Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018★ Τα μεταξωτά βρακιά ...θέλουν και επιδέξιους κώλους ....δηλαδή να τι παθαίνεις όταν πιάνεις στο στόμα σου τα "κρύφια"  της Βασίλισσας Elizabeth II της Μεγάλης Βρετανίας★

Η ΥΠΟΘΕΣΗ , Rolf Harris...( has mysteriously vanished).
Τhe Queen Elizabeth II, painted by Rolf Harris .


Ο Rolf Harris διάσημος κάποτε παρουσιαστής, και ζωγράφος, είναι ένας απο τους ανθρώπους που ένοιωσε στο πετσί τού τις δυνάμεις της οργής της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας γιατί δημοσιοποίησε ενα απαγορευμένο πορτρέτο της άλλοτε φίλης του ...

Η Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας δεν είναι λιγες η φορές που εκτελεί χρέη μοντέλου για νεότερους εμφανίσημους ζωγράφους , μερικοί πίνακες μάλλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί αλλά παραμένουν στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της ....

Δείτε ακόμα :
http://kiyametlis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_15.html?m=1

**************

Δεν πάει πολύς καιρός που έγινε το σκάνδαλο με την "ξεχασμένη" κιλότα της βασίλισσας σε τουαλέτα αεροπλάνου ή οποία βρέθηκε να πουλιέται στο e - bay και απο εκεί σε διάσημο οίκο δημοπρασιών.

Ως μέλος του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας ( Προσωπικός Medium της Αυτού Μεγαλειότητος , και Ipsisimus Templi δηλαδή Μαγος του παλατιού και της βασιλικής οικογένειας), ένας απο τους λίγους έλληνες με Free pass 
ως άνθρωπος πολύ κοντά στην βασίλισσα, έζησα απο κοντά την τρομερή αγωνία της μήν τυχόν και διαρρεύσουν λεπτομέρειες, για το πώς ακριβώς , και κάτω απο ποιές συνθήκες η δήθεν ξεχασμένη κιλότα "χάθηκε" απο το ίδιο χέρι που μετά φυσικά όλος τυχαία την ανακάλυψε , και αντί να την επιστρέψει στην ιδιοκτήτρια τής , θεώρησε καλύτερη λύση να την βγάλει στο σφυρί , αποκομίζοντας έτσι τα χρήματα , τόσο γιά το "ψυχικό" που έκανε , όσο και γιά να μην ξαναμιλήσει ποτέ για αυτό !Σε μιά άλλη περίπτωση αντίθετα , το παλάτι θεώρησε καλό να πάρει θέση , με διακριτικό τρόπο ,δείχνοντας απερίφραστα την δυσαρέσκεια της βασίλισσας !

Μια εταιρεία που προμήθευε με εσώρουχα τη βασίλισσα έχασε το «βασιλικό ένταλμά» της εξαιτίας βιβλίου που αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα βασιλικά σουτιέν και τις πρόβες εσωρούχων της Ελισάβετ.


Η Rigby & Peller, μια πολυτελής εταιρεία εσωρούχων που ιδρύθηκε στο Λονδίνο, κατείχε το βασιλικό ένταλμα από το 1960.


Το προνόμιο χάθηκε καθώς η πρώην ιδιοκτήτρια του οίκου, June Kenton, που επιμελούνταν προσωπικά το fitting για τα σουτιέν της Βασίλισσας.......

κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Storm in a D-Cup».


Η Kenton είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που θα έπρεπε να προκαλέσει αναστάτωση στο βιβλίο, προσθέτοντας ότι ήταν μια «απίστευτη» απόφαση.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν σχολιάζει αποφάσεις για εταιρείες.Μια δήλωση από τον οίκο Rigby & Peller αναφέρει ότι η εταιρία ήταν "βαθιά λυπημένη" από την απόφαση, προσθέτοντας ότι «δεν ήταν σε θέση να επεξεργαστεί περαιτέρω την ακύρωση από σεβασμό για την Μεγαλειότατη».

Ως επίσημη "corsetiere" της βασίλισσα, η Kenton επισκέπτονταν τακτικά το παλάτι του Μπάκιγχαμ και υπηρέτησε μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα και η πριγκίπισσα ΜαργαρίταΗ αυτοβιογραφία της 82χρονης κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 και έδωσε λεπτομέρειες για τις βασιλικές της επισκέψεις.

Φανερά λυπημένη με την τροπή που πήρε ή συγγραφική της απόπειρα, είπε ότι της ανακοινώθηκε από το Παλάτι πριν από έξι μήνες ότι "δεν άρεσε το βιβλίο" και ότι έχανε το βασιλικό ένταλμα.

«Είπα μόνο ότι πήγαινα εκεί, όχι ό, τι συνέβαινε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για το τι έκανα εκεί με τη βασίλισσα ή την πριγκίπισσα Μαργαρίτα» είπε η συγγραφέας.Η Kenton, η οποία άρχισε να εργάζεται για τη βασίλισσα στις αρχές της δεκαετίας του 1980, είναι στη βιομηχανία εσωρούχων για περισσότερα από 60 χρόνια.

Για αιώνες, έχουν εκδοθεί βασιλικά εντάλματα για εμπόρους και εταιρείες που παρέχουν τακτικά αγαθά ή υπηρεσίες στη μοναρχία.

Το βασιλικό ένταλμα παραχωρείται ονοματικά σε ένα άτομο και του δίνει την άδεια μεταξύ άλλων να διαφημίζει πως οι υπηρεσίες του διατίθενται και για το Παλάτι.

Περίπου 800 επιχειρήσεις κατέχουν αυτή τη στιγμή εντάλματα, τα οποία αναθεωρούνται ανάλογα με το πόσο συχνά γίνεται χρήση των υπηρεσιών τους από τη βασιλική οικογένεια.
( Φυσικά δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή απο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσκομίζουν στο παλάτι).* ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ *

  ★ Ο Κάρολος δεν μπορεί να γίνει βασιλιάς λόγω... πίστης !

Η Αγγλικανική Εκκλησία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βρετανική μοναρχία.

Ως Εκκλησία θεωρείται Χριστιανική, αλλά ουσιαστικά -από την απόσχιση τον Μεσαίωνα- είναι τόσο κλειστή και αυτόνομη, που δεν έχει καλές σχέσεις ούτε με το Βατικανό.

Δείτε σχετικά :

http://tiahuan.blogspot.gr/2017/10/blog-post_8.html?m=1

Όλοι οι βρετανοί βασιλείς ήταν και είναι Αγγλικανοί, δεν υπάρχει άλλη θρησκεία για το θρόνο των Ουίνδσορ.

Όμως ο διάδοχος Κάρολος εδώ και χρόνια δείχνει την προτίμησή του στα κλασσικά δόγματα του Χριστιανισμού. Όπως γράφει η ιστοσελίδα Catholicherald, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν διαπιστώσει το ενδιαφέρον του για τους διωγμούς των Χριστιανών (Καθολικών, Κοπτών και Ορθόδοξων) Μέσης Ανατολής, επισκέπτεται τις εκκλησίες τους στο Λονδίνο και κάνει δωρεές στις φιλανθρωπικές τους οργανώσεις.

Ο ίδιος νιώθει πνευματικά πολύ κοντά στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία και πολλές φορές έχει επισκεφτεί κρυφά στο παρελθόν το Άγιον Όρος.

Επιπλέον, πολλοί πρόγονοι του ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι: Η γιαγιά του, πριγκίπισσα Αλίκη (σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδας και της Δανίας και μητέρα του συζύγου της Ελισάβετ Β’, Δούκα Φιλίππου του Εδιμβούργου) ήταν Χριστιανή Ορθόδοξη και μάλιστα, τα τελευταία χρόνια της ζωής της ζούσε μοναστικά.

Ο πατέρας του, Δούκας Φίλιππος, ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος και έγινε Αγγλικανός λόγω του γάμου του με την Ελισάβετ.

Επίσης, οι προ-θείες του, δούκισσες Αλεξάνδρα και Ελισάβετ, θεωρούνται μάρτυρες της Ορθοδοξίας καθώς δολοφονήθηκαν από τους Μπολσεβίκους κατά τη διάρκεια της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να έχει βαπτιστεί κρυφά Ορθόδοξος, φουντώνουν.

 Και όσο τα χρόνια περνούν και παραμένει διάδοχος, φαίνεται να επαληθεύονται.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ο-η μονάρχης δεν μπορεί να παραιτηθεί υπέρ τους δεύτερου ή του τρίτου στη σειρά διαδοχής, δηλαδή η Ελισάβετ δεν μπορεί να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκηπα Ουίλιαμ, ο οποίος ήδη αρχίζει να αναλαμβάνει «ευθύνες» όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μετά το θάνατο της βασίλισσας, ο ελέω θεού διάδοχος Κάρολος αυτομάτως θα ανακηρυχτεί βασιλιάς.

 Η ενθρόνιση γίνεται ένα χρόνο μετά το θάνατο του μονάρχη.

 Ο Κάρολος -οχι λόγω προχωρημένης ηλικίας αλλά των θρησκευτικών του πεποιθήσεων- δεν θα ενθρονιστεί, αλλά θα παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό υπέρ του πρωτότοκου γιου του και τότε ο Ουίλιαμ θα γίνει επισήμως βασιλιάς.


★ Η Ελισάβετ γεννήθηκε με καισαρική τομή στο σπίτι των παππούδων της στο Λονδίνο.
 Όταν την ρώτησαν για πρώτη φορά το όνομά της, η 2χρονη πριγκίπισσα είπε Λίλιμπετ°  και της έμεινε το οικογενειακό παρατσούκλι.

° Η μικρή  Μπέτυ ή Λίλιμπετ είναι ηρωίδα του συγγραφέα Anthony Trollope , και εμφανίζεται στο διήγημα του The Small House at Allington (1864) κάτι ανάλογο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς " Το μικρό σπίτι στο λιβάδι ".


★ Έγινε βασίλισσα από τύχη.
 Ήταν τρίτη στη διαδοχή του θρόνου, μετά το θείο της και τον πατέρα της. Όμως, όταν ο διάδοχος πρίγκηπας Έντουαρντ απαρνήθηκε το στέμμα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Ουάλις Σίμπσον, ο Δούκας του Γιορκ έγινε βασιλιάς και η Ελισάβετ αρχικά διάδοχος και στη συνέχεια βασίλισσα.

★ Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ φοβάται να φορέσει στο στέμμα της ...?


Όποιος νομίζει πως η ζωή των ανθρώπων που απαρτίζουν το παλάτι είναι εύκολη και καθόλου επίπονη κάνει λάθος και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η βασίλισσα Ελισάβετ μέσα από δηλώσεις της στο ντοκιμαντέρ «The Coronation».

Η 91χρονη αποκάλυψε για την ακρίβεια πως πολλές φορές δυσκολεύεται να φορέσει τα διαμάντια και τα πολυτελή περιδέραια που της επιβάλλει η θέση της....
ωστόσο αυτό που τρέμει πιο πολύ απ′ όλα είναι το στέμμα της, το οποίο μάλιστα -όπως εκείνη αναφέρει- είναι τόσο βαρύ που εύκολα θα μπορούσε να της σπάσει το λαιμό.Η βασίλισσα Ελισάβετ εξηγώντας πως το στέμμα αναδιαμορφώθηκε μετά τη στέψη του George VI σχολίασε ότι «είναι πολύ μικρότερο».


«Ευτυχώς ο πατέρας μου κι εγώ έχουμε περίπου το ίδιο σχήμα κεφαλιού».

«Δεν μπορείς όταν το φοράς να κοιτάς κάτω για να διαβάσεις την ομιλία σου. Πρέπει να φέρεις την ομιλία κοντά σου. Διαφορετικά θα μπορούσε να σπάσει ο λαιμός σου.

Θα έφευγε το στέμμα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια μειονεκτήματα στα στέμματα, αλλά είναι πολύ σημαντικά», είπε χαρακτηριστικά γελώντας....

★ Η πριγκίπισσα Άννα Ελισάβετ Αλίκη Λουίζα του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι ή μικρή κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ της Δέυτερης  , γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1950, στις 11:50 το πρωί στο Clarence House , το δεύτερο παιδί  και η μοναδική κόρη της πριγκίπισσας διαδόχου Ελισάβετ της Αγγλίας και του πρίγκιπα Φιλίππου, δούκα του Εδιμβούργου , και αδερφή του διαδόχου Καρόλου .

 Όταν γεννήθηκε ήταν τρίτη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ενώ σήμερα κατέχει την δωδέκατη θέση.

Η βαπτισή της πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της μουσικής στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

 Μεταξύ  των αναδόχων της ήταν και η πατρική γιαγιά της, πριγκίπισσα Αλίκη, με την οποία ήταν πολύ δεμένη συναισθηματικά.

Αυτό που δεν γνωρίζατε είναι το ότι....
Από τα νεανικά της χρόνια η Βασιλική πριγκίπισσα συνδέεται  στενά  με τον πρώην σύζυγο της Καμίλας, δούκισσας της Κορνουάλης,  Andrew Parker Bowles.

 Φήμες αναφέρουν πως ήταν ο πρώτος νεανικός της έρωτας και παντοτινός , και πως για χάρη της ο αδερφός της Κάρολος συνδέεται εδώ και χρονια με την τότε παντρεμένη ακόμα Καμίλα η οποία γνωρίζοντας έξ αρχής το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της απλά του έκανε " χώρο " , και "χάρη" στον Κάρολο αποκαθιστώντας την τιμή της με ενα στεφάνι , και την σιωπή της με την ανοχή της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου