Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Ιστορίες μαγείας και τρόμου βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα †
Ε. Αδαμάκη.


            ★ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ★

14. μακάριοι οι ποιέντες τας έντολας αυτόυ, ινα έσται ή εξουσία αυτων επί το ξύλον της ζωής, και τοις πυλώσιν εισέλθωσιν εις την πόλιν,
ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φάρμακοι καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος.
 † Βιβλιο Αποκάλυψης †

Κοιτάζω έξω απο το παράθυρο την πολύβουη γκρίζα καθημερινή Αθήνα .
Οι άνθρωποι πάντα βιαστικοί να προλάβουν όσο περισσότερα μπορούν να κάνουν ,σε όσο το δυνατό λιγότερη ώρα , ό χρόνος τους όμως ποτέ δεν είναι αρκετός , η ζωή τους φέυγει μέσα απο τα δάχτυλα και πάντα έχουνε να λένε για πράγματα που " πρέπει " να γίνουν καθώς αναλώνονται σε μια ασήμαντη καθημερινότητα αφήνωντας τα πραγματικά ουσιώδη για κάποια αόριστα άλλη φορά ...
Πόσος είναι ο χρόνος τους , ανάμεσα στην γέννηση και το μοιραίο τέλος ?

Ό ήχος του τηλεφώνου έρχεται σωτήριος να με βγάλει απο τίς ζοφερές σκέψεις μού .

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι αφάνταστα λυτρωτική πάντα ακόμα και στις περιπτώσεις που οι πελάτες του γραφείου μελλοντολογίας που διατηρώ  μου τρώνε απίστευτη ποσότητα ενέργειας και οξυγόνου σε επεξειγήσεις για πράγματα για τα οποία μόλις κλείσουμε το τηλέφωνι είτε κάνουν τα αντίθετα απο οτι τους λέω , είτε αναλώνονται σε άσκοπες συζητήσεις μελλοντολογικό περιεχομένου , ρωτώντας με τουλάχιστον 20 φορές το ίδιο πράγμα απαιτώντας ταυτόχρωνα το σύμπαν και ή μοίρα να συμμορφωθεί με τα δικά τους θέλω , και όχι το αντίστροφο !

Στην άλλη άκρη της γραμμής το Μιτσάκη , φιλαράκι απο τα λίγα , πάντα χρεωμένη , πότε κόβουν την ΔΕΗ , πότε το τηλέφωνο , πότε οι πιστωτικές κάρτες διαμαρτύρονται ...Ποιός θα σώσει την κατάσταση ?
Αυτός που βγάζει τα πιο πολλά , δηλαδή εγώ !

Το Μητσάκη δουλεύει οκταμηνίες στον δήμο Πειραιά , μία εντελώς τεμπέλα καθαρίστρια που μπήκε με μέσον , και ας είναι καλά ο αδερφός της ο Φιλάρετος στον Πόρο που έχει περιουσία δική του , αυτοδημιούργητος όντας απο ιχθυοκαλλιέργειες , και σχολή καταδύσεων , και νοικιάζει ομπρέλες και ξαπλώστρες τα καλοκαίρια και αν δεν ήταν αυτός να πληρώνει τα κερατιάτικα στις τράπεζες για τις υποθήκες που βάζει το Μητσάκη στο πατρικό του Πόρου , και το διαμέρισμα του Πειραιά , τώρα η αξιολάτρευτη κατά τα άλλα φίλη μου θα βρισκόταν στο δρόμο κυριολεκτικά !

Παρέλειψα να πώ ότι το Μητσάκη ασχολείται με μαγεία , έτσι την γνώρισα το 2001 όταν αυτή εργαζόταν στις αποθήκες του γείτονα εδώ στην Θεμιστοκλέους , παλιού ποδοσφαιριστή και ιδιοκτήτη αθλητικών ειδών , του κου Παναγάκου ....Πήγα να αγοράσω κάτι απο το μαγαζί του ,και με τις δοκιμές ξέχασα το βιβλίο μεταφυσικής με την κάρτα μου εκεί , το Μητσάκη που ήταν κάτω στο ισόγειο το είδε και το πήρε επάνω στην αποθήκη απο όπου μου τηλεφώνησε  για να με ενημερώσει ότι είχε το βιβλίο μαγείας και οτι θα ήθελε λέει να περάσει απο το γραφείο μου εδώ στην οδός Νικηταρά να μου το φέρει...

Δέχτηκα και όντως το απόγευμα ήρθε και αρχίσαμε να μιλάμε για την μαγεία και πώς η νύφη της έκανε μαγεία για να την πάρει ο αδερφός της ο οποίος είχε μια κόρη , ενώ αυτή απο τον δικό της σύζηγό με τον οποίο είχαν χωρίσει είχε εναν γιό !
Η μαγεία την ενδιέφερε και ήθελε λέει να μάθει ....Έτσι κολήσαμε.

Συνήθως έμμονη ιδέα της ήταν η κρυπτομοφυλοφιλία του γιού της και τα δώρα που λάμβανε ο μικρός απο εναν που κάνει δουλειές στην εκκλησία του Άγιου Βασιλείου της Καλλίπολης , πότε μπουφάν , πότε παπούτσια , πότε κινητό....Τό πράγμα φώναζε από μόνο του .

Τα τροφαντά άτριχα οπίσθια του μικρού αύξαναν σε πλάτος ασύμμετρα ως προς την ηλικία του , και η αλήθεια είναι πώς ό ρήγας στάυρωνε με τον βαλέ σε κρεβάτι πράγμα που αν και το γνώριζε το Μητσάκη πεισματικά αρνιόταν να το δεχτεί  , μετά ο μικρός έμπλεξε με τους λυκάωνες και όταν πήγε στο ναυτικό του Πόρου παρουσιάστηκαν τα πρώτα συμπτώματα σχιζοφρένειας που κρατούν μέχρι σήμερα .

Πέραν όμως της διεγνωσμένης σχιζοφρένειας και της φαρμακευτικής αγωγής ,ο μικρός άρχισε να βασανίζεται απο παράξενους νυχτερινούς εφιάλτες τους οποίους περιγράφει με τόση ζωντάνια και γλαφυρότητα που είναι σαν τόποι απόλυτα σίγουρα υπαρκτοί σε ένα άλλο πεδίο αντίληψης.

Οι ονειροφαντασία ενός διαταραγμένου νού λίγο θα με ενδιέφερε αν δεν τύχαινε ενα βράδυ να κοιμηθώ σπίτι τους , οπότε το πρωϊ είχα την ευκαιρία να ακούσω με τα αυτιά μου την μαρτυρία του  για το βραδυνό του εφιάλτη του που αφορούσε εναν εφιαλτικό τόπο θανάτου απόλυτα γνώριμο , καθώς βρισκόμουν και εγώ εκεί...

Ένας τόπος αρχαίας σκοτεινιάς μιας γής που παρείλθε , μεγαλιθικά κτίσματα και πυραμίδες που τώρα μετά την πυράκτωση και το λιώσιμο , λίγο διαφέρουν απο πέτρινες διαμορφώσεις του νερού και του ανέμου στην σύγχρονη επιφάνεια της γής , ή  πυραμιδοειδής βουνά ....Ακόμα και οι ανθρώποι και τα μεγάλα ερπετά λίγο διαφέρουν απο την κοινή πέτρα .

Μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να δεί και να καταλάβει αν έχει την τύχη να δεί κάτι απο εκείνη την πανάρχαια εποχή...

Και όμως ό μικρός για κάποιον άγνωστο λογο γεφύρωσε ενα τεράστιο χάσμα επιτρέποντας σε κάτι απο εκεί , να εκδηλωθεί εδώ στο τώρα και στο σήμερα , κάτι πανάρχαιο και πολύ κακό για να περιγράφει ,  που όμως  ξεπερνά το πρόγραμμα morphodiàtaxis των λυκαώνων.

Ή παρουσία αυτού του αρχαίου κακού όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο, δεν άργησε να εκδηλωθεί στα όνειρα του μικρού , που τις τελευταίες νύχτες ξυπνούσε κάθιδρος ουρλιάζοντας στο μουσκεμένο απο τα ίδια του τα κάτουρα κρεββάτι του κάνοντας το Μιτσάκη να αποτρελαθεί... ήταν που ήταν τρελή.

Η φωνή της στην άλλη άκρη της γραμμής  αφού μου είπε πόσο χάλια ήταν ή κατάσταση με τόν μικρό που παρουσίασε μια ανεξήγητη βίαια συμπεριφορά , είχε σπάσει τις πόρτες της ντουλάπας , και την έβριζε , ήταν σχεδόν πεπεισμένη και φοβόταν οτι ό μικρός είχε δαιμονιστή.

Τότε με ρώτησε αν ξέρω τι σημαίνει η λέξη " Άμπου " , ο μικρός στον ύπνο του γρύλιζε και μιλούσε με ένα παράξενο τρόπο , το πρωϊ όμως δεν θυμόταν τίποτα , μέχρι σήμερα που οταν τον ρώτησε το Μητσάκη ,θυμήθηκε, οτι στα όνειρα του ,επισκεπτόταν τον τόπο εκείνο ,για τον οποίο μας είχε πεί πολλές φορές , και εκεί συναντούσε τον Άμπου .

Ποιός ήταν ο Άμπου δεν μπορούσε να θυμηθεί , τι του έλεγε δεν μπορούσε να θυμηθεί.

Το Μητσάκη με ρώτησε αν γνώριζα κάτι για αυτόν τον δαίμονα.....Η αλήθεια είναι πως γνώριζα....Δεν θα τον βρείς γραμμένο σε καμία σολομωνική , δεν υπάρχει το όνομα του σε βιβλία μαγείας , οι άνθρωποι δεν θυμούνται την ύπαρξη του κάν !

Μόνο στο γνήσιο Νεκρονομικόν θα βρεθεί το όνομα του , αν βρείς το γνήσιο Νεκρονομικόν , ίσως ο Σιτρή ή Μπιτρού σου πεί λίγα πράγματα αλλά ούτε και αυτός τολμάει να τραβήξει την προσοχή αυτού του κτηνώδους αρχάιου κακού.

Πατέρας του γίγαντα Χούμβαβα και του Παζούζου με την βασιλική χαίτη ό Άμπου είναι αρχαιότερος και χείριστος του αρχαίου Όφεος των Δελφών , πόσο μάλλον του Άδη * Όσιρι * Σατανά.

Ό Άμπου ό κερασφόρος μαύρος λέοντας του θανάτου , κύριος της κολάσεως και καταστροφέας της γής  σε μιά πανάρχαια εποχή ,και κάθε ζωντανής ύπαρξης .....Φανερά είχε ξυπνήσει και αναδυόταν απο την απύθμενη σκοτεινιά ετοιμάζοντας την επιστροφή του...


Σκέφτομαι και λέω , τι έχει μείνει απο εκείνους που κατέκαψε ό " Κύριος των Δυνάμεων " στην Μωάβ της Παλαιάς Διαθήκης ?Ποιος θυμάται τον Benàiah τον βασιλέα των λιονταριών της Moab  πού πιάστηκε ως σκλάβος των ανθρώπων καθώς ο λαός του σφαγιάστηκε ?


Των  λιοντάριών του ουρανού και απογόνους του αρχαγγέλου Αριήλ που ώς μυθικά ζώα ακόμα συναντιούνται στο φολκλόρ της Άπω Ανατολής ?

Τί έχει απομείνει ?
Υπάρχει άραγε κάποια μυστική παράδοση ?
Μια σκοτεινή απόκρυφη παράδοση για τους φοβερούς εκείνους ξεχασμένους θεούς , απο πλάσματα νεκρά που όμως ως δαιμονικά πνεύματα όπως και οι λυκάωνες , υπάρχουν πέρα απο τον αντιληπτό χώρο και το χρόνο  επιστρέφοντας μέσω ανθρωπίνων θυμάτων των οποίων την σάρκα φοράνε ως δανεικό ρούχο , καταδικάζοντας την ανθρώπινη ψυχή στο θάνατο όπως αναφέρεται στα κείμενα του Ενώχ !!

Υπάρχουν όπως ήταν το αρχαίο ελληνικό Λύκειο , μυστικές αδερφότητες που λατρεύουν ως θεούς αυτά τα σκοτεινά πλάσματα ή ακόμα χειρότερα , περνάνε μέσω βλάσφημων μεθόδων καλυμμένων υπο το αδιαφανές νεγκλιζέ της αυτοβελτίωσης την νόηση των θυμάτων τους στους ζοφερούς παραλλήλους τόπους της μνήμης , καθώς με αποτρόπαιες τελετουργίες επιζητούν να φέρουν πίσω .....τον κόσμο που κάποτε ήταν δικό τους , αγνοώντας οτι ο θάνατος έχει το δικό του βασίλειο, και ακόμα και αν ανακληθεί αυτό που είναι " νεκρό " αυτό που πάντα επιστρέφει δεν είναι το ίδιο με αυτό που έφυγε !Η ιδέα της επανόδου του Άμπου φάνταζε απόλυτα τρομακτική , ή ιδέα όμως οτι ίσως υπάρχουν αδελφότητες που κάνουν βλάσφημες τελετουργίες προκειμένου να επαναφέρουν αυτόν ή άλλους επανάφερε στην μνήμη μου το θρίλερ του 1978 - Devil Dog  The hell hunter 
-άλλωστε αυτό ακριβώς δεν ήταν το θέμα του ?

Και στο τέλος της ταινίας ο Άμπου !


Κλασσική περίπτωση προπαγάνδας , βιβλία και ταινίες τότε , σεμινάρια , περιοδικα και ειδήσεις σήμερα .

Ή είδηση της γυναίκας που βρέθηκε κατασπαραγμένη και διαμελισμένη ήταν που με τάραξε περισσότερο απο όλα !

Σκύλος , λύκος ή αρκούδα μπορεί να φάνε τα σπλάχνα , ή τα άκρα αλλά δεν κομματιάζουν το θύμα τους , πράγμα που είναι ίδιον των Hellhunter !

" Νεκρή εντοπίστηκε η 63χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που αναζητούσαν οι Αρχές από το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης.

Στην περιοχή βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ τα μέλη φέρουν σημάδια από επίθεση ζώων. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη ανήκαν στην άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίσει η ΕΡΤ αλλά και τοπικά ΜΜΕ.

Την 63χρονη είχαν δηλώσει ως αγνοούμενη στην αστυνομία οικείοι της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της. Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της πυροσβεστικής, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. "★ ΤΑ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ HELL ★

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που καλούν απο το θάνατο νεκρούς θεούς ή άλλα όντα νεκρά προκειμένου να τα αναστήσουν μέ αίμα και σάρκα , είναι ότι ξυπνάει και αναδύεται μέσα απο το σκοτάδι ό ίδιος ό θάνατος.

Ο Πλούτωνας θεός του Άδη συνοδεύεται σε όλες τις αναπαραστάσεις του απο την παρουσία ενος Hellhound , λανθασμένα ο κόσμος νομίζει ότι είναι ένα απλό οποιοδήποτε σκυλί .

Ο σκύλος για τους αρχαίους έλληνες  ήταν ακάθαρτο ζώο γιατί υπήρχε ή αντίληψη οτί τα πνεύματα των κακών ανθρώπων επέστρεφαν σε σώμα σκύλου γιά αυτό το λόγο ο χριστιανισμός και ο μωαμεθανισμός μέχρι σήμερα θεωρούν τα σκυλιά 
" ακάθαρτα " ζώα.

Αν κάποιος πνευματιστής το ερευνήσει σε βάθος θα δεί οτι υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό όσον αφορά τα Hellhound , ως πνεύματα δαίμονες νεκρών ανθρώπων που σχετίστηκαν με συγκεκριμένες μορφές μαύρης μαγείας , ή σύνηψαν συμφωνία με δαίμονες κυνόμορφους όπως π.χ ο Faggot  παρουσιάζονται και στοιχειώνουν τα νεκροταφεία που βρίσκονται θαμμένα τα σώματα τους όπως χαρακτηριστικά ή περίπτωση Campell για την οποία έχω γράψει μέσα απο εδώ παλιότερα ( Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 )  στην ανάρτηση μου με γενικό τίτλο :

The Hound of the Baskervilles,
 by A. Conan Doyle...και η πραγματική ιστορία που αποτέλεσε την έμπνευσή για την συγγραφή του μυθιστορήματος ....Μια αληθινή ιστορία μάυρης μαγείας .

.http://www.haunted-britain.com/buckfastleigh_church.htm

Ο γαιοκτήμονας Richard Cabell έζησε κατά τον 17ο αιώνα και ήταν ο τοπικός άρχων στο Buckfastleigh ηταν τόσο βίαιος χαρακτήρας και σαδιστικά κακός που τον αποκαλούσαν Lucifer. 

Είχε πάθος για το κυνήγι , αλλά δεν αρκούνταν μονο σε ζώα γιαυτο  εκείνες τις ημέρες περιγραφόταν ως 'τερατώδης κακός άνθρωπος'.

 Απέκτησε  φήμη για την ανηθικότητά του και λεγόταν ότι είχε πουλήσει τη ψυχή του στο Διάβολο στον οποιο έκανε ανθρωποθυσίες  μία φήμη λεει ότι είχε δολοφονήσει και τη γυναίκα του  απο οτι διαπίστωσα στην πορεία είχε άμεση σχέση με την εμφάνιση σκύλων δαιμόνων, αποτέλεσμα μαύρης μαγείας και της ύπαρξης μαύρης μαγικής σύναξης. 

 Στις 5 Ιουλίου του 1677 πέθανε, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή της ιστορίας. 

Ο θρύλος λέει ότι τη νύχτα της ταφής του, ένα κοπάδι κυνηγόσκυλα διέσχισαν γαβγίζοντας τον βάλτο και ούρλιαζαν γύρω από τον τάφο του. 

Από κείνη τη νύχτα, ο Cabell σαν αλλη Ενοδία οδηγούσε το κοπάδι της κολάσεως μέσω του βάλτου ενάντια σε περαστικους συνήθως στην επέτειο του θανάτου του. 

Αν το κοπάδι δεν ήταν έξω για κυνήγι, μπορούσε να το βρει κανείς να ουρλιάζει γύρω από τον τάφο του.

 Σε μια προσπάθεια να αφήσουν τη ψυχή του Cabell να αναπαυθεί, οι χωρικοί έχτισαν ένα μεγάλο κτίριο γύρω από τον τάφο του, και για να είναι σίγουροι οτι δεν ξανασηκωθεί βρυκολακιασμένος τοποθέτησαν μία τεράστια πλάκα πάνω από τον τάφο , για να μην μπορεί να διαφύγει .
Το φάντασμα του μέχρι σήμερα στοιχειώνει τον τάφο του.

Ο Càmbell είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα δημιουργίας Hellhound , και το αγνώστου αρχαιότητας και συγγραφέως κείμενο που αποδόθηκε στον Σολομώντα , η λεγόμενη    "Διαθήκη " περιέχει την πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά σε Hellhound το οποίο δημιουργήθηκε απο ανθρώπινη ψυχή , ο λόγος για τον δαίμονα Ράυδος ή Fagot ό οποίος ομολογεί ενώπιον του Σολομώντα οτι όταν ζούσε ως άνθρωπος στην γη ονομαζόταν Ερμής ο Τρισμέγιστος !

Μελετώντας τους μύθους και τις παραδόσεις για αυτά τα όντα των οποίων η παρουσία είναι σίγουρα οιωνός θανάτου , υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που συνήθως δεν λαμβάνεται υπόψην απο τους ερευνητές .


......."  They are said to be the protectors of the supernatural, guarding the secrecy of supernatural creatures, or beings, from the world. It is said to be found in Hellhound Garm Bays outside of the cavern at the mouth of Helheim. ....Hellhound Wikipedia.


† ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΔΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΒΕΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΑ ? †

Δυστυχώς αν ποτέ η ανθρωπότητα μπορέσει να μάθει την ιστορική αλήθεια πίσω απο τους μύθους και τους θεούς , μεγάλοι χαμένοι θα αποδειχτούν οι έλληνες !

Ακολουθώντας τους μύθους και τις παραδόσεις σχετικά με τα hellhound όχι μόνο δεν χανόμαστε σε σύμβολα και αντικρουόμενους μύθους όπως δυστυχώς βλέπω να συμβαίνει με την αρχαία ελληνική μυθολογία , αλλά τα στοιχεία που αρχικά παρουσιάζουν μια κοσμική - αλλοδιαστασιακή  έκταση , συγκλίνουν όλο και περισσότερο φτάνοντας σε πολύ συγκεκριμένα σημεία πάνω ή κάτω από την επιφάνεια της γής.

Ή ίδια η Hell η θεά απο την οποία πήρε το όνομα της ή αίθουσα των νεκρών  το Helheim που μετά θα πάρει την έννοια του χώρου βασανισμού , ή η κοινός αποκαλούμενη κόλαση .

Η κόλαση με τα νέα θρησκευτικά δεδομένα είναι ένας αφηρημένος τόπος που μπορεί να μην υπάρχει κάν και να είναι απλά μια ψυχική κατάσταση οδύνης λόγο της στέρησης του σώματος , το Hellheim όμως είναι μέρος υπαρκτό και παρουσιάζει  έντονη υπερφυσική δραστηριότητα όσον αφορά τα Hellhoud.

Η Hell ως θεότητα , ανάλογη ή ταυτόσημη της Περσεφόνης φέρει σε επαφή δυο κόσμους παράλληλους , δύο κόσμους απόλυτα υπαρκτούς με πύλη ένα σπήλαιό φρουρούμενο απο ένα τερατώδες Hellhound.


Garm, the guardian hound of the entrance to the Helheim (Gnipa cave) He is covered with the dried blood .


Η Hel ως θεότητα του " Κελιού ή κάμαρας " των νεκρών δηλαδή ενος κλειστού χώρου πιθανώς σπηλαιώδους με συγκεκριμένα όρια , σύμφωνα με την εξέλιξη της ετυμολογίας του ονόματος της σχετίστηκε εν πάροδο χρόνο με την μαγεία και την νεκρομαντεία  , αν και σύμφωνα με τους μύθους φέρεται να έχει την ικανότητα της νεκρανάστασης.
Το όνομα haliurunnae  σύμφωνα με τον φιλόλογο Vladimir Orel. σημαίνει " Μάγισσα " 
Ενώ το αρχαϊκό αγγλικό helle-rúne θα πεί ή μαύρη μάγισσα ή η νεκρομάντιδα


Στο σπήλαιο της Hel ,  τεράστια φίδια δράκοντες και μάυρα σκυλιά , ζώα που συναντούμε στις εμφανίσεις της Εκάτης.

°Υπάρχει όντως το μυθικό σπήλαιο της Hel ? °

Είναι σίγουρο οτι υπάρχει και έχουμε φωτογραφίες απο αυτό και αναφορές για την ύπαρξη του , όμως δεν θα βρεθεί σε κανένα χάρτη ,  η έρευνα θα πέση σε τοίχο σιωπής , γιατί  στον βορά υπάρχει ακόμα κάτι απο  την πίστη και τον σεβασμό στην ιερότητα των αρχαίων αυτών τόπων που τονίζω οτι είναι απόλυτα δραστήριοι ως προς τις υπερφυσικές δραστηριότητες που τους καθιέρωσαν ως ιερούς.


the Gnipa Cave on the Denmark Expedition to North-East Greenland.

Δείτε επίσεις :

* B.E.R * -
"Χριστος σημειο αμφιλεγομενο-
Η αρκτος και ο αξονας του κοσμου.
Το σοκαριστικο μυρωμα του Χριστου απο την Μαρια Μαγδαληνη ,και η ιδια τελετη στον αρχαιο αιγυπτιακο παπυρο του Τουταγχαμων.
Ο Χιτλερ και η μυστικη ιστορια για το Τηλορητη το καρφι των Τρωων , η Εda γινεται Εδεμ , ο τοπος και οι μυθοι του πριν αυτοι γινουν ελληνικοι....Οταν ο Θησεας γνωρισε τις Νορνες , και η Erda δεν λεγοταν Εριδα αλλα ειχε στην Eda (Εδεμ) τον κηπο με τα μηλα που χαριζαν νεοτητα στους θεους".....

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/34-b-e-r

**********************
Axis mundi * Η κληρονομια της Δεινα * Erendum * Ερμιονη * Tir - land ( Τροια)
Επιστροφη στην ιστορια του κοσμου..


http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/33-axis-mundi
*****************************
★   ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΤΗΣ ΠΈΤΡΑΣ  ★


http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/46-2017-03-23-19-52-21

*******************
¤              ★ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΟΣ ★        
Μέρος Β.

http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου