνα αφορούσε πάλι τον ίδιο τον " Κόκκινο δαίμονα " στην απεικόνιση της καλόγνωμης μορφής του , ως ταυροκέφαλος .
Βασιλιάς Ταρίς ( Ταύρος) ο κύριος όλων των Jinn  γιος του al-Muharriq / Merrikh, του θεού του πλανήτη Άρη.

Το όνομα του πιθανόν να προέρχεται απο τον Πατέρα των jinn που δεν είναι ο Iblis όπως γράφει το κοράνι μιας και το Βιβλίο του Αδάμ , ενα αρχαιότερο του κορανίου έργο που συγκαταλέγεται στα απόκρυφα κείμενα αναφέρει τον πατέρα των jinn με το όνομα Tarnush που μοιάζει πολύ με το Tarish.Η επίκληση του " ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ "


AJIB YAA ABAA MIHROZ AL-AHMAR BIHAQQI ATHTHOFAFIN (2X),
 JAFAFIN (2X),
ASYFAFIN (2X),
 LAYTHOOSYALAA (2X),
SYALAA (2X),
ZARUUNIN (2X),
LAKAHIN (2X),
HALALIN (2X),
MANHASYALIN (2X),
 JAHLAFAFIN (2X),
MAHLAFAFIN (2X),
 HALMA’ASHIN (2X),
 SYALIISYIN (2X),
NAMUUHIN (2X),
MALIIKHIN (2X),
 AJIB YAA ABAA MIHROZ AL-AHMAR BIHAQQIL ASMAA’I ‘ALAYKA WA THOO’ATIHAA LADAYKA BIHAQQIL MALIKUL GHOOLIBU ‘ALAYKA SAMSAMAA-IIL AN TAWAKKALU (.........) ALUUHAN (2X),
AL-AJAL (2X),
 AS-SAA’AH (2X).
 JAHLAFAFIN (2X),
 MAHLAFAFIN (2X),
HALMA’ASHIN (2X),
 SYALIISYIN (2X),
NAMUUHIN (2X),
MALIIKHIN (2X),
AJIB YAA ABAA MIHROZ AL-AHMAR BIHAQQIL ASMAA’I ‘ALAYKA WA THOO’ATIHAA LADAYKA BIHAQQIL MALIKUL GHOOLIBU ‘ALAYKA SAMSAMAA-IIL AN TAWAKKALU (.........) ALUUHAN (2X),
 AL-AJAL (2X),
AS-SAA’AH (2X).


Με χαρακτηριστικά που φέρνουν κάτι απο Σηθ , Άρη και τον μυθικό λεοντόμορφο θεό της κόλασης Χαμπού ο Αl-Muharriq (المريخ) είναι ένας αραβικός θεός του  κάτω κοσμου ο οποίος παριστάνεται ως μια άγρια ​​θεότητα σε ένα κόκκινο ιερό  με  τοτέμ ζώο του ενα ενήλικο αρσενικό λιοντάρι  (usamah) είναι πολύ σημαντική η λεπτομέρεια οτι ο ΚΑΤΩ  ΚΟΣΜΟΣ - ΕΡΗΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - τόπος εξουσίας του Θεού Νεργκάλ κλπ δεν είναι σε υπόγεια σπήλαια ή οποιοδήποτε υπόγειο τόπο της γής όπως μέχρι σήμερα λανθασμένα πιστεύεται , οι αναφορές στα μαγικά κείμενα , θρησκευτικές παραδόσεις , και την αρχαιοαστρονομία είναι αδιάψευστα συγκεκριμένες και συνδέουν άρρηκτα τον " Κάτω κόσμο " ή τόπο της κόλασης ή χθόνιο βασίλειο με τον Πλανήτη Αρη , του οποίου ο κυρίαρχος αρχάγγελος Σαμαήλ κατα την Σολομωνική και την Αγγελολογία , ονομάζεται " Φαρμάκι του Θεού " αποδεικνύοντας έτσι την αρχαία πίστη και συσχέτιση του Άρη με την πρόκληση ασθενειών , πολέμων και πυρκαγιάς.

Η λατρεία του αλ-Muharriq (επίσης γνωστή ως al-Merrikh)  βρισκόταν κυρίως στην ανατολική Αραβία και το νότιο Ιράκ, όπου η λατρεία του ήταν η σημαντικότερη από τις φυλές των Βεδουίνων της φυλής Rabi'ah, Banu Αμπντ αλ-Qays και Banu Μπακρ ιμπν Wa'il .

Αυτός ο θεός ήταν ο αραβικός ομόλογος του προγενέστερου Βαβυλωνιακόυ θεόυ Νεργκάλ, με τον οποιο μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως  : είναι αμφότεροι θεότητες του κάτω κόσμου  στοιχείο τους η Φωτιά   , πλανήτης τους ο Άρης, και τόπος κυριαρχίας τους η έρημος.

 Ο Al-Muharriq, όπως ο Βαβυλωνίακος ομόλογός του Νεργκάλ, είχε μια οργισμένη διάθεση  και ευθηνόταν για την αποστολή  ασθενειών στους ανθρώπους αν ήταν θυμωμένος .Το όνομα του θεού περιέχει μέσα του την " κάψα " , ο ίδιος αντιπροσωπέυει  την ανυπόφορη ζέστη της ερήμου, την θερμότητα του πυρετού , καθώς επίσεις την κάψα της πυρκαγιάς (Harriqah) , χαρακτηριστικά που συναντούμε αυτούσια στον Ασάγκ ή Αζάγκ τον ένα εκ των εφτά αρχικών θεών της κόλασης.


Για τη φυλή Mahra που κατοικούσαν στις ερήμους του Ομάν, αυτός ο Θεός ήταν γνωστό ως Harka και ήταν μια θεότητα που έπρεπε να κατευνάζεται με θυσίες ζώων. Στο βόρειο άκρο της Αραβίας, αλ-Muharriq ονομαζόταν Arsuf ο οποίος  προερχόταν από τον αρχαίο χαναανιτικό θεο Reshef θεότητα που συνδέται με πληγές , και τον κάτω κόσμο.

Εικόνα 2 :Murrah al-Abyad
 Abu al-Harith (Αραβικά : ابا مرة الابيض أبو الحارث "Ο Λευκός πρεσβύτερος πατέρας του φωτός") (Abu al-Nur) ή Marah (مرة), ο Λευκός Βασιλέας (malik al-abyad) ο κύριος της Δευτέρας,  δύναμη του φεγγαριού (Qomar),  Χρώμα : Λευκό, μέταλλο : Ασήμι , τελεί υπο την εξουσία του Γαβριήλ (جبرائيل).

Το όνομα του θίζει την αρχαιοελληνική Φώσφορος Κόρη ή Φωτοφώρος ( εξού και Εωσφόρος) μια μορφή της Αρτέμιδος Σελήνης που μετα συγχωνεύτηκε με την Ενοδία Τριοδίτης και έγινε η γνωστή Εκάτη.


Η επίκληση :


AJIB YAA MURROH BIHAQQI THOHSYIN (2X),
THOHIISYIN (2X),
 THOHSYUUHIN (2X),
JAAROSYUUHIN (2X), HANJARUUSYAHIN (2X),
 HASYROHIN (2X),
AJIB YAA ABAA MURROH BIHAQQI SAAMIN WABIHAQQIL LADZII TAJALLAA LILJABALI FA JA’ALAHU DAKKAN WA KHORRO MUUSAA SHOO’IQOO ALUUHAN (2X),
AL-AJAL (2X),
AS-SAA’AH (2X).

 Σαράντα ημέρες για την ευλογία του Θεού,  να απέχεις  από όλα τα προϊόντα με βάση το κρέας και τα προϊόντα που παράγονται απο ζώα , τυρί , γάλα ,αυγά και τα κρυφά όπως ζωμός κρέατος , Ζελέ ( γλυκό ) και όλα τα γλυκά που περιέχουν ζωικής προέλευσης ζελατίνη , σούπες και σάλτσες με ζωμό κρέατος ,ή αυγά ή βούτηρο ή γάλα κλπ..


Μετά την υποχρεωτική προσευχή (Fard προσευχή), θα πρέπει να απαγγείλεις τον εξορκισμό (qosam) εκατό φορές. Και στη συνέχεια να απαγγείλεις την  σούρα Al-Jinn τρεις φορές.

Το Θυμίαμα (Bukhur) είναι Muqlil «Azrooq (مقل ازرق) bdellium ή ρητίνη Guggul -

και«Uud (عود) Agarwood ή Ξυλαλόη.

Την τελευταία ημέρα, να απαγγελθεί ο εξορκισμός με το θυμίαμα (bukhur) Lubban Dzakar (لبان الذكر) δηλαδή το κίτρινο εκκλησιαστικό λιβάνι ή Δάκρυ της Παναγίας - Για να φέρει και όχι να διώξει τον Βασιλιά των δαιμόνων , άρα να που άλλη μια ψεύτικη πεποίθηση καταρρίπτεται , οτι το λιβάνι της εκκλησίας υποτίθεται οτι διώχνει τα κακά πνεύματα , αυτό με βάση τα όσα λέμε εδώ τώρα αποδεικνύεται μύθος.

Και λοιπόν λιβάνι εκκλησίας και επαναλαμβάνεις τον εξορκισμό συνέχεια μέχρι να έρθει ο βασιλιας με το στρατό του.

Ο βασιλιάς Abyadh θα βοηθήσει όλες τις ανάγκες σου, αφού κάνει μια συμφωνία μαζί σου. Το παρακάτω είναι ο εξορκισμός (qosam):

أقسمت عليك أيها الملك الأبيض اقبل انت وخدامك بحق مشربوع وشامول ودروط إفعلوا ما أمرتك نودج وسربليط وشرهام.

AQSAMTU ‘ALAIKA AYYUHAL MALIKUL ABYADH AQBIL ANTA WA KHUDDAAMUKA BIHAQQI MASYRUBUU’IN WA SYAAMUULIN WA DARUUTHIN IF’ALUU MAA AMARTUKA NUUDAJIN WA SARBILIITHIN WA SYARHAAMIN.3 ) Barqan Abu al-'Adja'yb
 (Αραβικά برقان ابو العجائب ")


Barqan Αμπού αλ-'Adja'yb
 (Αραβικά: برقان ابو العجائب /
«Δύο βροντές ο πατέρας των Θαυμάτων»),
είναι ο βασιλιάς του Ερμή ( «Uthoorid), η ημέρα του ειναι ηΤετάρτη, χρώμα το μπλε, το μέταλλο του οορείχαλκος και ήταν η άρχοντας της πόλης Carnelian,

με το Κάστρο του χρυσού, υπό την ηγεμονία του ήταν πέντε λόφοι φρούρια, πεντακόσιες χιλιάδες Marids  και ο ίδιος και η φυλή του λάτρευαν τη φωτιά.
Ο ίδιος παρακολουθείται από τον άγγελο Μιχαήλ  (ميكائيل) είναι επίσης γνωστος ως  'Μαύρος βασιλιάς' (Al-Malik Al-Aswad).

Τα φυλαχτά του είναι περίτεχνα, αλλά και οι βοηθοί του είναι κάτι το εξαιρετικό. Διδάσκει τα ονόματα και τις ιδιότητες που έχει καθε κακό Jinn , τα πάντα για την μαυρη μαγεία και πως μπορούν κακά πνέυματα να βλάψουν τους ανθρώπους .


Barqan Abu al-'Adja'yb  επίκληση :

AJIB YAA BURQOON BIHAQQI HATSIN (2X),
MARTSIN (2X),
 AYUULATSIN (2X),
AYUULAHIN (2X),
HALYUUTSIN (2X),
YAAHIN (2X),
HAYUUTSIN (2X),
THOLTHOYUUTSIN (2X), HASYAALUUSYIN (2X),
HAYAATSIN (2X),
 KHOLAQOLLAAHUL LAYLA WAN NAHAARO IYIILUN AHYAN SYAROOHIYAN ADUUNAAY ASHBAA-UUT AALI SYADAAY TAWAKKALU YAA BURQOON BI (.........) BIHAQQIL MALIKIL MUWAKKALI ‘ALAIKA MIIKAA-IIL ALLADZII TASARRO-A FII KHIDMATIHI WA IJAABATIHI ALUUHAN (2X),
AL-AJAL (2X), AS-SAA’AH (2X).

" Γράψε αυτά που είδες, γράψε τον κύκλο της Νούτ που σας δίνει ζωή και σας ξανακατασπαράζει , και σας ξανά γεννά στην ύλη ...
Την λένε Αετό , την λένε Αράχνη αλλά ειναι η μητέρα όλων η Νούτ !"

" Η γουρούνα του ουρανου ? " σχολίασα ως διαπίστωση !
Το όν απλωσε το χέρι και το σύμπαν ξεδιπλώθηκε σαν τρισδιάστατη προβολή , " Αυτή είναι η γουρούνα , ειναι η αιτία του νόμου της αέναης επανενσαρκώσεως , είναι η Λητώ που σας λιαίνει τις ψυχές , ο αετός που τρέφεται απο τις συνειδήσεις που ανεβαίνουν στο στόμα του , είναι η Άβυσσος της Νύχτας , αυτή που αιώνια θα στέκεται ως φύλακας και εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τους κόσμους των ζωντανών θεών , των οποίων το σύμπαν σας δεν είναι παρά μια σκιά .

Πάρε αυτήν την μυστική συνταγή και φτιάξε ενα δαχτυλίδι με το οποίο θα μπορείς  οποτεδήποτε να φέρνεις στον κόσμο σου το Θαυμαστό φως που είναι φαρμάκι , και αυτό θα υποτάσσει όλη την κόλαση για εσένα , με φωτια ας χαραχτούν αυτά τα λόγια στο μυαλό σου .... "
خاتم خواص الجلجلوتيةقولة تعالى( بسر حروف اودعت فى عزيمتى علوت بنور السم والروح قد علت ) من واظب على قراته فى كل يوم ثلاثة مرات باتت له أسرار وظهرت عليه الأنوار وتعلق بالبرهان والجان ومن كتبه حول الطلسم الأتى إحدى وثلاثين مرة فى يوم الخميس بمسك وزعفران وماء الورد وبخرة

......Ξύπνα τωρα ! "

Έντρομος είδα να μου επιτίθεται με φοβερά δόντια και νύχια το τέρας και λουσμένος στον ιδρώτα πετάχτηκα για να διαπιστώσω οτι βρισκόμουν στο ταξί , με τον γνώριμο οδηγο αλλα κοιτώντας εξω απο το παράθυρο είδα την γνώριμη όψη του ξενοδοχείου μου...." Φτάσαμε Κυριε η διαδρομή είναι πληρωμένη "  είπε ....
Βγήκα απο το ταξί πιστέυοντας οτι ήταν όλα μια παραίσθηση μέχρι που έμαθα τυχαία εχτές για το τεμμμαχισμένο πτώμα αμερικάνου δημοσιογράφου που βρέθηκε σε περιοχή έξω απο το Κάϊρο κομμένος σε 14 κομμάτια , δίπλά του ήταν ένα αρχαίο αιγυπτιακό φυλαχτό που απεικόνιζε εναν θεό μάυρο με κεφάλι γουρούνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου