Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017


★ΕΡΩΤΙΚΟ  ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ FAGGOT ★


Είμαι συλλέκτης των λεγομένων Πονηρών Βιβλίων που κυκλοφορούσαν τις δεκαετίες 1970 & 1980.
* ΖΑΚΟΥΛΑ
* TERROR
* ORRIBILE
Απλά και Super , τόμοι ή βιβλία τσέπης όπου τα βρίσκω τα αγοράζω προσπαθώντας να συμπληρώσω ολόκληρη την σειρά του καθενός εξ " αυτών.

Σε ένα από αυτά τα βιβλιαράκια , το Orribile του Νοεμβρίου 1977 συνάντησα μια ιστορία σχετική με την συνταγή που πρόκειται να αναρτήσω εδώ τώρα ,και για το λόγο αυτό χρησιμοποίησα την εικόνα απο αυτό 


Η συνταγή αυτή γίνεται μέρα Σάββατο σε χάσιμο φεγγαριού , την πρώτη ώρα απο την ανατολή του ηλίου

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι ενα δοχείο στο οποίο θα μπούν κάρβουνα αναμενόμενα ,  ενα μίγμα Λιβάνιου αποτελούμενο από :

√ Διαβολόσκατο κοινός αποκαλούμενη Ασαφετίδα.

√ Θειάφη

√ Σπόρους Datura .

Ρίχνεται το μείγμα στην φωτιά και αφού τοποθετήσετε μια σχάρα ώστε να μπορεί να σταθεί επάνω ή φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να επαναφέρουμε ή το κουκλάκι το φτιαγμένο απο υλικά του ατόμου ή το βούλτ που το αντιπροσωπεύει , το αφήνουμε να καπνίζεται .

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε το λιβάνι ώστε να μην σταματήσουν οι καπνοί να τυλίγουν την μορφή καθώς λέμε συνέχεια τον ψαλμό :


"  Fagot άκουσε τίς παρακλήσεις μου εν ονόματι του Βεχεμώθ του πρίγκηπα των αβύσσων , χρέωσε με στην δύναμη της Μεγαλειότητας σου αλλά δώσε μου για αντάλλαγμα την επίγεια άκρατη , ανεμπόδιστη , ατέλευτη ευτυχία.
Για  το αίμα των προγόνων μου σου προσφέρω σε ανταλλαγή την ψυχή μου ( ή μια ψυχή ) για πάντα .

Όμως θέλω όλα τα γυναικεία ένστικτα μου να ικανοποιούνται για όλη μου την ζωή .
Μεγάλε Βεχεμώθ άκουσε τις παρακλήσεις μου και κάνε τον ***** να έρθει να μείνει για πάντα κοντά μού.

Fagot ,κάυσε την καρδιά , το σώμα , την ψυχή , το αίμα , το πνεύμα , το νού ,του ****** ή της ***** γέννα της αρχέγονης Εύας διά του πυρός , δια του ουρανού , δια της γής, δια του ουράνιου τόξου , διά του Άρεως ,Ερμού ,Αφροδίτης, Διός .
Feppe , Feppe , Feppe ,Elera και εν ονόματι ολων των δαιμονίων πνευμάτων.

Fagot να κατέλθει η δύναμη σου να καύση και να φουντώνει με έρωτα σφοδρό και πόθο ακαταμάχητο , λαγνείας το κορμί , την καρδιά ,το σώμα ,το πνεύμα , το νού , του *** γέννα της αρχέγονης Εύας μέχρις ότου έλθη και εκπληρώσει όλες μου τίς επιθυμίες και την θέληση.

Ύπαγε ως κεραυνός , ως τέφρα και θύελλα SANTOS QUISOR CARACOS ARNE TOURNE .
Να μην μπορεί να κοιμηθεί , ούτε να παραμένει στην θέση του , ούτε να εργάζεται ,ουτε να φάει, ούτε δρόμο να περάσει , ούτε αμάξι να οδηγήσει , ούτε γυναίκα , ούτε άνδρα , ούτε παιδί να συναναστραφεί έως ότου έλθει και εκπληρώσει όλες μου τις επιθυμίες και τα θέλω "...


Ο Fagot είναι μία δαιμονική μορφή / φανταστικός ήρωας στο μυθιστόρημα του Μπουλγκάκοφ  " Ο Μαίτρ και η Μαργαρίτα ".
Είναι μία φανταστική ιστορία, στην οποία, με λίγα λόγια, ο Διάβολος με κάποιους ακολούθους του επισκέπτεται τη Μόσχα, προκαλώντας χάος και προβλήματα στις ζωές διαφόρων ανθρώπων. 

Στους διαβολικόυς ακολούθους περιλαμβάνονται ο Βεχεμώθ ως μαύρος γάτος με ανθρώπινη συμπεριφορά , και φυσικά ο Fagot ως άνθρωπος με χαρακτηριστικά Μεφιστοφελή ( Εικόνα επάνω Βεχεμωθ & Faggot ) , μαζί τούς είναι μία κοπέλα βρυκόλακας η Χελ , και ένας ακόμα άνθρωπος τύπου γελωτοποιός ο Αζαζήλ !

Ο Μπουλγκάκοφ χρησιμοποιεί μυθολογικές μορφές που είναι γνωστές στην δαιμονολογία , και υποψιαζομαι οτι το βιβλίο κρύβει μηνύματα μαγικού χαρακτήρα ανάλογα αυτών που συναντάμε και σε άλλα κρυπτομαγικα κείμενα όπως " Το Όνειρο Θερινής Νυκτός " και η " Τρικυμία ' του Σαίξπηρ , και ορισμένες ιστορίες απο το 1001 Νύχτες όπως π.χ η ιστορία του Αλί Μπαμπά με τους 40 κλέφτες ή το γεμάτο σύμβολα Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων , όπως και στο Η Αλίκη πίσω απο τον Καθρέφτη , για να μην πώ για την ΘΕΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ του Δάντη που ουσιαστικά ναι μέν έχει πολλά να πεί αλλά δεν παύει να είναι κλεψίτυπο του αποκρύφου κειμένου της λεγόμενης Αποκάλυψης του Παύλου.

Το όνομα του Fagot , προέρχεται από το αγγλικό Faggot το οποίο μεταφράζεται ως δεμάτι κλαδιών για προσάναμμα , εννοιολογικά μεταφράζεται ως Ράβδος.

Ο Ράβδος είναι αναγνωρισμένη μορφή ισχυρού δαίμονα που εμφανίζεται ως μαύρος σκύλος ( λαγωνικό της κολάσεως * Helhound ) σε ερημιές και σταυροδρόμια απόμερα οπου ξεσκίζει / ξεκοιλιάζει περαστικούς , σύμφωνα με την Διαθήκη Σολομώντα είναι το τιμωρημένο πνεύμα του Ερμή Τρισμέγιστου ο οποίος έγινε δαίμονας γιατί διέστρεψε την  θεία γνώση  σε μαγεία ( Σολομωνική ) γιά ίδιον όφελος.

Η Μορφή του Ράβδος  ( Fagot )
 Μεγάλος σαν αρκούδα, μαύρος σαν το σκοτάδι με κόκκινα πύρινα μάτια και ενα γυμνό κρανίο γεμάτο μεγάλα αιχμηρά δόντια !Διαβάστε και την παλαιότερη σχετική ανάρτηση μου για τα hellhound :

The Hound of the Baskervilles,
 by A. Conan Doyle...και η πραγματική ιστορία που αποτέλεσε την έμπνευσή για την συγγραφή του μυθιστορήματος ....Μια αληθινή ιστορία μάυρης μαγείας .
http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/07/the-hound-of-baskervilles-a.html?m=1


Μελλοντολόγος Ευάγγελος Αδαμάκης , προσωπικός σύμβουλος της αυτού μεγαλειότητος της βασιλίσσης Elizabeth II.


Κρυσταλλομαντεία * Χαρτομαντεία * ισχυρή ικανότητα τηλεψυχικής!
Επίσκεψη μόνο με ραντεβού 50€ .
★ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20€ ★

Σας περιμένω όλους απο Ελλάδα - Κύπρο - Γερμανία να μου τηλεφωνήσετε στο 215 555 7893 για να σας δώσω συμβουλές ,και να σας αποκαλύψω μυστικά με ακριβείς και έγκυρες προβλέψεις.

* Χαρτομαντεία με κλασσική τράπουλα .

* Κρυσταλλομαντεία - με γνήσια κρυστάλλινη σφαίρα.

* Μολυβομαντεία ( Γνήσια τούρκικη kursun )

* Ισχυρά ξόρκια & Φυλαχτά αγάπης .

* Καθάρισμα Άυρας & Αρνητικών επιρροών
.
* Ξεμάτιασμά Κωσταντινουπολίτικο με μαντήλι ή με γαρύφαλλα.

Εξυπηρετώ ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο συμβουλές προβλέψεις μέσω τηλεφώνου με προπληρωμή 20€ μέσω :

★ Κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό μου Εθνικής Τραπέζης.

★ Τηλεφωνική / ταχυδρομική επιταγή

★ Western Union ταχυμεταφορά χρημάτων.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ !

Ερωτική επαναφορά προσώπου με πνευματισμό , αποτελέσματα εντος οκτώ ημερών  100% επιτυχία √

ΕVAN"S ADAMAKIS
ΈΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 700€
Τηλ 215 555 7893 & 215 555 7550


Διεύθυνση γραφείου μελλοντολογίας Ευάγγελου Αδαμάκης & Συνεργάτιδας.
1 Athanaton st
7520 Xylofagou
Cyprus


http://www.adamakismellontologos.grMedium Evan's Adamakis ~~~°


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου