Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017


 €  ΤΥΧΗ & ΠΛΟΥΤΟΣ €

Οι διοργανωτές των λαχειοφόρων αγορών έκπληκτοι με το μέγεθος και τη συχνότητα των νικών, τα οποία παρέχει ένα μαγικό τελετουργικό που προσελκύει την καλή τύχη και πλούτο €


Η κύρια Δανάη Γουλιώτη είναι μία από τους εκατοντάδες ανθρώπους οποίοι σε δύο μήνες βίωσαν ξαφνική οικονομική άνοδο και εισροή των μετρητών, κάνοντας μόνο αυτό το απλουστατο αραβικό μαγικό ξόρκι που προσελκύει τύχη και ευημερία.


Το αρχαίο αυτό αραβικο μαγικό  που προσελκύει τον πλούτο, την ευτυχία και την ευημερία επέτρεψε την απαλλαγή από τα οικονομικά προβλήματα σε πολλούς ανθρώπους ,  απλό όσο το άναμα ενός κεριού και η χωρίς δυσκολία απόκτηση πλούτου σε ένα μήνα ουσιαστικά θά γίνει γεγονός και σε εσάς , όπως και σε εμένα και σε όλους όσοι το έχουν δοκιμάσει.

Απο προσωπική εμπειρία το συστήνω ανεπιφύλακτα , δοκιμασμένη μέθοδος με απτά αποτελέσματα , τέσσερις περίπου εβδομάδες απο όταν  έκανα το ξόρκι μου ήρθε αναπάντεχη δουλειά απο την Αμερική , να εργαστώ ως σύμβουλος παραψυχολογίας απο την πολυθρόνα του σπιτιού μου για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός καινούριου θρίλερ .

Ή άκοπη αυτή εργασία μου απέδωσε μια επιταγή των 5.000 $ !


Το συγκεκριμένο αυτό ξόρκι οχιι μόνο πολλαπλασιάζει τα χρήματα γρήγορα και αποτελεσματικά αλλά ευνοεί την καλοτυχία στην καθημερινή ζωή.

Το αρχαίο αυτό μαγικό τελετουργικό που προσελκύει τον πλούτο, την ευτυχία και την ευημερία επέτρεψε την απαλλαγή από τα οικονομικά προβλήματα και χωρίς δυσκολία απόκτηση πλούτου σε ένα μήνα ουσιαστικά σε όλους όσοι το έχουν δοκιμάσει.

Οι διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών κοίταζαν τους πελάτες τους με τρόμο. Ποτέ τους δεν είδαν κάτι παρόμοιο.

Οι άτυχοι άνθρωποι που κάθε φορά φεύγουν με άδεια χέρια, ξαφνικά άρχισαν να κερδίζουν από  1,50 περίπου ευρώ έως πολλές χιλιάδες !


Για την προσέλκυση του πλούτου είναι απαραίτητο το τελετουργικό ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων , ουσιαστικά ανάβεται ενα συγκεκριμένο κερί για 5" λεπτά την ημέρα και λέτε κάποια λόγια αρχαίας αραβικής προσευχής /ξόρκι Damsall (Dmssk ) σύντομα θα διαπιστώσεις οτι η επίδρασή τους στα οικονομικά σου είναι εντυπωσιακή και πολύπλευρη.

Το κερί με την συγκεκριμένη προσευχη αρχίζει να παράγει δονήσεις / παλμούς και μικρά ενεργειακά πεδία σταδιακά που σταδιακά αυξάνουν.

Αυτό θα το καταλάβεις, αφού νιώσεις στην ατμόσφαιρα την ιδιαίτερα θετική αύρα των κυμάτων  τα οποία επιταχύνουν την εισροή χρημάτων και ευτυχίας.

Το Κερί ενεργοποιείται από ένα απλό τελετουργικό της καύσης (στην αρχαία γλώσσα των βουδιστών μοναχών που ονομάζεται Gasshō), επιταχύνει και αυξάνει την εισροή των χρημάτων, αφαιρεί τυχόν αποκλεισμό στον τομέα των οικονομικών και εμποδίζει την εμφάνιση των οικονομικών δυσκολιών στο μέλλον.

Φέρνει ηρεμία και σύντομα θα πάρεις αυτό που θέλεις.

Επιπλέον προσελκύει την τύχη: κερδίζεις πολύτιμα δώρα, λαμβάνεις απροσδόκητες δωρεές, και οι οφειλέτες σε πληρώνουν αυτά που σου χρωστάνε - ακόμα και αυτά που εσείς ήδη ξεχάσατε εδώ και πολύ καιρό!

Αυτό το σούπερ-αποτελεσματικό τελετουργικό προσέλκυσης του πλούτου και της ευημερίας γίνεται με το άναμα του κεριού .


Ήδη μετά από ένα μήνα καθημερινής καύσης του κεριού θα παρατηρήσεις ότι αν και ξοδεύεις χρήματα καθημερινά, αυτά δεν λιγοστεύουν.

 Αντίθετα, αυξάνονται συνεχώς - στο πορτοφόλι σου και στον τραπεζικό λογαριασμό σου!

 Ο φόβος ότι ο μισθός δεν φτάνει μέχρι το τέλος του μήνα απομακρύνεται αμέσως και κυριολεκτικά αποβάλλεται από την ζωή σου.

 Κατά τις πρώτες ημέρες από την παραλαβή του Κεριού, οι άνθρωποι άρχισαν να προσελκύουν την καλή τύχη και να κερδίζουν μικρά ποσά, περίπου 1,5 ευρώ έως 3 ευρω αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Όταν ανάβεις το Κερί κάθε μέρα, ενεργοποιείς την ενέργειά του και να μπαίνεις σε κατάσταση συνεχούς προσέλκυσης χρημάτων.

Το Κερί προσελκύει νέα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι σου πριν ξοδέψεις τα παλιά και αλλάζει κάθε οικονομική σου απόφαση στην ευκαιρία να κερδίσεις πολλά χρήματα!

Το Κερί  μαζί με το τελετουργικό ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων, έγιναν άμεσα δημοφιλείς μεταξύ των ατόμων των οποίων ήδη στα μέσα του μήνα, τους έτυχε να έχουν άδειο τον λογαριασμό τους

 ★ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ★Η κύρια Έλλη Βολιώτη.

"Αποφάσισα να δοκιμάσω το Κερί και την προσευχή ισχυρής προσέλκυσης χρημάτων, για έναν απλό λόγο.
Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου από τα προβλήματα που μας δημιούργησε η  κρίση,  κυρίως οικονομικά.
Συνέχεια μας έλειπαν τα χρήματα, αν και δουλεύαμε σκληρά μαζί με τον άνδρα μου , ΕΝΦΙΑ , έξοδα παιδιών , φαγητό , πετρέλαιο τον χειμώνα πνιγόμασταν .
Από την αρχή ένιωσα ότι το κερί εκλύει θετική ενέργεια.
 Αναμμένο αφήνει γύρω του ευχάριστη αύρα  γεμίζοντας τον αέρα με θετική ενέργεια. Ήδη την επόμενη μέρα ξύπνησα με περισσότερη ησυχία, είχαι το προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά. Το πρώτο μικρό θαύμα ήταν η απρόβλεπτη επίσκεψη της κολλητής μου η οποία ήρθε να μου επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε πέρσι.
Είπε ότι ξαφνικά την έπεισε η συνείδησή της  αυτή άλλωστε βγάζει αρκετά λεφτά χωρίς να έχει τις δικές μου υποχρεώσεις. Έπαθα σοκ.
 Η δεύτερη έκπληξη ήταν το να κερδίσω στο Joker...... κέρδισα 200 ευρώ.

Κάθε μέρα γινόταν κάτι καλό. Τα χρήματα έρχονταν από διάφορες πηγές ακριβώς τότε που τα χριαζόμουν περισσότερο. Εδώ και πολύ καιρό δεν έχουμε έλλειμμα στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Είμαι ενθουσιαμένη και δεν φοβάμαι πια το μέλλον!"

Ιδού μία μοναδικα εξαιρετική προσφορά:

Επικοινώνησε μαζί μου στα τηλέφωνα:
215 555 7893 & 215 555 7550 και ζήτα να σου στείλω τώρα το δικό σου κερί ενεργοποιημένο στο όνομα σου .

Τιμή κεριού συνοδευόμενου απο την προσευχή  50€ .
Αποστολή πανελλαδικά και με αντικαταβολή.


Γεγονός ! Ο Σωτήρης Φουρούλης κάτοικος Αθηνών και πρώην συναδέρφος και συνεργάτης μου.
Από τότε που το κάνει συνεχίζει να κερδίζει χρήματα !


Με τα χρήματα απο τα κέρδη επένδυσε σε ακίνητα στην Ναύπακτο και έχει σήμερα στην κατοχή του ενα κτηματομεσιτικό γραφείο.
Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II και συνεργάτες. * Χαρτομαντεία 
* Ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 80€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 50 ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα &Κύπρο .
 tell 215 555 7893   - 215 555 7550 
Mobille: 6946358578

Γιά να σας δώσουμε συμβουλές ,και να σας αποκαλύψουμε μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα.

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών

Εξυπηρετούμε ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο 
Επίσκεψη στο γραφείο κατόπιν ραντεβού 80€.
Συβουλές -προβλέψεις μέσω τηλεφώνου 50€ .

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος λίγων ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.


Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550 & 6946358578

Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτών.

ΝΙΚΗΤΑΡΑ 7 & ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
Τ.κ 10678 ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΘΗΝΑ


http://www.adamakismellontologos.grOfficial site:
http://www.adamakismellontologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου