Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

        † Η ΛΙΛΙΘ & ΟΙ ( προ ισλαμικοί) ΘΕΟΙ † السحر العربي †
Καλώς ήρθατε στο blog μου. 


Μελετώντας την γνήσια προ Ισλαμική μαγεία Ruqyah , μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο κοινά στοιχεία έχει με το Voodoo , κεφάλι απο κότα και πόδι για φυλαχτά συναντόνται αυτούσια σε όλες τις Αφρό βραζιλιάνικες εκδοχές του , τώρα που προσθέτω νέα στοιχεία σε αυτό το κείμενο διαπιστώνεται πόσο είναι θαυμάσια η σύγκληση πρός ενα ενιαίο κέντρο , μία θρησκεία όσο βυθιζόμαστε στην πρώιμη αρχαιότητα...Μια θρησκεία της οποίας αρχή ήταν ή Κίρκη ως στρίγγλα και η Λίλιθ ως θεότητα.


Η παρουσία " πνευμάτων "  ( Jin ) -Χίνας  λεονταρανθρώπων στην μαγεία τόσο της Αραβίας , της Αφρικής αλλά και της Σολομωνικής , με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι είναι τα ίδια αυτά όντα απο τις Πλειάδες τα οποία αναφέρεται οτι κατέβηκαν στην γη κατά τον δεύτερο ήλιο της δημιουργίας  απο τους πέντε του μύθου των λαών της κεντρικής Αμερικής για τα οποία έχω αναφερθεί σε άλλα άρθρα μου εδώ μέσα


Οι άνθρωποι λιοντάρια πολέμησαν με τους ανθρώπους ερπετά και τους αφάνισαν  , ως ανθρωποφάγα όντα όμως ( δες αιγυπτιακό μύθο θεάς Σεχμέτ)

έτρωγαν οτιδήποτε ζωντανό καθώς και ανθρώπους .

Απο το Περού και την Αίγυπτο , τους λαούς της Μεσοποταμίας μέχρι την Ινδία η ύπαρξη τους είναι αδιαμφισβήτητη , όπως και το οτι σήμερα δεν θα υπήρχε ανθρωπότητα αν αυτά συνέχιζαν να υπάρχουν.

Ό μεγάλος κατακλυσμός έγινε για τον ολοκληρωτικό αφανισμό τους , δίνοντας την ευκαιρία σε επιλεγμένους ανθρώπους διαφορετικών φυλών και λαών να σωθούν απο την καταστροφή είτε με κανό και πιρόγες  , κιβωτό  ,ακόμα και με την χρήση αυτοσχέδιας σχεδίας στην οποία επέβησαν σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη και σώθηκαν οι τελευταίοι 5 ανθρώποι της πρότερης δημιουργίας , μετά τον κατακλυσμό ακολούθησε η δεύτερη δημιουργία.


 Οι Ιαγουάροι ή λεοντες κατα την Παλαιά διαθήκη αναφέρονται ως τέκνα του Αριήλ ( Πρώην αρχάγγελος και νυν ο έκτος μεγάλος Δούκας της κόλασης εμφανιζόμενος ως Hellhunder , ένας μεγάλος μάυρος ηλεκτροφόρος σκύλος που συνήθως εμφανίζεται σε περίοδο καταιγίδων).


Ο Αριήλ  απασχόλησε τούς ερευνητές των παραψυχολογικών και υπερφυσικων φαινομένων με την υλοποίηση του και την δολοφονία αρκετών ανθρώπων  το 1577 στην Αγγλία .

  Τα παράξενα ανθρωποειδή όντα τελικά σφαγιάστηκαν απο πολυάριθμο στρατό αποτελούμενο απο πολλά βασίλεια που συμμάχησαν εναντίον στο κοινό εχθρό των ανθρώπων.

Υποτίθεται πως ο " Κύριος του Ισραήλ" οδήγησε την σφαγή που έγινε κατ' εντολή του , ο πόλεμος ηταν απερίγραπτα καταστροφικός και πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε και μια η περισότερες ατομικές βόμβες.

Τα όντα αυτά αν και σωματικά νεκρά συνεχίζουν να υπάρχουν σε άλλο επίπεδο ύπαρξης , το λεγόμενο αστρικό κόσμο ( στα αραβικά :  gaib)  μαζί με τους γίγαντες
και τους Ολμέκ ,ή ο γνωστός ώς Αράπης της ελληνικής λαογραφίας.
ή κοινός αποκαλούμενους " μαύρους " που συναντόνται σε καμάρες , πηγές , γεφύρια ή ως φύλακες θησαυρών.

  ************★**************

Τα περισσότερα πνεύματα της Σολομωνικης είναι άνθρωποι λιοντάρια όπως π.χ ο Μάρβας ή ο Πουρσόν .


Χαρακτηριστική είναι η μορφή του Παζούζου αδερφού του γίγαντα ΧούμΒαβά , τέκνα αμφότερα του αρχαίου θεού του κάτω κόσμου Άμπου ή Χαμπού  Θεός λεοπάρδαλη   ανάλογος του σημερινού σατανά  .

Ο Παζούζου ...με την  χαίτη τύπου πάνκ , σύμβολο βασιλικής καταγωγής.

Σήμερα είναι ένας ώριμος αρσενικός λυκάωνας , και είναι γνωστότατος με το όνομα Σιτρί , η μορφή του παραμένει ίδια .

Όλοι αυτοί οι εξαφανισμένοι απο προσώπου γής λαοί του παρελθόντος , γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στους κόσμους μέσω της μαγείας , και ζούν σε μια περίεργη κατάσταση "ζωής μετά θάνατον " , οι λυκάωνες ανήκουν σε αυτά τα όντα , τα λεγόμενα " Παιδιά της Νυχτός " , όχι με την έννοια της νυχτερινής δράσης τους αλλά με την έννοια ότι  βρίσκονται σε " εξορία " στο συμπαντικό " σκοτεινό " πεδίο του οποίου η γή είναι τμήμα.
Η Νύχτα εξουσιάζεται απο τον Θάνατο και την Ανάγκη ....και πάει λέγοντας.
★ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ★

 Αν θέλετε να κάνετε κάποιο ξόρκι το βράδυ αναφέρω εδώ τους υπηρέτες της. 
† Για να καλέσεις ένα πλάσμα απο τους κόσμους της νύχτας να πάει να κάνει κακό σε κάποιον άμεσα †Αυτή ή εργασία γίνεται απο τους λεγόμενους sihirbaz .
Μεσάνυχτα Τετάρτης σε ανοιχτό χώρο προστάτεψε τον εαυτό σου με τον πιο ισχυρό τρόπο που διαθέτεις και αφού ανάψεις κάρβουνα σε χάλκινο καζάνι ρίχνε μέσα κίτρινο λιβάνι , μαστίχα και κόλιανδρο  επαναλαμβάνοντας 3.000 φορές τις λέξεις ( μάντρα) που ξεκλειδώνουν τις πύλες του σκοταδιού.
«Ahoosh Mahoosh Lahayoosh».* Τί μπορεί να έρθει απο την άλλη πλευρά? *


Συνήθως εμφανίζεται ένας λυκάωνας ή ένας αράπης , αλλά μπορεί να έρθουν και " Τζίντζα " ( Αφρικανική διάλεκτο μπαμπάρα του Μαλί ) τα οποία είναι δαιμονοποιημένα πνεύματα νεκρών ζώων .

Τα ζώα όπως και όλοι οι ζώντες οργανισμοί υπάγονται στον ίδιο θάνατο και την μεταθανάτια ζωή των ανθρώπων , συνεχίζουν δηλαδή να υπάρχουν ως ασώματα όντα αλλά συνήθως μπαίνουν στον κύκλο των επανενσαρκώσεων , εκτός αν παγιδευτούν στην διάσταση που βρίσκεται το νεκρό τους σώμα οπότε υπομένουν μαρτυρικά το σάπισμα.

Τα θυσιασμένα ζώα στους θεούς , και κάποια προϊστορικά μαμούθ , όπως και τίγρεις μαχαιρώδους των οποίων τα οστά λατρεύτηκαν ως οστά προγόνων σε αρχαίους ελληνικούς και ξένους ναούς έγιναν και αυτά δαίμονες .


Υπάρχουν όμως και άλλα όντα τα οποία σε αρχαϊκές εποχές λατρεύονταν ως θεοί και προς τιμήν τους θυσίαζαν ανθρώπους ( κυρίως γυναίκες ).

Μία απο αυτές τις πολύ επικίνδυνες οντότητες είναι το jin " 40 κλέφτες "
( εικόνα κάτω )

Είναι ο ίδιος που αναφέρεται σε μία απο τις ιστορίες των 1001 αραβικών νυκτών , συγκεκριμένα στην ιστορία :
" Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες "
Ολόκληρη η ιστορία είναι ενα μαγικό κρυπτογράφημα , Αλή Μπαμπά είναι ένα πολύ συνηθισμένο περσικό αραβικό όνομα  , ταυτόχρονα όμως σημαίνει " Ο Μεγαλος Βράχος " και έτσι γίνεται δηλωτικό συγκεκριμένου τόπου που σήμερα ονομάζεται Majlis al Jinn και βρίσκεται στο Ομάν.


Σπηλαιολογικές έρευνες έφεραν στο φώς οστά θυσιών αποτελούμενα από φίδια και κατσίκες των τελευταίων 100 ετών πράγμα που σημαίνει ότι ο 40 κλέφτες είναι ακόμα αντικείμενο λατρείας παρά τις χιλιετηρίδες που περάσανε απο την εποχή που ο Μωάμεθ προσπάθησε να ξεριζώσει τίς προϊσλαμικές λατρείες.

Όλοι θυμούνται απο την ιστορία τι απέγινε ο περιέργος βασιλιάς που τον έπιασαν ό / οι 40 Κλέφτες , τον τεμάχισε σε 14 κομμάτια τα οποία κρέμασε στο στόμιο της σπηλιάς.

14 κομμάτια έγινε και ο Όσιρις από τον Σηθ , ο αριθμός δεν νομίζω οτι έχει τον οποιοδήποτε συμβολισμό αλλά είναι ενα γεγονός που κάποτε γινόταν σαν τμήμα κάποιου τελετουργικού.

Η Μήδεια ας πούμε έκοψε τον  Αιήτη σε ισάριθμα κομμάτια για να τα βράσει και να βγεί ξανανιωμένος , αλλά απέτυχε...

Ο 40 κλέφτες είναι αυτό που δείχνη η εικόνα , ονομάστηκε έτσι γιατί περνάει από 40 διαφορετικές μεταμορφώσεις προκειμένου να σκοτώσει το θύμα του.

Ξεκινάει απο μικρό μαύρο τσιμπούρι και καταλήγει πιά στην μορφή ενός ανθρώπου .

Ο μάγος πρέπει να νικήσει καί να κατατροπώσει και τις 40 αυτές μορφές , ο 40 κλέφτες πιθανότατα είναι ταυτόσημος με τον δαίμονα Utukku των Σουμερίων οπότε το πιο ισχυρό φυλαχτό που ακυρώνει όλες τις ενέργειες του είναι οποιαδήποτε μορφή , φυλαχτό ή σφραγίδα του Θεού Άνου ( στα ελληνικά Ουρανός , και στην  εβραϊκή Όν).

*Edimmu*


Ξαφνικά ο καπνός σαν να απέκτησε δική του αυτόβουλη ύπαρξη σταμάτησε να σκορπίζεται στον άνεμο και άρχισε να πυκνώνει .

Δεν ήταν θυμίαμα πιά αυτό που αναδυόταν απο τα κάρβουνα αλλά η δυσωδία του τάφου καθώς κουφάρι σαπίζει μέσα του !

Τότε άκουσα την φωνή απο του καπνου ενα κρανίο αέρινο που δεν ήξερα και εγώ αν με γέλαγαν τα μάτια μου κοιτώντας το να υπάρχει και να χάνεται για να σχηματιστεί ξανά.

" Ποιος είσαι  ? "
Το όνομα που εκφώνησε ή ύπαρξη πρίν ο καπνός διαλυθεί ηταν Edimmu.

Αυτές είναι οι στιγμές που ο αμαθείς μάγος την πατάει καθώς αόρατο το θεριό στέκει εξω απο τον κύκλο περιμένοντας τον να βγεί για να του ορμήξει ρουφόντας του όλη την ζωή και την τελευταία ακόμα ανάσα κάνοντας την καρδιά να σταματήσει 

Σύμφωνα με την Σουμεριακή  μυθολογία Edimmu είναι ένας δαίμονας  χωρίς σώμα και μορφή ένα φάντασμα σαν αέρας ο οποίος όμως ρουφάει κυριολεκτικά την ζωή απο το σώμα και ακόμα και αν δεν σκοτώσει το θύμα του , το αρρωσταίνει.


Ενεργεί την νύχτα την ώρα που τα θύματα του κοιμούνται .
Πάει απο επάνω τους και ρουφάει την ζωή τους , συνήθως προτιμάει νεαρά άτομα.

Στα βασίλεια του θανάτου υπάρχουν πολλές ψυχές ανθρώπων που λειτουργούν έτσι βαμπιρικά οπότε Edimmu  μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι οι αρχαιοελληνικοί "άωροι νεκροί " και τα πνεύματα αυτών που δεν έχαιραν ταφής , η σουμεριακή πίστη σε αυτό το σημείο ταυτίζεται με την αρχαία ελληνική .

Ο Edimmu επίσεις μπορεί να κυριεύσει ένα σώμα ανθρώπου , βέβαια δεν είναι ο Edimmu συγκεκριμένα αυτός που το κάνει αλλά συνήθως είναι κάποιος νεκρός συγγενείς ή και γείτονας  το πνεύμα του οποίου αρνείται να περάσει στην σπηλιά των πεθαμένων.

Στην σουμεριακή πίστη αρκούσε μια επικήδειος τελετή για να εξευμενίσουν το πνεύμα οπότε και ο κατεχόμενος απελευθερωνόταν.Azathoth 
Αζαθώθ το έρπον χάος , απο τους βασικότερους θεούς του Λαβκραφτικού Πάνθεου και απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην μυθολογία Κθούλου.
Ερευνητές σαν τον Γιώργο Μπαλάνο και ολους τους μαθητές και συνεργάτες του παρουσιάζουν μιά εμμονή με τον συγκεκριμένο δαίμονα δίνοντας του μια εωσφορική , αντιχριστιανική μορφή που αναπτύσεται μέσα απο τα κείμενα τουε τα οποια κατα βάση είναι στα μασονικά πρότυπα απέχοντας πολύ απο την πραγματικότητα.

Γνωρίζοντας την στενή τους σχέση με τους Λυκάονες δεν παραξενέυομαι που στα βιβλία που κυκλοφόρησαν απο λυκαονικες εκδόσεις  Μεταεκδοτικη κλπ που υποτίθεται οτι αναλύουν την λαβκραφτική μυθολογία , ουσιαστικά μόνο αυτό δεν κάνουν αφού καλυμμένα προπαγανδίζουν τον λυκαονισμό και μασονικές ιδέες.


O Azathoth στην πραγματικότητα δεν είναι απο τις πιο σημαντικές οντότητες της κολάσεως , ή παρουσία του όμως είναι συνώνυμο του πυρηνικού ολέθρου ένας απο τους αρχαίους επτά της κολάσεως είναι γνωστότερος με το όνομα Asag ή Azàng.


Τον είδαμε σαν κερασφόρο γίγαντα στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών και πραγματικά η μορφή του είναι μια ζωντανή φλογισμένη ύπαρξη αποτελούμενη απο αλυσιδωτές πυρηνικές αντιδράσεις.


Στην μυθολογία των Σουμερίων και την Ακκαδική μυθολογία (Βαβυλωνίων και Ασσυρίων)  υπήρχαν οι  Gallus (που ονομάζονται επίσης δαίμονες gallu ή gallas [Akkadian: gallû ) ήταν μεγάλοι σε μέγεθος  και ισχύ αρχαίοι δαίμονες / κυρίαρχοι διάβολοι του κάτω κόσμου. 

Ήταν ένα από τα επτά δαιμόνια (ή «ο απόγονος της κόλασης») της Βαβυλωνίακής θεολογίας που  μπορούσε να κατευναστεί με την  θυσία ενός αρνιού σε βωμούς των αρχαίων αυτών δυνάμεων του κάτω κόσμου.

Η θεά Ινάννα στο ταξίδι της στον κάτω κόσμο  εκδιώχθηκε από δαίμονες gallu αν και ηταν συνοδευόμενη απο τους Galatura και Kuryara.

 Ο Αsag ή Αζάγκ ( Θωθ) υπήρξε ιδιαίτερα έντονα καταστροφικός δαίμονας gallu, 
Ονομαζόταν υποτιμητικά ως το τέρας Asag,  το οποίο σκοτώθηκε από τον Νινούρτα χρησιμοποιώντας το μαγεμένο σκήπτρο Sharur.

Αναφορές για αυτόν έχουμε στο σουμεριακό ποίημα Lugal-e
στο οποίο αναφέρεται ότι ή παρουσία του Αζάγκ δίπλα σε ενα ποταμό αρκούσε για να το κάνει να βράσει με όλα του τα ψάρια μαζί !

Asàng ο γιός του Αννου ( αδερφός της Λίλιθ ? )


Màrà  ό δαίμονας της υπνικής παράλυσης.


Άν και στα ελληνικά το φαινόμενο ονομάζεται Μόρα  , το ίδιο φαινόμενο σε πολλούς λαούς και μύθους οφείλεται στον αρσενικό δαίμονα Màra.

Mara (Σανσκριτικά: मार, Māra . Κινέζικα : 天魔 . pinyin: Tiānmó. Θιβετιανά Wylie: bdud.  Χμερ: មារ; Burmese: မာရ်နတ်; Ταϊλανδέζικα: มาร; Sinhalese: මාරයා) 
Σύμφωνα με τον βουδισμό ο Μάρα είναι ο δαίμονας που θέλησε να αποπλανήσει τον πρίγκηπα Siddhartha (Gautama Buddha)  στέλνοντας του σε όραμά πανέμορφες κοπέλες που σκοπός τους ήταν να σαγηνέυσουν τον μέλλοντα θρησκευτικό ηγέτη , αυτές οι κοπέλες ήταν οι κόρες του δαίμονα.

Στην βουδιστική κοσμολογία,  ο Mara σχετίζεται με το θάνατο, την αναγέννηση και την ερωτική επιθυμία , πράγματα που συναντούμε και στην μορφή της θεάς Κάλι με την οποία μοιάζει και στον στολισμό ,και στο χρώμα .


O Nyanaponika Thera έχει περιγράψει τομ Mara ως «η προσωποποίηση  δυνάμεων ανταγωνιστικων προς την διαφώτιση.»

Η λέξη «Μάρα» προέρχεται από την Πρωτο-Ινδο-Ευρωπαϊκό έννοια ρίζα * mer , θάνατος .
Στην σημερινή εποχή συναντάται στο Vodoo ως Exu Mort , Exu Catacuba...
Baron samdi κτλπ

Η σανσκριτική του λεκτική ρίζα είναι √mṛ. 
Παίρνει στο ενεστώτα μορφή mṛyate και αιτιολογικά  γίνεται mārayati (με ενίσχυση της ρίζας του φωνήεν από το R στο AR). 

Mara είναι ουσιαστικό από τη ρίζα και σημαίνει «πρόκληση θανάτου» ή «θανάτωση». 
Έχει σχέση με άλλα λόγια για το θάνατο από την ίδια ρίζα, όπως: MARANA και mṛtyu κατ ' επέκτασην ερμηνεύεται ως νεκρική ακινησία και η υπνική παράλυση ή οποία συνοδευμένη από υπνική άπνοια μπορεί πραγματικά να αποβεί μοιραία.

ALU :
Δαίμονες που σύμφωνα με την σουμεριακή μυθολογία μάυροι και άμορφοι καλύπτουν το ανθρώπινο σώμα σαν ρούχο, και δεν μένει ούτε κόκκαλο.

Οι αγγελιοφόροι του Όσιρι .

Οι ALU ουσιαστικά είναι οι λεγόμενοι σήμερα " σκιώδεις άνθρωποι " τους συναντάς όπου πρόκειται να υπάρξει ατύχημα με νεκρούς  και γενικά βίαια γεγονότα με αίμα.

Οι ALU είναι τριών ειδών :

Α) αυτοί που συναντάς στην Πεντέλη και σε ερημιές ή σε δρόμους του παγκρατίου στην Αθήνα κοντά στο κέντρο των ελλήνων λυκαώνων.
Δεν ενοχλούν και αν περάσεις απο δίπλα τους είναι όμως ψυχοφάγοι.
Πολλοί μαζεμένοι σε ενα μέρος είναι προμήνυμα θανατηφόρου ατυχήματος.

Β) Αυτοί που είναι σε σπήλαια , οι πιο επικίνδυνοι , ζωντανές σκιές πάνω στους τοίχους που αποκολλούνται και πέφτουν σαν μαύρο πανί πάνω στα θύματα τους και τα σκεπάζουν .
Χωνέυουν όπως ακριβώς τα προτόζωα τα ανθρώπινα σώματα  απο τα οποία δεν μένει ούτε ίχνος .

Γ)  το τρίτο είδος αναφέρεται στην μυθολογία την Ακκαδική και των  Σουμερίων .
Οι δαίμονες δεν έχουν στόμα, χείλη ή  αυτιά. Είναι σαν μαύρη σκιά που  περιπλανιέται τη νύχτα και τρομοκρατεί τους ανθρώπους ενώ κοιμούνται, η κατοχή από ενα τέτοιο Alu  τύπου Γ φέρει ως αποτελέσματα την απώλεια των αισθήσεων και το κώμα απο το οποίο το θύμα δεν θα επανέλθει ποτέ , σε μερικές περιπτώσεις το κώμα φτάνει σε βαθμό νεκροφάνειας  όπότε στις εποχές που δεν ήξεραν έθαβαν τον άνθρωπο ζωντανό  με τον τρόπο αυτό  μοιάζει η συμπεριφορά τους με τα πλάσματα, όπως ο Μάρα, και ο εφιάλτης,  στα οποία καταλογιζόταν η  παράλυση του ύπνου. Στην Ακκαδική μυθολογία  και των Σουμερίων  συνδέονται με άλλους δαίμονες όπως οι Gallu και οι Lilu.


★ LILITH ★


Λίλιθ η ανδροφάγος.
Την γνωρίσαμε σαν μάγισσα με το όνομα Κίρκη στην Οδύσσεια , όνομα που βγαίνει απο το γεράκι Κίρκος εξού και Κίρκη * νέζι  ( Κιρκινέζι) όνομα το οποίο οφείλεται στα πόδια της .
Η Κίρκη ήταν μάγισσα ( Στρίγγλα) της αρχαιότητας και αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Θεά και την γυναίκα, την μάγισσα και την θεά.


Ελάσσονα θεότητα της αρχαιότητας η Κίρκη ή Λίλιθ ζούσε και δρούσε σε άγνωστη πιά περιοχή , αν και στο πάνω ανάγλυφο τα δύο λιοντάρια που αναπαύονται σε δυο σειρές πέτρες είναι αρχαίο ιδεογράμμα υπαρκτής οροσειράς της οποίας το όνομα σχετιζόταν με " λιοντάρι " , άλλωστε και ο Όμηρος μιλάει για την ύπαρξη άγριων θηρίων στο νησί της την Αιαία , (συγκεκριμένα λιοντάρια και λύκους ) 

*****
Οι κουκουβάγιες  στο μοτιβο ή liyliyth στην ακκαδική ( νυχτοπούλια)  δηλώνουν το όνομα Λίλιθ  ,αλλά παράλληλα και την κακόβουλη φύση της θεότητας αφού η λέξη liyliyth παράγεται απο το Lilu που θα πεί νυχτερινός δαίμονας , το όνομα Κίρκη συναντάται στην ρωμαϊκή εποχή στο παραμύθι Κιρνακέζια , στο οποίο μέσα περιγράφονται οι Στρίγγλες δηλαδή πτερωτές θεότητες σαν άγγελοι που ήσαν όμως όντα φρικαλέα και ακάθαρτα.

Το όνομα της Λίλιθ απο την ακκαδική λέξη Liyliyth είναι συνώνυμο του Στρίγγλα απο το Στρίγγα  " estillis Strigibus nomen " μας λέει χαρακτηριστικά ο Οβίδιος και αυτό γιατί συνήθιζαν να βγάζουν φρικαλέους κρωγμούς την νύχτα όπως οι κουκουβάγια.

Η Λίλιθ / Κίρκη προφανώς ήταν μια Άρπυια όπως υπήρξε ή Αελώ και η Ωκυπέτη ,  επειδή όμως ηταν προ ολύμπια πλάσματα , δηλαδή αρχαιότερα του δωδεκάθεου για αυτό το λόγο ή Λίλιθ αν και γνωστή , σημαντική θεότητα παραγκωνίστηκε και επίτηδες δεν έγινε ποτέ συσχέτιση της φτερωτής μορφής της με γνώριμες μορφές απο αρχαιοελληνικα αγγεία.


Η νήσος Αιαια πρέπει να είναι το άλλοτε πότε νησί  που αφού καταποντίστηκε και αναδύθηκε τουλάχιστον δύο φορές  τώρα πλέον είναι τμήμα της αμερικανικης ηπείρου ο λόγος για το Γιουκατάν και συγκεκριμένα τοποθετώ με ακρίβεια την θέση του παλατιού της στο σπηλαιώδες συγκρότημα Λολτούν το γεμάτο αγάλματα ανθρώπων και πανθήρων και άλλων θηρίων  , ενώ στην είσοδος της σπηλιάς υπάρχει άγαλμα ανδρός  τρία μέτρα ύψος με περικεφαλαία και μουσια που κοιτάζει προς την θάλασσα!
Άραγε να είναι ο Οδυσσέας που κοιτάζει προς την Ιθάκη ? 

Το Λολτούν αποτελείται απο ανεξερεύνητες σήραγγες μεγάλου βάθους , μοιάζει σαν αρχαία πολιτεία και όχι σαν κατοικία ενος προσώπου αυτό όμως δεν αναιρεί την πιθανή λατρεία της Κίρκης στον παρόντα χώρο.

* Η αλήθεια του Ομήρου.*
Όσοι ασχολούνται σοβαρά με την μαγεία ,μελετούν και την αρχαιοελληνική φαρμακεία ή οπως λέγετε σήμερα φαρμακευτική ,οπότε μοιραία θα ανακαλύψουν οτι ο Όμηρος είχε δίκιο όταν περιέγραψε τα μαγικά φίλτρα μιας καθ'ολα υπαρκτής  με σάρκα και οστά μάγισσας και όχι μιας μυθικής ή υπερφυσικής θεότητας.
Άτροπος Belladona , Datura Stramonium , Datura Metaloides είναι τα από αιώνων μαγικά συστατικά των φίλτρων οπότε δίκαια οι ιστορικοί της Ιατρικής έχουν υποθέσει ότι η μεταμόρφωση των συντρόφων του Οδυσσέα σε χοίρους είναι μία μεταφορά για την επίδραση αντιχολινεργικών αλκαλοειδών, όπως η σκοπολαμίνη και η ατροπίνη, που δρουν ως αναστολείς της ακετυλχολίνης στο νευρικό σύστημα. 

Τα συμπτώματα από τη λήψη τέτοιων ουσιών περιλαμβάνουν την αμνησία και τις παραισθήσεις. Η περιγραφή για το μώλυ ταιριάζει στο φυτό γάλανθος, που παράγει δευτερογενείς μεταβολίτες οι οποίοι μπορούν να δράσουν ως αντίδοτο στα αντιχολινεργικά φάρμακα.

Έτσι οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως η Κίρκη ηταν μια απόλυτα κανονική γυναίκα μάγισσα.

Αλλά ποιά είναι ή Λίλιθ του μύθου ?

Στην Μεσοποτάμια μυθολογία υπήρχε η Lamashtu (Ακκαδική DLA-mas-tu? Σουμερίων Dimme dDim3-μένα) ήταν μια γυναίκα δαίμονας, ένα τέρας, κακόβουλη θεά ή ημίθεα ή νεραΐδα που απειλούσε γυναίκες κατά τη διάρκεια του τοκετού τους και αν αυτό ήταν  δυνατόν, απήγαγε τα παιδιά τους, ενώ αυτές θηλάζαν. 

Αυτή  μετά έτρωγε την σάρκα ροκανίζε τα οστά τους και έπινε το αίμα τους. 

Ήταν κόρη του θεού του Ουρανού Anu , εδώ να ανοίξω παρένθεση να θυμίσω οτι ή Κίρκη αντίστοιχα ήταν κόρη του Ήλιου σημαντικού ελάσσονος θεού του ουρανού.

Η Lamashtu απεικονίζεται ως ένα μυθολογικό υβρίδιο, με τριχωτό σώμα, λέαινας κεφάλι με  αιχμηρά δόντια γαϊδάρου αυτιά, μακριά δάχτυλα και  νύχια, και τα πόδια ενος πουλίού με αιχμηρά νύχια , μπορούμε εδώ να δούμε αρκετές ομοιότητες με την αρχαία αιγυπτιακή θεά μάγισσα και πολεμίστρια κόρη του ουρανίου θεού Ρα την αιμοδιψή λεοντοκέφαλη θεα Σεχμέτ !

Η Σεχμέτ όμως με την πύρινη ανάσα που ερημώνει τα πάντα είναι σύμβολο της ραδιενέργειας και όχι απλώς μία θεά ή μάγισσα

Η Λαμάσθου ( όνομα που μοιάζει με το ελληνικό όνομα Λάμια που σημαίνει " κατασπαράχτρια " )  συχνά εμφανίζεται όρθια ή γονατιστή σε ένα γαϊδουράκι, με ένα γουρούνι και ένα σκυλί να τα θηλάζει κρατώντας φίδια.

Το γουρούνι σε ορισμένες απεικονίσεις της ίσως ήταν ή αιτία που ο Όμηρος μας λέει οτι ή μάγισσα μετέτρεψε τους συντρόφους του Οδυσσέα σε γουρούνια.

 Η Λαμάσθου ως εκ τούτου φέρει ορισμένες λειτουργίες και ομοιότητα με την Μεσοποταμία δαίμονα Λίλιθ.

 Σε αντίθεση με πολλές άλλες συνήθεις δαιμονικές μορφές της Μεσοποταμίας , η Lamashtu ενεργεί απο  μοχθηρία από μόνη της, και όχι σε οδηγίες των θεών.


 Μαζί με το όνομά της  στη σφηνοειδή γραφή αναφέρεται με το διακριτικό της  θεότητας . 

Αυτό σημαίνει ότι ήταν μια θεότητα  από μόνη της. 
 Γέννησε επτά ονόματα (? )  που χαρακτηρίζονται ως επτά μάγισσες 
( και η Σεχμέτ θεωρούνταν μάνα των μαγισσών της ερήμου ).
στα ξόρκια και στις κακές πράξεις της περιλαμβάνονται (αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά):

  σκοτώνει παιδιά μικρά και νεογνά και αγέννητα ,προκαλώντας βλάβη σε μητέρες και μέλλουσες μητέρες.

 τρώει άνδρες και πίνει το αίμα τους.
Φέρνει ενοχλητικό ύπνο δημιουργόντας εφιάλτες  .

Ξεραίνει τα δέντρα 
μολύνει  τα ποτάμια και τις λίμνες ,  και είναι φορέας της ασθένειας, και τού θάνατου πράγματα που συμβαίνουν στην περίπτωση της ραδιενεργού μόλυνσης έτσι ή Λαμάσθου κάπου ξανασυναντά την Σεχμέτ και οδηγούμαστε στο συμπέρασμα οτι αυτή όποια και αν ήταν η γυναίκα ή θεά προφανώς είχε σχετιστεί με κάποιο πυρηνικό ατύχημα σκόπιμο ή τυχαία , πράγμα που τις κόστισε τον παραγκωνισμό απο το δωδεκάθεο και την καταδίκη στην λησμονιά και την δαιμονοποίηση.

Οι Άρπυιες ( Αρπακτικά) στις αρχικές αρχαιοελληνικές αναπαραστάσεις δεν είναι διόλου τερατώδη και δαιμονικά κακόβουλα όντα.
Μετά αλλάζει το πράγμα :Ο Οβίδιος είναι αυτός που μας δίνει όλες τις πληροφορίες για αυτά τα όντα και την εξέλιξη τους απο αγγελικά όντα σε ζωώδη δαιμόνια, καθώς αναφέρεται στις Στρίγγες όχι ως πνεύματα νεκρών ή δαίμονες αλλά ως λαίμαργα πτηνά τα οποία τονίζει οτι δεν είναι εκείνα τα οποία άρπαζαν το φαγητό του Φινέα ( πρώτες 4 εικόνες )
αλλά απογόνοι τους πτηνόμορφα και ανθρωποφάγα  ( εικόνα 5 απο την Οδύσσεια)

Ο Οβίδιος συνεχίζει την ανάλυση του λέγοντας μας ότι τα όντα αυτά:

 " Είτε εξ"αλλων πτηνών γεννώνται , είτε δι'επωδών δημιουργούνται.... Το πτέρωμα τους κρύπτουσι εν το σώμα γραίας μεταμορφωθείσης δια Μαρσικού μαγγανέυματος...( κλπ)

Ο Οβίδιος μάς λέει εξω απο τα δόντια οτι αυτά τα όντα είναι υπαρκτά και όχι πνευματικά , εξασκούν την μεταμορφωτική μαγεία για την οποία έχουμε διαβάσει στα βιβλία του Κάρλος Καστανέδα , και στις μεταμορφώσεις του Λούκιος Απουλήιος , και στην περίπτωση της Ιφιγένειας που έγινε ελαφίνα , μαγεια η οποία είναι τμήμα των ανωτάτων μυστηρίων της αληθινής Γουίκα εξού και η ιταλική ερμηνεία της λέξεως la strega : η μάγισσα !

Η Λίλιθ ήταν ή πρώτη μάγισσα , η μόνη μάγισσα !

Στο Les femmes en orient -βιβλιο β' - της Dora d'Istria διαβάζουμε:
" Αι των Σέρβων μάγισσαι εισί λίαν επίφοβοι•   εκδερούσι την επιδερμίδα του σώματος των ωσάνει αποδύονται ένδυμα τι.
Δια των φλογερών πτερύγων μεταβαίνουσι επι των ανέμων εις τα προσκεφάλαια  των κοιμωμένων και ανοιγουσαι το αριστερόν αυτών μέρος αποσπώσι την καρδίαν , ίνα την καταβροχθίσωσι• θηρευουσι κυρίως τας των παίδων "

Η μεταμόρφωση που σήμερα διαφημίζεται πολύ απο τους Λυκάονες , και τα κρυστάλλινα φτερά που αποκτά ο μυούμενος κατα την σχετική διαφήμιση των Locus 7 ,
σύμφωνα με το πρόγραμμα morphodiataxis locus 7 & Nimbus 7 όπως είναι ο νέος όρος για να μην λέμε την κακή λέξη " Προσυλητισμός' μπορεί απο πίσω να είναι τάγματα και στοές διεθνής με επενδύσεις εκατομυρίων σε " ερευνητές ' τύπου Γιώργος Μπαλάνος σε ολόκληρο τον κόσμο...
Όμως δεν περιμέναμε τον εκάστοτε Μπαλάνο και τους Λυκάονες του να μας πουν αυτό που ήταν κανόνας απο την εποχή της Λίλιθ , δηλαδή ή " μαγική μεταμόρφωση " ως επιστέγασμα και κορωνίδα μαγικής γνώσης ...

Η ιστορία της συνάντησης του βασιλέα Σολομώντα με την Λίλιθ που γράφω πιο κάτω έχει όλα τα στοιχεία που συνδέουν την Λίλιθ με τις Στρίγγες ......Είμαι σίγουρος οτι αυτή και όχι ή Αστάρτη ήταν η καταστροφή του σοφού βασιλιά και οτι ο θάνατος του προήλθε απο αυτήν.

Η Λίλιθ όπως και η Ονοσκελής για την οποία γράφω σε άλλη ανάρτηση αλλά σχετίζεται με την Λίλιθ ως μία εκ των εφτά δυνάμεων μαγισσών που " έφερε η Λίλιθ" ή δημιούργησε ως δαίμονας με το όνομα Δύναμη ( Πλειάδες) καθώς και όλες οι μάγισσες κόρες της ήταν ανθρωποφάγες ( Διάβασε σχετικά στην ανάρτηση μου με γενικό τίτλο " Ο θεός της σφαγής " ).

Η κατανάλωση κρέατος άνθρωπου έχει αντιγυραντική επίδραση και δίνει ισχυρές μαγικες δυνάμεις , για αυτό οι Λυκάονες έχουν ως σύμβολο τους τους λυκανθρώπους 


, αν και εσωτερικά τα πνεύματα τους είναι Ιαγουάροι όπως όλοι οι δαίμονες.

★ ΣΤΡΙΓΓΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ★

Η πίστη του ότι οι Στρίγγες είναι όπως και οι Λυκάονες ναι μεν δαίμονες ως προς το ψυχικό κομμάτι , άνθρωποι καθημερινοί που μας περιβάλλουν δε , είναι παγκόσμια πίστη με την ανάλογη λαογραφία και σχετικές παραδόσεις απο τις οποίες η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση .

Ο κος Αντωνιάδης στο " Κρητηΐδη" του, και συγκεκριμένα σελίδες 118-119 διασώζει το Στριγγλών Διήγημα μια θηραϊκή μαρτυρία ενός νέου που ευτύχησε να σωθεί απο την συνάντηση του με αυτές τις δαιμόνισες, και έγινε μάλιστα μάρτυρας της αποκαλύψεως τους ,αφού ήταν συγχωριανες παντρεμένες γυναίκες αμφότερες.
Ας δούμε τι είχε πεί :

" Τας λέμβους συχνά την πρωίαν βλέποντες αίματος πλήρεις, τί τρέχει , να μάθουν δεν είχον τόλμη διόλου, αν κ'ήσαν περίεργοι πλείστον.

Πλήν τέλος νέος γενναίος είς λέμβου μεγάλης έγκρυπται πρόωραν.

Αίφνης δέ, βλέπει την νύκτα γυναίκας γνώριμους , τας κώπας αίτινες δράττουν , κ' ελαύνουν ταχέως °

Κι οπόταν την αυραν εχυσ' ωραία Πρωία , την γην Λιβύης προσβλέπουν.
Βαίνουσι δ' εξω κατόπιν εκείναι κι ανθρώπους βιβρώσκουν.

Κλάδον δε Φοίνικος κοψας ο νέος προς δείγμα , και πάλι σώμα σώμα κυρτόνει και πτησσει τας πρώρας εντός.

Την δ'εσπέραν  φάσματα μαύρης νυκτός εις τακάτιον αυθις εμβαίνουν .
Στρίγκλαι κρατούσαι 'ς τας χείρας ανθρώπινα σπλάχνα ολ' ερυθραί , καθώς είναι σφαγείς μακελλειών μεγάλων.....

Τελικά με το πρώτο χάραμα η βάρκα επιστρέφει στην Θήρα και οι δυο γυναίκες ως κανονικές γυναίκες γυρίζουν στα σπίτια τους , ο κατασκοπευσας όμως με δυο τεμάχια απο τα ρούχα τους τα οποία έδειξε στους συγχωριανούς του τις ξεσκέπασε!


Είναι ενδιαφέρουσα η σχέση μίσους ανάμεσα στους ανθρωποφάγους Λυκάονες και τις Στρίγγες ή Γέλλους των βυζαντινών ( εξού και η αρχαιοελληνική δαιμόνισα και συνοδός της Εκάτης η μυθική Γελλώ) στα αραβικά Γούλα .

 Ο Pazuzu που τον είδαμε πρίν ενας θεός ή δαίμονας, επικαλείτο για την προστασία των μητέρων την ωρα του τοκετού και για την προστασία των βρεφών κατά της μοχθηρίας της  Lamashtu.
Βρίσκουμε την μορφή του συνήθως σε φυλαχτά και αγάλματα. Παρά το γεγονός ότι ο Pazuzu είναι αυτός που φέρνει την πείνα και την ξηρασία,  επικαλείτο για την προστασία και κατά της πανώλης, αλλά ήταν κατά κύριο λόγο άγριος, κακόβουλος αντίπαλός της Lamashtu.

 Ξόρκι εναντίον της  Lamaštu:
 Μεγάλη είναι η κόρη του Ουρανού που βασανίζει τα μωρά .
Το χερι της είναι καθαρό, ηαγκαλιά της είναι ο θάνατος 
Είναι σκληρή, μαίνεται, θυμωμένη, ληστρική ένας δρομέας, ένας κλέφτης είναι η κόρη του Ουρανού 

Αγγίζει τις κοιλιές των γυναικών στην εργασία εκείνη βγάζει το μωρό των εγκύων γυναικών Η κόρη του Ουρανού είναι ένας από τους θεούς, τους αδελφούς της με κανένα παιδί δικό της.
 Το κεφάλι της είναι το κεφάλι ενός λιονταριού Το σώμα της είναι το σώμα ενός γαϊδάρου
  βρυχάται σαν λιοντάρι ουρλιάζει συνεχώς σαν δαίμονας-σκύλος
* * * * * * * * * 

★ Ο ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ★


Ένα κλασικό φυλακτό της αραβικής μαγείας είναι αυτό του Σολομώντα με την Λίλιθ των «Επτά συμβολαίων», το οποίο γράφεται σε ένα στενόμακρο χαρτί περίπου 190 εκ Χ 10 εκ, τυλιγμένο σε κύλινδρο, δεμένο σε θήκη από δέρμα ή ασήμι, το οποίο φοριέται και προστατεύει γυναίκες, παιδιά και άνδρες από καθετί διαβολικό. 

Το ίδιο δίνει καλή υγεία, είναι εναντίον των ασθενειών, προσελκύει την ευλογία, παρέχει προστασία στην καθημερινή ζωή και στις μετακινήσεις κάθε φύσης, προφυλάσσει από στοιχειώδη πνεύματα (τζιν) και από άγρια ζώα ή ερπετά. 


Το κείμενο αρχίζει με την έκφραση, «στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού.

 Η ευλογία είναι επάνω στον Κύριο Μωχάμεντ». Διηγείται μετά πως ο Σολομών ο γιος του Δαβίδ, ταξίδευε σε μια ορισμένη περιοχή όταν συνάντησε μια ηλικιωμένη γυναίκα με ατημέλητα μαλλιά, από τη μύτη έβγαιναν καπνοί και από τα μάτια της ξεπηδούσε φωτιά, ούρλιαζε σαν λύκος, σαν βροντή, σαν σκυλί έτσι που τα δέντρα με τη δυνατή φωνή της, έσπαζαν. 

Ο Βασιλεύς Σολομών την ρώτησε ποίο είναι το όνομά της και αν ήταν άνθρωπος ή στοιχειώδες (τζιν).

Και αυτή απάντησε: « Ω προφήτη του Θεού. Είμαι η μητέρα του αγοριού (Ουμ ΑΣσάμπαν -  الصبي أم). 

Εσύ δεν με γνωρίζεις, έτσι θα σου πω. 

Είμαι η κόρη του αλ Ζαϊζάις, η κόρη του Αλ Χάρς, η κόρη του Φιλτίς, η κόρη του Ίμπλις του καταραμένου. 
Ζω μεταξύ γης και ουρανού και έχω την εξουσία επάνω στα παιδιά του Αδάμ και τα υπάρχοντά τους. Καθιστώ τις γυναίκες άγονες και καταστρέφω τα παιδιά. 

Έρχομαι στις γυναίκες και κλείνω τις μήτρες τους και δεν τις αφήνω να συλλάβουν, έτσι οι άνθρωποι τις λένε στείρες.

 Αυτή είμαι εγώ, Ω προφήτη του Θεού, που έρχομαι στις γυναίκες και τις δεσμεύω και τις δένω με θλίψεις και καταστροφές. 

Είμαι, Ω προφήτη του Θεού, αυτή που δεν αφήνω τα άτομα να πωλήσουν και να αγοράσουν. 
Εάν κάνουν εμπόριο δεν κερδίζουν, εάν οργώνουν δεν έχουν συγκομιδή.» 

Ο Σολομών την ανάγκασε να του δώσει τα συμβόλαια με τα οποία έκανε τόσα κακά στα παιδιά του Αδάμ. 

Αυτή η ιστορία είναι η θεωρητική βάση της δημιουργίας του φυλακτού του Σολομώντα. 

Το φυλακτό χωρίζεται στα επιμέρους τμήματα των επτά πλανητών. 

Λέγεται πως το πρώτο συμβόλαιο για την Κυριακή είναι: «Στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου (Ραχμάν), του πιο συμπονετικού (Ραχίμ) και δια μέσου του Θεού. 

Δεν υπάρχει κανένας Θεός αλλά μόνο αυτός, ο κερδώος (Χασίμπ), ο αποστερητής (Νταρ), ο Ιδιοκτήτης αυτού του κόσμου και του επόμενου, ο Υποστηρικτής, ο Οδηγός των άπιστων, ο Πανίσχυρος, ο Κυρίαρχος, ο Κατανοών από τον οποίο κανένας μπορεί να διαφύγει και που κανένας δεν μπορεί να υπερνικήσει ή να νικήσει. 

Δεν θα έρθω κοντά σε κάποιον φέρει αυτό το φυλακτό. Ούτε τη νύχτα ή την ημέρα, ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε θα πλησιάσω αυτόν ή την οικογένειά του, ούτε την περιουσία του ή το ταξίδι του. 

Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
Το δεύτερο συμβόλαιο για τη Δευτέρα λέει: «Στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού και διαμέσου του Θεού.

 Βέβαια, η λατρεία στην οποία βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι παρά κομμάτι από την καταστροφή και λάθος αυτό που κάνουν (Σούρα 7 εδάφια 139 και 140). Ούτε θα έρθω κοντά σε κάποιον που φέρει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν, ούτε στην οικογένειά του, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. 

Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
سورة الاعراف   Σούρα 7, αλ-ααράφ, τα Ύψη - 
Εδάφια 139 και 140


ان هؤلاء متبر ماهم فيه وباطل ما كانوا يعملون 007.139 قال اغير الله ابغيكم الها وهو فضلكم على العالمين 007.140


Το τρίτο συμβόλαιο λέει: «Το φυλακτό της Τρίτης είναι: «στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού διαμέσου του Θεού. 

Ο Θεός είναι Εκείνος που ύψωσε τους ουρανούς με αθέατες κολώνες και έπειτα εγκαταστάθηκε στο Θρόνος της Εξουσίας κι υπόταξε τον Ήλιο και το Φεγγάρι στο Νόμου Του. 

Το καθένα απ’ αυτά τρέχει στην τροχιά του για ένα τέρμα προκαθορισμένο. Ρυθμίζει όλες τις υποθέσεις, εξηγεί αναλυτικά τα Σημεία, μήπως θα πιστέψετε εντελώς ότι θα συναντήσετε τον Κύριό σας. (Σούρα 13 εδάφιο 2). 

Για να κατοικήσουν εκεί, για πάντα. 

Η υπόσχεση του Θεού είναι αληθινή. Κι Εκείνος είναι ο Παντοδύναμος, ο Σοφός. (Σούρα 31 εδάφιο 9 ) 

Ούτε θα έρθω κοντά σε κάποιον που φέρει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν, ούτε στην οικογένειά του, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. 

Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
Σούρα 13, α-ράαντ, η βροντή - سورة الرعد 
Εδάφιο 2


الله الذي رفع السماوات بغير عمد ترونها ثم استوى على العرش وسخرالشمس والقمر كل يجري لاجل مسمى يدبر الامر يفصل الايات لعلكم بلقاء ربكم توقنون 


Σούρα 31, Λουκμάν, Ο Λουκμάν ο Σοφός - سورة لقمان
Εδάφιο 9خالدين فيها وعد الله حقا وهو العزيز الحكيم 


Το τέταρτο συμβόλαιο λέει: «Το φυλακτό της Τετάρτης είναι: «στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού διαμέσου του Θεού. 

Μα το Όρος το βουνό της Αποκάλυψης. 
Μα το Βιβλίο το γραμμένο Κοράν. 
Κι ανακοινώθηκε σε μια Περγαμηνή. 

Και μα τον πολυσύχναστο Οίκο από τους αγγέλους. 
Και την Υπερυψωμένη Οροφή, τον Ουράνιο Θόλο. 
Και μα τη Θάλασσα τη γεμάτη φωτιά (μάχη). 

Στ’ αλήθεια σας λέγω, ότι η Τιμωρία του Κυρίου σου, όπου να είναι, φθάνει. 

Και τίποτε δεν υπάρχει που να μην την εμποδίσει. (Σούρα 52 εδάφια 1 ως 8). 

Ούτε θα έρθω κοντά σε κάποιον που φέρει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν, ούτε στην οικογένειά του, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. 

Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
Σούρα 52, Α-Τούρ, το βουνό - سورة الطور
Εδάφια 1 ως 8


والطور 1 وكتاب مسطور 2 في رق منشور 3 والبيت المعمور 4 والسقف المرفوع 5 و البحر المسجور 6 ان عذاب ربك لواقع 7 ماله من دافع 8 


Το πέμπτο συμβόλαιο: Αυτή είπε, «το φυλακτό για την Πέμπτη λέει: «στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού διαμέσου του Θεού. 

Ο Θεός είναι ο Δημιουργός του Φωτός του Ουρανού και της Γης. 

Το Φως Του μοιάζει σαν να υπήρχε εκεί, ένα βαθούλωμα στον τοίχο και μέσα του υπάρχει λυχνία. Η λυχνία ήταν κλεισμένη μέσα σε γυαλί. 

Το γυαλί έμοιαζε σαν άστρο λαμπερό, που φωτίζει από το λάδι του ευλογημένου δέντρου, μιας ελιάς, που η θέση της δεν υπάρχει ούτε στην ανατολή ούτε στη δύση, αλλά σε ένα ανοιχτό μέρος που ο Ήλιος το βλέπει όλη μέρα.

 Το λάδι του, φωτίζει συνέχεια και ας μη το εγγίζει η Φωτιά. Φως πάνω στο Φως. Ο Θεός καθοδηγεί, όποιον θέλει, σ’ αυτό το Φως. 

Και ο Θεός φανερώνει τα παραδείγματα στους ανθρώπους, κι ο Θεός είναι Παντογνώστης. (Σούρα 24 εδάφιο 35). Ούτε θα έρθω κοντά σε κάποιον που φέρει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν, ούτε στην οικογένειά του, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
Σούρα 24, Α-Νούρ, το Φως - سورة النور
Εδάφιο 35


الله نور السماوات والارض مثل نوره كمشكاة فيها مصباح المصباح في زجاجة الزجاجة كانها كوكب دري يوقد من شجرة مباركة زيتونة لاشرقية ولاغربية يكاد زيتها يضيئ ولو لم تمسسه نار نور على نور يهدي الله لنوره من يشاء ويضرب الله الامثال للناس والله بكل شئ عليم  


Το έκτο συμβόλαιο: Αυτή είπε, «το φυλακτό της Παρασκευής λέει: «Στο όνομα του Θεού, του πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού και διαμέσου του Θεού. Ο Θεός είναι εκείνος που ύψωσε τους ουρανούς με αθέατες κολώνες, κι έπειτα εγκαταστάθηκε στον Θρόνο (της εξουσίας) κι υπόταξε τον Ήλιο και το Φεγγάρι (στον Νόμο Του). Το καθένα απ’ αυτά τρέχει (στην τροχιά του) για ένα τέρμα προκαθορισμένο. Ρυθμίζει όλες τις υποθέσεις, εξηγεί αναλυτικά τα Σημεία, μήπως θα πιστέψετε εντελώς ότι θα συναντήσετε τον Κύριό σας 
(Σούρα αλ Ράαντ εδάφιο 2). Ούτε θα έρθω κοντά σε κάποιον που κομίζει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα, ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν ούτε στην οικογένειά του, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
Σούρα 13, α-Ράαντ, η Βροχή - سورة الرعد 
εδάφιο 2


الله الذي رفع السماوات بغير عمد ترونها ثم استوى على العرش وسخرالشمس والقمر كل يجري لاجل مسمى يدبر الامر يفصل الايات لعلكم بلقاء ربكم توقنون 


Το έβδομο συμβόλαιο. Αυτή του είπε, «το φυλακτό είναι του Σαββάτου λέει: «Στο όνομα του Θεού πιο φιλεύσπλαχνου, του πιο συμπονετικού και διαμέσου του Θεού. Διαμέσου της εξουσίας του Θεού, που δεν τελειώνει ποτέ και το βασίλειό Του που δεν αλλάζει, του Ζώντα που δεν πεθαίνει, του Φωτός που δεν εξασθενίζει και του άφθαρτου Θρόνου, διαμέσου του καθίσματος και του Θρόνου Του, δια των σφραγίδων των προφητών του Θεού με τις οποίες είσαι Κύριος όλων των πνευμάτων, των δαιμόνων, των ανθρώπων, των πτηνών, των άγριων ζώων, των φιδιών, του αέρα, των σκορπιών. Ούτε δεν θα έρθω κοντά σε κάποιον που φέρει αυτό το φυλακτό την ημέρα ή τη νύχτα, ή στο ξύπνημα ή στον ύπνο, ούτε σε αυτόν, ούτε στην οικογένειά, ούτε στα παιδιά του ή στην περιουσία του. Ο Θεός είναι μάρτυρας σε αυτό που λέω.» 
••••••••••••••••••••••••••••••••••••
★ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΡΙΓΓΛΩΝ ★

Η φωτογραφία επάνω δεν είναι φωτομοντάζ είναι ένας αληθινός πάγκος σε κρεαταγορά ασιατικής χώρας , το κρέας βρεφών εκεί θεωρείται λιχουδιά !

Η κατανάλωση ανθρωπίνου κρέατος σήμερα  είναι μία απο τις πολλές ανθρώπινες διαστροφές που ενεδύουν με μαγικό πρόσχημα τα σύγχρονα μιάσματα μιας εξαχρειωμενης ανθρωπότητας.
Βελτιωτικά γεύσεων απο έμβρυα , κρέας ανθρώπων σε κιμά μπιφτεκιών ταχυφαγείων  είναι η επιβεβλημένη πραγματικότητα ενός τερατώδους κόσμου πού ουδεμία σχέση έχει με τους αρχαίους μάγους που έτρωγαν κρέας ανθρώπων αλλά η δύναμη τους είναι στα όρια του θεϊκού και τα ονόματα τούς διασώθηκαν στους μύθους .

Η Ξανθή Περιμήδη κατείχε μυστικά βοτάνων που κανείς άλλος δεν κατέχει , ουτε καν η Χριστίνα Σαβαννή η βασίλισσα των λυκαώνων και απασών μάυρων μάγων της Ελλαδος. !

Σημερα οι μαγικές γνώσεις όσον αφορά τα φυτά ξεκινάνε στον Μανδραγόρα και καταλήγουν στην Dattura Stramonium ή στην Dattura Metalloides , άντε οι σύγχρονες φωτισμένες να χρησιμοποιούν και την Atropos Belladona .

Όταν όμως μιλάμε για σοβαρούς μάγους της αρχαίας εποχής και θέλουμε να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στα βότανα που χρησιμοποιούνται από αυτούς τους αμόρφωτους άγριους μέχρι σήμερα.
Παράδειγμα για την κατασκευή του φυλαχτού Ιντουμπτέ , το οποιο γινεται στην Αφρική με σκοπο του την απόκτηση τεραστίων υπερφυσικών δυνάμεων , φυλαχτό που σχετίζεται με την Λίλιθ μέσω της τελετουργικής ανθρωποφαγίας βρεφών και την βλάβη των μητέρων έτσι όπως αυτή περιγράφεται απο τους μύθους και την βρίσκουμε αυτούσια σε υπαρκτές μαγικές μεθόδους που μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ισόθεο.

Thai Amulet Talisman Big Head Kuman Thong Ghost Baby ( φώτο 2017)
Στην εικόνα φυλαχτό από νεκρό έμβρυο.

Μιλώντας για μαγικά φυτά και συνδυασμό ναρκωτικών ουσιών  ,φυσικά και δεν αναφέρονται σε χασίς , τρυπάκια , και φιξάκια ,οι αρχαίοι μάγοι είχαν ολόκληρη φαρμακοποιία - ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ - .

Οι Αρμαλίνες είναι βοτανικά παραισθησιογόνα ,αναστολείς της μονοαμινικής οξειδάσης ,εξαιρετικά ισχυρά , συνήθως τα χρησιμοποιούν οι σαμάνοι τόσο στον Νέο Κόσμο , όσο και στον Παλιό.

Στον Νέο Κόσμο προέρχονται απο το φυτό Banisteriopsis , το λεγόμενο Γιαγκέ ή Αγιαχουάσκα°
Στην Αφρική τα βρίσκουμε στην Leptactinia Densiflora .
Η Υοχιμβίνη προέρχεται απο την Alchornea Floribunda απο την Αφρική.
Η Ιμπογκαϊνη είναι ενα ισχυρό διεγερτικό και παραισθησιογόνο με πολύ θετικά κλινικά αποτελέσματα πανω στην θεραπεία της Ηπατίτιδας C, και στην απεξάρτηση απο ναρκωτικές ουσίες, βγαίνει απο το φυτό Tabernanthe Iboga ,και λέγεται " Κοκαΐνη της Αφρικής ".

Η Ουαβαΐνη χρησιμοποιείται ως δηλητήριο στα αφρικανικά βέλη , είναι γλυκοζίτης που χρησιμοποιείται ως αναληπτικο , αρκετά ισχυρό δηλητήριο το οποίο βγαίνει απο το φυτό Strophantus.
Η Fagara Zanthoxyloides παράγει φαινανθρένιο ανάλογο της μορφίνης και της κωδεΐνης.

Απο αυτό τον κατάλογο η μία ουσία μόνη της σκοτώνει ελέφαντα , επομένως πως όλα αυτά μπορούν να κάνουν εναν άνθρωπο άβουλο ζόμπι χωρίς να πεθάνει απο το υπερβολικό δηλητήριο ?

Κανένας γιατρός δεν ξέρει εν έτη 2017 τι μπορούν να κάνουν συνδυασμένα όλα αυτά σε εναν ανθρωπο.
Ορισμένα τον σκοτώνουν άμεσα και ορισμένα άλλα θα τον κάνουν να τρέχει σαν τρελός σε ενα ντελίριο εφιαλτικών παραισθήσεων.

Οι αρχαίοι μάγοι , τα αμόρφωτα κανιβαλα τέρατα γνώριζαν αυτό πόυ οι γιατροί δεν γνωρίζουν σήμερα  ,δηλαδή την λειτουργία της υπόφυσης και τον τρόπο χρήσης της  ώστε ο μάγος να έχει τον έλεγχο μιας ευρείας γκάμας φυσιολογικού και ψυχολογικού ελέγχου των λειτουργιών δηλαδή ενός ανθρώπου.

Τα οπιούχα μιμούνται τις ενδορφίνες του εγκεφάλου και δεσμεύουν τα ίδια κέντρα , η Υοσκίνη ανταγωνίζεται τον νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη .

Οι Αρμίνες , και άλλα παράγωγα ινδόλης είναι χημικά όμοια με την σεροτονίνη η οποία είναι ένας σημαντικός νευροδιαβίβαστης σε περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την συναισθηματικότητα και την αντίληψη , παράλληλα λειτουργούν και ως παραισθησιογόνα οπότε μπορείς να δεις και τον θεό ή να πιστέψεις οτι ο μάγος πού στα έδωσε είναι ο θεός επί γης , άλλωστε η επιφυσική ορμόνη αδρενοσφαιροτροπίνη είναι πανομοιότυπη με το φυτικό ψυχοτρόπο 6-μεθοξυτετραϋδροαρμανη.

Η Ιμπογκαϊνη έχει χημική σύσταση όμοια με την Τετραϋδρα-Β- καρβολινη η οποία μάλλον σχετίζεται με την λειτουργία της επίφυσης , αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει κάποιος γνωστός για τους αρχαίους μάγους αλλά άγνωστος σήμερα ενδοκρινής αδένας που λειτουργεί σε ανταγωνιστική σχέση με την υπόφυση.

Αυτά τα λίγα , που αφορούν ενα ξόρκι δείχνουν όχι μόνο βαθιές γνώσεις βοτανολογίας , αλλά και της αθρώπινης νεύρο φυσιολογίας.

Η Κίρκη η μάγισσα άνετα μπορούσε να πείσει μέσω τροφής και της βλεννογόνου ότι ηταν θεά και να υποβάλλει άνετα στα θύματα της οποιαδήποτε αίσθηση ή ιδέα.

Φυσικά υπάρχει και η μεταμόρφωση , η οποία επιτυγχάνεται μέσω συγκεκριμένου τρόπου διαλογισμού σε συνδιασμό με μίγμα βοτάνων το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι η Atropos Belladona , και όπως μέχρι σήμερα γίνεται , λαμβάνεται με επαλυψη του σώματος ,  εντος του πρωκτού και της μήτρας και πολύ αυστηρό έλεγχο των οραμάτων και των ψευδαισθήσεων  μέσω " οραματισμού "...

Στην ανάρτηση μου " Ο Ψυθιριστής του ανέμου " έχω αναφέρει το θέμα των μαγικών δυνάμεων των βοτάνων και το πως αυτά επενεργούν και αλλάζουν κυριολεκτικά την ενεργειακή δομή και σύσταση του ανθρώπου.
Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ :

http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/9-2017-03-23-18-29-35/23-rashid


Απόσπασμα:
"Belladonna ... H θεια κοινωνια της Εκατης , η πυλη της και αρρηκτος δεσμος αναμεσα σε εκεινη και σε εμας .

Τα φυλλα να μουλιασουν σε κρασοξυδο καλα, μετα σαν τα πιεσεις στους κροταφους σου ερχεται υπνος και ανακουφιζει απο τρελα και παροξυσμο ,αβασταχτους πονοκεφαλους και θερμες.

Δυο απο τις ομορφες ρωγες της μπορουν να σκοτωσουν ενα παιδι.

Η τρελη Σμυρνια απο την Καστέλα η Ματζαγκριώτη , ειπε οτι χρησιμοποιουσαν το χυμο της στο μποτε για καλλυντικο (χαρισμα της). Νεκρωνει τον πονο της γεννας.

Η Κοκκινη της Καρ αυτη που ξερουν οι μαγισες, λεει οτι αφου με δεχθηκε η μαυρη καλονη, και μπορω να μετασχηματιζω μεσα μου τις τοξινες της σε οφελιμες ,τωρα μπορω να την χρησιμοποιησω εναντια στους εχθρους μου.

Αυτο θελω ?
Με ποιο κοστος ?

Η Ατροπος σκοτωνει τον βλακα και χαριζει τρελα η' χαζομαρα στον περιεργο ,η Ατροπίνη είναι το αντίδοτο σε κάθε εξάρτηση.

Σε εμενα την πρωτη φορα με τρομαξε αλλα πνευμα σαν  ανεμος ηρθε και με πηρε περα στον αιθερα , βαθια στο ποταμι των ψυχων ρωτωντας με συνεχεια " τι θες ; " μα δεν καταλαβαινα που βρισκομουν , τι μου γινοταν, αδυνατουσα να θυμηθω ποιος ειμαι.
Τι ηθελα ?

Την δευτερη φορα ,υπηρξε παλι μια γευση καπου πισω στο ιγμορειο που θυμιζε την πρωτη μου εμπειρια , ξανα το καψιμο στα εντερα , στα γεννητικα οργανα, και στον λαιμο και η ιδια αναγουλιαστικη φλογα στο στομαχι.
Αλλα αυτην την φορα το ασημενιο φως σαν φλογα σκαρφαλωσε στην ραχοκοκκαλια μου και καταλαβα οτι αυτη ειναι η συμβολικη δαδα των ψυχοπομπων θεων που οδηγει στον αλλο κοσμο.
Η φλογα πηρε μεσα στο μυαλο μου την εικονα ενος ασημενιου ξιφους που μπορουσε να μου καταστρεψει ανεπανορθωτα τον εγκεφαλο αν την αφηνα , αλλα επειδη μεσα μου ηξερα οτι μπορουσα να την ελεγξω , να την μεταμορφωσω εξουδετερωνοντας τις δηλητηριωδεις ιδιοτητες της κανοντας τες χρησιμες, "χαρισε μου τις μυστικες επιθυμιες της καρδιας μου " αισθανθηκα τις λεξεις και η φλογα σαν ρευστος υδραργυρος χυθηκε σε καποια σημεια του εγκεφαλου μου .
Κατι αγριο και μια λαμψη τρανταξε το ειναι μου και καποιος χτυπος ομοιος με καρδια
αρχισε να χτυπαει καθως ολοκληρο το σωμα μουδιασε και εσκασε τινασοντας με μακρια ,οχι στο χωρο ουτε στο χρονο, αλλα σε κοσμους αλλους .
Τοτε ηρθε αυτη , η πρωτη και αιωνια μητερα των παντων,  οχι μορφοστολισμενη και αρεστή ,αλλα τρομερα ζοφερή , σκοτεινη τεραστια και απιστευτα " κενή" , ηρθε οπως ειναι και με τυλιξε στο μανδυα του απυθμενου σκοτους.
Αυτη μου διδαξε τα μαγεια και το ιερο βοτανι που μπορει να την ξυπναει καθε φορα που ο κινδυνος η' ο θανατος παραμονευει για εμενα.

Η Ατροπος ειναι ιερη για την Εκατη και πρεπει να κοπει βραδυ του μηνα με τα μαγια.

Ο θεος βοηθος σου αν προχωρησεις πολυ στο δρομο της γιατι απο οσα δινει τοσα και αλλα τοσα ζητα σαν ανταποδοση .....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ.

Προχωρησα πολυ σε αυτο το δρομο , εγινα φιλος με τον θανατο ,και αυτος με κραταει με το πνευμα του αλλωτε αγαπημενου μου Rashid al maktoum  , δολοφονημενος απο το χερι του μικρου του αδερφου , δεμενος με μαγικα και μπουγιουμια , αντι για μια καλυτερη ζωη που προσμενα δεθηκα μαζι του σε μια σκοτεινη καταρα...
Ουτε με αυτον ουτε με τον mansour bin mohammed al maktoum (το ποντικακι) ειμαι πλεον μαζι , ο καθε ενας μονος του και οι δυο με ματωμενα χερια τωρα πια ζουμε με το αναθεμα της θεας .
Μια αγαπη που ειναι αφορητα βαρια ...
Ο θανατος δεν ειναι εχθρος ...Καθε ταφος ειναι μια πυλη και η Σκοτεινη κυρα ειναι το κλειδι ....
Η Νυξ ειναι το επεκεινα .
Μερα που φυσαει ανεμος με τον ηλιο στο πρωτο χαραμα η' στο λιογερμα που ειναι το αγαπημενο μου παω στον Εθνικο κηπο και ξαπλωνομαι σε μια καταπρασινη κρεβατινα κατω απο τους ισκιους των δεντρων και καρτεραω τον ανεμο.

Περιμενω να ερθει απο το σκοταδι της θεας νυχτας με τον ανεμο .
Αλλωτε καρτεραω και καρτεραω , αν ειναι και αλλοι γυρω περιμενω πολυ καμια φορα ,αλλωτε ερχεται στο πρωτο δεκαπενταλεπτο κανωντας ξαφνικα τα φυλλα να θροιζουν γυρω και λυσομαναει γυρω μου ,μονο εκει και οχι παραπανω η πιο περα απο εκει.

Ερχεται παντα με μηνυματα κρεμασμενα στον ανεμο και στα φυλλα , τελευταια σκιαζομαι τοσο με αυτα που λεει που η καρδια μου θα σπασει .... Θα εχουμε πολεμο με την Τουρκια μετα τον Αυγουστο του 2018 και μεσα σε εκεινο το ετος...

Υποσχεται σωτηρια , αλλα το ζοφερο σκοταδι μου δεν εχει λυτρωση, μονο οταν αναψει η νεκρικη πυρα ερχεται η Μητερα ...
Το ζουμι της ακοης ειναι απο Αψιθια ,κανε την τσαι και γλυκανε την πικρα της με μελι.

Αν δεν μπορεις να πινεις αψιθια, κανε το φιλτρο στην κατσαρολα και μυρισε τους ατμους , βρασε Δαφνη μαζι με Αψιθια και Πενταδαχτυλο  θα δεις το απεραντο σκοταδι που κρυβεται πισω απο το πεπλο της υλης του κοσμου που ζεις ...."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου