Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017


                   ★  ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.....★


" Δέν υπάρχει ιστορία τρόμου , που να μην είναι έμπνευση της επιβλητικής παρουσίας του κακού "
Α. Γκιντ.


 Κοιτάζω την μορφή στον πίνακα που με την σειρά της ανταποδίδει ενα παράξενα ανέκφραστο βλέμμα .
 Η γυναίκα αυτή  , η μάγισσα που ποζάρει καθισμένη οκλαδόν στο μέσο ενος γραφείου μελλοντολογίας  μιας άλλης εποχής  είναι ή Anem Kiyametlou  ή πρό γιαγιά μου και ό πίνακας αυτός φιλοτεχνήθηκε απο κάποιο άγνωστο ζωγραφό στο Παρίσι  το 1885 .


Ο Shamir ο συνεργάτης μου στο γραφείο μελλοντολογίας που διατηρούμε απο κοινού εδώ και ενα χρόνο , πλησίασε και στάθηκε κοντά και κάτω απο τον πίνακα.

Έδειξε το παράξενο ομοίωμα στα πόδια της μάγισσας και μετά το δάχτυλο του έτρεξε στην επιφάνεια του πίνακα ακολουθώντας αόρατες γραμμές.

Απομακρύνθηκε και κοίταξε με προσοχή και μετά πλησίασε και συνέχισε να κοιτάζει ερευνητικά οδηγώντας το δάχτυλο πάνω στην επιφάνεια του πίνακα.

Πλησίασα να δω τι ήταν αυτό που του είχε αιχμαλωτίσει την προσοχή , και δεν θα το έβλεπα αν δεν μου τόνιζε ο ίδιος την ανακάλυψη του !

Η γυναίκα κάθετε εντός ενός δυσδιάκριτου  μαγικού κύκλου !

Πήρα έναν μεγεθυντικό φακό και κοίταξα με προσοχή , πράγματι στα δεξιά διαγράφονταν τα σχέδια και ή καμπύλη ενος κύκλου ο οποίος στην αριστερή πλευρά του πίνακα σκεπαζόταν απο το ρούχο της γυναίκας το οποίο προφανώς προστέθηκε μεταγενέστερα απο τον ζωγράφο για να καλύψει την γύμνια της κοπέλας που κάθεται μέσα σε ένα μαγικό κύκλο πραγματοποιώντας κάποια τελετή .

Ο ζωγράφος είχε αποθανατίσει με το πινέλο του μια μαγική επίκληση , για αυτό και ή μαύρη αναμμένη λαμπάδα πίσω απο την γυναίκα,   και το καρφωμένο  αδιευκρίνιστο είδωλο στα πόδια της .

Ή τελετή έμοιαζε να έχει κάτι απροσδιόριστα κοινό με την Βοσνιακή μαύρη μαγεία μιας  Sihirbaza   , που ελάχιστα διαφέρει απο τίς τελετές Voodoo με τα κουκλάκια του Hollywood .

Γυμνή ή Sihirbaza καβαλάει τον τάφο ξεδιάντροπα και κατουράει το χώμα φτιάχνοντας απο αυτό με σάλιο το κουκλάκι που θα φέρει αρρώστια και θάνατο στον εχθρό , σε άλλες εκδοχές το κουκλάκι είναι φτιαγμένο απο χώμα απο τα βήματα του θύματος ή ενα απλό κουκλάκι ντυμένο με ρούχα κλεμμένα απο το θύμα !

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η Sihirbaza ξυπνάει το πνεύμα του νεκρού προκειμένου να γίνει αυτό που αυτή επιθυμεί.

 ( Sihirbaza ).

Ο πίνακας πάντα μου προκαλούσε έναν παράλογο φόβο αλλά δεν γνώριζα το γιατί , μονάχα τώρα κοιτώντας τον κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το βλέμμα της γυναίκας που εκφράζει θυμό και μάλλιστα έντονο.

Δεν είναι θυμός αυτό που υπάρχει στα μάτια της αλλά κυρίευση απο κάτι άλλο ξένο και φανερά δυσαρεστημένο για την διατάραξη της τελετής ή την αποτύπωση της μορφής , χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο.

O Shamir αφού κοίταξε προσεκτικά με τον μεγεθυντικό φακό  τα λιγοστά εμφανή χαράγματα του καμβά  τα αντέγραψε σε ενα χαρτί και άρχισε να ψάχνει στο παλιό βιβλίο της μαγείας που μου κληροδότησε ή γιαγιά μου , κληρονομιά απο την ίδια την γυναίκα που με κοιτούσε μέσα απο τον πίνακα χωρίς να με βλέπει .


Ως πρώην σπουδαστής θεολογίας και αραβικής καλλιγραφίας , του ήταν παιχνιδάκι να βρεί τον κύκλο που κρυβόταν στον πίνακα ,εφόσον μπορούσε να διαβάζει απευθείας απο το βιβλίο την νεκρή πιά αραβική διάλεκτο. Ο κύκλος στον οποίο μας οδήγησαν τα σπαράγματα συμβόλων που τον απαρτίζουν  στον πίνακα ήταν ο συγκεκριμένος , αλλά ή χρήση του δεν ήταν για αυτό που αρχικά πιστεύαμε .

Αν κάποιος ψάχνει τα κλειδιά για τις πύλες προς άλλους κόσμους , παράξενους θεούς και ιστορίες για το Necronomicon , δηλαδή ό σύγχρονος προσυλητισμός των λυκαώνων  στην κολωφόνα του εδώ βρίσκει αυτό που ελάχιστοι μπορούνε να αντιληφθούν.

Ο κύκλος της Μήτιδας Βαφόμενης , ή για να το πώ στην νεοελληνική , ο κύκλος της Baphomet.Η ανακάλυψη του Shamir με τάραξε και στην αρχή δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία , με τόσα χαλκευμένα στοιχεία και ημίτρελους μασόνους να φωνάζουν μέσα απο τηλεοπτικά παράθυρα για Ελ και Νεφελίμ , θεούς και λαμόγια  πόσο δύσκολο είναι να μπορέσεις να δεις την αλήθεια ειδικά όταν αυτή είναι κυριολεκτικά μια Άβυσσο που ατενίζοντας την σε ατενίζει.

Είμουν αποφασισμένος να κλείσω εδώ το θέμα  , αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο , ή μάλλον την Άβυσσο που όταν την ατενίζεις σε ατενίζει και αυτή , και τι γίνεται όταν αποφασίσεις να στρέψεις αλλού το βλέμμα σου  ?
Ποιος σου εγγυάται οτι η Άβυσσος δεν θα συνεχίσει να σε ατενίζει ή κάτι ακόμα χειρότερο απο αυτό ?

Τα νυχτερινά όνειρα που εδώ και 17 συναπτά χρόνια γίνονται βάσανο εξ"αιτίας των Λυκαώνων που εκτός απο οτι με πλακώνουν σαν μαύρες σκιές ρουφόντας μου την ζωή , ακούω τις φωνές τους επικριτικές κοροϊδευτικες , το μυαλό στιγμή δεν βρίσκει ηρεμία .

Αλλά αυτή ή τελευταία ονειρική κατάσταση ξεπερνά κάθε προηγούμενο εφιάλτη , ακόμα και τα ταξίδια μου σε κόσμους αρχαίους , κυριολεκτικά νεκρούς , κόσμους νεκρών γεμάτους μνημεία , τάφους και τεράστια φίδια με μόνο απομεινάρι της πρότερης ανθρώπινης ύπαρξης τους ενα σάπιο ανθρώπινο πρόσωπο σε κορμό φιδιού με φίδια για μαλλιά.

Άλλους κόσμους και άστρα τυλιγμένα σε μαύρες φλόγες οπου πλάσματα θανάτου , νυχτεριδόμορφα ζούν σε διαστάσεις μακριά απο την ανθρώπινη , χωρίς όμως αυτό να εμπόδισε στην αρχαιότητα μύστες των Δελφών να τα δούν εντάσσοντας τα στις αρχαίες ελάσσονες θεότητες του θανάτου που τότε δεν λέγονταν ακόμα δαίμονες.

Το όνειρο δεν περιελάμβανε τίποτε το ονειρικό , απόλυτο αχανές απέραντο τρομακτικό κενό , ενα σκέτο σκοτάδι θανάτου .
Στέκομαι χώρις να στέκομαι , χωρίς σώμα , χωρίς οποιαδήποτε αίσθηση πέραν της όρασης.
Και τότε ακούω σαν το σκοτάδι να μιλάει αλλά χωρίς λέξεις , απλά εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάει και τί λέει.

" Εγώ που υπάρχω απο πάντα .... Που έζησα στα άστρα τους μακρινούς αιώνες ... Ο μόνος υπάρχων αφ' εαυτού , μετά τον ασυγκράτητο θυμό της μεγάλης φωτιάς που άλλαξε το σύμπαν βάδισα στην νέα γή γνωρίζοντας τους κεραυνούς και τις καταιγίδες των θεών ...Εγώ συντρόφεψα αυτόν που έφερε απο τα άστρα την φωτιά   , και όταν χάθηκαν αυτοί οι θεοί και οι άνθρωποι , παρευρέθηκα στην εφεύρεση του τροχού ....Έζησα στην εποχή των ηρώων, στην Αίγυπτο των φαραώ , στην Ρωμη των καισάρων ......
Υπήρξα ο Άχαζ , ο Αττίλας και ο Τζέκινκς Χάν....Σημάδεψα χιλιετιρίδες με την ύπαρξη μου ......ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ...!!

.....Σέ ικετεύω σε παρακαλώ δώσε μου το δικαίωμα να υπαρξω ξανά σε αυτήν την φορμή... δώσε μου το σώμα σου ! "


Τότε το σκοτάδι αρχίζει να πυκνώνει σε μια σκιά που μορφοποίητε , και ή εικόνα αυτή προμηνύει κάτι απερίγραπτα τρομακτικό για εμένα  με αποτέλεσμα να πετάγομαι έντρομος , 3.15 πμ κάθε νύχτα στην ίδια ώρα  τα τελευταία βράδυα οδηγώντας με στην τρέλα που δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να με φτάσουν οι Λυκάωνες.

Κάτι νεκρό αναδύεται απο τα ζοφερά τάρταρα μιας ανείπωτης φρικαλεώδους απεραντοσύνης κενού .
Κάτι αφάνταστα τρομακτικό.

Ίσως να είχα τρελαθεί ή να άρχιζα να πιστεύω ότι κάποια σκοτεινή δύναμη άρχισε ξαφνικά να με καταδιώκει και ότι πρέπει να πάρω σβάρνα ιερά , μονές και μοναστήρια μπάς και σωθώ , άν δεν ήταν ένας αξιολογότατος και αποστασιοποιημένος ερευνητής που μου άνοιξε τα μάτια , ο Φίλιππος Σάννος που μου εξείγησε ο άνθρωπος τι ήταν αυτό που είχα προσέγγιση μοιραία καθώς ερευνούσα εν αγνοία μου τα στάδια διέλευσης της Κοσμικής Αβύσσου , του υπέρτατου αυτού άχρονου θαύματος της ύπαρξης του θεού εντός και εκτός δημιουργίας.

Κατά την άποψη του το απέραντο τρομακτικό κενό είναι το πρώτο σκαλί κατά την θεϊκή άνοδο της ψυχής στο "Δέντρο της Ζωής " !

Εν αγνοία μου είχα προσεγγίσει την πρωταρχική αρνητική ύπαρξη .
Πίσω από την πρώτη Σεφίρα του Κέτερ βρίσκεται η Αρνητική Ύπαρξη, από την οποία προήλθαν τα πάντα.

 Αυτή η Αρνητική Ύπαρξη αποτελεί την ύψιστη έκφραση της Θεότητας στην Καμπαλιστικη φιλοσοφία και αναλύεται σε τρία στάδια που συμβολίζονται με τα Πέπλα της Αρνητικής Ύπαρξης.

Αυτά ονομάζονται στα εβραϊκά Άιν, Άιν Σοφ και Άιν Σοφ Αούρ (δηλαδή Αρνητικότητα ή Μη ενεργεία, Απεριόριστο και Απεριόριστο Φως).

Έτσι από την Αρνητικότητα του Άιν, την ανυπαρξία στην οποία εγώ ατένιζα το τρομα προέχετε το Άιν Σοφ δηλαδή το άπειρο, ο κύκλος χωρίς περιφέρεια του οποίου το κέντρο βρίσκεται παντού, το πλησιέστερο σύμβολο του είναι ίσως το μηδέν, ο αριθμός πριν τους αριθμούς. Το απεριόριστο  Άιν Σοφ μετατρέπεται σε μια λάμψη φωτός, το Απεριόριστο Φως του Άιν Σοφ Αούρ.


Ο κρυμμένος κύκλος στον πίνακα και η αρχαία αιγυπτιακή ιερατική αμφίεση της Ίσιδας Χαθώρ είχαν ενα βαθύτερο νόημα που άρχισα να το αντιλαμβάνομαι καθώς μελετούσα  την ερμητική καμπάλα , ή νεκρή μορφή που με τρόμαζε στα συνεχιζόμενα όνειρα , ή σκοτεινή μητέρα ή η μητέρα της σκοτεινιας ήταν ή αρχέγονη θεμελιώδης δύναμη της δημιουργίας , καταστροφική και δημιουργική  , σκοτεινή και φωτεινή ....η Κάλι και η Ντουργκά , η Λητώ και η Μήτις.
Με μια λέξη : ΜΠΙΝΑ

ΤΙΤΛΟΣ : Μπίνα, Κατανόηση.   Εβραϊκά γράμματα : Μπετ ,Γιοντ, Νουν

ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ: Μια ώριμη γυναίκα. Μια οικοδέσποινα.

ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ :Στο Ουράνιο Τρίγωνο, στην κορυφή της στήλης της Αυστηρότητας.

ΓΕΤΖΙΡΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: Η Τρίτη Διάνοια ονομάζεται  Η Καθαγιασμένη Διάνοια, το θεμέλιο της Αρχέγονης Σοφίας. Ονομάζεται, επίσης, ο Δημιουργός της Πίστης και οι ρίζες της βρίσκονται στο Αμήν. Είναι η πηγή εκπόρευσης της πίστης..

ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΙΝΑ: Άμα, η σκοτεινή στείρα Μητέρα. Αιμα, η φωτεινή γόνιμη Μητέρα. Κορσια, ο Θρονος. Μάρα, η Μεγάλη Θάλασσα

ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΥ : Γεχοβα  Ελοιμ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ : Τζαφκιηλ

ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΤΑΓΜΑ : Αραλίμ, Θρόνοι

ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : Σαμπαθαι, Κρόνος.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : Όραμα της θλίψης.

ΑΡΕΤΗ : Σιωπή

ΕΛΑΤΤΩΜΑ : Φιλαργυρία

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ : Το Δεξί μέρος του προσώπου.

ΣΥΜΒΟΛΑ : Γιονί. Η κτεις (εφηβαίο). Το κύπελλο ή δισκοπότηρο. Ο Εξωτερικός Μανδύας της Απόκρυψης.ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΤΖΙΛΟΥΘ : Βυσσινί

ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΙΑ        : Μαύρο

ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΕΤΖΙΡΑ     : Σκούρο Καφέ.

ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΣΣΙΑ         : Γκρι με ροζ στίγματα.

Τελικά ο αρχαιοαστρονόμος και συγγραφέας  και φίλος Wayne Herschel
Όταν του έγραψα όλα αυτά που είχαν συμβεί και είχα μάθει , έδωσε στις μέχρι τώρα μεταφυσικές ανησυχίες μια αστρονομική  θέση δείχνοντας απλά και ξεκάθαρα οτι το ταξίδι της ψυχής δεν είναι αόριστο και αφηρημένο.

Η γυναίκα είτε ως Logaeth ή Anima Mundi πάντοτε ήταν αυτή που εμφανίζεται πρώτη , για άλλους φωτεινή και για άλλους σκοτεινή  Άμα ή Αίμα  ή ίδια εκδηλωμένη Θεία Διάνοια .

Της οποίας η θέση βρίσκεται στο Ουράνιο Τρίγωνο  ή Τρισήλιον Θεότητα ή Σαβαώθ :


Με ιερό σύμβολο το εφηβαίο ή Αί2 , το ιερό δισκοπότηρό - κύπελο ηποτήριο της ζωης:Το ιερότατο αρχαιοελληνικό μυστήριο της υπέρβασης  δια του Αι2 της Μήτιδος κατά την ένωση της με τον Δία , το απαξιωμένο λυτρωτικό μυστήριο που ξέχασαν οι έλληνες , διέσωσαν οι αρχαίοι αιγύπτιοι για να το κλέψουν μετά οι εβραίοι πού μην καταλαβαίνοντας την αλήθεια του το διέστρεψαν και το αλλοίωσαν κληρονομιά της άγονης και ανθρωποφαγίας μαύρης μητέρας του δέντρου της ζωής .

Κοιτώντας τά σύμβολα που είναι άστρα , βαλμένα στην θέση που ή ίδια ή αρχαία πίστη υποδεικνύει βλέπουμε το θαύμα της ουράνιας αιώνιας ύπαρξης του Baphomet ,  της ένωσης δηλαδή του Σαβαώθ Τρισηλίου ή Υψίστου Διός με την Μήτιδα ή στην αρχαία αιγυπτιακή πίστη και συμβολισμό Νουτ.Οι αρχαίοι αιγύπτιοι γνώριζαν για  το ταξίδι της ψυχής προς τα άστρα και προς ποιά συγκεκριμένα άστρα οδεύει η ψυχή .

Αλλά και ακόμα αρχαιότεροι λαοί γνώριζαν αυτά που είναι σήμερα άγνωστα παρ' όλη την έξαρση της αγγελολογίας και των πεφωτισμένων !!!


Δύο μητέρες η μία σκοτεινή δηλαδή στα αρχαία ελληνικά Κελαινώς που απο την μία είναι γνωστό άστρο των Πλειάδων , απο την άλλη ως μυθικό πρόσωπο υπήρξε γυναίκα του Ποσειδώνα με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τον Λύκο και τον Νυκτία.

Ο Λύκος θα μεταγραφεί σε Luc απο τους μεταφραστές των μοναστηριών της σκοτεινής εποχής του μεσαίωνα, και απο κύριο όνομα λόγο λάθους μετάφρασης θα συσχετιστεί με την λατινική λέξη που θα πεί φως ( Luc ) πράγμα αδόκιμο για να καταλήξει σήμερα να καλείται Lucifer και ο αδερφός του Νυκτίας μετονομάστηκε σε Εωσφάγος Ροφοκάλε !!Από εκείνο το πρώτο βράδυ και κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο που δεν είναι όνειρο  , ένα είδος καθαρής αχρόνως άσαρκης νόησης που ζητά ανθρώπινο ξενιστή ή φορέα , δεν ξέρω ακριβώς.

Απο τον Ερμή Τρισμέγιστο ως τον Χριστό ή ίδια και αυτή δύναμη ...
Η ζωή κερδίζεται με θυσίες.
Εσύ επιλέγεις αν αξίζει να θυσιαστείς και γιατί !

Πληροφορίες φωτογραφικό υλικό :

http://thehiddenrecords.com/anima-mundi-rosicrucian-rose-cross-robert-fludd-pleiades-planet-of-apes.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου